Ne polonci, pise da je civava... Je pa res take barve kot kavalir... Sem tudi jaz najprej pomislila, da je mesanica civave in kavalirja..

Katica lepe pozdravcke! Kako lusnega Raya imas!
Se oproscam, ker se 'dolgo' nisem oglasila, ampak sem nekak zbolela. Vceraj sem dobila kar visoko vrocino, tako da sem cakala mojega, da je prisel k meni in on malo poskrbel za Elly. Jaz sem lahko sam lezala, ker se mi je poleg vsega se v glavi vrtelo. Pa kok je bila Elly vesela, ko je prisel. Ker se ji je totalno posvetil in se igral z njo. Je fuuull divjala.. Sva jo mogla kar malo nazaj drzat, da ne bi prevec...
Joj, moja je tudi na Hillsu, pa ima zdaj ze dva dni drisko, pa coha in grize se tut ze skoz..

Nic... Bomo sli po drugo hrano...
Varja, kje se kupi Nutro??? Kaj se prenasajo kavalirji?
Zdaj vem, da Varjina Annie je Nutro, Ray neko tujo hrano, psicki od moje vzrediteljice pa tudi eno amerisko...

To bo se kriza...

Upam, da bomo tudi mi nasli pravo.
Sem ji danes dala nazaj Pedigree pa ga ni marala.. Pol sem ji dala eno konzervo, ki sva jo dobili.. pa je moj reku, da je mela drisko, ko jo je ven peljal...

Bomo sli v akcijo...
No, drugace pa se pocuti super fino. Danes je spala sama v dnevni pa kuhinji.. Je le 1x lulala pa 1x kakala, drugace pa je bila pridna.
In jaz sem danes super v primerjavi z vceraj, saj sem se naspala..

LP