Cavalier King Charles Spaniel

*yure* · 1292747

varja

• *
Odgovori #630 : 13 November 2007, 14:58:22
Jupi Katja, super. Kaj pa ostalo? ;-)

hm, telefon pa sem mela ves čas vklopljen :-(

Bacek*

• *
Odgovori #631 : 13 November 2007, 15:05:23
Sicer pa za tiste ki cakate na nase novicke..Srcek je zdrav.  :) :) :) :) :)

Tole je pa SUPER slišat. ;D ;D Sem vesela za vas in pošiljam lizike Rayu!  :P :P

Lp, Petra

Kasiopeia

• *
Odgovori #632 : 13 November 2007, 16:18:33
Živjo!

Samo na hitro se javljam, ne utegnem prebrati za nazaj....
Nam je prejšnji teden računalnik crknil, pa je danes končno spet zagnal, tako da nič ne vem, kaj ste kaj napisali....
Mi imamo našega novega kavalirja doma  :-* In smo že vsi popolnoma zaljubljeni vanj!! Ymonn je največji cuker, kar bi si ga sploh lahko zamislila! Lupčke tala kot po tekočem traku, blazno hitro se uči (komajda je še kakšna lužica v stanovanju, se je že zelo navadila na papir) in iz naročja ne bi šel niti jest  ;D Včeraj sva bila pri veterinarju in sva fasala eno pikico (cepljenje proti nalezljivim boleznim), tako da je včeraj potem ves dan prespal in tudi danes je bolj miren.
U, treba it, nekdo se prebuja!  :P

LP, podrobneje kasneje!

zlatolasska

• *
  • Elly
Odgovori #633 : 13 November 2007, 16:31:32
Super Kasopeia, lepe novicke... Upam, da se ti bo res tako hitro navadil... Nasa je sprva zgledala tudi en ideal, na koncu pa se vedno lula v stanovanju (ce se ji res mudi)...

Ko pa bos prisla do casa pa nalepi kake fotkice.. :)

agility loving girl

• *
  • Jaz in Iris :)

Kasiopeia

• *
Odgovori #635 : 13 November 2007, 20:34:43
Najprej čestitke Rayu!  ;D (Sem uspela vsaj malo prebrat)

Kar se pa našega zmaja tiče, pa nič bat, sem realist in vem, da bo potrebno še veliko, veliko dela. Ampak, kot pravim: So far, so good! :) Ravno, ko sem prejšnji post poslala, sem sredi dnevne sobe zagledala pravo jezero  :D Tako, da sem se malo prezgodaj hvalila  :-\

Kakorkoli, zelo sva vesela, da sva končno dočakala najinega kavalirja. Luže bomo pa tudi premagali!

Šibam, mislim, da bi nekdo rad malo pozornosti.

LP

zlatolasska

• *
  • Elly
Odgovori #636 : 14 November 2007, 09:03:19
Hehehe.. Ja, to se pa navadi!
Jaz nase Elly sploh nocem vec hvalit, ker je potem takoj vse polulano...

Tako, da sploh ne bom povedala, koliko casa ze nismo kakali v stanovanju.. Vsaj to je dosezek..  ;) :o

Ta teden sem doma na bolniski in jo moj fura non stop ven, po moje ga bo kmalu njega prevzela kot sefa..  :-\ Samo je pa taka cukra. Ker jaz vecino casa prezivim v postelji (khm, pa za racunalnikom), je elly tudi pri meni.. Pa se nekaj casa igrava in skace po meni kot ubrisana, potem pa malo zaspi in jovo na novo.. :) Zvecer pa tudi zaspi kar pri meni v postelji.. Pol jo pa moj odnese spat v Rogza, ko gre on spat... No, in sem ga ravno prejle vprasala, kje jo najde, ko pride zjutraj v dnevno.. Pa je rekel, da v Rogzu,.. Jeeee..  :o :o Torej spi celo noc v Rogzu, le zjutraj se pride pocrkljat na posteljo, ki jo imamo v dnevni.. :) To me res veseli, ker sem jaz mislila, da spi cele noci na postelji..

