Cavalier King Charles Spaniel

*yure* · 1293018

varja

• *
Odgovori #3120 : 01 Avgust 2009, 13:38:59
Slikice, prve 4 mi je poslala Iza, naslednje so pa moje (smo bili na sprehodu skupaj).  :)

iza123

• *
Odgovori #3121 : 01 Avgust 2009, 15:15:31
Lany, v avstrijo smo šli včer, sam boksa niso mel. Lahko pogledam, ko grem v nemčijo, ker jst sem ga kupila v nemčiji.

zlatolasska

• *
  • Elly
Odgovori #3122 : 01 Avgust 2009, 15:25:00
Jao, kaj je Lego corti.. ;)
Iza, daj reci ociju naj ga enkrat pripelje v solo pokazat.. ;) Bi ga ful rada malo pocohala.. :)

lany

• *
Odgovori #3123 : 01 Avgust 2009, 17:36:49
Lany, v avstrijo smo šli včer, sam boksa niso mel. Lahko pogledam, ko grem v nemčijo, ker jst sem ga kupila v nemčiji.

>Eii poglej in če bodo mel ga kupi aja gdaj pa bote šli v Nemčijo.

lany

• *
Odgovori #3124 : 01 Avgust 2009, 17:47:49
Drugač pa Lego ful ful luškan :) :) :) :) :) :) :)

Lissa

• *
Odgovori #3125 : 01 Avgust 2009, 22:35:05
Lepotec Lego  :o Ful je lep  :)

br

• *
Odgovori #3126 : 02 Avgust 2009, 10:35:54
Boks iz Nemcije lahko tudi jaz pripeljem. Mi ga imamo za naso kavalirko
kupljenega v Nemciji in je super.
Razen ce imate tocno dolocenega v mislih
mi smo ga kupili na letaliscu in je po predpisih za letalski transport.

lovepets

• *
  • pes bolše izkazuje ljubezen kot marsikateri človek
Odgovori #3127 : 02 Avgust 2009, 13:06:45
zdravo  ;D

imam eno vprašanje.
kakšno sadje se lahko daje kavalirčkom?
naš Rocco ima zdaj 3 mesece. in se mu lahko daje kaj drugega kot brikete ne ?

aja pa še malo se moremo pohvalit :P
danes sem ga začela učit.
in se je naučil ukaza sedi v zeloo hitrem času.
samo par krat sem mu ritko potisnila dol ter ga nagradila in zdaj se takoj odzove na ukaz in sede :) :)

lp.

iza123

• *
Odgovori #3128 : 02 Avgust 2009, 14:06:52
Mi mu dajemo jabolka, jih ma ful rad, drugač pa mu damo še surovo korenje in zeleno papriko.

lovepets

• *
Odgovori #3129 : 02 Avgust 2009, 14:17:13
ok, hvala.
smo mu probali dat breskve in jih ima zelo rad. a so vredu ?

in še glede mesa me zanima.
a lahko pri 3 mesecih že dajemo kakšen košček meska ?

iza123

• *
Odgovori #3130 : 02 Avgust 2009, 14:22:58
Aja, sem pozabla. Lgo ma ful rad breskve pa nektarine, pomoje ni nč narobe če se mu daje v normalnih količinah, po nekaj koščkov.

Pomoje mu lahko daš malo mesa, npr. mleto govedino ali malo piščanca.

lany

• *
Odgovori #3131 : 02 Avgust 2009, 14:31:31
Eii Iza a ma Lego tut mogoče bolhe gdaj pa greste v Nemčijo.

iza123

• *
Odgovori #3132 : 02 Avgust 2009, 14:41:02
Lany, sem ti odgovorila na mail.

V nemčijo gremo 16. al pa 18.

lovepets

• *
Odgovori #3133 : 03 Avgust 2009, 14:36:20
oj.
jaz imam spet eno vprašanje.
naš rocco pogosto kihne.
ne ravno zelo pogosto ampak kar nekaj krat na dan.

in še nekaj.
kolko briketkov - ''nagrada'' se mu lahko da na dan ?

lp.

lany

• *
Odgovori #3134 : 03 Avgust 2009, 22:06:07
Mi smo dans peljal našega Jarota na cepljenje proti kugi in Jarota so piknil v eno nogo 1 uro je spal nato pa se zbudil in kar naenkrat začl jokat in učitno je reakcijo na cepivo zdej leži sm če ga primemo za tačko zacvili.

