Cakava na boljse case da bova na svojem

On se zivi s starsi v bloku, ki niso najbolj navduseni nad tem, da bi bil pes v stanovanju. Ker to je seveda mucenje

Jaz ga pa k sebi ne morem vzet, imam ze 3 svoje in res trenutno nobenega casa za enega nadobudneza, ki rabi 100% pozornost. Niti se mi ne zdi fer, ne do psa, ne do mojega..da se mu koncno uresnici najvecja zelja, nakoncu je pa pes prakticno od vseh ostalih bolj kot njegov.
Pride na vrsto, je planiran v prihodnosti ampak, ko bodo 100% pogoji, nocem da pes trpi in si ga podajamo kot ping-pong zogico. To ni to, boljse da ga ni.
Na tem mestu bi se izkoristila priliko. Kaj bi (ko bomo tako dalec) bilo boljse vzeti..psa ali psicko? To je dejstvo, da gre pesjanko tako kot vsi ostali pri nasi hisi takoj v pasjo solo (ze iz vidika socializacije itd). Zdaj nekih hudih izkusenj z solanjem kaksnih zahtevnejsih pasem niti jaz nimam, moj pa se manj - ker bi bil to njegov prvi pes. Je sedaj aktivno sodeloval pri solanju nasega njufka, bral knjige in se kar dobro poglobil vse skupaj..celo tok, da je meni kdaj drzal pridigo, da sem prevec popustljiva, da zakaj sm mu pogledala cez prste, ce so pa v soli rekli, da ne smem

Na kratko povedano, zacetnik, ki se je pa pripravljen maximalno potruditi in dosledno delati.