Katica

• *
Odgovori #637 : 14 November 2007, 10:48:22
Hey. Hvala vsem ki ste veseli z nami. Meni je ena velika skala padla od srca. Varja kaj mislis z ostalim? Krvna slika je tudi vredu. To obcasno izkasljevanje pa je posledica pljucnice ki jo je prebolel kot mladicek in ni nic kaj nevarnega.
Varja mogoce nimam tvoje prave st. Ker je skoz reklo da ta stevilka ne obstaja:-(
pozdravcek iz Lux. K&R

nike

• *
Odgovori #638 : 14 November 2007, 19:02:44
čestitke Rayu...
in Kasiopei za Ymonn... :)
Hehe... A pol k je uzaljena, a kaj zajambra ali se tiho odkrade stran? Ker nasa pa res skoz neki jambra, ce jo malo zmotis, ko spi.. hehe.. :)

ne nč ne jamra :P se tiho in užaljeno odpravi spat na kašno drugo postlo :P:P

love dog ♥ love people ♥ love life
http://www2.arnes.si/~nlemut/Mosca/mosca.htm

agility loving girl

• *
Odgovori #639 : 14 November 2007, 19:23:09
danes sva šle z Iris na sprehod malo kasneje, ko je bila že napol tema (malo čez pet popoldne)..in tamala nora kt zmer se sred sprehoda spomne, da bi rada iskala in prinašala žogico...jz pa sploh pomislila nisem, da bi jo s sabo vzela, ker se itak ne bi nič videlo in jo bi lahko še izgubile..pa se spomnem, da imam v žepu tako kresničko, ki jo prižgeš in potem rdeče utripa (ponavadi jo imam s sabo na večernih sprehodih, da če greva po cesti, da jo Iris pripnem na oprsnico in jo avtomobili ne morjo zgrešit)..pa prižgem kresničko in jo za hec vržem da bi vidla kako bi Iris odreagirala..in ona se zažene za njo, jo zagrab in prinese nazaj  ;D najbolj smešno je pa bilo to, da ko jo je imela v gobčku, ji je gobček rdeče utripal  :P :D :D &tako sva pridobile žogico za nočne razmere  ;)

Katica

• *
Odgovori #640 : 14 November 2007, 19:34:28
Haha. Skoda da jo nisi posnela.

Za tiste ki se ubadate z cistoco.. Pri nas je tudi ful dolgo trajalo, kljub vsemu trdu.. Tak da se ne prevec sekirat.

agility loving girl

• *
Odgovori #641 : 14 November 2007, 19:54:25
uhh pri nas je pa to šlo zelo hitro..po mescu in pol po prihodu ni bilo nobene lužice več..je pa zato ati vstajal ob pol petih zjutraj :) ampak je pomagalo..v naši odsotnosti pa je bila v eni sobi v kateri je imela v krogu postavljeno žičnato ograjco (prbl. 3 kvadratne metre) po tleh pa položen karton tako da so se lužice lepo vpile v podlago in smo potem menjavali karton..

zlatolasska

• *
  • Elly
Odgovori #642 : 14 November 2007, 20:05:18
Ah, saj po moje bi slo pri nas tudi hitreje, pa se mi jo ni dalo vsakic, ko je pojedla, pa se poigrala peljat ven...  :-\ Cist verjamem, da sem jaz kriva, da se vedno lula.. Samo zdaj res lula le, ce jo fuuuuull mudi.. Ker je danes res tezko ze pricakovala mojega, da pride.. je rekel, da pride ob pol sestih, pa je prisel eno uro kasneje... Pa se je ze ob petih zacela motovilit, da bi lulala, pa sem jo prigovarjala, naj se malo pocaka... Pol pa nisem vedla, ali naj se sama z njo odpravim ven, ali naj se cakava.. Pa je pol buca se le polulala samo 15 minut preden je prisel domov...  :-\ Boscka... No, ampak bomo ze se usvojili to.. Samo da se vrnem nazaj v sluzbo pa bo.. :)

Zanimivo to z lucko... Jo mors res posnet, Petrca!

Katica

• *
Odgovori #643 : 14 November 2007, 20:49:50
Mi smo tudi bili sami krivi. Predvsem zato, ker smo ful lazli okoli z njim ko je bil se cist majhen. Smo ga dobili glih v casu pocitnic. No te napake ne bi vec naredila. Pol cez nekaj casa je pa kr naenkrat nehal.

