No tako.. Midve sva nazaj iz obiska pri mojih starših.. Je bilo kar pestro. Pasje pestro namrec..

Lino je VES ČAS (ampak res ves čas) sledil Elly kot senca, najprej je svignil mimo mene skozi vrata, brez da bi me sploh pozdravil (kar obicajno naredi), stekel do elly in jo zacel ovohavat, lizat.. in to je se nadaljevalo.. Ves cas jo je lizal po riti, hrbtu... smo jih imeli ves cas na oceh, da ne bi do cesa prislo. Sej Elly mu je najprej pustila, da jo lize, pol ji je pa ze zacelo presedat po moje, ker se je skoz obracala stran od njega, ga savsala, ali pa se enostavno ulegla na tka z razkoracenimi nogami in ni sans, da bi prisel kje blizu..
Tako se ni se nikoli zanimal zanjo (no, lizal jo je ze sem in tja, ne pa ves cas)... A se na kaj pripravllja? (sej vem, da to skoz sprasujem, samo sem ze v cistem pricakovanju gonitve...).
Nike, res morate pazit nanjo, to res ni hec...
Jaz takrat, ko se bo gonila, Elly ne bom spuscala iz vrvice, sploh ker ji se ne zaupam, ko je se tako mala... Pa ni sans, da bom pustila kaksnemu psu, da jo povoha, kaj sele kaj drugega...