Uuu,
srečanje kavalirjev - jaz sem zaaaa

In Ymonn tudi prikimava. On bi se zelo rad družil, samo kaj, ko nimamo nikjer nobenega kavalirja v bližini - ali vsaj kakšnega majhnega psa... Ali vsaj velikega! Do sedaj je spoznal samo 4

Tako, da - midva sva za! Sporočite, kdaj, kako, kje...
Sicer ni pri nas kaj dosti novega - Ymonn
raste ko konoplja

Dobesedno! Zdi se mi, da vidim, kako se spreminja - lise na hrbtu so ful potemnile, velik je že ko slon, mislim, čisto drug

Danes sem v Mr.Pet vidla nekaj lušnih
cunjic - kljub vsemu je večja izbira kot pri nas v NM

Mislim, da bo treba nujno nekaj kupit, malega kar zebe

Tako da so sprehodi kratki, pa pogosti.
Jaz sem bila nekaj dni bolna in ker sem morala ostati v postelji, sem samo vrata zagradila, da Ymonn ni mogel v sobo, me je pa lahko zelo dobro videl, vohal in slišal. Se mi zdi, da mi je bilo zelo všeč.
Slikice -

Kot ponavadi!

Pri nas žal še nič novega, kar se tiče fotk... Ko nam uspe prenest na računalnik, bom z veseljem objavila.
Jutri gremo prvič
na naš vikend v Kočevski Rog in pomoje se bomo imeli super. Medote smo že opozorili, da se bodo umaknili

Najprej bo treba vse potencialno zgrizene stvari v hiši poskrit, potem bo pa fešta. Malo me je strah, kako bo ponoči - Ymonn zdaj spi pred vrati najine spalnice (pač, na hodniku). Tam bo pa en štuk nižje
Naš kuža
v bedu še ni bil, si pa mislim, da je vse, kar potrebuje, malo nežnosti in razumevanja

Tako, da sem prepričana, da je Ray zdaj že boljše

Zlatolasska, upam, da se čimprej pobereš. Boš videla, samohranilstvo IMA svoje prednosti!
LP, držite pesti, da nas ne bo res kje kak medo preganjal

Imam občutek, da še ne spijo