Kala, Runo, Bella, Marshall FLN in vsi njihovi prijateljčki

kala,runo,bella · 978934

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #780 : 30 Oktober 2007, 07:48:20
Citiraj

Tale slika je pa zelo lušna :)

..:::nemške doge By Dejan and Ines:::.

tjas

• *
Odgovori #781 : 30 Oktober 2007, 11:50:02
Meni so vse slike všeč od 1 do zadnje strani! :o 8)

kala,runo,bella

• *
Odgovori #782 : 30 Oktober 2007, 12:33:00
Aho!

No obljubim da bom še naprej skrbela za vaš cukr  :D :D
Ines meni je tudi ta zelo lušna, sploh ker vem kaj se je potem zgodilo, ko me ju Cujo čisto nedolžno pogledal pa polizal po roki, kao jaz nič kriv  ::)
Tjas me veseli da so ti slikce všeč, ob takih komentarjih jih še rajši lepim gor

Lp
Ana

Neyka

• Novofundlanci so zakon!!
  • Pesjanar
  • Neon say: BU
Odgovori #783 : 30 Oktober 2007, 20:16:06
Aho!

Ja saj vem da če se ne morejo strinjati s pogoji da pač niso pravi, v bistvu sploh nimam nevem kakih pogojov, samo to da bodo dobro skrbeli zanje, in seveda kot prvo kastracija in sterilezacija. Saj vem da jaz mojih dveh nimam steriliziranih, ampak Bella gre itak zdaj ko bo to mimo in vsi veste da sem jo mislila peljat, a usoda se rada poigra z nami. Eden izmed pogojev pa je tudi da jih bom poskusila vsaj enkrat letno obiskat, lahko pa tudi večkrat. In pa seveda da če bodo videli da se z njim nikakor ne ujamejo, da pokličejo mene, in ali mi ga dajo nazaj ali pa počakajo toliko časa da s skupnimi močmi najdemo boljše lastnike ozi bolj primirne.
To je od pogojev več ali manj vse. V skrbi pa je itak vključeno vse od sprehodov, hrane, nege,..
Aja pa pogodbo tudi pripravljam, oziroma je že skoraj končana  ;)

Vsekakor pa hvala za vašo podporo  :-*

Ines ni za kaj, sem te ravno mislila vprašat če si ga dobila  ;)

Lp
Ana

Tole samo malo priredi. Se bo lepše slišalo za lastnike kot pa striktno tako in tako bo. Preprosto ko pridejo male pogledat vprašaš če lahko mladiča prideš pogledat in da si želiš, da bi jih lahko videla vsaj enkrat letno. Ljudje na tak način lepše sprejmejo kot če jim direktno daš pogoj.

Sicer pa. zakaj se matraš z oddajanjem mešancev. Lahko še malo zaslužiš zraven. Čistokrvni njufi brez rodovnika. Mama pač ni dobila rodovnika ker je preveč bela, oče je pa taaak kraaasen rodovniški novofundlandec...  ;) Ljudje bi itak nasedli čeprav so čist kontra  ::)

da ne bo kakšnega nesporazume, resen je bil samo prvi del ;)

telo medveda omiljeno gibčnostjo tjulnja; vesele in iskrive oči delfina ter srce, ki je bilo tako mehko, tako zvesto in tako polno ljubezni, kot je bilo lahko le srce novofundlandca!

http://myneon.webs.com
http://neyka-neon.moj-album.com

kala,runo,bella

• *
Odgovori #784 : 30 Oktober 2007, 21:24:25
Aho!

