Da se mal javimo.
Z Marshallom sva bila v nedeljo na razstavi. Dobil je prav dobro, z lepim opisom in zame osebno pravilno oceno.
( dobre višine, lepo črn, odlična glava - moška, temne oči, korektno zobovje, primerna uhlja ( nekoliko nazaj ), manj težkega okostja, vrat in trup nekoliko nežnejša, rahlo izbočena hrbtna linija, srednje čvrste noge s primerno okotenostjo, dober rep, predvsem prsni koš naj bi bil ( močnejši) obilnejši, primerno gibanje, nekoliko nesiguren v krogu ).
Naj samo pripomnim opis njegovih uhljev, držal jih je nazaj, ker je takrat ga hendlal Dejan in ker ni mogel do mene jih je postavil nazaj, kar naredi vedno

Na ostalo pa nimam pripomb, ker je napisano vse kar je dejansko res

Sem se pa sedaj odločila da me notranje razstave ne vidijo več, mogoče, mogoče še kakšna, ampak težko verjetno. Razlog pa tiči v meni sami, ker sem na notranjih preveč pod stresom, ko se okoli mene strne toliko ljudi in se krog okoli mene zmanšuje, da me grabi panika, in Marshall posledično to občuti in je še on živčen.
Ko smo prišli smo bili med prvimi in smo imeli full prostora, da smo si lahko zbrali naš kotiček, a v roku 15 minut, se je okoli nas nagnetlo toliko ljudi in boksev da sem bila jaz z vsako minuto bolj v stresu in so mi šli dobesedno na živce ljudje, ki so bili z mano, ki jih imam rada, tako da se jim še tukaj opravičujem
Sliki iz ringa žal nimam, ker se takrat ko sva z Marshallom na vrsti, vedno nagnete toliko ljudi okoli ringa, da moji fotografi ne morejo priti zraven

p.s Dejan hvala za pomoč v ringu