Nemške doge iz Zagorske doline

Gost · 199765

m_tejch

• *
Odgovori #60 : 09 September 2006, 13:18:33
Ja se vidmo v četrtek. Komi čakam. Upam pa da ne bova z Lorisem ful zaostajala za drugimi, ker imava do sedaj le malo šolo, pa še to sva naredila pred 3 leti, ma bo že, sej rečmo, da je priden  :). A drugače katera slučajno ve, če je na tem tečaju treba tudi kakšne ovire preskakvati?, ker moj ima okvaro hrbtenice, in če ne bo hotel, tega pač ne bova delala.

search.and.rescue

• Gost
Odgovori #61 : 09 September 2006, 13:44:26
Ja se vidmo v četrtek. Komi čakam. Upam pa da ne bova z Lorisem ful zaostajala za drugimi, ker imava do sedaj le malo šolo, pa še to sva naredila pred 3 leti, ma bo že, sej rečmo, da je priden  :). A drugače katera slučajno ve, če je na tem tečaju treba tudi kakšne ovire preskakvati?, ker moj ima okvaro hrbtenice, in če ne bo hotel, tega pač ne bova delala.

Ni treba nobenih ovir preskakovati, razen tisti ki hočejo, ali pa tisti, ki skačemo agillity.
Pridi počohat tudi našo klapo, razen Kali se ne pusti čohljat vsakemu, razen Tini, ki jo tudi preljubčka, če je treba.  ;D ;D

Dogice bodo pa vesele čohljanja in igranja.

m_tejch

• *
Odgovori #62 : 09 September 2006, 22:39:25
jeeej komi čakam, da mi končno rata enkrat dogico/e od blizu spoznati oz počohati  ;D. se vidimo v četrtek  ;)

search.and.rescue

• Gost
Odgovori #63 : 09 September 2006, 22:41:42
jeeej komi čakam, da mi končno rata enkrat dogico/e od blizu spoznati oz počohati  ;D. se vidimo v četrtek  ;)

Če boš pridna, bom Dejana nahecala, da naslednji četrtek (ne ta ki pride zdaj, ker ima službo) pripelje po treningu vse štiri gor in boš imela velikoooo dela  ::) ;D

m_tejch

• *
Odgovori #64 : 09 September 2006, 22:48:38
 :oOooooo  :), to morm pa tud kolegic povedat. Je bila prejšnji četrtek z mano na vpisu, in jo je Rada tut čist očarala. Je kar cvilit začela ko jo je zagledala ::). Jeeej, upam, da ne bo prišlo kaj vmes, in, da jih res vidim lepotičke  :)

search.and.rescue

• Gost
Odgovori #65 : 09 September 2006, 22:55:13
:oOooooo  :), to morm pa tud kolegic povedat. Je bila prejšnji četrtek z mano na vpisu, in jo je Rada tut čist očarala. Je kar cvilit začela ko jo je zagledala ::). Jeeej, upam, da ne bo prišlo kaj vmes, in, da jih res vidim lepotičke  :)

Ne skrbi. Tudi, če takrat ne boš mogla, se bomo pa zmenili za dodaten termin. ;D

Ni lepšega kot to, da lahko nekoga osrečiš  ;)

search.and.rescue

• Gost
Odgovori #66 : 10 September 2006, 13:24:02
Včeraj so se pa naše tri bejbe: Pika (bela boxerka), Darma FLN in Tora naužile svežega zraka, kopanja (ali pa samo sprehajanja po vodi  :-\) in luštne družbe.

Nekaj slik iz srečanja si lahko ogledate tule: http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,5951.4695.html

Lp, Ines!

m_tejch

• *
Odgovori #67 : 11 September 2006, 08:46:11
Noče pokazat slikic  :-\. Sedaj bi pa še nekaj off topic vprašala :-[, v četrtek sem tudi jaz sedela na ušesih pa me zanima, če slučajno ve katera, a za A tečaj tudi rabimo igračko sabo, al je to govoril samo za malo šolo?  ???

Tina

• *
  • Gomi & Chics
Odgovori #68 : 11 September 2006, 09:34:47
Igračka je za vsak tečaj  ;)

m_tejch

• *
Odgovori #69 : 11 September 2006, 11:44:44
hvala  :)

search.and.rescue

• Gost
Odgovori #70 : 11 September 2006, 17:33:34
Noče pokazat slikic  :-\.

