Cavalier King Charles Spaniel

*yure* · 1292460

Kasiopeia

• *
Odgovori #1650 : 21 Marec 2008, 21:07:58
Ja, vem, danes je tak zaspan dan... Ymonn že ves čas spi  :o

agility loving girl

• *
  • Jaz in Iris :)
Odgovori #1651 : 21 Marec 2008, 21:41:38
joj zdajle sem pa rabila kar nekaj časa, da sem vse skoz dala...in videla, da sta se nam pridružila dva nova člana :o :o torej..Dante in miknina dobrodošla! ;)

Dante je superlep..glavica mi je všeč , ker ima tako izrazito belo črto..
Bacek* in Aisha..filmček sem si ogledala enkrat..pa še enkrat..in še enkrat..priznam da sem obujala spomine..in sem se nato spomnila gledat še naše filmčke irisine mladosti ;D :D :D
Varja kako luškana sta skupaj :-*

jaz našo hranim z Nutro choicem..mešam ji navadno Nutro s tisto za dlako..pa vedno vzamem vreče s tamalimi briketki (tako imava večji izkoristek pri trikcih :P)

sicer pa..najin repertoar trikcev se je povečal na 86..zadnji so šepanje, dvig desnih (zadnje in prednje hkrati) tačk (trenutno delava ob vazi- tako da tačke sama dvigne ampak če ni kakšne ''navidezne'' opore zadaj jih še ne bo), moja moja (prevali se nahrbet z vsemi štirimi v zraku), flip, flop...pa en kjer jo dam na čakanje, jaz grem stran za par metrov pa ji z roko dam kretnjo in se ona na mestu obrne in gre rikverc tistih par metrov skozi moje noge...trenutno se pa učiva, da ima zadnje tačke na škatli in s sprednjimi kroži okrog.. :) hmm..mislim da bom spet mogla mal snemat začet :D :D

Bacek*

• *
Odgovori #1652 : 21 Marec 2008, 22:04:20
No, malo šolo smo preživeli, ali kako naj rečem ... prespali. Pol urce sva zdržali, potem se je pa tolko tresla, da smo jo dali pod streho .... beri J. jo je vzel v naročje in pod jakno. In tam je prespela naslednje pol ure.  ::) ::) Sej je bla drugače ful pridna ... pa nov plašček ima .. pa novo igračo ... "mrtvo kuro" k jo z veseljem obdeluje.  :P :P

Drugače pa je bil prihod na vadbišče ..... iiiiiiii, kolk je cort, kolk je lepa, kok ma lepo glavo, aaaaaaaa, iiiiiiiii,.....   ::) ::) ::) Pasja mama in oči sta kar mal zrasla.  8) 8)
OK, priznam, da me na cesti (ko smo šli v Supernovo po plašček) kar mal moti, k se vsak vtakne. Hehehe, sem lubosumna  :-[ :-[

Zdej pa razturan na kavču, prej pa morto .....  :( :( Sta rekli vaditeljici, da lohka vsak dan prideva, če čva  8) 8) :o :o ;) ;)

varja

• *
Odgovori #1653 : 21 Marec 2008, 22:25:17
Dante, dobrodošla.
Dante je res srčkan trikolorček.  :-*

ko sem gledala filmček, je priletel Lego in ful gledal naokrog.  ;D

zlatolasska

• *
  • Elly
Odgovori #1654 : 21 Marec 2008, 22:35:22
No, lepo da ste preziveli mallo solo.. :)

Ej, Bacek.. Katero Supernovo? A to na Rudniku?? Kam to? A v novi del? Ce ja, katera trgovina pa je notri? Ze ves cas upam, da je kaka prava zanimiva za pse.. :) Pa nism se zvedla, ce je kaj...

Bacek*

• *
Odgovori #1655 : 21 Marec 2008, 23:06:34
No, lepo da ste preziveli mallo solo.. :)

Ej, Bacek.. Katero Supernovo? A to na Rudniku?? Kam to? A v novi del? Ce ja, katera trgovina pa je notri? Ze ves cas upam, da je kaka prava zanimiva za pse.. :) Pa nism se zvedla, ce je kaj...

