Cavalier King Charles Spaniel

*yure* · 1294293

anča

• *
  • Spike
Odgovori #420 : 11 September 2007, 17:01:52
 ;D  jeee! same dobre novice  ;D

super! hvala!

Joni

• *
  • I Heart Papillons
Odgovori #421 : 12 September 2007, 04:23:03
agility_loving_girl si ti tista punca iz Gorenjske z Iris Scarlett Team, ko je bila na vzrejnem? Jaz sem pisala telesne ocene (prva miza), tako da smo se videli, ce si prava. Imela bi eno privatno prosnjo vezano na tvojo Iris, zato prosim, ce mi lahko potrdis da si prava, da ti napisem ZS.

Hvala in lp,

Tinkara

moji metuljcki na spletu -- www.papijoni.si

Joni

• *
  • I Heart Papillons
Odgovori #422 : 12 September 2007, 04:42:14
Ok, vcasih je treba tudi kaj nazaj it brat pa vse zves  ;D

Lp, Tinkara

moji metuljcki na spletu -- www.papijoni.si

Fruc

• *
Odgovori #423 : 12 September 2007, 14:06:24
Pa še obljubljena slikica slavljenca in njegovega darila :D

agility loving girl

• *
  • Jaz in Iris :)

LittLe_sTaR*

• *
  • Quido <3
Odgovori #425 : 13 September 2007, 21:38:27
Ja Ari je pa res lepotec :)

Tukaj je pa njegova predstavitev, kjer lahko vidite še več slikic  ;) : http://www.pesjanar.si/forum/index.php?topic=3472.0

zlatolasska

• *
  • Elly
Odgovori #426 : 17 September 2007, 18:59:12
To je cist noro...
Ravnokar sva se z Elly vrnile s skrajsanega sprehoda... Zakaj skrajsanega? Ker je bilo na najini poti POLNO MOCERADOV!!!!!!!!!!! V glavnem, mene je ene 5x skoraj kap zadela, ko sem jih zagledala.. In sem nato Elly samo na vrvico privezala, pa spon proti domu.
A so res tok hudi? Ste ve ze kakega srecale? In kaj naredite pol? Mene grabi panika, ker sem prebrala, da so smrtno nevarni za pse. Da ga je en pes dal v gobcek in je samo umrl... Nasa bi ga po moje tut pograbila, ce bi ga zagledala...Danes jih na sreco ni videla.
Kam pa grejo, ko ni dezja? Ker do sedaj jih se nisva srecali, danes pa toliko...
Baaaaah...   :'(

maya

• *
Odgovori #427 : 17 September 2007, 22:20:16
Ojla!!

Mi bomo imeli mogoče v prihodnje kavalirčka... so moji mami zeloo všeč!  :)

Drugače je pa moja sošolka v soboto dobila kavalirčka starega 3mesece po imenu Leo(n)(leonardo)  :-* . Črno- rjave barve...

Mogoče se bo kaj oglasila v tej temi  8)

Lp Maja

Babi

• *
  • sožitje
Odgovori #428 : 18 September 2007, 06:55:54

sošolka v soboto dobila kavalirčka starega 3mesece po imenu Leo(n)(leonardo)  :-* . Črno- rjave barve...
Lepo!  :) Upam, da se bo res kaj oglasila na forumu in poslala kakšno slikco. To bo res prava popestritev, saj kolikor vem, doslej ni bilo tu nobenega BT (black and tan) kavalirja. Nisem prepričana, če je tudi sicer v Sloveniji že kdo imel kavalirja te barve?

Bolj ko sem spoznaval ljudi, rajši sem imel svojega psa (L. Byron)

varja

• *
Odgovori #429 : 18 September 2007, 09:29:10
Babi, so bili oziroma so BT kavalirčki, tudi (vsaj) eno BT/RU leglo je že bilo. Osebno pa celo poznam tri BT samčke (iz drugih psarn, ne iz tega legla), pa še za eno RU samičko vem. Če se ne moti, je pa tudi ena punca sodelovala na forumu z samčkom Nickjem, ki je iz SLO vzreje.  :)

Upam, da se bo "sveža" lastnica kavalirčka res kaj oglasila na forumu.  :)

maya

• *
Odgovori #430 : 18 September 2007, 10:31:20
Jaz sem videla njenega kužanča na mobitelu ... se mi pa zdi, da je rekla da so ga pripeljali iz madžarske..