agility loving girl

• *
Odgovori #644 : 14 November 2007, 22:35:32
oops bi popravila svoj post...sem pogledala v knjigico, kjer sem sprva zapisovala vse pomembnejše datume in dobila, da je moja princeska pri treh tednih bila že popolnoma čista :o pod opombe pa: to drži pod razlogom, da jo peljem ven vedno po opravljenem obroku, igranju ali takoj , ko se zbudi... matr jz sm bla pa res pridna :D

zlatolasska

• *
  • Elly
Odgovori #645 : 15 November 2007, 08:42:49
Uf, sta bile pridne Petrca! No, saj ce bi bila jaz v hisi, bi jo tudi naucila ful kmalu... Tu v bloku pa po vsakem igranju etc. prehodit dva stuka samo zato, ce bo princeska lulala ali ne??? Bah.. Sej sem bila pridna, pa sva bile zunaj tudi po 10x na dan, samo pol sem se pa navelicala... So me itak vsi cudno gledali v bloku, ce sva SPET zunaj lol...
Ko smo bili pa pri mojemu kjer imajo hiso, je bila pa ful pridna in pri njih ni nic lulala notri, samo do vrat je sla, pa jo je ze kdo dal ven... Je ful pametna strucka, samo kaj, ko je tudi ful lumpasta..
Pa ne vem ali se zaposljuje ponoci s tem, da bere kaj jaz napisem tule gor???
No, ko sem napisala, da ze dolgo ni kakala.. brrrrrrrrrr.. no, danes ponoci je!!!! Joj, ta mrcina mala... Pa moj jo je se ven peljal ob 23h, da bi se JA pokakala, princeska pa nic.. bo raje na toplem LOL....

Ahhhh.. ti psi...:)

Kasiopeia

• *
Odgovori #646 : 15 November 2007, 21:31:36
Nam pa kar v redu ratuje (glede na to, da ni še niti en teden pri nas). Trenutno ima malo driske  :'( (BTW - kakšen nasvet? Naj kar takoj pokličem vet.?) Ampak sicer kaka vedno na papir, kadar pač ne zunaj (je vet. rekla, da ker je imel učke prehlajene, naj ga rajši bolj noter držimo kak teden), glede lulanja pa se še pogajamo. Zdaj sva kupila tudi sprej za navajanje na sobno čistočo, tako da optimistično zremo v prihodnost  ;D
Sva se prvih nekaj dni trudila in ga čim bolj pogosto peljala ven, ampak ker je bilo zdaj nekaj dni bolj hladnih, on pa prehlajen  :-\ se bolj notri držimo.
Moram ga pohvalit, danes je bil prvič sam doma dopoldne in je zelo dobro prenesel - ko je moj dragi prišel domov ga pogledat ob 10h je pesjanček spal in se ni menil za nič!! :D :D :D
Sicer smo pa mi v 4. nadstropju, tako, da je naša pot do dvorišča še malo daljša kot vaša, zlatolasska ;) Ampak ni problem. Malo mi je žal, sprva je bil na sprehodih (beri - kratek sprehod po parku) zelo sramežljiv, ko pa se je malo opogumil, nam je pa zbolel. Na  :(
Sicer bi se pa Ymonn samo stiskal in crkljal  8) In, kot sem že rekla, smo vsi že čisto neumni nanj  :-[

zlatolasska

• *
  • Elly
Odgovori #647 : 15 November 2007, 22:55:01
Ufff.. ja, pa imate res daljso pot.. ;-)

Glede driske... Lahko mu samo ne pase kaka hrana. Nisem strokovnjak, ampak opazuj ga se kak dan, ce se bo se vleklo, pa pojdita k veterinarju.
Nasa sicer ni imela driske, je pa zelo mehko kakala. Pa sem jo potem presedlala s Hillsa na Nutro in od takrat je okay (razen ob kakih piknikih in podobno, ko se naje kajvemcesa, potem spet mehko kaka ali pa celo driska)...

Lepo slisat, da je priden, ko je sam doma. Elly je bila tudi. Bolj je bila pridna, ko je bila mala, zdaj ze kar prevec razgraja in unicuje stvari..  :-\ Mah, prava lumpa je ratala.. Zdaj sem jo za kazen poslala spat v Rogza (prej je bila na moji postelji), ker je vse celo dvakratno naredila doma... Moj je su ven in je reku, da jo bo peljal ven ko pride nazaj, seveda ga se ni in buco je ocitno fajn mudilo, ali kaj jaz vem... V glavnem, bila sem cist penasta, ko sem zagledala dva kupa dreka..  >:(

No, zdaj pa spi k angelcek...

