Kala, Runo, Bella, Marshall FLN in vsi njihovi prijateljčki

kala,runo,bella · 977200

kala,runo,bella

• *
Odgovori #3390 : 14 Avgust 2008, 23:30:22
JA Šviga Ahila je že pri meni in je full lušna simpatična pridna res super kunčica  :-*

Loli pa je odpovedal zadnji del in je v parih urah poginila

kanchy

• Mali Pesjanar
  • **
  • white princess :)
Odgovori #3391 : 15 Avgust 2008, 15:53:18
Čestitke! Zdaj nam pa le privošči kakšno slikico  8)

O boga :( Sožalje.

Felina

• *
Odgovori #3392 : 15 Avgust 2008, 17:35:33
No, pa se še mi javimo, ki smo dostavili to super kunčičo in smo bili deležni res super sprejema (Žep je sicer utrpel herojske rane, ampak je že pozabil  .....smo se ustavili v Ljubljani in se je že dalje hršil pred ljubljanskimi psmi...očitno hoče pokazat, da štajerci nismo kar tako  >:( ) Škoda samo, da je bilo tako kislo vreme.

.Ana, hvala za tako lep sprejem in za noro dobro hrano, Aljoša že dela reklamo za vašo postrv, je ne more pozabit....hehheheh  ;))

Fotke:

Forosešn:

Kaj si Jay misli o tem:

Ni se mogel odločit, če je Marshall sploh pes in ga je za vsak slučaj odganjal od nas in ga pasel (nikoli se ne ve pri tako veliki črni zvereni, da ne bi njegovih članov pojedla):

A Marshall se ni dal, je on pogumen kuža:

Tudi Žepu ni bilo najbolj jasno, kaj je ta zverina:

In pa najlepši parček  :-*

ter ljubezen na prvi pogled (mi že nekaj gnjavi, da rabimo tudi dogo  >:()

Ana, če želiš, ti preostale fotke pošljem preko maila, jih je še kar nekaj. In ko bo računalnik fit, prosim, prosim za fotke od Švige Ahile  :o

Sreča se skriva v shih-tzujih. :)

kala,runo,bella

• *
Odgovori #3393 : 15 Avgust 2008, 22:30:37
 :o :o nore fotke, full so mu dobro uspele

Pa še enkrat hvala, hvala za dostavo najbolj krasne kunčice Švige Ahile, res full prijazno od vaju da sta jo pripeljala od tako daleč  :-*

Jay in Marshall sta bla res posrečena, Marši si sploh ne žene k srcu da ga je nekdo zamenjal za ovco  :D , se je zvečer že veselo igral z drugimi psi
Runo se Žepu full opravičuje in mu sporoča da je samo branil svojo sestrico Kalo, Kala pa je vesela da nima več priveska na riti  :D :D

Full sem vesela da sem vas spoznala, krasni ste vsi  8)

Pa še par besedil o Švigi Ahili. To je eno tako razvajeno bitje, ki bi se samo crkljalo, ali pri meni ali pa pri Marshallu, še najbolj pa obožuje crkljanje pri Kali ko ma tako mehko dlako v katero se lahko zarije  :D ( fotke o teh nežnosti že imam )
Kala in Marshall se morata še dogovoriti da sta lahko oba njena zaveznika  ::)
Šviga je spoznala tudi Aslana, ki pa se jo je na smrt ustrašil in je tako hitro letel iz sobe na balkon iz iz balkona na varno travo   :o :D

Full je pridna v svojih dveh kletah ima že določeno kje je njen WC, spalnica in kuhinja. Seveda ji ni bilo všeč kam sem jaz postavila posodico s hrano in jo je gospodična zvlekla v bližino spalnice, za vsak slučaj če bo ponoči lačna da ji ne bo potrebno vstati   ::) :D