iza123

• *
Odgovori #3135 : 04 Avgust 2009, 10:32:39
Lany, sej Lego ma isto reakcijo po cepljenju, ga kakšn dan boli, potem pa se umiri.

lovepets, pr ns Lego kiha ko je razburjen, vesel. Glede briketov- kolikor jih pač dobi izven obroka, mu jih preprosto odšteješ pri nasljednjem obroku.

lany

• *
Odgovori #3136 : 04 Avgust 2009, 10:59:14
Mi pa smo Jarota že naučil da sede in da glas za igracko al pa pribolšek.

LittLe_sTaR*

• *
  • Quido <3
Odgovori #3137 : 04 Avgust 2009, 12:43:44
iza123 , lovepets
tudi Quido kiha, češ daj mi priboljšek, pusti me na miru, ne govori skos da gremo ven ker se še vedno nisi premaknila.... 8)
smešni so ko kihajo.
najhuje je če bi mu rad dau lupčka v tistem pa ti on kihne,...si čist premočen  :P :o

glede nagrade, briketov...
za nagrado lahko kupiš priboljške v pasjih trgovinah ali pa preprosto v navadnih trgovinah. Ko je priden, npr. se usede na ukaz mu ga daš..tko smo mi začeli. pa smo odšteli nekaj briketkov v obroku.

lp

Lissa

• *
Odgovori #3138 : 04 Avgust 2009, 12:46:07
Spet imam eno vprašanje glede pasje šole. Že 2 tedna se trudimo kontaktirati KD Ilirija, pa brez uspeha. Že večkrat smo klicali obe - Polono in Silivio, pa se nihče ni oglasil. Tudi mail sem poslala obema, pa tudi nisem dobila odgovora. Sedaj pa nevem, ali so na dopustu, ali so vsa mesta zasedena ali kaj   ???
Naj začnem klicati druge šole, ali naj vztrajam, ker bi ga res rada dala k Silvii v malo šolo. Nevem no. Skrbi me, da na koncu ne bi bilo nikjer več prostega mesta.
Upam da si ne mislijo kako smo tečni, ko jih smo jih že tolikokrat klicali  :P

Aja, pa da se še malo pohvalim. Chilly-a trenutno povsem obvlada ukaza sedi in prostor, učiva pa se ukaz tačko, vendar še ne šteka čisto kaj želim od njega. Sem ga naučila s priboljški in klikerjem.  :)

LittLe_sTaR*

• *
  • Quido <3
Odgovori #3139 : 04 Avgust 2009, 12:52:48
Ti kar vztrajaj.
verjetno so na dopustu.
Probaj jih poklicat nekje na sredini avgusta, bojo verjetno doma.

lovepets

• *
Odgovori #3140 : 04 Avgust 2009, 12:53:58
little_staR * in iza, hvala za odgovore.

ampak kar se tiče priboljškov, kako naj mu jih odštejem od naslednjega obroka, če ima brikete na voljo ves čas ? (tako nam je vzreditelj priporočal, da jih ima ves čas)
ker se bojim , da ko ga učim, da ne dobi preveč priboljškov na dan :/

lp.

LittLe_sTaR*

• *
  • Quido <3
Odgovori #3141 : 04 Avgust 2009, 13:11:35
Hm...nevem. nam so rekli naj mu odmaknemo brikete stran če jih ne poje da si bo za naslednjič zapolnil da mora use pojesti  :P
v tem primeru če jih ma pa skos tam, mu jih pa lahko odvzemate stran.  ;)

Bacek*

• *
Odgovori #3142 : 04 Avgust 2009, 13:15:30
Tud Aisha je imela brikete ves čas na razpolago, sploh ker je bila bolj slabo ješča. Ko smo dobili Iro, pa sem ji začela dajati hrano 2x na dan - zjutraj in zvečer. Včasih poje, včasih ne - posodo sedaj vedno vzamem (ker drugače bi Ira pojedla) in se ne obremenjujem s tem ali je ali ni jedla.
Če ne drugače bo naslednjič ali pa drugič, tretjič to isto pojedla.  ;D Psu ne škodje, če ne je kak dan, tako da kar brez slabe vesti.

