Kasiopeia, ja, nehale sva jest Hills briketke, ker se mi je zdelo, da zaradi njih mehko kaka... Pa drekec je takoooooooooo smrdel, da je moj vsako jutro skoraj bruhal, ko je moral pospravit za njo..

Ko je nekaj casa jedla Nutro se je to blazno popravilo (trdota in predvsem smrada ni vec!).. Katere brikete pa vidva jesta?
Nasi sem poleti kupila samo eno plasticno palerinico za dez. Pa sva jo rabile vsega ene 3x. Pol jo je pa v susu prerasla. In sem ji kupila nov anorak, ki je tudi podlozen in je super za jesenke dneve. Sicer ji je bil blazno presirok in sem ji mogla dodat gumbe, da ji je sploh normalno stal na telescku in ga ni vlekla za sabo... No, zdaj je tudi tega ze prerasla..

Sicer je se uporaben (hm, mogoce moram malo prestavit gumbe, sicer so pa trije od stirih ze itak odleteli lol

) ampak za zimo sem ji narocila en pulovercek iz Amerike (mnja, sem se opogumila in narocila preko neta, ampak butasto, da nisem pogledala - ga niso imeli na zalogi in zato se kar cakava in cakava, kdaj bo priletel)... Gledala sem tudi za pajacke za v sneg (a sem to ze pisala tule?), pa v Zootiku mi je bil fuuuuuull vsec en pisan pulovercek, ampak kot zakleto, niso imeli najine stevilke..
No, zakljucek mojega romana...
@Kasiopeia, kar kupi mu kak plascek ali pulovercek, da ga ne bo zeblo..

Pa lepo, da je nasel prijatelje! Elly je tudi bolj nezaupljiva. ko je bila pri meni sele ene 2 tedna jo je ful prestrasil od sosede pudelj.. Od takrat se boji vseh neznanih psov, predvsem ce so crni in veliki... Ko jih pa vidi drugic je pa ze bolje... No, pa ko ji obrnejo rit je naenkrat vsa pogumna..
@Petrca, sem slisala ja za to strizenje.. Se ze sprasujem kako bomo sfolgali pozimi... Samo a ni kao dovoljeno, da pri tackah pa postrizes? Se mi zdi, da sem nekaj takega slisala enkrat nekje..

Pa se o najinem klikanju! Sva probale s tisto plasticno prucko za otroke... Pa nama je uspelo dobit gor prvi dve tacki..

No, sicer drugo s pomocjo ovcke Dolly, ki jo je sredi klikanja prinesla k meni.. lol..

Ampak jutri nadaljujeva naprej!

Cestitam
Katica!!!! Za osmice..
Hehe.. Elly je tudi vsa srecna ko kdaj srecamo kakega manjsega kuzka...

Sicer pa imamo sreco, da smo v blokovskem naselju, kjer kar mrgoli psov... In imamo shih-tzuja, ki ga obozuje, pa ki je priblizno toliko velik kot ona, pa eno mopsico, s katero se tudi razumeta... Na zalost pa Elly vec ne mara ene mesanke, ki ji je sicer kar podobna.. no, pac je bela pa pikice ima, tudi eno piko na glavici..

Drugace pa je bolj jack russel..

No, vcasih sta bile res naj prijateljice, zdaj pa Elly med njuno igro stiska rep med noge in renci nanjo in celo grize jo.. no, to pa zato, ker je kuzka ful ziva in tudi elly skoz grize.. Sem jo ene 3x ze odnesla stran, tako zaradi Elly kot zaradi te kuzke.. Zdaj jo vec ne bom spustila, da bi se igrali.. Ker vem, da jo Elly pac ne mara...