Skratka ni mi žal da sem jo sprejela v svoj dom, Tina še enkrat hvala

p.s ja bom zlo vesela še preostalih fotk- pa kar na ta meil : [email protected]
p.p.s takoj naslednji teden gre računalnik v popravilo in takoj ko bo bo prvo delo pokazat nove slikice seveda tudi od Švige Ahile

nyssa

• *
  • winter joy
Odgovori #3394 : 16 Avgust 2008, 08:34:16
Wau,zakon fotke  :o
Felina, čudovite pse imaš  :-*
Ana, tebi pa še enkrat čestitke za zajčico! Glej, da jo boš kmalu pokazala  :D

kala,runo,bella

• *
Odgovori #3395 : 16 Avgust 2008, 22:12:56
Malo poročanja iz naše strani

Šviga je dbest frendica Marshallu in Kali, prestrašila je že vse moje mačke, ko jih je hotela it radoveno povohat. Skratka je enkratna punca.

Marshalla sem prijavila oziroma ga je Ines, na Trboveljsko razstavo, za oba dneva. Oba dneva bo tudi z Ulo tekmoval v Junior Handlingu in se sedaj trudiva osvojiti like za JH.
Sedaj vadiva predvsem zavoje, ki mu nikakor ne grejo, ampak sedaj ko sva dobila nova navodila za vadbo upam da nama bo uspelo in da bosta z Ulo krasen par.
Jaz pa sem Marshalla prijavila tudi na Cacib Maribor, ki bo v soboto 20.9. , no prijavnico moram še poslati, plačano pa že imava.
Greva pa samo za en dan ker mi je malo daleč, že tako bomo morali vstati zelo zgodaj, da pridemo ob primernem času na razstavo. Sicer sem dobila ponudbo za prespati, mogoče jo izkoristim drugo leto ;) ( Tina hvala še enkrat )

Kala in Runo se držita dobro, malu ju sicer moti to spreminjanje vremena ampak nam vseeno gre. Za kreganje Marshalla sta vedn odovolj dobra.
Bella je pa Bella in pridno ignorira turiste, kakšnega ki se jo drzne ogovoriti malo nalaja, pretežno pa čez dan kontrolira če so njene ovčke v redu

p.s. Tina brat sprašuje če prodaš Jaya  :o :o

Felina

• *
Odgovori #3396 : 16 Avgust 2008, 22:39:15
Jooojjjj, me veseli takšno pozitivno poročanje glede Švige. Je pa res blazna ta kunčica, tudi v moje mačke je kar silila in jih cele ovohavala, čisto nič se ne boji drugih živali. Kaj dvigovat se že pusti brez problema? Ker pri meni je prve dni to bila kar panika in je mahala s tačkami po zraku, proti koncu pa je že stoično prenašala. Čeprav pa absolutno ni prenašala mojega šarjenja po njenem domovanju. Pošlji ji  :-*  :-*  :-*..... Sploh Žep jo blazno pogreša in ga morem vsakih toliko spustit v kopanlico, da čekira ali se je slučajno spet pojavila.

no, na MB razstavi se ziher vidiva, bom jaz kar oba dneva tam dežurala  :-[ (za drugo leto pa prenočevanje velja, če že letošnjega nočeš izkoristit).

Ti pa bratu kar sporoči, da Jay ni naprodaj, oziroma, da nima tega denarja na svetu, da bi ga prodala, ker on je najbolj moj priden kuža, čeprav malo blazen, ampak to ga naredi še bolj mojega. Kaj tvojega brata sem sploh videla? ???

nyssa..hvala za pohvale.

Pa dosti  :-* tvojim zverinicam, sploh pa Švigi, jo imam še kar malo za mojo. Bo moral minit še kak teden, da se odcepim od nje.  :-[

p.p.: fotke ti pa bom poslala tekom naslednjih dni, nekaj hodimo okoli in nisem ravno dosti doma  ;)

A-Tsa-Rja

• *
Odgovori #3397 : 16 Avgust 2008, 22:40:10
Marshalla sem prijavila oziroma ga je Ines, na Trboveljsko razstavo, za oba dneva. Oba dneva bo tudi z Ulo tekmoval v Junior Handlingu in se sedaj trudiva osvojiti like za JH.
Sedaj vadiva predvsem zavoje, ki mu nikakor ne grejo, ampak sedaj ko sva dobila nova navodila za vadbo upam da nama bo uspelo in da bosta z Ulo krasen par.