Ne ne, mamo v KR Supernovo tud.

zlatolasska

• *
  • Elly
Odgovori #1656 : 22 Marec 2008, 15:20:58
Ahaaaa..  :D

No, takole... Danes pac ni moj dan... Mi gre vse na zivce, pa malo sem depresivna po moje... Hm, vremenska sem ful zadnje case..  :-\
Pa bi postavila eno vprasanje... Katica pa Varja... Vidve mata izkusnje s tem... Varja itak prevec obvlada, Katica pa se mi zdi, da si govorila, da je bil tvoj Ray tak...
Sicer Elly mi gre zadnje case ful na zivce, ker mi 1. skoz sledi, 2. skoz cvili, 3. ful laja, 4. grize stvari, ki jih ne bi smela, 5. se vedno kdaj pa kdaj lula kar v stanovanju, ceprav je stara ze skoraj eno leto!...
Ker mi vse skupaj ze posteno nacenja zivce, bi rada to malo spremenila, pa me zanima kaka pametna tehnika, ker res ne vem kako se tega lotit...
Tezka je tale samohranilska..  :(

varja

• *
Odgovori #1657 : 22 Marec 2008, 19:57:14
hehe, nič jaz preveč ne obvladam, potem se ne bi še vedno občasno matrala s temi točkami.  ;)
 no, znano mi je vse, razen točke 3. in 4.  ;D

za 1 in 2 ti težko kaj svetujem, ker ne vem, kako je do tega prišlo in kako se obnašata ena z drugo. glede 5., tudi Anie še občasno uide. Res fuuuul redko, 1x na 4 mesece... tako da nimam recepta.... hm.....

jaz pač zdaj pri Legu pazim, da ne delam stvari,za katere se mi zdi, da so pri annie povzročile 1. in 2., je pa on tudi že v osnovi precej drug karakter. z njim delam pravzaprav že od začetka tako, kot zdaj z Annie. seveda pa upoštevam, da je star 10 tednov in ne morem pričakovati čudežev, sploh pa je tako hiper, da vidim večinoma le njegovo senco, ki šviga po stanovanju.  ;D

zlatolasska

• *
  • Elly
Odgovori #1658 : 22 Marec 2008, 21:29:11
Jaz jo zdaj poskusam ne pozdravljat prevec burno, ko priddem domov.. Sam kaj ko ful cvili, ko ze zacnem odklepat vrata... pa po meni hoce skakat, pa ji ne pustim, ampak mora cakat, da se slecem in preoblecem v trenirko... Samo to nic ne pomaga, pa delava ze ful casa...
In pol vsakic, ko ona spi, pa da grem jaz od racunalnika na wc, al pa samo v kuhinjo si narest sok.. ona vstane takoj in gre za mano... bolj k ji govorim, da naj naprej spi... ce ji slucajno kdaj rata (to je like 1x na sto poskusov) jo FUL pohvalim, da je pridna, k je pocakala tam kjer je...
Zdej mi je zacela pa cvilit se, ko greva ven... ko si jaz oblacim bundo, ona tezi, da bi sla ze ven.. pa spodaj pred vhodnimi vrati tudi... Pa danes sem sla tankat in sem jo pustila v avtu medtem.. se je drla go jeshar ko me ni blo... Sm jo od dalec vidla, kako je zavijala..  :-\ :(

Za grizenje pa me preseneti vsake tolko.. Je zdaj nasla moje cdje v skatlah na eni polici od mize.. pa mi je eno skatlo razgrizla... pri starsih pa je baje naredila cel raztur, ko se je lotila velikonocnih piscanckov..  :-\ Je bla mami huda...

