Cavalier King Charles Spaniel

*yure* · 1293989

zlatolasska

• *
  • Elly
Odgovori #750 : 23 November 2007, 17:19:07
Samo vidve bi pa res zazgale v kakem cirkusu..  ;) Prava akrobatka je tale Iris!

Katica, in pol se vidva z Rayem baseta do polnoci? ;) Lepo slisat, da tako napredujeta! Se vidva nama pokazita kak filmcek!

zlatolasska

• *
  • Elly
Odgovori #751 : 23 November 2007, 19:55:52
Eto, sem probala 'netopircka' narest (jaz ga bom tako poimenovala, ker me spominja na netopircka..  :o)

No, pa nama je ratalo ful hitro, da je dala obe tacke gor (prou struckti so tile kavalircki), sam k sm ji hotela dat pa glavo dol, je pa skoz samo dol skakala..   ??? No, ampak bo ze pocas.. :)

Katica

• *
Odgovori #752 : 23 November 2007, 20:20:16
Ja vceraj smo se pa res basali do polnoci. Ampak jaz mu dajem take majhne koscke da se ne pozna prevec. Pa se "sladkorcke" ki pasejo njegovemu obcutljivemu zelodcku. ::)

Zdaj je pa dobil Bozicno darilo od tam ko hrano kupujemo in sicer plisastega Rudolfa z ogromno "smrdecimi" priboljski. Enega je ravnokar zmazal in zdaj masira po bajti gor in dol z Rudolgom v gobcu in je fuuuuuul srecen. Pravi froc :D

Bomo zaceli pocasi snemat ja. Alex je ravno vceraj obljubil da nama bo pomagal pri tem ;D

zlatolasska

• *
  • Elly
Odgovori #753 : 23 November 2007, 20:34:46
Zdajle sem se pa usrackala malo... Kar nehal mi je delat pesjanar..  ??? :( :-\ Kao sem bila nekaj over quota..  ??? ???

No, glavno, da spet dela...

Uuuu, a ze bozicek je nosil? Lepo to! Super, da mu je vsec darilo!! ;)
Elly je pa danes od moje mami dobila eno  malo plasticno kuro.. hehehe.. sem rekla, da super, da bo ja zacela se koksi lovit hehe... Samo jo ne zanima kaj dosti.. Je bolj mahnjena na pliskote.. :)

VARJA!?!!? A bi mi lahko prosim poslala po ZSju tvoj naslov, da ti posljem denarceka za pulovercek, pa ce bi mi lahko poslala pulover?? Ker se malo bojim, da ni elly res staknila vnetja mehurja.. K je skoz al mokra al pa vsaj blatna, ko pride iz sprehoda... Hmm, sam ce pomislim, je pa skoda pulovercka za blato..   ??? :'( No, ampak vseeno... Ti mi kar hitro poslji... Ti jaz posljem naslov na ZS.. :)
Fotkala si ze plascek?

NUJNO moram it v Zootika al pa Mr. Peta spet mal posnofat za plascke, samo kaj k sem se VEDNO bolna.. :-S No, v torek grem KONCNO v sluzbo. Komaj cakam spet malo zivljenja lol.. :)

Bacek*

• *
Odgovori #754 : 24 November 2007, 09:52:52
Petrca, ful razturata!  :o ;D  ;D

Me pa zanima, če se zdaj čez zimo kaj dogaja v Crngrobu? Na poligonu mislim? Jaz bi zeloooo zeloooo rada prišla Iris občudovat še v živo.  :-[  :-[  :-[  ::) Če dovoliš seveda.

Lp, Petra

agility loving girl

• *
  • Jaz in Iris :)
Odgovori #755 : 24 November 2007, 12:22:42
ja valda lahko prideš  ;) imamo pa v torek in četrtek od 17h do 19h al pa mal mn...tud pozimi imamo treninge, če le ni nad 10 cm snega...ta torek celo jaz vodim tečajnike ker bo trener odsoten  8) ;) :)

Bacek*

• *
Odgovori #756 : 24 November 2007, 12:42:12
O kul.  :o  Pol pa ta torek pridem pogledat!. Če bo moj dovolj zgodaj doma, bom pa še njega privlekla.  8)

Lp, Petra

agility loving girl

• *
Odgovori #757 : 24 November 2007, 13:29:58
opozorilo: pridi v ''pesjanarski'' obleki -- ne najlepš trenerka al pa kei tazga ;)

Bacek*

• *
Odgovori #758 : 24 November 2007, 13:38:01
opozorilo: pridi v ''pesjanarski'' obleki -- ne najlepš trenerka al pa kei tazga ;)

O, hvala za namig.  8)  ::)  ::)  Mi lahko samo prosim poveš, kje točno je to? Je to tam, malo višje od vojašnice levo notri v gozd?