Se že veselim Trbovljske razstave. :D Kolikor vadita, jaz sploh ne dvomim v naju. :) Mim grede... Kakšnan navodila?

kala,runo,bella

• *
Odgovori #3398 : 16 Avgust 2008, 23:56:41
Šviga me je že toliko navajena da mi kar sama skoči v naročje, kaj češ crkljiva punca. JA njeno domovanje je pa tudi pri men iše vedno sveto, bom morala posodico nekako pritrdit, ker polovico hrane posuje  ::) ker jo vedno nekaj premešča   :D
Bogi Žep  :( , Šviga mu pošilja  :-*

Bom te zagnjavila za drugo leto za prenočišče   ;D, ker letos se mi je tak še nečakinja uštulila za zraven, bo to kar njeno rojstnodnevno darilo, da lahko gre z mano na razstavo  :D .

Ja če si ga vidla si ga mogoče tako mimogrede. No Jay ga je navdušil po tem ko sem pravila kako je bil spreten z ovcami  :D

Šviga je lahk za zmeraj pol tvoja, mislim da ti bova obe s Švigo neskončno hvaležne, Moje zverince vračajo  :-* tebi in tvojim zverincam

Ula ja res upam da se bo vadba obrestovala in da ne bo nakoncu zatrmaril in bo videt kot popolnoma nevzgojen pes  ::)
Navodila pa sem dobila od Lane, ko sem jo vprašala za nasvet glede zavojev, ki mi jih noče delati lepih. Nasvet je bil da naj zavoje najprej vadiva v hoji, da se jih nauči lepo delat in pote mpreideva na zavoje v teku. Zavoji v hoji mu že kar lepo grejo, tako da upam da res natrenirava tole. Bo pa potem še vseeno odvisno od njega in njegovega počutja na sami razstavi.
Če bo sreča na naši strani bo super

A-Tsa-Rja

• *
Odgovori #3399 : 17 Avgust 2008, 09:09:21
Ula ja res upam da se bo vadba obrestovala in da ne bo nakoncu zatrmaril in bo videt kot popolnoma nevzgojen pes  ::)
Navodila pa sem dobila od Lane, ko sem jo vprašala za nasvet glede zavojev, ki mi jih noče delati lepih. Nasvet je bil da naj zavoje najprej vadiva v hoji, da se jih nauči lepo delat in pote mpreideva na zavoje v teku. Zavoji v hoji mu že kar lepo grejo, tako da upam da res natrenirava tole. Bo pa potem še vseeno odvisno od njega in njegovega počutja na sami razstavi.
Če bo sreča na naši strani bo super

Ahaa...  :) Potem pa lepo napreduje. Samo upam da me ne bo v ringu zvlekel do tebe pa bo vse lepo.  :P 
Ja, tudi jaz močno upam da bo sreča na naši strani.   ;)

kala,runo,bella

• *
Odgovori #3400 : 17 Avgust 2008, 10:02:17
Sicer še vedn one bo delal tako lepih zavojev kot mali kužki
Saj se mu bom skrila, da me ne bo videl, pa tudi potem bom počakala da prideta iz ringa ven ker drugače boš takrat poletela proti meni, če se mu na koncu pokažem  :D
Ti itak obvladaš. midva z Maršom se bova potrudila da ti bova čimbolj olajšala delo.
Aja pa nikakor mu niso všeč prehodi iz enega lika v drugega  ::) :-[ ( upam da ga prepričam.
Pa še tole upam da v žepih ne nosiš kakšnih pribolškov, ker če ne bo skoz rinil glavo v žep  :D :D

A-Tsa-Rja

• *
Odgovori #3401 : 17 Avgust 2008, 19:44:13
Ja sej ne morajo biti ''veliki'' psi mali.  :P
V redu. Bom tako v soboto prej pršla da bom lahko z njim še povadila, preden se začne ocenjevanje.