No saj ta obisk je bil v bistvu mišljen tako kot si ti napisala, mogoče sem se malo narobe izrazla.
Da bi vsaj oče bil bolj podoben njufu pol bi mogoče še šlo  :D, mislim pa da vsi vemo da je bil ta drugi del bolj hec ;)
Drugače pa hvala za nasvet

No pa še nekaj cukra za danes

Kala in Runo na modni pisti v jesenskih barvah

moj predragi Riko

se gremo igrat

pridi no

saj je čisto enostavno, poglej

se greš

te že bomo spravli v igro

tako ja vidiš da znaš

še malo pevskih vaj

počasi postajamo utrujeni

še malo pa bom zaspal

takole utrujeno zaspimo na Ani

na eni strani Ane

pa še na drugi

nato pa nas Ana prestavi

in na koncu ob uspavanki sladko zaspimo

naša mami in Kala

Lp
Ana

Alya

• Pesjanar
Odgovori #785 : 30 Oktober 2007, 21:31:39
Uau,kaki pozerčki!!!! :-* :-*

Jana*

• *
  • Tery & Brie
Odgovori #786 : 30 Oktober 2007, 22:22:58

TO je slika za koledar!!    :P

(pa brez zamere)

If an animal does something we call it instinct. If we do the same thing for the same reason we call it intelligence…

http://never-endingdreams.deviantart.com/

kala,runo,bella

• *
Odgovori #787 : 30 Oktober 2007, 22:26:37
Aho!

Alya hvala

Jana, sploh ni zamere ;), je tudi meni zelo všeč, bi jo res imela na koledarju

Lp
Ana

orange

• Gost
Odgovori #788 : 30 Oktober 2007, 22:45:34
Ana ne preveč takšnih sladkih slikic... bomo še sladkorno fasali  :o
mali srčki so pa vsakokrat lepši... pa tudi Kala in Runo sta lušna in prava manekena!!
 :-* :-* :-* za kosmatince

LP, Lucija

kala,runo,bella

• *
Odgovori #789 : 30 Oktober 2007, 23:00:05
Aho!

Lucija mal cukra pa ja rabte, saj obljubim da bom sedaj dajala mal manj cukra  :D

Pa hvala za poljubčke in pohvale in vračamo  :-* :-* :-*

Lp
Ana

polonči

• *
  • *-moja banda-*
Odgovori #790 : 31 Oktober 2007, 12:29:44
Ana neee....hočemo še več cukra...pa tut če sladkorno fašemo! ;D :-*

res so cukri vsi!!! :-*

:)

Nika

• *
  • Buda
Odgovori #791 : 31 Oktober 2007, 13:10:35
To sta pa za moje pojme lepa škotska ovčarja. Take bi mogli delat, ne pa nafrfuljene kepe dlak :P

Jana*

• *
  • Tery & Brie
Odgovori #792 : 31 Oktober 2007, 13:19:28
To sta pa za moje pojme lepa škotska ovčarja. Take bi mogli delat, ne pa nafrfuljene kepe dlak :P

Res je   :)    Sicer pa saj je pr vseh pasmah isto..   (brez ponovne zamere - pri večini dolgodlakih psov mi ni všeč kako jih nafrfulijo na razstavah..  že če samo višavce pogledam  :-\ )

If an animal does something we call it instinct. If we do the same thing for the same reason we call it intelligence…

**Jackie**

• Psi so zakon !
  • Mali Pesjanar
  • **
  • Grom & Kana
Odgovori #793 : 31 Oktober 2007, 13:25:17
Res je   :)    Sicer pa saj je pr vseh pasmah isto..   (brez ponovne zamere - pri večini dolgodlakih psov mi ni všeč kako jih nafrfulijo na razstavah..  že če samo višavce pogledam  :-\ )
Se še jaz podpišem pod tole!!!

Alya

• Pesjanar
Odgovori #794 : 31 Oktober 2007, 13:31:46
Žal... :-\

kala,runo,bella

• *
Odgovori #795 : 31 Oktober 2007, 14:15:32
Aho!

Kala in Runo se vam zahvaljujeta za pohvale na njuni lepoti, ob enem se vam zahvaljujem tudi jaz. Meni so tudi dosti bolj všeč taki z manj nafrulane dlake. Moja dva sta še nekako stari tip pasme, a žal brez rodovnika. Zame bosta pa tudi vedno ostala najlepša predstavnika pasme  ;)

Danes pa sem s tamalimi zopet uživla na jesenskem sončku, spoznali so se s povodcem  :), in noreli s Kalo, Runotom in Bello
Fotodokumntacija pa kasneje

Lp
Ana

Jana*

• *
  • Tery & Brie
Odgovori #796 : 31 Oktober 2007, 14:29:08
komaj čakamo fotodokumentacijo  :o

saj bi vprašala, kakšne so ble prve reakcije na povodec, pa imam občutek da bo to povedano skupaj s slikami  :)

nutella

• *
  • Fedra, Lili in Misti
Odgovori #797 : 31 Oktober 2007, 14:35:43
http://kalarunobella.moj-album.com/slike/4000196/MM8TrgK6fm6v4wWj.jpg

TO je slika za koledar!!

