nore fotke, full so mu dobro uspele
Pa še enkrat hvala, hvala za dostavo najbolj krasne kunčice Švige Ahile, res full prijazno od vaju da sta jo pripeljala od tako daleč

Jay in Marshall sta bla res posrečena, Marši si sploh ne žene k srcu da ga je nekdo zamenjal za ovco

, se je zvečer že veselo igral z drugimi psi
Runo se Žepu full opravičuje in mu sporoča da je samo branil svojo sestrico Kalo, Kala pa je vesela da nima več priveska na riti

Full sem vesela da sem vas spoznala, krasni ste vsi

Pa še par besedil o Švigi Ahili. To je eno tako razvajeno bitje, ki bi se samo crkljalo, ali pri meni ali pa pri Marshallu, še najbolj pa obožuje crkljanje pri Kali ko ma tako mehko dlako v katero se lahko zarije

( fotke o teh nežnosti že imam )
Kala in Marshall se morata še dogovoriti da sta lahko oba njena zaveznika

Šviga je spoznala tudi Aslana, ki pa se jo je na smrt ustrašil in je tako hitro letel iz sobe na balkon iz iz balkona na varno travo

Full je pridna v svojih dveh kletah ima že določeno kje je njen WC, spalnica in kuhinja. Seveda ji ni bilo všeč kam sem jaz postavila posodico s hrano in jo je gospodična zvlekla v bližino spalnice, za vsak slučaj če bo ponoči lačna da ji ne bo potrebno vstati

Skratka ni mi žal da sem jo sprejela v svoj dom, Tina še enkrat hvala
p.s ja bom zlo vesela še preostalih fotk- pa kar na ta meil :
[email protected] p.p.s takoj naslednji teden gre računalnik v popravilo in takoj ko bo bo prvo delo pokazat nove slikice seveda tudi od Švige Ahile