Drugače pa: Živi katera/i od vas v sostrem? Sem zadnjič videla enega kavaliirčka..mladička

Lp Maja

Babi

• *
  • sožitje
Odgovori #431 : 18 September 2007, 10:37:56
Babi, so bili oziroma so BT kavalirčki, tudi (vsaj) eno BT/RU leglo je že bilo.

Aha, potem se pa zelo uspešno skrivajo! ;D :P

Bolj ko sem spoznaval ljudi, rajši sem imel svojega psa (L. Byron)

varja

• *
Odgovori #432 : 18 September 2007, 13:05:55
haha, sigurno je to.  ;D

moj "prvi" je bil BT samček...  pa potem še en BT samček.... in zato sem na vsak način hotela imeti BTja.... potem pa je prišlo vse drugače.  ;D

LittLe_sTaR*

• *
  • Quido <3
Odgovori #433 : 18 September 2007, 13:33:02
Nas je tudi groza, da bi srečali močerada, ker bi ga Quido sigurno ugriznil, ker da vse v usta, zato zeloooo pazimo!
Močerad pa je res smrtno nevaren za kužke. Prebrala sem, da je dovolj, da ga pes samo oblizne. Če kuža vanj ugrizne močerad preko žlez izloči strupeno snov, ki se zelo hitro vsrka in pride v kri. Znaki zastrupitve pa se pokažejo v nekaj minutah - drgetanje, izločanje penaste sline, lahko tudi krči. Kuža pade v šok in pogine zaradi zadušitve  :'(. Potrebna je takojšnja veterinarska pomoč, vendar se pogosto ni možno izogniti poginu živali.
Do sedaj močerada še nisem srečala in upam, da bo tako tudi v prihodnje.

varja

• *
Odgovori #434 : 18 September 2007, 13:38:20
joj, tega sploh nisem vedela... uf, zdaj bom šele panična... se mi zdi, da sva že srečali ene parkarat močerada, samo ni bilo nič... na srečo.  :-\

zlatolasska

• *
  • Elly
Odgovori #435 : 18 September 2007, 16:34:21
Ja, moceradi so groza.. In kot opazam, jih je okoli nas OGROMNO.. Danes me je moj klical v solo, da sta imela se bliznje srecanje z enim moceradom!!! Me je ful prestrasil! Je rekel, da ga je zagledala in hotla ovohat... pa je pravocasno zakrical in je sla stran... Tako, da jo bom imela zdaj ob takem vremenu kar vedno na vrvici.. Se mi smili, samo nimamo kaj.. Bolj to, kot pa da se kaj zgodi!

Uuuu... BT kavalircek.. Lustno... Jaz tudi vem, da obstajajo taki ze v sloveniji, vem za 2, samo jih pa se nisem srecala... Bi jih pa res rada, ker so mi zelooooo vsec.. :-)

V Sostrem pa zivi Longi (se mi zdi) - kavalircek, ki smo ga srecali na razstavi v Trbovljah. Sem jih posala sms, da naj pridejo kaj sem gor, pa mi niso nic odpisali.. Je pa star bil avgusta 7 mesecev.

Mi pa gremo samo se 4x spat pa na naso 1. razstavo.. :-)))

Katica

• *
Odgovori #436 : 20 September 2007, 14:29:40
Kje pa vi videvate mocerade? Jaz nisem se nikol nobenga.. Sicer upam tudi da jih ne bom.

varja

• *
Odgovori #437 : 20 September 2007, 14:55:08
 v gozdu... pa še ustavila sem se, pa ga občudovala.... butl jaz!!!!  :'(

maya

• *
Odgovori #438 : 20 September 2007, 15:14:55
Vaši kavalirčki so res  :-* !

Drugače pa mamo mi močerade kar pred hišo...  :(

lp

zlatolasska

• *
  • Elly
Odgovori #439 : 20 September 2007, 21:24:51
Ja, tocno v gozdu so (na Golovcu) in pa tudi na travniku (ga je moj vidu)...
Zdaj se jaz izogibam gozda, jo raje razlaufam na bliznji travi...

Katica

• *
Odgovori #440 : 21 September 2007, 10:50:53
Ocitno sem poleg vsega se slepa :-\ Upam da je Ray dovolj bojecka, da se ga bo prestrasil ce ga kje sreca.

zlatolasska

• *
  • Elly
Odgovori #441 : 22 September 2007, 19:17:34
Se moram takoj pohvalit, da sva danes z Elly v Varazdinu dobili oceno ZELO PERSPEKTIVNA! :) Na zalost pa nisva mogli ostati se na podelitvi Best in show, ker se je Varji mudilo domov ucit..  ;) :'( Upam, da bova drugic tudi se imeli kako tako dobro sanso, kot bi jo imeli tu... Bilo je namrec samo 6 mladickov na celi razstavi!