Točno to sem tudi jaz pomislila, ko sem jo videla. Super dvojni portret. 8) Imaš že dva glasova. :D :D

kala,runo,bella

• *
Odgovori #798 : 31 Oktober 2007, 15:11:39
Aho!

Reakcija na povodec, niti ni bila tako huda, če sem povodec držala v rokah so se usedli in cvilili, ko pa so bili povodci na tleh so pa hodili okrog kot da ne bi imeli nič pripeto, vsake toliko časa je kdo malo pogrickal povodec, hujšega pa ni bilo. No prav dolgo jih nisem mučila z njimi enih pet minutk so se pa le sprehajali z njimi. Ovratnic so pa že kar navajeni, čeprav prvih par sekund je malo cviljenja, ko jim dam gor, ko pa so odzunaj pa norijo in vsake toliko časa se kdo spomni da ima nekaj pripeto okoli vratu. Tako da definitivno napredujemo iz dneva v dan. Aja tudi ovratnice nimajo ves čas gor, dam jim jih za deset petnajst minut, potem pa dol in tekajo okoli brez njih. Nikakor ne pretiravamo z njimi.

Hvala za pohvalo slikce nutella, mogoče pa drugo leto tudi jaz dam fotke za koledar  ;)

p.s. fotodokumentacija kmalu  ;)
Lp
Ana

kala,runo,bella

• *
Odgovori #799 : 31 Oktober 2007, 15:28:56
Aho!

Evo fotodokumentacija današnjega spoznavanja s povodci in norenja na jesenskem sončku

mi pa gremo na zeleno travco, ...

eni napadajo Belli, drugi pa mene

ej Kala počak me

raziskujemo

nato pa nam Ana nekaj čudnega pripne za vrat  ???

eni kar obsedijo drugi pa se sprehajamo

ko pa nam to stvar odpne smo pa takole jezni nanje

in nato nam odpne še ovratnice jupi

in gremo

Papa

Ana

Jana*

• *
  • Tery & Brie
Odgovori #800 : 31 Oktober 2007, 15:43:35
Krasno krasno krasno  :-*

zadnji dve slikci spet zmagata  :D

super da tako lepo napredujete iz dneva v dan   8)

Ana, ne mogoče, definitivno daj slikce za koledar!  Imaš žilico in fotomodele  :P

Corky

• *
Odgovori #801 : 31 Oktober 2007, 15:49:17
Ojla!

IIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kak so luštni, meni posteljo kar pri njih pogrni :P samo upam da me bella ne bo v rit ugrizla ::)

Lp

"freedom is just another word for nothing else to lose!"

http://corina.moj-album.com

kala,runo,bella

• *
Odgovori #802 : 31 Oktober 2007, 15:52:53
Aho!

Jana hvala  :-*

Kaj pa vem, jaz svojih slik ne popravljam, take kot so take dam gor, če pa je kakšna ki je zamegljena da se sploh ne vidi kaj je slikana jo pa tako sproti pobrišem. Ne zdi se mi fer do narave, da bi slike osvetljevala, ker s tem spremeniš pravo barvo narave in modelov ki jih slikaš. Sprijazniti se moraš da vedno niso super pogoji za fotografiranje. Slika mora ostati takšan kot je, že tako slika sama po sebi popači psa, naravo, karkoli že slikaš. No to je moje mnenje.
Zato tudi mislim da moje slike nimajo prav veliko možnosti med slikami drugih uporabnikov. Saj ne rečem da jih vsi popravljajo, nekateri so prav tako mojstri brez popravljanja. Ne vem no bom videla, kaj mi še uspe narediti  ;)

Me pa veseli da so vam slikce všeč in seveda njihovi modeli  :-*

Lp
Ana

kala,runo,bella

• *
Odgovori #803 : 31 Oktober 2007, 15:54:39
Aho!

