Cavalier King Charles Spaniel

*yure* · 1293984

LittLe_sTaR*

• *
  • Quido <3
Odgovori #840 : 02 December 2007, 16:32:12
Hvalaa.

Razmišljala sem, da bi se lahko po zimi dobili in bi imeli kakšno srečanje kavalirjev. ;D

zlatolasska

• *
  • Elly
Odgovori #841 : 02 December 2007, 16:35:28
Wau, fotkice.. Jaz pa najinih se vedno nisem nalozila na racunalnik..  ::) Zdajle se mi pa tudi ne da...

No, v petek sem postala mati samohranilka lol... Z mojim sva nehala, ampak bo najbrz se kdaj cuval Elly, pa jo vzel k sebi... Mala je danes tudi prisla domov (je bila pri njemu cez vikend), sem jo ze ful pogresala. Se vedno pa cakam, ali se goni ali ne.. krvi se ni od nikjer...

Lepo, da je Mosca ok.
Srecanje? Jaz sem ITAK za.. Samo smo iz tolikih krajev, da bi se vsi po moje tezko na kupu zbrali.. Ljubljana, Maribor, Skofja Loka, Zagorje, Novo mesto, kaj se?
Bi mi bilo pa super, ce bi nam ratalo... :)

LittLe_sTaR*

• *
  • Quido <3
Odgovori #842 : 02 December 2007, 16:37:43
Ja ful bi blo dobr.
Pomojm bi blo najbolš, da bi se dobili v Ljubljani (moje mnenje)...

varja

• *
Odgovori #843 : 02 December 2007, 16:48:39
jaja, Ljubljana... hihi, tak vas je večina od tam.  ;D

Meni OK, samo eno posteljo potrebujem, da prespim.  ;D

LittLe_sTaR*

• *
  • Quido <3
Odgovori #844 : 02 December 2007, 16:59:36
Ja...Jaz nisem iz Lj. imamo pa okoli 45 min. vožnje..mogoče malo manj.
Ja..postelja ;D hehe. zjutraj pridemo gremo zvečer.pa ni potrebno nič postelje =)

agility loving girl

• *
  • Jaz in Iris :)
Odgovori #845 : 02 December 2007, 17:01:51
hehe meni je prav  ;D samo kje na kkšnmu travniku oz gozd, podeželje..da se bi jih dalo spustit..mogoče kkšna izbira datumov?-čez vikend..ena sobota? samo ne 15.12. ker imava tekmo v Postojni..

LittLe_sTaR*

• *
  • Quido <3
Odgovori #846 : 02 December 2007, 17:05:41
ja travnik ali pa kaj podobnega bi blo fajn...
mogoče kkšna izbira datumov?-čez vikend..
Ja itak vikend. čez teden nebi blo dobr..šola pa to....
Meni bi najbolj ugajala nedelja...loh pa tut sobota. :)

varja

• *
Odgovori #847 : 02 December 2007, 17:12:31
Citiraj
zjutraj pridemo gremo zvečer.pa ni potrebno nič postelje

če pa človek nima avta, ampak vlak, pa je potem to malo drugače  ;)

LittLe_sTaR*

• *
  • Quido <3
Odgovori #848 : 02 December 2007, 17:16:40
aaaja.joj oprosti nisem vedela :-\
A pse pustijo na vlak? -spet nekaj nevem :)

Pol pa nimam pojma kko bi loh to izvedli.

zlatolasska

• *
  • Elly
Odgovori #849 : 02 December 2007, 17:40:23
Ce bo Ljubljana, bi bilo SUPER...
Varja, ti imas ITAK posteljo pri meni, saj ves.. :)

Lahko bi se potem dobili kar pri nas.. Pa gremo na Golovec... Tudi travnik imamo, tako da ni panike.. Bi bilo res se najbolje. Ker v Tivoliju moras imeti privezane pse... Datumsko se pa strinjam, da NE 15.12. pa tudi 16.12. ne! :) Ker me tisti vikend ni doma... No, razen, ce se dobimo popoldne.. :)V nedeljo namrec...

