Joj, kakšen lep puloverček ima Annie!!

Mi smo kupili en plašček, ki mu je malo prevelik, ampak se da dobro zategnit, tako da je prav špica. Žal ga je danes, ko je sneg, še vedno malo zeblo

Revež, zato smo pa kar hitro zaključili sprehod.
Hm, pri našem Ymonnu je pa kar smešno, star je 2 meseca, pa je ima že neverjetno močan nagon

(vsaj meni se tako zdi) Svojo najljubšo igračno, ki je vsa pisana in piska, kar naprej.... hm, naskakuje

Mene bi včeraj skoraj kap, nikoli še nisem videla pasje erekcije in ko sem mu igračko vzela, sem se že čisto prestrašila, da se je opraskal do krvi

Pa me je takoj bolj obveščena kolegica pomirila, da to je pač samo... khm. Naš lump ima pa šele 2 meseca.... Jao!

Sicer pa me vsakič, ko mu nekako dam kapljice za oči, potem še nekaj časa ignorira, čeprav sem zelo pazljiva pri postopku

Vzame on svojo igračo (čeprav mu zdaj ponujamo druge

) in gre. Ampak kmalu pride prosti, če bi se lahko morda malo stisnil (in zadrnjohal).
Danes mi je bilo kar malo nerodno - pri mojih starših smo bili na kosilu in moja mami si ni mogla pomagati, da ga ne bi malo pocrkljala. No, zver je zaspala in kar naenkrat moja mami začne vriskat. Kaj je naredil? Direkt pod nos ji je enega spustil

In to tako, hinavsko, čisto potiho, sploh vedela ni, kdaj....