Katica

• *
Odgovori #648 : 16 November 2007, 08:55:48
Jaz ti svetujem oglje. Kupis v lekarni(vsaj mislim) in mu das v vodo. Nima nobenega okusa, samo obarva se na crno. Pri nas je vedno delovalo. Sicer pa ce ima vec kot 3 dni drisko ga pelji k veterinarju. Upam da se vam ne bo dogajalo isto kot nam.
Srecno.

petrca

• Pesjanar
  • BC Buffy in Gia & muca Suki
Odgovori #649 : 16 November 2007, 09:11:11
Pa včasih pust piščanček in navaden kuhan riž tud pomagajo.
Kar se oglja tiče, smo mi probali in se je obneslo (sicer pri borderki, a vseeno). Dajala sem pa vedno otroške odmerke oz. 2-3 tabletke v 2 dl vode.

Katica

• *
Odgovori #650 : 16 November 2007, 10:02:07
petrca pri nas piscanec in riz ni ustavil driske. pa se lacen je bil non stop. najbrz je odvisno tudi od psa. Jaz sem imela oglje v prahu in sem tudi cist malo daljala. Je pa bil pol kakec vedno crn ;)
Kasiopeia, razglistali ste ga? To nujno naredite, ce se niste. Driska je lahko tudi od tega.

petrca

• Pesjanar
  • BC Buffy in Gia & muca Suki
Odgovori #651 : 16 November 2007, 10:12:50
Zato sem pa napisala včasih  :P. Če je šlo samo za trenutno drisko, smo jo ustavili z ogljem ter pustim piščance in rižem. Briketov v tem času ni dobivala. Sicer pa tudi kakšnega posebnega apetita ni imela.
Enkrat pa je bila zadeva mal bolj resna in smo obiskali veterinarja, ki nas je založil z vsem možnim. Po dobrih 2 dneh se driska ni ustavila, zato sem jo odpeljala na pregled. Dobila je injekcijo, antibiotike, Hillsovo hrano in neke smrdeče ampule. Kasneje je v roku 7 dni dobila še 2 injekciji. Meni se je revca tako smilila, da sem bila kar doma na "bolniški"  ;D.

Drugač pa prav občutujem in obužujem tele vaše kavalirčke. Re so cukri  :-*. Moja sestra si ga neizmerno želi. Vendar bo (očitno) želja neuresničljiva dokler je doma pri starših  :(. Vsaj za enkrat tako kaže. Tisti, ki smo že na svojem imam o pri tem bolj proste roke  :o. Jaz sem se ji že ponudila za varstvo, če bi slučajno omehčala mami, pripeljala koštrunčka domov in bi kdaj rabila varuško  ;)

Princ

• *
Odgovori #652 : 16 November 2007, 10:17:52
Prosim za pomoč!
Kolega kupuje CKCS (trikolor), jaz pa pojma nimam, kaj oz. katerega vzreditelja naj mu priporočam. Malo sem brskala po forumih, pa sem zasledila, da sta v Sloveniji le dva vzreditelja ???. Kaj pa tujina - Češka, Slovaška, Hrvaška? Pozna kdo slovaško psarno Scarlett team? Kakršenkoli odgovor bi mi bil v veliko pomoč.
Hvala.

Lp, Mateja

Katica

• *
Odgovori #653 : 16 November 2007, 10:43:34
Se strinjam Petrca. Mi smo pri 4 mes dobili drisko. Trajala je 10 dni. Zato sem pa napisala, da ce bo trajala vec kot 3 dni naj grejo k vet. Je pa res da je pri mladicih driska pogost pojav.
Princ, ce preberes malo za nazaj bos videla da nas je kr nekaj tule ki imamo psa iz Scarllet teama. Vsak ima najbrz svoje izkusnje in mnenje o njih. Jaz ti lahko moje povem preko zs.
pozdravcek, Katja

Princ

• *
Odgovori #654 : 16 November 2007, 11:31:12
Ja katica, prosim. Scarlet team sem omenila izključno zato, ker v kratkem pričakujejo leglo - pa ker sem videla trikolorja. Še enkrat prosim: imena vzrediteljev ali najave legel, ki jih LASTNIKI priporočate IN odsvetujete.. Seveda lahko na ZS. Tebi katica pa že v naprej hvala.

Lp, Mateja

Kasiopeia

• *
Odgovori #655 : 16 November 2007, 20:26:35
Živjo, Princ!
Hm, meni se zdi, da je bolje to po ZS? Kaj pa vem.... No, jaz zaenkrat itak še nimam mnenja  :-\

Sicer pa je o naših prebavnih motnjah obveščen veterinar, ki je svetoval, naj nadaljujemo z enako prehrano in počakamo do ponedeljkovega pregleda. Hvala vsem za nasvete!!

