V petek sva z Iris spet imeli pregled srčka. Sprejelo naju je kar 7 veterinark, ki se je z nama ukvarjalo kar 2 uri in pol..Naredili so 3 EKGje, ultrazvok, jo zmerili, zmerili pritisk, ji vzeli kri (hihi na enem delu vratu je zdaj roza ko pujsek, ker so jo pobrili

)..Iris je bila res neverjetno pridna in mirna, na mizi je ležala čisto pri miru, ni je bilo treba držat, pa četudi so ji lepili elektrode po telesu oz. 'bezali' z ultrazvokom..deležna je bila še malo photoshootinga s strani Maje Špiljak, ko je mirno ležala s pripetimi žicami

bila je res pravi mali sonček

v čakalnici je zavzela svoj stol, me pridno čakala pred vrati stranišča, pomagala prebuditi omamljene kužke, ki so prišli z rentgena

, zabavala 'goste' klinike in super sodelovala z osebjem

izvidi pa hm..malo slabši kot maja, dobili sva recept še za ene tablete, ki pa jih morava iti iskat v tujino..
V nedeljo pa se je z nami odpravila nabirat kostanj. Sprva je hodila čisto previdno, vsake toliko časa pa je držala v zraku eno tačko in gledala z milimi žalostnimi očkami. Potem pa sem ji obula čeveljčke s trdim podplatom in Iris se je totalno spremenila. Kot da bi gledala drugega psa

norela po gozdu, zabredla v cel kup ježic, imela usta široko odprta, iskrice v očeh, mi nagajala ko sem pobirala kostanj, včasih pomagala spravit s tačkam plod iz ježice, se vedla totalno ubrisano

na koncu je pogruntala kaj mi nabiramo in je začela še sama iskat in jest kostanj..Norela je pa tako, da če nisi vedel kje je, da si mislil da v bližini mimo tebe drvi trop kopitarjev