Jelena kar misli si, nič ne boš spala pri njih, Bella ne dovoli tako poznih obiskov, pa da bi še kdo prispal pri njih s tem se Bella nikakor ne strinja  :D
Itak ti bodo vsi tukaj na forumu fouš ker jih boš cel vikend čohala  :P

Lp
Ana

Jana*

• *
  • Tery & Brie
Odgovori #804 : 31 Oktober 2007, 15:59:54
Ana, popolnoma prav si povedala  :)  Se strinjam s tabo res, zato pa so mi ravno tvoje fotografije tako všeč  ;) 
Ne vem pa, če je res, da tvoje slike nimajo veliko možnosti..   Po mojem mnenju jih imajo ogromno (vsaj če pogledamo letošnji koledar - pa še, spet brez zamere prosim, kar nekaj slik ki so prišle v ožji izbor ali celo na koledar, jaz ne bi dala tja..)

Jelena to si lahk pa prepričana da  ti bomo fauš  :D

Corky

• *
Odgovori #805 : 31 Oktober 2007, 16:04:08
 Jih je treba socializirat :P  Jih bom poslikala za vas.
 Boš mogla pazit Ana da ne bom kake zamenjave naredila, sej velikost pa barva je kar glih :P

"freedom is just another word for nothing else to lose!"

http://corina.moj-album.com

kala,runo,bella

• *
Odgovori #806 : 31 Oktober 2007, 16:05:55
Aho!

S takimi argumenti me pa mogoče še prepričaš da drugo leto konkuriram za koledar. ;) Me pa res veseli da so ti všeč  :-*

Jelena sanjaj, Corine pa mojih cukrov ni moč zamenjat  :P

Lp
Ana

*sara*

• *
Odgovori #807 : 01 November 2007, 08:03:50
jooj..šele zdej vidim kaj se tle dogaja  :-[  :-[  :-[.
ČESTITKE tudi z našega tabora! Tmali so res zelo zelo lepi in tudi mi jim oriželimo čim boljše laastnike (je na tem področju že kaj novega?)
 :-* :-*za tvojo bando od moje zverince

...Hey babe, take a walk on the wild side...
...http://goldenhandling.webs.com...

kala,runo,bella

• *
Odgovori #808 : 01 November 2007, 09:24:06
Aho!

Hvala za čestitke.
Zaenkrat je še vse v povojih, eden od psičkov ima veliko možnosti recmo 90% da se bo preselil samo 2km od mene. In sicer v Trento, k lastnikom, ki imajo sedaj nemško ovčarko staro 12 let, ki pa je že precej boga, zadnje noge jo absolutno ne držijo več. Tako da če bo šel k njim bo tam zelo  zelo užival  :)

Banda vrača  :-*  :-* Rivi in tebi

Lp
Ana

kala,runo,bella

• *
Odgovori #809 : 01 November 2007, 17:34:59
Aho!

Mi pa smo danes zopet uživali na toplem jesenskem sončku. Mali so vsak dan večji razgrajači. Moram pa reč da sta se Kala in Runo sprijaznila da bosta sedaj še nekaj časa živela v vrtcu, Runo na tamale nič več ne renči, Kala pa tudi vsake toliko časa, ko mislim da jo ne gledam kakega poliže. Tamali se nič več ne bojijo kadar tavelki trije bevskajo.
Danes pa sem jih prvič spustila k ovcam. Moram reč da so me pozitivno presenetili, brez strahu so skakali okoli njih in jih grizli v noge, v bistvu so jih hoteli kar pasti  :D. Slikic iz tega dela ni ker je težko gledat kako bodo ovce reagirale in kako se bodo tamali obnašali pa še slikat zraven. Bom za to ponucalo Jeleno ko pride  :P.
Iz norenja pa ne vem kdaj bodo ker moj album nekaj šteka.

Lp
Ana in banda