Maggie, zna bit, da je to ta kavalirka.. Ampak zdaj pri dveh letih je se lepsa, kot ko je bila mladicek..

Tako, da ne bom 100% trdila, da je to ona.. Ampak najbrz je... Leta tiste punce kar ustrezajo, pa takih lepih kavalirjev tudi ni dosti v Sloveniji..

Little star, Elly je tehtala 4 kg ali pa malo manj. Stehtali smo jo par dni po tistem, ko sem z njo prisla domov in je imela toliko.
Tako, da si lahko predstavljas, da Elly ni bila tako mala..

Pa hvala za pohvale o blogu..

Mi je kar v veselje to pisat pa dajat fotke gor.. Bomo videli, koliko casa bom vztrajala... A kraljevi palec se temu rece? Huh, nisem vedla..

Ampak je meni tudi precudovit krogec.. So mi ful vsec vsi kavalircki, ki ga imajo...

Danes smo prisli domov iz Sodrazice, kjer smo bili pri mojem fantu doma. Smo imeli hiso cist zase, a smo si izborili kar kavc v dnevni za spat. Pa je bila Elly ful pridna (no, dokler je nisem pohvalila prijateljici

) in se je v bistvu od cetrtka zvecer pa do zdaj pollulala notri le 3x. Drugace je lulala in kakala skoz zunaj, tudi cez dan je sla kar do vrat, da smo jo spustili ven.. Mi je slo edino na zivce, ker je sama hodila po stopnicah gor in dol, bolj ko sem ji govorila, da ne sme, bolj jo je veselilo to delat..

Sicer so bile stopnice le 4, ampak vseeno...
Sva jo pa navadila spanckat na kavcu... Se je vsak dan zguzila k nama zjutraj... Cez noc je nisva pustila gor, usmilila sva se je le okoli 6h, ko smo prisli nazaj od kakanja pa lulanja... In buca je ene parkrat kar sama skocila na kavc.. sem samo debelo gledala... dol je pa itak skakala kot po tekocem traku..

Ce ta ne bo imela unicenih kolkov, res ne vem...

Varja, sem dobila mail nazaj od une Kaje... Je rekla, da ne moreva razstavljat, ker je potrebno bit star 4 mesece zaradi tega, ker kao se steklino cepi pri 3 mesecih, pa 1 mesec mora potect od cepljenja... No, midve imava v bistvu datum cepljenja ze 9.7.

Ampak cepile pa sva se sele zdaj, 6.8.

Khm, kaj pa to pomeni za obisk razstave? Ali to tudi velja s cepljenji za obiskovalce? Ampak, po moje itak ni panike, ker bojo gledali datum..

Se vidimo v torek! Povej, kdaj naj se pojavimo?!