Kala, Runo, Bella, Marshall FLN in vsi njihovi prijateljčki

kala,runo,bella · 977286

kala,runo,bella

• *
Odgovori #4890 : 07 Junij 2010, 21:50:57
To bo nagrada za Maršija  :P
:P :P

Pa da se ponovno malo javimo.  ;)
Mali razgrajači pridno rastejo. Veritasa smo sedaj preimenovali v Vitasa, oziroma rodovniško je Veritas, klicno Vitas, plus da ima še eno ime in sicer Flek n Black  :D ;D ;D

pa da ne bom preveč govorila, itak vem da vas samo fotke zanimajo  :P
pred parimi dnevi so takole uživali na sončku

moj najstarejši mačkon Žok, jih je vzel čist za svoje in jih prav mal čuva pred drugimi, posebno Vitasa  :-*

hmm le kdo je to  :D

tako posebno mačje drevo  ;D

moji, moji , moji

Vitas

Arija

Kitty

Black Ice

no pa obvezno moram dat še fotko mojega razvajenega Garfija

loveee

Vitas pravi da so mačje cufe Dzzž Kranj zakon  8)

aja pa v petih minutah je ta mala biba ratala odvisna od mačjega Brckota  :o :o , Brcko je trikrat večji in še težji od njega, Vitas ga pa brca, grize, ma ni da ni  :o :o ;D

Mucika

• *
  • Vita Vitae Meae
Odgovori #4891 : 07 Junij 2010, 23:46:31
Dobri so. ;) Koliko mačk imaš sedaj ti? Pa kako jim je ime pa koliko so stare? :)

zoe

• Moderator
Odgovori #4892 : 07 Junij 2010, 23:50:10
Kako so dobro pobarvani :o

"Get over your hill and see what you find there, with grace in your heart and flowers in your hair"

kala,runo,bella

• *
Odgovori #4893 : 08 Junij 2010, 07:40:07
Dobri so. ;) Koliko mačk imaš sedaj ti? Pa kako jim je ime pa koliko so stare? :)

Z Vitasom jih je sedaj 8.

Žok -15 let
Mika - 12 let
Markiz in Šerif - 10 let
Nera - 6 let
Aslan - 4 leta
Garfi - 1 leto
Vitas - 3 tedne

Mucika

• *
  • Vita Vitae Meae
Odgovori #4894 : 08 Junij 2010, 22:49:31
Uf, lepa številka. ;D No, če boš imela kdaj kaj časa lahko daš sem še kakšno slikico od vsakega, prosim. :) Da vidimo te zverine. ;)

gulu

• *
  • BC Lum, RR Dali in (z)mešanka Nija
Odgovori #4895 : 08 Junij 2010, 23:47:58
Jst mam samo eno od lepotca Aslana:

kala,runo,bella

• *
Odgovori #4896 : 09 Junij 2010, 06:27:25
Mucika si bom poskusila danes vzet čas in jih na novo mal poslikala  ;)

O Aslanek - hudič mačji  :P

McKruster

• Vzreditelj
  • *
Odgovori #4897 : 09 Junij 2010, 14:24:04
Ana, kateri mac je že z nama zajtrkoval lani...a Garfi?

kala,runo,bella

• *
Odgovori #4898 : 09 Junij 2010, 18:27:33
Hmm mislim, da je bil Garfi ja  ::) .. on itak z vsemi zajtrkuje, jaz pa zgubljam živce zraven  >:D

McKruster

• Vzreditelj
  • *
Odgovori #4899 : 09 Junij 2010, 21:50:15
Hehehe, saj midva nisca imela nič proti  :-[

Te pokličem drug teden, da se zmenimo za letošnjo rezervacijo.  ;D

kala,runo,bella

• *
Odgovori #4900 : 09 Junij 2010, 21:53:13
Ja saj vem marsikdo nima, sam mene moti  :P

Jeeeeej, komaj čakamo, no pasja klapa mal manj, ker niso lih navdušeni nad pasjimi prišleki  :P :P  ;)

kala,runo,bella

• *
Odgovori #4901 : 11 Junij 2010, 20:50:32
Nisha, Minu, Energy in Tara pri nas na obisku  ;D

EnNa

• *
Odgovori #4902 : 11 Junij 2010, 21:58:53
Si Naro v Taro spremenila :D :D :D

Drugače pa še enkrat hvala za čudovit dopust in še boljšo družbo ;D Super je bilo spoznati vso tvojo živalsko druščino in za nekaj dni postati del te čudovite narave. Komaj čakamo, da se ponovno vidimo in nadaljujemo z debatami ;) Pozdravi vse tvoje, še posebej pa Vitasa in Marshalla :-*

Bolj kot spoznavam ljudi, bolj ljubim pse (CHAMFORT)
"Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti...
http://www.youtube.com/user/vabavaimu

kala,runo,bella

• *
Odgovori #4903 : 11 Junij 2010, 22:05:14
Joj ne vem že od prvega dneva bi jo najrajši Tara klicala pa ne vem zakaj  :-[ , reci ji da se ji full  opravičujem in da se ji ob naslednjem obisku že nekako oddolžim, to takrat pa ji pošiljam enega  :-*

Hvala tudi vam za obisk in predvsem za vse nasvete, bomo delali na tem, pa mogoče se bo ob naslednjem vašem obisku že kaj poznalo  ;)
Vračamo pozdravčke nazaj, pa ne pozabi N&M&E&N dati  :-*, pa Nari moraš dati dva ne pozabit  :) ... Marši pa prav posebej pozdravlja Nisho  ;D

EnNa

• *
Odgovori #4904 : 11 Junij 2010, 22:25:12
Nisha prejela posebne pozdrave od Marshalla in je ugotovila, da je ta "črna velikanska pošast" pravzaprav čisto kul :D Nara pa sprejme opravičilo, če obljubiš, da te bo naslednjič lahko stokrat  :-*  ;D Uživajte!

"Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti...

kala,runo,bella

• *
Odgovori #4905 : 11 Junij 2010, 22:27:56
Hehe Marši tud pravi, da je Nisha čist kul, za ostale bo pa še pretuhtal  :-[ :P ;) ... kar reci Nari, da tud miljon  :-* sprejmem od nje ;D

EnNa

• *
Odgovori #4906 : 11 Junij 2010, 22:47:17
... kar reci Nari, da tud miljon  :-* sprejmem od nje ;D

Joj, Ana, da ti ne bo žal, ker te zna resno vzeti :D :D

kala,runo,bella

• *
Odgovori #4907 : 11 Junij 2010, 22:49:10
o ne, ne nič mi ne bo žal, ko je pa tako prisrčna  :-* ... saj so vsi 4 sam Narči je tak srček  :-*

EnNa

• *
Odgovori #4908 : 11 Junij 2010, 22:53:47
No, samo, da ne boš potem rekla, da te nisem opozorila :D

kala,runo,bella

• *

Jana*

• *
  • Tery & Brie
Odgovori #4910 : 14 Junij 2010, 00:25:14
Tele pesjančke na obisku sem pa videla  :P

If an animal does something we call it instinct. If we do the same thing for the same reason we call it intelligence…

http://never-endingdreams.deviantart.com/

EnNa

• *
Odgovori #4911 : 14 Junij 2010, 14:52:29
Tele pesjančke na obisku sem pa videla  :P

res je :) Minu je še čekirala kako bi vama lahko frzbi ukradla medtem, ko smo pospravljali šotor :D

Jana*

• *
  • Tery & Brie
Odgovori #4912 : 14 Junij 2010, 19:53:02
res je :) Minu je še čekirala kako bi vama lahko frzbi ukradla medtem, ko smo pospravljali šotor :D

Ravno iz tega razloga sva se umaknila nižje, da ne bi po nepotrebnem pritegnila pozornost vaših psov  ;D  sploh ker sem videla, da sta prej delali tudi s frizbijem.  :P  Pa nama zgleda ni čisto uspelo. Hehe. Če bi ga ukradla, pa tudi ne bi bilo škode, je bil pasji frizbi  :P

Ah, da ne preveč smetimo Anine teme. Kako so zaključili slikarji? So se uspeli dogovoriti o "pravih" in "nepravih" odtenkih modre in zelene za ponazoritev reke?  :P  Jaz sem se morala prav potihem smejati, ko sem jih poslušala, kako se prepirajo.  ;D

If an animal does something we call it instinct. If we do the same thing for the same reason we call it intelligence…

kala,runo,bella

• *
Odgovori #4913 : 14 Junij 2010, 20:02:16
Nič ne smetita, vaju je fajn brat  ;D

Joj daj ne praš, dva dni prenašat tako amaterje kot profije, pa spada naprimer tudi moj foter med tiste prve, je bilo čist preveč zame.
Da ne rečem, da so bile ene slike take, da tudi približno nisem našla Soče v njej  :o :D ... no ampak baje da ni bila določena tema, tako da naj jim bo. Je pa to bila prva kolonija v izvedbi našim bovških slikarjev amaterjev, tako da drugo leto ko bo 2. kolonija se jim lahko pridružiš  ;)

Si imela srečo, da so tahujši akademiki že šli domov, ker tisti so se  pa  do naših amaterjev obnašali kot da so največja smet na tem planatu, in ti povem da mi je ene dvakrat kar pokrov dvignilo  ::)

Jana*

• *
  • Tery & Brie
Odgovori #4914 : 14 Junij 2010, 21:57:34
Ojoj.  :o ;D

Hehehe, res ne vem kaj bi počela med njimi  ;D  zraven bi se lahko prepirala, katera zelena je bolj prava!  8)

kala,runo,bella

• *
Odgovori #4915 : 14 Junij 2010, 21:58:40
Daj daj, ne bit tko skromna  ;)

kala,runo,bella

• *
Odgovori #4916 : 18 Junij 2010, 22:26:45
Kar nekaj časa nazaj sem nekomu obljubila fotke moje mačje bande, evo danes izpolnjujem obljubo  :-[ ;D

Žoki

Nera

Aslan - Smeško

Garfi - Meko

Markiz - tačrn Žok

Mika

Šerif - tarmen Žok

p.s. tam kjer so dvojna imena, so zgolj zaradi tega ker jih brat drugače kliče kot jaz  ::) :D

p.p.s od Vitasa danes ni fotk, pride pa njegov filmček, takoj ko se mi naloži  ;)

Jana*

• *
  • Tery & Brie
Odgovori #4917 : 18 Junij 2010, 22:47:05
Garfi nekako v svoji tipični pozi  ;D  eni slikco premorem še jaz  :)

kala,runo,bella

• *
Odgovori #4918 : 18 Junij 2010, 22:49:18
Ja, ja Garfi zna tole tudi na ukaz, ampak ker ga je učil brat je beseda v soški šprahi, tako da jo je mal težje napisat, pa jo rajš ne bom  :P :D