LittLe_sTaR*

• *
  • Quido <3
Odgovori #850 : 02 December 2007, 17:43:03
Ja no vidiš Varja vse je urejeno.
Le datum....mal pozno smo se spomnli za srečanje...kmalu so prazniki in nevem če bi vsem ustrezalo.
 :)
Ta vikend k pa zdej pride, bi pa jaz loh sam v nedeljo.

Katica

• *
Odgovori #851 : 02 December 2007, 19:00:07
Zadnji teden v letu bomo tudi mi v Slo, tak da ce ne drugo se dobimo vsaj tisti ki smo v Mb.

zlatolasska

• *
  • Elly
Odgovori #852 : 02 December 2007, 19:22:51
No, jaz verjetno ne bom nikjer za novo leto, tako da meni ustreza tudi tisti zadnji vikend... Imam pa cas tudi to nedeljo, ki pride...:) Vi samo povejte.. :)

agility loving girl

• *
Odgovori #853 : 02 December 2007, 19:51:51
iii počakajmo še Raya  ;) :o :o :o jz sm za to..meni ni važno kje..pa če bo treba na vlak, tud uredu..važno da se bo zgodilo  :D

A pse pustijo na vlak? -spet nekaj nevem :)

japs na vlak lahko grejo..če so majhni in jih imaš v naročju pa sploh karte ni potrebno plačat  8) še ena prednost majhnih psov..

Katica

• *
Odgovori #854 : 02 December 2007, 20:22:37
iiiiii kak si prijazna Petra ;D

Se vam kdaj zgodi da so vasi psi v bedu? Ray je danes cel dan ful slabe volje. Prav tak zalosten je. Malo me skrbi. Upam da je samo vreme. Tu je namrec ze cel dan "nevihtno". Prav sodni dan.
Prej je sel na lulanje in ga je baje malo dvigal veter. Po 3 minutah se je odlocil it nazaj. Prvic v zivljenju.

LittLe_sTaR*

• *
  • Quido <3
Odgovori #855 : 02 December 2007, 20:46:04
Hm...Quido še ni bil v bedu :)

Ja men je tut ok...sam ne točno na novo leto..tisti zadnji teden mam pa čas (upam da bom dobila prevoz) :) :) :)

agility loving girl

• *
Odgovori #856 : 02 December 2007, 21:06:13
iris je že bla ja..ampak to zato, ker smo bili tudi drugi taki.. :-[ :D

Katica

• *
Odgovori #857 : 02 December 2007, 22:12:04
Mogoce smo pa res vsi rahlo v bedu. Cel dan lije, piha, tak da niti ven posteno ne moremo. Vam zavidamo lepo vreme.

agility loving girl

• *
Odgovori #858 : 03 December 2007, 07:44:22
ehh saj pri nas je pa danes dež >:(  :)

Katica

• *
Odgovori #859 : 03 December 2007, 12:02:21
Pri nas ga pa danes celo ni.  :P Tak da sva sla na doooolgi sprehod in je Ray spet stari dobri vesel kuza. :) Sicer naju je vmes skoraj odpihnilo. Ampak tak pac je pri nas. Glede vremena nismo na pravem mestu doma.

Bacek*

• *
Odgovori #860 : 03 December 2007, 12:08:18
Zlatolasska, javim se za morebitno varuško, če boš kdaj rabila.  ;)  ;D  Pa upam, da si OK.

Drugače je pa tudi v LJ danes dež, pa baje bo jutri še, pa pol v četrtek in petek spet.  :'(  Vsaj accuweather tko pravi.