Lissa

• *
Odgovori #3143 : 04 Avgust 2009, 13:23:12
Chilly je mel do sedaj brikete ves čas na voljo, sedaj pa sem rekla : zdej pa dost!
Mulc je namreč čisto razvajen. Če ne poje briketov, ga pa nafutramo s priboljški, poleg tega jih ima ves čas na razpolago in zakaj bi potem jedel, ko mu jih natrosim  ???
Tako da, zdaj jih dobi zjutraj ko vstaneva - če jih v petih minutah ne začne jesti mu jih vzamem, potem okoli dveh in nazadnje zvečer. Upam, da bo kaj pomagalo, ker smo sprobali že najmanj 10 firm briketov (seveda kvalitetnih), in je pri vseh isto  >:(

LittLe_sTaR*

• *
  • Quido <3
Odgovori #3144 : 04 Avgust 2009, 13:32:53
katere brikete pa imate Lissa?
Mi mamo pro plan, je kr zadovoljen z njimi.

Bacek*

• *
Odgovori #3145 : 04 Avgust 2009, 13:39:35
Mi smo tud že kar zamenjali enih briketov zarad Aishe ... od Pro plana, Canidae, Fitness trainer. Sedaj smo na RC - nekaj časa prav za kavalirje, pa so preveliki. Tako imamo mini, pa vseeno so ji tisti od Ire še ljubši - so še mal manjši.  ::) ;) Z Iro pa ni problemov ... ona je VSE.
Slišala sem že pohvale za Nutro ... smoram povprašat za kako "ugodno ceno".  :o :D ;D ;)

lany

• *
Odgovori #3146 : 04 Avgust 2009, 14:13:52
Spet imam eno vprašanje glede pasje šole. Že 2 tedna se trudimo kontaktirati KD Ilirija, pa brez uspeha. Že večkrat smo klicali obe - Polono in Silivio, pa se nihče ni oglasil. Tudi mail sem poslala obema, pa tudi nisem dobila odgovora. Sedaj pa nevem, ali so na dopustu, ali so vsa mesta zasedena ali kaj   ???
Naj začnem klicati druge šole, ali naj vztrajam, ker bi ga res rada dala k Silvii v malo šolo. Nevem no. Skrbi me, da na koncu ne bi bilo nikjer več prostega mesta.
Upam da si ne mislijo kako smo tečni, ko jih smo jih že tolikokrat klicali  :P

Aja, pa da se še malo pohvalim. Chilly-a trenutno povsem obvlada ukaza sedi in prostor, učiva pa se ukaz tačko, vendar še ne šteka čisto kaj želim od njega. Sem ga naučila s priboljški in klikerjem.  :)
Vem  da je Silvija v tujini in pride 5 avguste in mi tut čakamo na email. Vem pa da  mamo 25 avgusta začetno predavanje.

Lissa

• *
Odgovori #3147 : 04 Avgust 2009, 16:43:54
Aha, lany hvala. Torej jutri  :) Upam da je še kakšen prostorček za Chilly-a.
Glede hrane pa: dali smo mu že RC, Nutro, Canidae, Orijen, Hills, Trainer Natural, Trainer Fitness, Pro Plan in Eucanubo. Trenutno sva na Trainerju Natural, ker je na začetku kar jedel, sedaj pa spet nekaj štrajka. Eh, bo že  :)

iza123

• *
Odgovori #3148 : 04 Avgust 2009, 18:05:25
Lissa, mi mamo podobne težave. Legotu moram zamenjat hrano na vsake 3-4 tedne, ker se jo naveliča. Ta prvi teden je kot zmešan, drugi teden navdušenje upada, tretji teden jih pa je na vsake dva dni.
Trenutno mamo hills advanced fitnes adult mini, probal pa smo že RC adult mini, RC za kavalirje, Fitness trainer vsi okusi, Eukanubo za kavalirje( po tej dobi drisko), in vitakraft.

Aja, pa ne skrbi glede male šole. Sej tko kot je že lany rekla silvia pride jutr in ti bo zihr odgovorila na mail, Oz. oglasila na telefon.
Lp

Lissa

• *
Odgovori #3149 : 04 Avgust 2009, 20:47:06
Jaz sem se odločila da se glede hrane sploh ne bom več sekirala. Če hoče naj je, sicer pa nič. Imam zdaj ene pet paketov različnih hran doma in mu pač nekaj tednov dajem eno, potem pa drugo  :)