Edino nekaj še: Gospa naj si raje prebere malce več o karakterju kavalirjev in naj se ne odloča samo na podlagi videza, ker kavalir ni in nikoli ne bo pomanjšani gordon
Hvala bogu da ne bo

Ker gordon , kot je sprva želela je definitivno hudo prevelik zalogaj zanjo

Njej je všeč moj Damč... mogoče zato ker je te barve, Ampak kakor koli ga obrneš je ptičar in lovec od glave do pete... po karakterju pa.... če mi najdete kavalirja s takim karakterjem dam za kišto pira in karton chivasa

Hecam se.....
Sem jo prepričala kaj je ptičar...in si je premislila... čeprav je bila na začetku hudo zagreta edino velikost jo je motila

Ni pa ta gospa začetnica ... dolga leta so imeli dobermana... sicer šolal ga je sin in je bil uradno tudi sinov ..ona ga je zgolj razvajala pa tudi na sprehode vozila... je bila "rezervni igralec".
Sedaj, ko bo šla pa v penzijo bi imela pa psa , ki bi bil manjši... ker radi potujejo, mora biti ravno prav majhen ,da gre v hotel, ravno prav velik za v naročje(
sicer naš damč gre tudi v naročje ampak je velik za v naraočje 
)
Rabi pa tudi psa ki vseeno rabi neko šolanje ,ki je dovolj aktiven za sprehode in dovolj učljiv da bosta našla kakšen nov hoby( npr Agility)
Barva jo pa premami v vsakem pogledu black& tan

... ne more iz tega
Najprej me je spraševala za kokeršpanjela...pa sem ji ga tudi odsvetovala, ker kakor koli korkuga obrneš je še vedno lovec

.
Torej lovca ne rabi... če ima pa nekaj nagona bo pa že obvladala..( če je dobrmana

)
Sva pa vse preštudirali ... napisano o kavalirjih in nekem splošnem karakterju... torej živahno žverco, nečuvaja, dere se lahko, mora imeti dovolj energije in mora biti pameten da se bosta lahko pogovarjala.... če ji bo pa še kakšno ušpičil pa toliko boljše ji vsaj dolgčas ne bo v penziji
Se pa nagibam jaz tudi na Nemške psarne...oni so res zelo dosledni.... samo našla jih nisem kaj preveč.. ( no sedaj jih imam hvala

)
me pa še nekaj zanima....
zadnjič sva pri njej v pisarni že nekaj gledali... mene je zmotilo kolki več ali manj so imeli kolke B

.... ali je to pomembno...pri ptičarjih vem da si zaželjeni A kolki
Potem nisem vedela kaj pomenijo oznake... nekateri imajo nekaj navedeno v zvezi s srcem...in pa očmi.
Kaj naj sploh vprašam vzreditelje?
Angleščina ji je pa problem...pa nemščina tudi ...zato je pa mene zadolžila, da ga najdem

cena se pa ve ... je pač kakršna je.... to je jasno.