Nasa buca je tudi boga..

Je zacela v soboto neki driskat pa bruhat pri mojih, pol je bila nedeljo celo ok, imela samo malo mehkejsi drekec. Ponoci mi je enkrat bruhala, vceraj driskala cel dan, samo ni bilo take krize, da bi naredila notri. Sem ji dala za jest samo brikete pa prepecenec. Ponoci pa sva mele zur, me je zbudila ob pol stirih pa ob petih pa pol sm se skoz zbujala, k se mi je zdelo, da cvili. In sva sle ven spet ob pol sedmih. Pol je bila okay doma do pol dveh, zunaj spet driska. In sem ji dala danes oglje, pa skuhala sem ji riz in piscancka, upam, da bo okay... Sem mami vprasala, kaj ji je dala za jest, ko se je to zgodilo. Pa je rekla, da kot obicajno (nepasjo hrano valda), ampak da je mogoce pojedla kuglico gnojila.
Ker ni tako hudo, da bi kar teklo ves cas od nje, ne bom sla se k veterinarju. Ce bo huje bom sla. Oz. ce se bo nadaljevalo se jutri. Kriza cista, ker sem prav panicna, da ni kaj hujsega..

Drugace pa se pocuti cist okay. Edino vceraj zjutraj je bila tok sesuta, da ni niti prosila za piskota, ko sem sla od doma... Danes pa je ze skakala, pa sem ji dala samo polovicko. In tudi skace ves cas in se hoce igrat. Po moje cele dopoldneve prespi, pol pa akcija popoldne... Dans sem pa cist sesuta, k je bila tok kratka noc..