Varja, super slikce, samo prva se meni ne prikaže  :-\ ???

varja

• *
Odgovori #861 : 03 December 2007, 21:12:10
dve super lušni slikci od Raya!  :-*

aja, slikala je Katja.  :) (saj je tako, ne?  ;D  )

Katica

• *
Odgovori #862 : 03 December 2007, 21:14:01
Hvala Varja.  :)

zlatolasska

• *
  • Elly
Odgovori #863 : 03 December 2007, 21:32:45
Hej...
Bacek, hvala... Ce bom kdaj rabila, se pa javim.. :) Samo ne vem, kako bi bilo to za Elly... Ker je dosti navezana name... po moje bi bila se pri mojih starsih kriza...  ;)

No, pa se jaz koncno dajem gor kaksno slikico od moje buce... Sej ni nic takega, ker se ne slikamo tok dosti... Na eni je v Varjinem pulovercku... ki jo na zalost pri zadnjih nogicah prevec veze.

Aja, pa sem dobila mail iz Amerike, da mi bodo poslali 3 stvari, ostale 3 pa potem ko jih dobijo, kao brez stroskov posiljanja drugic... vsaj tako sem stekala.. :) Kumi cakam, da KONCNO dobim kaj.. :)

petrca

• Pesjanar
  • BC Buffy in Gia & muca Suki
Odgovori #864 : 04 December 2007, 07:39:37
Luštne slikce  :o. Prva mi je zelo všeč --- Božiček  ;D. Kje si dobila tako lepo kapco? Jaz iščem kakšno tako, da bi bila lepo kosmata, pa žal brez uspeha  :(

Aja, pa sem dobila mail iz Amerike, da mi bodo poslali 3 stvari, ostale 3 pa potem ko jih dobijo, kao brez stroskov posiljanja drugic... vsaj tako sem stekala.. :) Kumi cakam, da KONCNO dobim kaj.. :)

Če dobiš pošiljko iz Amerike, jo ponavadi pri nas še carinijo. Tako da boš po vsej verjetnosti vseeno nekaj doplačala tako za prvi, kot tudi za drugi paket. Vsaj jaz imam tako izkušnjo z njimi, ko sem lani dobila pošiljko v 3 delih. V prvi pošiljki je bil račun za celotno naročilo, od mene je pa carina zahtevala račun za vsak posamezni paket  >:(. Zato se jaz sedaj zmenim, da mi pošiljajo v paketih, kjer ni na zunanji strani nobenih računov in žigov ali reklam podjetja. Celotno naročilo pa že prej plačam s kreditno kartico. To je bil edini način, da sem se pri nas izognila carini  ;).

zlatolasska

• *
  • Elly
Odgovori #865 : 04 December 2007, 19:38:05
Ja, saj jaz sem tudi placala po kartici... Bomo videli kako bo...

Kapica je pa navadna bozickova kapica zame recimo.. Ji je ful prevelika, ampak sem ji jo skusala tako nastimat, da bi ji stala gor vsaj 5 sekund, da jo slikam.. Sam smotka sploh ni hotla bit pri miru, pa sem skoraj zivcnega fasala... Ampak celo ena fotka je pa uspela...
Nc, zdaj moram pa it ze dol, k mi tezi tle zraven..  ;)

Bacek*

• *
Odgovori #866 : 05 December 2007, 13:35:20
Elly in Ray  :-*  :-*  :-*

Kam ste se pa zdej vsi skril? Pa ne mi rečt, da vsi darila kupujete?!  ::) :P

Moja cimra (sodelavka) v tem športu totalno pretirava. Zdaj že več kot en teden skače okrog zarad Miklavža, jutri pa začne za Božička. Jao, mene kar srce boli ob vsem tem. Pa sem raje modro tiho.  ;) Enkrat za spremembo.   :-\ Čeprav me pa fejst jezik srbi.  :-[

Joni

• *
  • I Heart Papillons
Odgovori #867 : 06 December 2007, 11:22:04
Pozdravljeni ljubitelji kavalirjev, 

Po daljšem premoru je znova v pripravi letno glasilo Slovenskega kluba za pritlikave pasme, za katerega upamo, da bo pestro in zanimivo, kot glasila doslej. Predviden datum izida je februar 2008, zato vabimo vse člane k sodelovanju pri pripravi.