Jeeeee, kužki.......   :-[  :-[   :-*  :-*  :-*

agility loving girl

• *
Odgovori #759 : 24 November 2007, 14:23:17
japs tam je  ;) naprej od vojašnice greš levo (na skali je tabla kd ovčar), potem se pelješ naprej mimo ene lesene hiške, pred kmetijo zaviješ desno in potem naprej po makedamu mimo njive in levo in si tm :) ja kužkov bo pa res velik ker imajo hkrati še malo šolo in b-bh..

agility loving girl

• *
Odgovori #760 : 24 November 2007, 14:56:54

no tkole je Iris sedela za mizo oz skoraj na mizi pred kosilom, po kosilu sem pa jz mela nalogo da pospravim mizo sam sem prej šla še na wc in potem ko pridem nazaj vidim Iris na mizi, kako opravlja moje delo (pomiva prt :D )

agility loving girl

• *

najchy

• *
Odgovori #762 : 24 November 2007, 15:17:08
ful je lepa  :o :o :o

LP Anja
Naj album

agility loving girl

• *
Odgovori #763 : 24 November 2007, 15:31:37
hmm iris ma pa eno bulo pod enmu od seskov(mal bl stran)...je mehka in se jo da premikat levo, desno...a bi blo možn da bi bla to kila? bova šle raje kr k veterinarju..za vsak primer..

Katica

• *
Odgovori #764 : 24 November 2007, 18:04:42
Ful je lepa Iris. ;D

Kasiopeia

• *
Odgovori #765 : 24 November 2007, 18:21:02
Iiii, katere lepe slikce!!  :-*
Mi jih bomo tudi kaj gor dali, samo ta teden ima moj dragi strokovni izpit in nekako nima časa niti kaj veliko slikat, niti objavljat  :-\ Jaz pa, antitehnik kot sem, tudi ne znam nič spravit na net. Še kak teden, pa bomo podrobneje predstavili našega Ymonna.

Danes smo se že 3krat polulali na tla in dvakrat pokakali, pa tudi kavč je bil temeljito "stuširan"  >:D Vragec mali >:D Medtem, ko na sprehodu ga čisto nič ne mika kakat, čeprav je malo pred tem (20 min pred začetkom sprehoda) jedel in ga potem spodbujam. Ampak, bo že.

Drugače je pa na sprehodih toliko zanimivih stvari, da niti slučajno ne šmirgla, če ga pokličem. Razen, če kaj hoče, seveda  8)

Upam, da bo z Irisino bulo vse ok in da ni kaj zoprnega  :-\

Kasiopeia

• *
Odgovori #766 : 24 November 2007, 19:07:21
Hehehehehe, huda - Ymonn se je igral na kavču, jaz pa sem malo brskala po Ellynem blogu. In sem naletela na posnetek, kako se pri vas kregate in čim je Elly začela lajat, je Ymonn takoj spustil svojo najljubšo igračo, pritekel k računalniku in začel obračati glavico po zvoku  :D Hilariozno!

zlatolasska

• *
  • Elly
Odgovori #767 : 24 November 2007, 19:16:46
Hehehe... Ja, nasa je tudi takoj pri racunalniku, ali pa kje dalec zacne lajat, ce se kak kuza oglasa... Pol jo pa vzamem k sebi v narocje pa ji pokazem kuzka na racunalninku in pol gleda tako, da premika glavo sem in tja, levo in desno.. :) Sva gledale recimo Iris, ko dela trikce, pa sem ji tezila, da kdaj bo pa tudi ona to znala.. :)

Ojej bula...
Kje pa tocno to stran od seska? Vmes med seski ali bolj na strani?

Elly je imela kilo, ko je bila se pri vzrediteljici. Pa je imela sivano nekje na sredini trebuha... Med seski.
Pol pa je imela se eno bulo bolj pri strani enkrat konec avgusta. Sem paniko zagnala, ce je spet kaka kila, pa me je pol ena v KDju pomirila, da je samo od cepljenja. Je dejansko bola izginila pol cez par dni.