Lajanje pa.. ne vem kaj jo tok moti.. Laja, ce je tv prizgan, pa da vidi ali pa slisi kakega psa ali konja, to se ji ZMESA... Pol pa laja kar tako v okno... pa ce imam v kopalnici samo prizgano luc, ko se grem tusirat, njo pa dam ze spat v dnevno.. pa je pac okno iz kopalnice v kuhinjo in se vidi svetloba.. kaj je to hujsega..  ::) Mah cela kriza no... Ko me kdaj resnicno skoraj kap zadane, ko iz lepega miru zacne lajat..  ::) ::)

agility loving girl

• *
Odgovori #1659 : 22 Marec 2008, 21:49:24
jaz ti lahko svetujem samo pri prvem...kaj ko bi jo naučila ukaza čakaj? meni ta zelo prav pride v domači rabi...

agility loving girl

• *
Odgovori #1660 : 22 Marec 2008, 22:02:02
pa še ena malo kičasta  :D (je pa v angleščini, ker sem jo poslala tudi neslovencem( ::)))

silver

• *
Odgovori #1661 : 22 Marec 2008, 22:17:31
Super nastala umetnija  ::) :-*

LittLe_sTaR*

• *
  • Quido <3
Odgovori #1662 : 23 Marec 2008, 12:38:41
Lepa lepa slikca... :D

zlatolasska

• *
  • Elly
Odgovori #1663 : 23 Marec 2008, 14:50:16
Wau, kaka lepa velikonocna Iris.. :) Super.. :)

Petrca, cakaj se uciva ze kar nekaj casa... Rata za par sekund, pol pa vecino casa pripleza za mano, ko me ne vidi vec..  ::) Bova se vadile.. :)

agility loving girl

• *
Odgovori #1664 : 23 Marec 2008, 15:51:33
psa daj na prostor čakat v eni sobi, nato se pa skrij za ovinek, v roki imej ogledalo in boš tako hitreje opazila kdaj namerava vstati..potem pa sproti podaljšuj čas, ko bo že lepo čakala...ampak na začetku se skrij samo za par sekund potem pa takoj nazaj, še preden ti vstane in jo fejst nagradi (s hrano + s puljenjem igračke(če ji je to všeč))

Hvala za komplimente  :)

Kasiopeia

• *
Odgovori #1665 : 23 Marec 2008, 17:24:29
Lepooo  :o

Sicer pa želim vsem lepe praznike, pa ne preveč šunke kavalirjem pod mizo nastavljat  :P

Sinchy

• *
Odgovori #1666 : 23 Marec 2008, 22:24:17
Pozdravljene tetke :)

mi sm ose malo potepali, zato nisem bila nič aktivna, kar se tiče pisanja tukaj in odgvorov na zs ;)

Joj pa novi kavalirčki so tudi tukaj vidim....lepo....:) jaz pa še vedno nevem kaj sedaj. Res sem dobila strah, pred nakupom te pasme. Ma luškani so za pojest, tudi ko berem kake maje karakterje, so idealni a kaj ko se bojim bolezni in težav.
Danes sem itak če čisto v strahu, ker se bojim, da si je naš lump mehur prehladil, ker smo bilio včeraj na snegu. Pa ne tako dolgo. ampak mu je 2krat že ušlo doma, kar res ne počne. ah ja....

in kaj...zdaj naj kupim kavalirčka, pa bo z njim kaj narobe...nevem. Najraje bi počakala na kako leglo v Sloveniji...poznate koga, ki ima legla? PA da so uredu?

Tujina mi je tako tako....kaj pa vem...čikn sem :) :)

Pa lepe praznike vsem!

varja

• *
Odgovori #1667 : 23 Marec 2008, 22:32:55
seveda se tudi pri nas najde kakšno ok leglo...

garancije pa ne dobiš na žalost nikjer, ne tu v SLO, ne v tujini.  :)

Bacek*

• *
Odgovori #1668 : 24 Marec 2008, 17:35:07
in kaj...zdaj naj kupim kavalirčka, pa bo z njim kaj narobe...nevem. Najraje bi počakala na kako leglo v Sloveniji...poznate koga, ki ima legla? PA da so uredu?

Tujina mi je tako tako....kaj pa vem...čikn sem :) :)

No, če bi bla jest čikn tako kot ti, na SLO ne bi tud pomislila. Že res, da se najde kakšno dobro leglo, toda jaz sem iskala vzreditelje, ki delajo preglede srca, oči,... Kar je pa v SLO po moje redkost. Že res, da tudi pregled ne pomeni, da bo vse OK; sem pa pomirjena ker vem, da sem naredila največ, kar sem lahko.