Kako to, da ne.
Sicer so pa v temi ND na Mojpes.net

Igračka obvezna!

m_tejch

• *
Odgovori #71 : 11 September 2006, 19:11:56
Prej nisem bila na svojemu compu, sedaj jih pa vidim  :).  Lepe fotke, se vidi kako so pesjankoti uživali  :)

search.and.rescue

• Gost
Odgovori #72 : 13 September 2006, 10:19:47
m_tejch jutri se vidimo  :o :o :o

Ampak šele naslednji teden se dobimo še z ostalimi dogicami - saj veš - Dejan ima službo.

Če imaš čas se pa  že ta vikend lahko dobimo na kakšnem sprehodu. Pa tudi Chica naj pride. Naša mala cukrarna  :D :D :D

m_tejch

• *
Odgovori #73 : 13 September 2006, 12:20:24
 :o jaaa, komi čakam jutr  :), za sprehod se lahko pa jutri zmenimo  ;)- . 

search.and.rescue

• Gost
Odgovori #74 : 13 September 2006, 23:28:34
Samo, da na kratko poročam o Radinem prvem treningu ring - dresure.
Rada je bila fajna. Malo trmasta in igriva (kot se za malo hiperaktivno seveda spodobi  :lol: ), vendar že uklaplja kaj pomeni stoj. Tudi zobe je Juretu lepo pokazala. Tako, da smo bili vsi happy.

No in ravno med pregledom zob smo ugotovili, da ji je prvi mlečni danes odpadel.
 :D

Naša punca že pošteno odrašča  :oops:  :P

m_tejch: vesela novička  ::)

Jutri pride z menoj na trening RadaMadava, tako da se bosta lahko že jutri spoznali.  ;D

m_tejch

• *
Odgovori #75 : 14 September 2006, 13:20:16
 :o  ;D, hmal bo 18:00 ura  :P . Upam, samo, da se ne bo moj pesjanko obnašal kot opica  ::). No se vidmo  ;)

search.and.rescue

• Gost
Odgovori #76 : 15 September 2006, 21:06:03
:o  ;D, hmal bo 18:00 ura  :P . Upam, samo, da se ne bo moj pesjanko obnašal kot opica  ::). No se vidmo  ;)

No pa smo dočakali naše srečanje.

Tvoj pesjanko se je izkazal za čudovitega mačota  ;)

Rada bi se pa kar naprej igrala z njim  8)

Če imaš pa za vikend kaj časa pa javi.

m_tejch

• *
Odgovori #77 : 16 September 2006, 10:48:39
Ja  :), sicer sva bila po tečaju oba z Lorisem čist izmučena, zato verjetno tista njegova grebenka  :P. Tvojo lepotičko sem pa le videla od blizu :).
Glede sprehoda imaš pa zs  :)

m_tejch

• *
Odgovori #79 : 18 September 2006, 16:39:52
jeej, slikice  :), upam da podobno srečanje čimprej ponovimo  ;).

search.and.rescue

• Gost
Odgovori #80 : 19 September 2006, 21:10:07
M_tejch smo ti vedno na razpolago. Pa saj smo tako blizu doma, da ni ovire  ;)

MAP

• *
Odgovori #81 : 19 September 2006, 21:32:33
Ful lepe dogice,  :o, a zame je največji cuker Rada, ki ji ni para.  ::) Fred se opravičuje za ne -gentlemensko obnašanje. Fant je še mlad, lep večer in nasnidenje v torek,  ;D

search.and.rescue

• Gost
Odgovori #82 : 19 September 2006, 21:43:22
Ful lepe dogice,  :o, a zame je največji cuker Rada, ki ji ni para.  ::) Fred se opravičuje za ne -gentlemensko obnašanje. Fant je še mlad, lep večer in nasnidenje v torek,  ;D

Ooooooooo, živjo!

Za vse tiste, ki ne veste: Fredi je Radin sošolec v mali šoli  ;)

Njune vragolije po končanem pouku  :P so pa z besedami neopisljive - v torek se vidimo s fotoaparatom. Obvezno !!!