Upam, da ni nic hujsega pri Iris. Sporoci, kaj je, ko bos ugotovila.

Nasa pa zdajle spi na postelji in to z glavo navzdol... Grozna je.. Sem jo slikala, pa bom sliko objavila, ko se mi jo bo dalo dat na racunalnik.. :)

nezkaaa

• *
  • ZgAgA
Odgovori #768 : 24 November 2007, 19:44:41
kako je dobra....jooooj....evo jaz pa spet čisto stopljena  ::)

ZgaGa

nike

• *
Odgovori #769 : 25 November 2007, 10:02:46
agility loving girl :ful dorri trikci!!! meni je tudi najbl ušeč "osrtich"...

Mosca je bla breja... samo je veterinar ugotovil, da so mladiči preveliki zanjo, da jih ne bo mogla skotit, zato jih je včeraj pobral ven s carskim rezom... (mladiči niso preživeli, ker je bil komaj 4. teden brejosti...)  :( Bli bi 4 veliki mladiči... no, zdej je Mosca doma, malo ma sicer še vijolčast trebuh 8), drugače je pa v redu...

lp,
Nika&Mosca

love dog ♥ love people ♥ love life
http://www2.arnes.si/~nlemut/Mosca/mosca.htm

zlatolasska

• *
  • Elly
Odgovori #770 : 25 November 2007, 10:28:57
Ojoj, groza..  :'(
Upam, da se Mosca cim prej pobere. Zdaj morate pa bolj pazit nanjo... Ali jo boste sterilizirali? Ker je res skoda, da se kaj takega ponovi...

nike

• *
Odgovori #771 : 25 November 2007, 12:24:46
ne najbrž je vseeno ne bomo sterilizirali... vendar bo treba zdej dosti bolj pazit... :)

varja

• *
Odgovori #772 : 25 November 2007, 12:41:04
oj, Iris je ful lepa.   :-*    :-*     :-*

Za Mosco mi je hudo.  (Pa ne zato, ker ima vijolčast trebuh, ali ker ji je moral mladičke ven pobrat. Prej zato, ker lahko ima kake psihične posledice in ji tudi sigurno ni bila ravno "fajn").

Citiraj
vendar bo treba zdej dosti bolj pazit...   :)

Sicer si dala smajlija na koncu, samo meni se to vse skupaj ne zdi ravno zabavno.
Mi je pa jasno, da se lahko vsakemu zgodi, da pač pes uide. Hvala bogu, sem jaz v bloku, pa ko se je Annie gonila, je nisem niti iz povodca spuščala, da ne bi kam odvihrala.

Zakaj pa je ne bi zdaj sterilizirali, bi morda vseeno imeli kdaj mladičke ali iz zdravstvenih razlogov?

Katica

• *
Odgovori #773 : 25 November 2007, 12:46:37
Boga Mosca. Upam da ji ne bo pustilo psihicnih posledic. Mi smo naso Ulpi (od starsev psa) iz ceste pobrali brejo in je tudi zgubila mladicke ker so bili preveliki in je dozivela zivcni zlom. Kr nekaj casa se je pobirala.
Tak da Nike to ni hec :-[
Upam da bo vse ok.
Petra kak je Iris?

Katica

• *
Odgovori #774 : 25 November 2007, 12:47:56
Aja da ne bo kdo narobe razumel. Ulpi smo nasli zavrzeno na cesti in jo posvojili. In ze takrat je bila breja.

agility loving girl

• *
Odgovori #775 : 25 November 2007, 13:29:57
jutri greva k veterinarju sicer pa mislim da ni nič hujšega (saj upam)..

pri meni pa ni take krize ko se goni..no ja po naselju jo imam privezano ker mi en pes vedno sledi..smo ga že peljali k njegovim lastnikom pa so rekli da se opravičujejo in da ga pač ne morejo meti v pesjaku ker potem laja..ja a drugi jih pa lahko imamo? no ta isti pes mi je enkrat odnesel kopačke izpred naše hiše, skopal cel vrt, odnesel tudi cokle in superge od brata >:( menda je tudi drugim naredil sam kaos (spraskal vrata itd) pa se lastniki sploh ne zmenijo..rečejo samo da se opravičujejo in da se to ne bo ponovilo..ja sevede da bo tko če ga bodo mel še naprej prosto odvezanega >:( >:(
ko pa prideva 200 metrov stran od naselja jo pa spustim z vrvice, ker me še vedno uboga in se ne oddalji preveč od mene..

