Jah, v Lj. je kar dosti tega po moje... Sicer sem sedaj v Krimu, pa ne vem ali bi tudi na agility hodila tja... Vsi, ki jih poznam, hodijo v Ilirijo (se mi zdi, da je tako)... Vem, da bi bilo dosti voznje, po moje bi se scasoma res navelicala... Kaj pa vem.. Za to Polono pa se nisem slisala.. bom malo pobrskala.. pa sigurno moram it malo na forum, kjer kaj pise o agilityju, da tam malo povprasam, kaj svetujejo...
Midve sva sle pa danes v shopping..

Elly in jaz namrec! Sem sla primarno gledat v Zootica za akvaterarije za zelve. Mi je kolegica rekla, da imajo fajne pri njih v Kopru. No, tu v Lj. nimajo NIC...

Edino v Mr. Petu imajo dva, samo sta kar draga... Bom najbrz kar dala delat...
No, ampak ja, shopping..

Sva sle v 5 trgovin z zivalmi in Elly je bila cist navdusena. In sem ji kupila novo igracko - zelvico (ej, RES je nora na pliskote, ki piskajo... zato jih MORAM kupit

), pa eno govejo kostko al kaj je ze tisto... pa posodice sem kupila 3 take male, kot jih ima Iris za trikce, ker sem se zapicila, da jo bom to naucila..

Se ne vem kako, ampak jo bom..

Hmm., kaj sva se kupile? Aja, konzervice, ker jo moram spet mal razvajat, ker mi bluzi, pa kar nerada je brikete, ce ni nic dodano... Pa ne vem vec kaj bi ji dodajala... Ji vcasih jajce, olje, kis (sm mogla brikete stran vrzt, ker je ful kihala, pa ni hotla sploh jest

), makarone, zelenjavo... zdaj bom pa se malo konzervo.
Pa gledale sva za kako oblekico - pulover in bundo na tacke. V Zooticu imajo FUUUUL lepe zadeve, samo kaj, ko niso imeli NOBENE stevilke. Samo en pulover je bil pravsen, pa mi ni bil vsec. Sva sle potem se v podruznico Zootica na Litijsko, pa mi je tam una gospa rekla, da bo probala narocit tistega pajacka-bundico najino steviko.. Moram v petek poklicat, ce je prisla..

Upam, da bo, ker mi je vsec.