Hm, zlatolasska, praviš, da ste šli stran z Hillsa? Hm.... Ymon trenutno nima še kaj preveč apetita, morda je ravno zaradi tega... Izbirčen pač  :) Malo bomo počakali, je pa že veliko več, kot na začetku, tako da upam, da se bo vse uredilo.

U, še nekaj - našega zmaja zunaj kar oreng zebe. A imate vi za vaše kavalirje kakšna ogrinjala oz. ali ste jih imeli, ko so bili še mladički? Hvala!

Katica, jaz sem tvoje maile šele zdaj prebrala (tiste za nazaj, o Scarlett Team) in bi te prosila, če bi mi res lahko kaj več napisala na ZS. No, psička itak že imamo, tako da mi kaj preveč prav žal ne bodo prišli, ampak vseeno me zanima. Lahko? Hvala  :-*

Moram še pohvaliti našega žabca - danes je obredel vso sosesko. Sprehajala sva se celo večnost (ker je bilo bolj toplo) in ko sva morala noter, sploh ni kazal še nobenih znakov naveličanosti/utrujenosti!!  :P Naj dodam, da je bil do sedaj na sprehodih bolj plašne sorte in se mu ni kaj preveč lljubilo skakat okoli (gospod bi se rajši prenašali  :-[), zdaj pa ga vse zanima, sosedovo čivavo je na vsak način želel spoznati (kar smo preprečili, ker je psička zelo nezaupljiva ), na sprehodu pa je zahodnje višavsko terierko tako zelo vzel za svojo, da se ga je revica čisto prestrašila  :'()

Še enkrat hvala vsem za vašo pomoč, nasveti mi v teh novopečenih pasjih dneh res prav pridejo!

Ymonn vsem pošilja eno glasno dozo smrčanja.

agility loving girl

• *
Odgovori #656 : 16 November 2007, 20:38:23
hihi iris je pa mene danes prav prijetno presenetila   :)  igrala se je s kužkom (ši-cujem), katerega prej še pogledala ni  :D ...uspeh je pa zato, ker je pomoje to 4. pes s katerim se je igrala..ponavadi je do neznane pasje družbe bolj nezaupljiva..najina lista ''igralnih'' prijateljev pa je yorki, sheltika (najbolj obožuje, sploh ker jo pozna že od vsega začetka in je bila tudi pri nas 2 tedna v varstvu), borderka (BC) in pa zdaj še ši-cu.. :)

danes sva se tudi malo pošmekale  ;D postrigle sva tačke..(sicr pa to ni primerno za razstavne pse--naj bi bili kavalirji diskvalificirani če bi bili na razstavah postriženi ???) da ji ne bo preveč drselo pri agilityju in da se ne bo nabiralo toliko blata..hihi je bila pa v času striženja pri atiju v naročju tako da si lahko predstavljate kakšne so bile atijeve črne hlače  :D sem se jih lotla kr s sesalcem  ;) 8)

Katica

• *
Odgovori #657 : 16 November 2007, 21:17:36
Ray bi pa vsakega psa povohal in ce ga slucajno ne pustim, je ful problem. Glede igre se je v pasji soli dolgo nazaj drzal in bil bolj za sebe. Zdaj pa se ze igra z psi.. Ker pa so vsi dosti vecji od njega, revez vedno nasrka. Ali ga pohodijo ali ga ruknejo da se skotali. Mene kr pri srcu stiska ko to gledam, tak da si zelim da bi se nehal z njimi igrat. Drugac pa ima vse pse rad se posebej mopse ;D
Mi bomo Raya tudi strigli. Ker se vedno polula na dlake na prvih tackah. Moj fant je ze celi penast in vsak dan grozi da mu bo to porezal.
Kasiopeia Ray tudi ni imel apetita dolgo casa. Vedno so mi vsi tezili da je presuh. No zdaj je normalno in tudi zgleda lepse. Vsaj za mojo mamo ::)
Danes smo ugotovili da imamo v vasi enega 7 let starega kavalircka...hehe Sem bila cela srecna. Ray pa se je bolj zanimal za njegovo ljubico. Mopsiko seveda :P
Aja pa se to da se vam pohvaliva. Danes sva osvojila osmice :o C :

zlatolasska

• *
  • Elly
Odgovori #658 : 16 November 2007, 21:30:46
Kasiopeia, ja, nehale sva jest Hills briketke, ker se mi je zdelo, da zaradi njih mehko kaka... Pa drekec je takoooooooooo smrdel, da je moj vsako jutro skoraj bruhal, ko je moral pospravit za njo..  :o Ko je nekaj casa jedla Nutro se je to blazno popravilo (trdota in predvsem smrada ni vec!).. Katere brikete pa vidva jesta?