Želimo vaše prispevke za naslednje rubrike:

•   razstavni in drugi uspehi članov v letu 2007 – fotografija psa (psov) ter kratek opis dosežkov.

•   fotografski material iz klubskih dogodkov – piknik SKPP 2007, spomladanski vzrejni pregled (Maribor), jesenski vzrejni pregled (Trbovlje), specialna razstava pritlikavih pasem na CAC Trbovlje 2007, prihajajoča klubska CAC razstava v Ljubljani.

•   prispevki o življenju z vašim psom – vabljeni k sodelovanju tudi otroci!

Rok za oddajo:15.01.2008

Prosimo, da vse prispevke in material pošljete po elektronski pošti na naslov [email protected], zaradi večje možnosti oblikovanja je fotografski material zaželen v originalni velikosti. Za morebitna dodatna vprašanja se prosim obrnite na telefonsko številko 051 807 234 (Tinkara).

V upanju na čim večji odziv vas lepo pozdravljamo!

za SKPP
Tinkara Kristovič

moji metuljcki na spletu -- www.papijoni.si

Katica

• *
Odgovori #868 : 06 December 2007, 14:21:53
Bacek..mi nic ne kupujemo.. Miklavz nosi samo pridnim, takih ni okol mene ;) Bozicek pa se tudi ni rekel zadnje besede :P

Kasiopeia

• *
Odgovori #869 : 06 December 2007, 19:10:41
Uuu, srečanje kavalirjev - jaz sem zaaaa  :P In Ymonn tudi prikimava. On bi se zelo rad družil, samo kaj, ko nimamo nikjer nobenega kavalirja v bližini - ali vsaj kakšnega majhnega psa... Ali vsaj velikega! Do sedaj je spoznal samo 4  :-\ Tako, da - midva sva za! Sporočite, kdaj, kako, kje...

Sicer ni pri nas kaj dosti novega - Ymonn raste ko konoplja  :o Dobesedno! Zdi se mi, da vidim, kako se spreminja - lise na hrbtu so ful potemnile, velik je že ko slon, mislim, čisto drug  :)

Danes sem v Mr.Pet vidla nekaj lušnih cunjic - kljub vsemu je večja izbira kot pri nas v NM  :-\ Mislim, da bo treba nujno nekaj kupit, malega kar zebe :( Tako da so sprehodi kratki, pa pogosti.

Jaz sem bila nekaj dni bolna in ker sem morala ostati v postelji, sem samo vrata zagradila, da Ymonn ni mogel v sobo, me je pa lahko zelo dobro videl, vohal in slišal. Se mi zdi, da mi je bilo zelo všeč.

Slikice:-* :-* :-* Kot ponavadi! :-* Pri nas žal še nič novega, kar se tiče fotk... Ko nam uspe prenest na računalnik, bom z veseljem objavila.

Jutri gremo prvič na naš vikend v Kočevski Rog in pomoje se bomo imeli super. Medote smo že opozorili, da se bodo umaknili  ;D Najprej bo treba vse potencialno zgrizene stvari v hiši poskrit, potem bo pa fešta. Malo me je strah, kako bo ponoči - Ymonn zdaj spi pred vrati najine spalnice (pač, na hodniku). Tam bo pa en štuk nižje  :-\  :-\

Naš kuža v bedu še ni bil, si pa mislim, da je vse, kar potrebuje, malo nežnosti in razumevanja  :) Tako, da sem prepričana, da je Ray zdaj že boljše :)

Zlatolasska, upam, da se čimprej pobereš. Boš videla, samohranilstvo IMA svoje prednosti!

LP, držite pesti, da nas ne bo res kje kak medo preganjal :P Imam občutek, da še ne spijo  :-\