Aisha je pa danes bruhala ....  :'( :'( :'( :'( pojma nimam zakaj in kako. Je ravno piščančka pojedla (bil je še en mičkeno topel), pol je pa ene parkrat mal dirkala iz ene sobe v drugo in mal skakala. Ne veliko .. kar naenkrat začne nekej "kolcat" al kako bi temu rekel. Jaz sem jo že vidla, kako se mi pred očmi zaduši ....  :-\ :'( .... na kar bruhne enkrat ... pa čez par minut še drugič ... ta tretjič pa zgleda ni nič več bilo. Bruhala je tako piščančka kot brikete in kaj jaz vem kaj še. Skratka en kup strahu nama je naredila ... pol je bla pa po moje tolk izmučena, prestrašena, da je 2 uri spala kot ubita .....

Kasiopeia

• *
Odgovori #1669 : 24 Marec 2008, 19:45:05
Čisto razumem tvoj strah, bacek. Opazujta jo naslednje dni, če bo še bruhala, pokličita vet., sicer pa brez panike. Meni je bilo rečeno, da psi bruhajo pogosteje kot ljudje, verjetno tudi zato, ker res marsikaj pojejo...

Bacek*

• *
Odgovori #1670 : 24 Marec 2008, 20:10:23
Prej sem pozabila vprašat na koliko časa strižete nohte .... koliko morajo biti veliko, da se jih postiže? Sem bla prav presenečena, ko sem jih danes pogledala ...madonca kolk so zrasli ....

Hvala za tolažbo Kasiopeia (a maš ti mogoče kak krajši nick ... morm zmeri gledat kak se napiše  :-[)

Kasiopeia

• *
Odgovori #1671 : 24 Marec 2008, 20:23:26
Nimam pojma, mi jih strižemo, ko so predolgi  :P

Sicer sem pa Irena, da se ne bo kdo preveč zmedel s Kasiopeio :D

varja

• *
Odgovori #1672 : 24 Marec 2008, 20:27:22
Ok, Irena je bolje.  ;D

Kasiopeia in Ymonn, mislim, kako si to zapomniti, hehe.  :P

Tvoj novi avatar pa je super.  :-*

zlatolasska

• *
  • Elly
Odgovori #1673 : 24 Marec 2008, 20:36:37
Joj, tile nohti..  ::) Jaz jo tudi strizem po potrebi, ko se mi zazdi, da so ze predolgi.. Velikokrat nocem, ker ze tako zganja cel teater (se spomnis se Varja?  :D)

Koliko pa imate kaj snega? Pri nas ga je bilo kar nekaj, pol pa je cez dan kar zginil, se je stopil.. Ampak Elly je vseeno kar uzivala..  :)

varja

• *
Odgovori #1674 : 25 Marec 2008, 07:56:25
hehe, ja, se spomnim, kako rada si Elly nohte striže. ;D
Pri nas bo pa zdaj to ekstra super, ker ima Legič črne nohte.  ::)

Pokavec je vsak dan večji...  :(  no, ok, še vedno je majhen, ampak se vidi, da se malo spreminja.  ;D

zlatolasska

• *
  • Elly
Odgovori #1675 : 25 Marec 2008, 13:43:09
Joooj.. Za POJEST...  ;) :D :-* :-*

LittLe_sTaR*

• *
  • Quido <3
Odgovori #1676 : 25 Marec 2008, 20:09:54
Lego je zeloooo luškan... :-* :-* :-* :-*

Kako pa kaj učenje? gre Lego v šolo?  ;) ;)
Kako je pa na sprehodih ko vodiš obadva (če ju seveda pelješ isti čas)?? :D

Kasiopeia

• *
Odgovori #1677 : 26 Marec 2008, 09:05:46
Mene pa nekaj zanima - a vaši kavalirji po stopnicah maširajo sami ali jih nesete?

varja

• *
Odgovori #1678 : 26 Marec 2008, 09:17:25
Mi se nosimo po stopnicah. Drugače pa skače s kavča, s postelje,..., če ga sama pravočasno ne dam dol.  ::)

Za šolo sva zdaj premlada, verjetno jeseni.  :)

Sprehode pa furamo zaenkrat ločeno, da delam s vsakim posamezno. 

Kasiopeia

• *
Odgovori #1679 : 26 Marec 2008, 09:40:09
Tudi Annie nosiš?