MAP

• *
Odgovori #83 : 19 September 2006, 21:49:24
Opomba: "Fredy" je Alfred Muminek - glej CC. Nisem pa prepričana kdo je bolj zaljubljen v Rado - jaz ali on. Vsekakor je obema všeč. Škoda, da nista iste pasme.... :D.... Nočko, Maja

Nelly

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #84 : 20 September 2006, 00:26:38
SAR.. najprej cestitke za tako lepe fotke. Se sprehajas kdaj z vsemi na kupu? Kaksne so reakcije? Ze pri meni zavijajo z ocmi, kaj mi je tega teleta sploh treba ::) Mora biti pa pri vas doma kar zanimivo z tolikimi psi. Jaz bi tudi pa ne gre  :'( :'(

Drugace pa oprosti za ljubezenski napad na ubogo Rado... ocitno misli, da so vsi tako trpezni kot Bruno in neubcutljivi na njegovo kilazo >:(

Ko si ze ravno sprasevala glede Atumove teme, ti prilagam link, da ne bos iskala. Ceprav dobro, da si me spomnila..sem jaz na njo skoraj cisto pozabila ??? Kaj ces...emso me daje  >:(

http://www.pesjanar.si/forum/index.php?topic=1671.new#new

Fredy-ja pa tudi poznamo :P :P Kaksen lepotec... A se samo meni zdi ali sem opazila nekaksne iskrice? Ocitno ljubezen na prvi pogled...samo pasma ju malo ovira ;)

search.and.rescue

• Gost
Odgovori #85 : 20 September 2006, 18:10:36
MAP - kar se tiče vajine ljubezni do RadaMadave: Če ni fovšije je za vse dosti  :D :D :D

Nelly - pa saj se ni Rada čisto nič pritoževala nad ljubeznijo Atuma  ;)

Hja imeti toliko psov pomeni - veliiiiko dela. Vendar imam srečo, da si s tem napolnim baterije.

Je pa naš teden vedno do vrha zaseden in včasih malo naporen, ker si težko najdem čas za prijatelje. Hvalabogu ima večina tudi pse in se odpravimo skupaj na sprehod, vmes pa še na kafe.  ;D Vesela sem tudi, ker je kar nekaj tistih, ki nimajo psov pripravljenih vzeti koga našega zraven in se sprehajamo skupaj. To je edino kar pogrešam - več časa s prijatelji.

Na sprehod grem pa samo z dvemi naenkrat, ker je že to prevelika odgovornost. Razen Pika je sposobna kamorkoli brez povodca, pa še takrat ji moram prej kakšnih stokrat vršti igračo po hribu, da se malo skulira  :o

Hvala vama za čestitke za Rado - jih je vesela  :)

search.and.rescue

• Gost
Odgovori #86 : 20 September 2006, 20:28:17
MAP - danes je bilo pa zares fino, ko smo se ponovno srečali.

MAP

• *
Odgovori #87 : 20 September 2006, 20:52:05
Tudi nama, čeprav je bilo nenačrtno. Moram še razmisliti o Juretovem predlogu, ker je to čisto izven mojih zamisli. Mi je pa zelo lepo v vaši družbi, ker .... smo pač pasjeljubčki....pardon....živ aloljubčki.... :o :o :o :P

search.and.rescue

• Gost
Odgovori #88 : 20 September 2006, 21:01:58
Upam, da se boš odločila prav in ostala pri šminkerjih, ker je Fredi krasen. Razmisli - imamo se res zabavno.

BRUNO

• *
  • Naš medvedek
Odgovori #89 : 21 September 2006, 13:21:02
SAR - RadaMadava je res luštna, Bruno se je moral malo poljubčkat z njo, upam, da te ni motilo - oboževalcev ima zdaj že kar nekaj, a ne?

MAP - v tvojega Fredija sem pa jaz zatreskana.....ne morem si kaj....tud Brunotu je simpatičen in v pasji šoli vedno "puza" k njemu. Ha, ha....pa tud Fredi ni čisto mrtvo hladen! Skratka, prav zaradi takih pasjih prijateljčkov kot sta RadaMadava, Fredi, Atum in še kdo, je v pasjo šolo še bolj z užitkom hodit! Čeprav smo mi tako utrujeni, ko pridemo domov, da tud večerja ni zanimiva.....Glede na to, koliko sta v torek Fredi in RadaMadava letala še po mali šoli, se mi zdi, da ju nič ne utrudi?!

Ne vem, kdo zdaj bolj uživa v pasji šoli - jaz ali Bruno.....

Lp,
Gabi