Saj to se bolj redko zgodi (dvojni liki)... ;)

Ne po navadi jih ne nosim, samo če mi lastniki psov rečejo da bodo psi boljše delali.  :D

kala,runo,bella

• *
Odgovori #3402 : 17 Avgust 2008, 21:22:47
No pri Marshallu je boljše da jih nimaš, jih bom rajši jaz imela odzunaj za na koncu, ker če ne bo skoz rinil gobec v žep in skakal po tebi in ti dajal tačko  ::)

Danes sva probavala S in mu gre dosti bolje kot prej, tako da napredujeva  :o

kala,runo,bella

• *
Odgovori #3403 : 22 Avgust 2008, 09:55:36
Ola

Ta vikend pa bo obarvan čist pesjanarsko. Danes oziroma včeraj ponoči so prišli k nam Maja njena familija in Kana ( kanchy ), danes zvečer pričakujemo pa še nekoga, pa naj ostane še malo skrivnost. Skratka imeli se bomo fajn

Felina

• *
Odgovori #3404 : 23 Avgust 2008, 14:56:03
Mi bi pa meli fotke!!!!!!!!Kaj računalnik še vedno štrajka?  :'( Saj veš koga pogrešam.  :-[

kala,runo,bella

• *
Odgovori #3405 : 23 Avgust 2008, 14:58:47
Ravnokar se spravljam na urejanje fotk tako da najkasneje zvečer bodo fotke gor  ;)

na ti dam dve za pokušino, te dve sta od prvega dne  ;)

Felina

• *
Odgovori #3406 : 23 Avgust 2008, 15:00:31
jeeeeeeeeeeee!!!!!  :o

kala,runo,bella

• *
Odgovori #3407 : 23 Avgust 2008, 15:29:23
Evo mi je uspelo pred večerom  ;)

Nessy

moj plavalec

in gremo

naša vidra

Kala in Runo po kopanju

Avstralski ovčarji Alpine River na obisku
Missy

in Ruby in Chip

ni da ni

lepotci

smeška moja

Šviga Ahila

Jay in Žepek

Žep

Jay, Kala in Runo

:lol:

pa še lepotička Kana

pa še Marško in Lovro

Pomoje ste me zdaj že kar siti ne

no ostale fotke so pa tukaj, če jih hoče kdo pogledat
http://klapadisoca.jalbum.net/%C5%BEurke%20obiski/

nyssa

• *
  • winter joy
Odgovori #3408 : 23 Avgust 2008, 20:10:29
Wau, maste pa pestro  :o

Westy_ka

• *
Odgovori #3409 : 24 Avgust 2008, 19:01:27
Zelo lepe slike :o

Želim vama veliko sreče na razstavi!

Lp

kala,runo,bella

• *
Odgovori #3410 : 24 Avgust 2008, 22:15:22
Evo spet jaz morim s fotkami

Danes smo šli z Majo in Kana na sprehod in je nastalo par fotkic
vabilo k igri, ampak Kani je čist prevelik in preveč tečen

Kančika

takole Kala čaka, žal se s Kano lih ne razumeta i nne moreta bit hkrati spuščeni

skupinska

o fujjjj Marši no

Corkica

Runček

jaz vržem Runu a prileti ta norc

DeeDee

Marško

takole pa Bella čuva Kanino prikolico kadar Kane ni doma

to bo to
papa do naslednjič

kala,runo,bella

• *
Odgovori #3411 : 25 Avgust 2008, 13:07:23
Želim vama veliko sreče na razstavi!

Lp

Jana hvala, a tebe ne bo  :(

Westy_ka

• *
Odgovori #3412 : 25 Avgust 2008, 19:25:20
Ne, tokrat po vsej verjetnosti ne :( Mogoče pridem kdaj, ko bo kje v Ljubljani ::)

Sedaj ko grem tja v šolo boš me pa mogla obvezno poklicat, če se boš potikala tam! Mislim da še nimaš moje nove številke, ti jo pošljem po ZS.

