Kopiram iz:
http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,8289.0.htmlEkola, projekt, ki se je začel odvijati na 34. strani teme "Zavetišče Horjul", počasi dobiva svojo pojavno obliko!

Takrat se je Jana (
[email protected]) prijazno ponudila, da bosta skupaj z možem za Zavetišče Horjul natiskala nekaj majic s fotkami tamkajšnjih začasnih prebivalcev. Jaz sem prevzela izbiro in pošiljanje fotk in tako vam danes lahko predstavimo
12 simpatičnih motivov.

Tokratna serija je zelo omejena (v stilu "visoke mode" pač

), kar pomeni, da je na razpolago vsega skupaj le
15 majčk in sicer v velikosti M (medium) in L (large). Ob tem naj povem, da so številke precej velike - tistim, ki sicer nosite L, vam bo tokrat popolnoma prav M, tiste pa, ki nosite M ali S, boste dobile - spalno srajčko!

Kako do majice?

Odločili smo se, da zadevo izpeljemo popolnoma donatorsko in sicer, vsak ki bo za zavetišče Horjul doniral
10.000 sit ali več, dobi majčko po lastni izbiri, oz. izbiral bo med tistimi, ki bodo še na voljo. Prepričana sem namreč, da ko boste majčke videli, se ne boste mogli odločiti, katero bi, predvsem pa, da jih bo zmanjkalo do konca tega vikenda!!
V miru si oglejte fotke majčk, ob fotki bo navedena zaporedna številka (kataloška, he he), in velikost, ki je na voljo.
Potem pa mi prosim na gsm
041 409 840 pošljite sporočilo s podatki:
- katero majčko želite (zaporedno številko)
- katero velikost
- koliko boste donirali
- ter vaše polno ime
Od mene pa boste nazaj po sms-u dobili potrditev naročila, oz. če željene majčke ni več na voljo, informacijo, med katerimi motivi še lahko izbirate. Prav tako se bomo dogovorili, kako bomo izmenjali majčke in donacije.
Huh, upam, da nisem česa pozabila, če pa sem, pa dopolnim v naslednjem postu.

Evo, majčke:
ŠTEVILKA 1, velikost L
ŠTEVILKA 2, velikost L
ŠTEVILKA 3, velikost M
ŠTEVILKA 4, velikost M in L
ŠTEVILKA 5, velikost L
ŠTEVILKA 6, velikost L
ŠTEVILKA 7, velikost L
ŠTEVILKA 8, velikost L
ŠTEVILKA 9, velikost M
ŠTEVILKA 10, velikost M in L
ŠTEVILKA 11, velikost L
ŠTEVILKA 12, RAHLO VIOLA ODTENEK, velikost M in L
Kajne, da bo izbira težka??

Ob tem naj se še enkrat zahvalim Jani in možu za tole super idejo, ter nujno podporo!!
P.s. Upam, da mi gsm pregori!!

Lp, Katarina