Jaz jo zdaj poskusam ne pozdravljat prevec burno, ko priddem domov.. Sam kaj ko ful cvili, ko ze zacnem odklepat vrata... pa po meni hoce skakat, pa ji ne pustim, ampak mora cakat, da se slecem in preoblecem v trenirko... Samo to nic ne pomaga, pa delava ze ful casa...
In pol vsakic, ko ona spi, pa da grem jaz od racunalnika na wc, al pa samo v kuhinjo si narest sok.. ona vstane takoj in gre za mano... bolj k ji govorim, da naj naprej spi... ce ji slucajno kdaj rata (to je like 1x na sto poskusov) jo FUL pohvalim, da je pridna, k je pocakala tam kjer je...
Zdej mi je zacela pa cvilit se, ko greva ven... ko si jaz oblacim bundo, ona tezi, da bi sla ze ven.. pa spodaj pred vhodnimi vrati tudi... Pa danes sem sla tankat in sem jo pustila v avtu medtem.. se je drla go jeshar ko me ni blo... Sm jo od dalec vidla, kako je zavijala..

Za grizenje pa me preseneti vsake tolko.. Je zdaj nasla moje cdje v skatlah na eni polici od mize.. pa mi je eno skatlo razgrizla... pri starsih pa je baje naredila cel raztur, ko se je lotila velikonocnih piscanckov..

Je bla mami huda...
Lajanje pa.. ne vem kaj jo tok moti.. Laja, ce je tv prizgan, pa da vidi ali pa slisi kakega psa ali konja, to se ji ZMESA... Pol pa laja kar tako v okno... pa ce imam v kopalnici samo prizgano luc, ko se grem tusirat, njo pa dam ze spat v dnevno.. pa je pac okno iz kopalnice v kuhinjo in se vidi svetloba.. kaj je to hujsega..

Mah cela kriza no... Ko me kdaj resnicno skoraj kap zadane, ko iz lepega miru zacne lajat..