Slike so spet čudovite! A tale Kana je švicarski beli ovčar? :-*

Lp

kala,runo,bella

• *
Odgovori #3413 : 25 Avgust 2008, 19:50:00
Škoda   :(

Bom te poklicala ko bom kaj tam se šetala. A v Maribor na razstavo prideš 20.9 ?

Ja Kana je švicarski beli ovčar, je tudi tukaj na forumu - Kanchy   ;)
Grem ravnokar k njej, da gremo na en mal odalčjiši večern isprehod, sedaj ko sem spedenala goste in so siti in zadovoljni   :D :D

Westy_ka

• *
Odgovori #3414 : 25 Avgust 2008, 20:58:09
Škoda   :(

Bom te poklicala ko bom kaj tam se šetala. A v Maribor na razstavo prideš 20.9 ?

Ja Kana je švicarski beli ovčar, je tudi tukaj na forumu - Kanchy   ;)
Grem ravnokar k njej, da gremo na en mal odalčjiši večern isprehod, sedaj ko sem spedenala goste in so siti in zadovoljni   :D :D

Okej. Razstava v MB? Je kar velika verjetnost da se narišem tam ::)

Aha, saj se mi je zdelo da jo "poznam" :P

Lp

kala,runo,bella

• *
Odgovori #3415 : 25 Avgust 2008, 21:17:36
Super, no midva z Marškom sva na soboto  ;)

Pa spet malo naših fotkic

Lepotička DeeDee

Marši a ti lahk dam enga ljubčka

skupno vohlanje

Kalčolina

Corina

kao skupna

samo še Bella in Kana manjkata pa bi bli popolni

Maja se preizkuša v hendlanju

za mačjeljubce dve scrkljani oranžni bitji, Aslan in Garfi

Bello sploh ne zanima da hoče Maja narediti par fotk, njej je glavno da jo Maja čoha

Bellček

pa še par fotk spešl za Tino - Felino
ŠvigaAhila

Mrvica in ŠvigaAhila

Corina in ŠvigaAhila

ostale pa tukaj

Westy_ka

• *
Odgovori #3416 : 25 Avgust 2008, 22:14:21
Joj Šviga Ahila je pa resnično luštna, pa še celo paleto barv ima na sebi :-*

Marši in DeeDee sta tako hecna, mali škratek in velikan..Itak pa je DeeDee taglavna, kljub velikosti, a ne? 8)

No, glavno da so oranžkoti na "naši" sedežni - tudi Wesko trenutno spi tam ::) :D Zelo sta lepa tvojadva.

Lp

Dina

• *
Odgovori #3417 : 26 Avgust 2008, 18:48:03
Hejhej! Da se po dolgem času spet malo javim :P

Ančika, super fotke, tako kot vedno ;) Da ne boš mislila, da ne spremljam redno tvoje teme...samo oglašam se bolj redko, ker druzga kot super sploh ne morem napisat >:D

Veliko lupčkov in čohcev za tvojo bando - Maršija bom pa tako in tako lahko kmalu premučkala :D

lp

...sledi svojim sanjam

andreja

• Pesjanar
  • vedno z mano
Odgovori #3418 : 26 Avgust 2008, 19:00:51
Ta zajkla se pa čisto nič ne boji?!  :o :D

Super luštni!  ;D

http://blueberry.moj-album.com/

http://www.youtube.com/watch?v=CbKsgaXQy2k&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=2xB4dbdNSXY&feature=related

Never argue with an idiot; first he will drag you down to his level, then he will beat you with experience :P

kala,runo,bella

• *
Odgovori #3419 : 26 Avgust 2008, 19:54:27
Šviga je prav Šviga, edino Aslan jo je včeraj mal prestrašil, potem se je pa hmalu umirila in vohljala naprej. Trmasta je pa za sto vragev  >:D