a ni odlično 1a in ne 2? eh, pa saj tko al tko ni važno..zlatolasska čestitke, upam da je s srčkom vse ok, že kaj načrtuješ (kdaj približno, samec) ? joj zdaj mi boš pa skomine delala šmlk

našo babo smo pa v nedeljo zasačili na mizi..natančneje pri krožniku s pecivom...
tako se je vse začelo..v pon. zjutraj sem našla vse posračkano, ok, sem jo skopala, zamenjala njeno posteljnino..pridem iz šole, sva hodili na pol ure ven (pa čeprav je rit nastavljala v prazno)..dieta: riž, banana, tabletke oglja..mislila sem da se goni, ker sem opazila rdečo barvo, kasneje ugotovila da dejansko krvavi iz rite..
torek: zjutraj našla občutno manj kupčkov (bolj lužic)..dieta še vedno ista, sprehodi malo manj pogosti..sem že upala, da se je vse končalo..
sreda: zjutraj spet tako kot prvi dan, odločila da temu naredimo konec (zaradi koščka peciva pa ja ne more met driske tri dni??) in sva šli k vet-u, kjer naju je oskubil

dobili vrečo dietnih briketov, 2 vrsti kapsul, tablete. naj bi staknila neko infekcijo..
tako da zdaj na dan poleg dietnih briketov pojemo še štiri kapsule in tri tablete..
sva pa danes nadoknadili vse sprehode, ki so bili v pon. in tor. 5 minutni..prvič se nama je ratalo 4 ure potepat naokoli v naravi (tukaj ne štejem zraven hribov, pohodov)

kar pa je najbolj važno: irča se počuti živo, kakor ponavadi..tako da je kljub driski polna energije, pripravljena letat, igrat, delat..(čeprav resnih treningov in kakšnih bolj razgibanih trikcev še ne smeva met)..se pač morava zadovoljit s trikci s sprednjimi tačkami in pa osnovno poslušnostjo

na zadnji tekmi sva kljub disku dobile nagrado za uvrstitev na 2. mesto za skupno (torej vse pokalne tekme v tem letu)..dobili sva pa steklen ''pokal'', hrano (ki bo šla hmm..kam? a kdo rab eukanubo - agility?) in pa postlco

a je to navadn da se sploh še ne goni, čeprav bi se mogla že pred enmu mescom? pa ponavadi ma zmerej 'redno' ..
lp, petra & iris