Nasi sem poleti kupila samo eno plasticno palerinico za dez. Pa sva jo rabile vsega ene 3x. Pol jo je pa v susu prerasla. In sem ji kupila nov anorak, ki je tudi podlozen in je super za jesenke dneve. Sicer ji je bil blazno presirok in sem ji mogla dodat gumbe, da ji je sploh normalno stal na telescku in ga ni vlekla za sabo... No, zdaj je tudi tega ze prerasla..  :'( Sicer je se uporaben (hm, mogoce moram malo prestavit gumbe, sicer so pa trije od stirih ze itak odleteli lol  :o) ampak za zimo sem ji narocila en pulovercek iz Amerike (mnja, sem se opogumila in narocila preko neta, ampak butasto, da nisem pogledala - ga niso imeli na zalogi in zato se kar cakava in cakava, kdaj bo priletel)... Gledala sem tudi za pajacke za v sneg (a sem to ze pisala tule?), pa v Zootiku mi je bil fuuuuuull  vsec en pisan pulovercek, ampak kot zakleto, niso imeli najine stevilke..  :'( :'(

No, zakljucek mojega romana... @Kasiopeia, kar kupi mu kak plascek ali pulovercek, da ga ne bo zeblo..  8)
Pa lepo, da je nasel prijatelje! Elly je tudi bolj nezaupljiva. ko je bila pri meni sele ene 2 tedna jo je ful prestrasil od sosede pudelj.. Od takrat se boji vseh neznanih psov, predvsem ce so crni in veliki... Ko jih pa vidi drugic je pa ze bolje... No, pa ko ji obrnejo rit je naenkrat vsa pogumna..  :D

@Petrca, sem slisala ja za to strizenje.. Se ze sprasujem kako bomo sfolgali pozimi... Samo a ni kao dovoljeno, da pri tackah pa postrizes? Se mi zdi, da sem nekaj takega slisala enkrat nekje..  ???

Pa se o najinem klikanju! Sva probale s tisto plasticno prucko za otroke... Pa nama je uspelo dobit gor prvi dve tacki..  :o :o No, sicer drugo s pomocjo ovcke Dolly, ki jo je sredi klikanja prinesla k meni.. lol..  :D :D Ampak jutri nadaljujeva naprej!  :)

Cestitam Katica!!!! Za osmice..  ;)
Hehe.. Elly je tudi vsa srecna ko kdaj srecamo kakega manjsega kuzka... :) Sicer pa imamo sreco, da smo v blokovskem naselju, kjer kar mrgoli psov... In imamo shih-tzuja, ki ga obozuje, pa ki je priblizno toliko velik kot ona, pa eno mopsico, s katero se tudi razumeta... Na zalost pa Elly vec ne mara ene mesanke, ki ji je sicer kar podobna.. no, pac je bela pa pikice ima, tudi eno piko na glavici.. ;) Drugace pa je bolj jack russel.. :) No, vcasih sta bile res naj prijateljice, zdaj pa Elly med njuno igro stiska rep med noge in renci nanjo in celo grize jo.. no, to pa zato, ker je kuzka ful ziva in tudi elly skoz grize.. Sem jo ene 3x ze odnesla stran, tako zaradi Elly kot zaradi te kuzke.. Zdaj jo vec ne bom spustila, da bi se igrali.. Ker vem, da jo Elly pac ne mara...  :-\

Katica

• *
Odgovori #659 : 16 November 2007, 21:47:59
Ce za narocate iz tujine.. Tu imate en page: http://www.dogsdepartment.com/
Da se ne bo kdo razburjal povem vnaprej. Cene so viiiisoke :o Majo pa cute stvari.
Ray je lani bil ful zmrznjeni, pa je seveda imel kr nekaj plasckov. Vmes jih je tudi nekaj prerasel. Letos pa ga kr ne zebe. Jaz samo cakam da ga bo zacelo in nic. Tak da zaenkrat se ni oblecen. Upam da niti ne bo rabil bit.