Slikice pa dodam kasneje oz. tudi na blogu bodo..  :)

varja

• *
Odgovori #442 : 23 September 2007, 14:47:27
čestitam še tu.  ;D

aha, zdaj pa grda Varja.  :)

saj veš, da sem šla s teboj samo zaradi tebe, na tvojo željo, in si že od vsega začetka vedela, da morava čimprej nazaj, sicer jaz sploh ne bi šla zraven (ker je jutrišnji izpit odločilen za marsikaj). s tem si se tudi strinjala, ker nisi hotela iti sama.  :)

sem pa prepričana, glede na to, kak srček je Elly, da bo še ogromno priložnosti da nadoknadita včeraj zamujeno.  :)  :)

zlatolasska

• *
  • Elly
Odgovori #443 : 23 September 2007, 20:24:38
Ej, a mogoce nisi videla, da sem dodala zraven smeska?? Pa to sem napisala tocno samo zato, ker si se mi ti pohvalila, da si rekla uni kolegici, da se nama obema mudi.. Pa da ne bom skoz se jaz kriva..  ;)
Mnja, tako da brez pridige prosim... :P

Mene edino skrbijo njene pegice po hrbtu, iz katerih so zacele poganjat rjave dlakice, tako da se bojim da bo FUL pikasta..   :'(

varja

• *
Odgovori #444 : 24 September 2007, 09:24:28
Citiraj
Pa to sem napisala tocno samo zato, ker si se mi ti pohvalila, da si rekla uni kolegici, da se nama obema mudi.. Pa da ne bom skoz se jaz kriva..   
  toliko o prijateljstvu......  ;D  ;D   saj jaz sem tudi mislila, da se ti vsaj malo mudi-zaradi monterja. (ta del je bil nesporazum, sa sva v avtu razčistili). 

ni bila pridiga, pač rada razčistim stvari, če je treba, pa tudi na forumu.  :)  če nisi opazila, se tudi moje sporočila kar utaplja v smeškotih.  ;)

aja, pegice.... ej, jaz jih nisem opazila... saj morda pa, če le bo kaka, belo dlako tako počešeš, da se ne vidi, pa je rešeno.  :) ampak pri nas še nisem opazila, da bi se kdo spuščal v to, tako da sigurno ne bo nič hudega, če je sodnico drugače čisto navdušila.  :)

Katica

• *
Odgovori #445 : 24 September 2007, 10:30:41
Mi vam posiljamo slikice iz preteklega vikenda (Jih bo Varja prilepila, jaz napisem pa komentarje)
Ray se je malo zaljubljal. Na sliki je njegova nova ljubica Lotti. Sicer je malo vecja od njega in tudi njen glas je bolj globok, a Raya to ne moti. Ocke mu kr zazarijo ko slisi njeno ime. Druga slika je pa iz potepa po Frankfurtu. Raya ne moti niti guzva niti hrup, niti to da mora hodit po trgovinah in se ustavit v vsakem Starbucksu. Super pes. Ful sem ponosna na njega.
Zlatolaska, Ray ima tudi pikice, pa me to cist nic ne moti. Glavno da je kravica :P

varja

• *
Odgovori #446 : 24 September 2007, 10:32:25
tu pa so slikice. Ray je ful cukerček, njegova ljubica pa tudi.  ;D En hura za Raya-ker ima rad močne in samozavestne ženske!  ;D

Katica

• *
Odgovori #447 : 24 September 2007, 10:38:32
Se to. Prosim ne prezrite jesenski modni dodatek na usesu ;D Pa naj kdo rece da ni v stilu z letnim casom. 8) Hvala Varja.

zlatolasska

• *
  • Elly
Odgovori #448 : 24 September 2007, 13:45:04
Dobro, no, pa sva razcistili..  :)

Zdaj se pegic oz. rjavih pik se ne vidi, ampak se jih bo vsak cas in jih je POLNO... Bom probala slikat, pa pokazat.. ce se bo kaj videlo.
Upam, da se jih bo dalo razcesat.. no, bomo ze videli, ko bo prislo do tega..

Pa se slikice iz razstave..

zlatolasska

• *
  • Elly
Odgovori #449 : 24 September 2007, 13:48:40
U, Ray ma pa res lepo ljubico!  :)
Pa lepo se je jesensko okrasil..  8)
Sem najprej mislila, da ste bili kje v Kölnu, ta mesta so si kar podobna, vsaj ta ob Renu..  :)