zlatolasska

• *
  • Elly
Odgovori #776 : 25 November 2007, 14:59:28
No tako.. Midve sva nazaj iz obiska pri mojih starših..  Je bilo kar pestro. Pasje pestro namrec..  :o Lino je VES ČAS (ampak res ves čas) sledil Elly kot senca, najprej je svignil mimo mene skozi vrata, brez da bi me sploh pozdravil (kar obicajno naredi), stekel do elly in jo zacel ovohavat, lizat.. in to je se nadaljevalo.. Ves cas jo je lizal po riti, hrbtu... smo jih imeli ves cas na oceh, da ne bi do cesa prislo. Sej Elly mu je najprej pustila, da jo lize, pol ji je pa ze zacelo presedat po moje, ker se je skoz obracala stran od njega, ga savsala, ali pa se enostavno ulegla na tka z razkoracenimi nogami in ni sans, da bi prisel kje blizu.. :)

Tako se ni se nikoli zanimal zanjo (no, lizal jo je ze sem in tja, ne pa ves cas)... A se na kaj pripravllja? (sej vem, da to skoz sprasujem, samo sem ze v cistem pricakovanju gonitve...).

Nike, res morate pazit nanjo, to res ni hec...
Jaz takrat, ko se bo gonila, Elly ne bom spuscala iz vrvice, sploh ker ji se ne zaupam, ko je se tako mala... Pa ni sans, da bom pustila kaksnemu psu, da jo povoha, kaj sele kaj drugega...

varja

• *
Odgovori #777 : 25 November 2007, 15:47:03
jp, Zlatolasska, to bo gonitev.  :P

Pri Annie je tudi tako bilo, en dan prej sva bili na razstavi, kjer se je vsem samcem mešalo, pa mi še ni bilo čisto jasno, zakaj. potem čez 2 dni pa vidim kri. Tako da čisto možno, da bo počasi.  :)SAj, koliko pa je že stara, 7 mesecev?

nike

• *
Odgovori #778 : 25 November 2007, 17:56:59
...mislim da ste mojga smajlija malo narobe razumeli... bil je mišljen kot kisel nasmešek... sam priznam da je res zgledalo malo čudno... se opravičujem...  :-\

v bistvu če mene vprašaš je pri nas največji problem, da so vhodna vrata že zelo stara, in se včasih ne zaprejo čist in pole je malo problem... in če kdo stalno hodi ven in noter....  :-\

glede naslednje gonitve, pa smo se pogovarjali doma, da bi blo še najboljše, če namontiramo nazaj tista lesena vratca nad stopnice, ki so bla takrat tam, ko so bili otroci pri hiši... tako da, če jih zapremo, ne more niti do veže, kjer so vhodna vrata... v glavnem res bo treba BOLJ pazit... drugače pa upam, da smo poseg izvedli dovolj zgodaj in da ne bo psihičnih posledic oz. čim manj.... :(

agility loving girl, srečno pri veterinarju, držim pesti, da bi blo vse v redu!

zlatolasska

• *
  • Elly
Odgovori #779 : 25 November 2007, 18:16:01
No, super...  :o KONCNO.. :) Pol sem kar pravilno racunala, kdaj bo prisla gonitev.. :) Sem imela prav, da nismo sli v Zagreb na razstavo (no, ceprav sem itak bolna, pa tako ali tako ne bi mogli it)... Zdaj moram it pa malo precekirat se forum o gonitvi.. da vidim kako in kaj bo sledilo. :)
Bo pa kar flexa zdaj prisla v igro, in bomo kar skoz zavezani.. Itak je cela lumpa. Mi je danes stekla k enemu malemu fantku in se jo je ful ustrasil. :( Imam sreco, da mi noben se ni zaterzil kaj..  :-\

Nika, super se slisi tista ograjica. Ce je res taka situacija, bi bilo najboljse, da tako naredite. Pa porocaj malo kako se kaj mosca drzi.. Upam, da v redu!

Petrca, jutri pa drzimo pestke za Iris, da je vse ok.