Kala, Runo, Bella, Marshall FLN in vsi njihovi prijateljčki

kala,runo,bella · 977603

deteljica

• Pravi Pesjanar
Odgovori #480 : 12 Julij 2007, 14:13:54
jaz sem jo kar naredila za psico, se pa dobijo za kupit za lovske pse, samo najbrž ne bodo mačkam prav- širino bi lahko razrezala da bi bile ožje (se ne trena tisto blago). Drugače pa se dobi ježke različnih širin v pozamentarijah. Odsevne trakke pa mogoče tudi ,saj jih eni šivajo na bunde in jakne zaradi varnosti. Sicer tudi če ni odseven za začetek mi bistveno.

Noben normalen človek menda ne bo vzel označene mačke, nenormalnemu, ki namenoma krade pa tako in tako nič ne pomaga >:(.

Rezen da obesiš napise, ne da so mačke ljubljenke , ampak da imajo neko smrtonosno zoonozo in da se jih vsak dotika na lstno odgovornost  :D.

Heraklit: "Psi lajajo samo na tiste, ki jih ne poznajo!

kala,runo,bella

• *
Odgovori #481 : 12 Julij 2007, 14:22:16
Aho!
Jelena saj veš dve urci bi že zdržali v sobi pol se jim pa itak strga, nimaš kaj so le zunanje muce, ki se za dve tri urce spremenijo v hišne nato pa so zopet prave kmečke mačke :D

Deteljica hvala
Vsaj še en mesec morajo tamale zdržat, da jih naučim da se pri tujcih ne smejo crkljat če jim jaz ne pustil, pol smo pa rešeni.

Lp
Ana

kala,runo,bella

• *
Odgovori #482 : 12 Julij 2007, 15:34:41
Aho!

No pa še nekaj slikic zadnih treh dni, ni bilo časa dat gor jih :-[ , zato prihajajo sedaj
Kala v vseh mogočih pozah  :D

Kala z novo ovratnico, povodec sva imeli že prej

Runo in njegove poze

tudi Runo ima novo ovratnico in prav tako je imel  povodec že prej

Bella in njene poze

Tudi Bella ima novo ovratnico, povodec ki bo pašal zraven še iščeva zato sedaj koristiva tistega ki je imela prej

pa še nekaj iz včerajšnega sprehoda ( priporočam vam nikoli ne vzet na sprehod tri majhne otroke in 4 pse, noro ::) )

Saba

Bella

Kala, Runo in dva mahajoča repa

Tole pa je beaglica Lola, ki je s sosedovega kampa pobegnila k naši bandi

Ostale slikce pa tukaj http://kalarunobella.moj-album.com/album/8504197/

Lp
Ana in banda

kala,runo,bella

• *
Odgovori #483 : 12 Julij 2007, 21:53:26
Aho!

S Kalisto se ostali mački ves čas ukvarjajo se prav vidi da so jo pogrešali, tudi Kala in Runo sta jo čisto prelizala
No sedaj je pa nastalo še nekaj slikic

No pa še dokaz da sva prava kmeta :o

ostale pa tukaj http://kalarunobella.moj-album.com/album/8526653/

Lp
Ana

nutella

• *
  • Fedra, Lili in Misti
Odgovori #484 : 12 Julij 2007, 22:12:13
Super slikice. :D Kako se imate fajn pri vas, ni čudno, da živali k vam pobegnejo. ;)

pa še nekaj iz včerajšnega sprehoda ( priporočam vam nikoli ne vzet na sprehod tri majhne otroke in 4 pse, noro ::) )
Haha, bomo poskusili ne prakticirat. :o

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #485 : 12 Julij 2007, 22:43:04
Jeeejjj --- pocartaj Kalisto še v našem imenu  :P :P :P

Lp, Ines!

..:::nemške doge By Dejan and Ines:::.

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #486 : 12 Julij 2007, 23:11:20
He he pa sta dokazala, da sta prava kmeta ;) :P. Drugače pa lepe slikce :)

kala,runo,bella

• *
Odgovori #487 : 13 Julij 2007, 08:53:08
Aho

Haha, bomo poskusili ne prakticirat. :o

Zase vem da me sestra nikoli več ne prepriča da vzamem njene tri otroke sabo, pa še četrtega pričakuje :o , Sabo še vzamem otrok pa ne več, razen če je z mano še kaka oseba ;)

Ines jo že čoham  :)

Aska je sta dokazala :D

Drugače pa hvala za pohvale slikc :-*

andreja

• Pesjanar
  • vedno z mano
Odgovori #488 : 13 Julij 2007, 12:26:44
Ta zgodba se je pa super iztekla!
BRAVO TETKA!!! :D

Sicer pa prodajajo ovratnice za mačke tudi z všito elastiko za primere, če se zatakne. Pa še male ploščice se lahko nanje obesi.

http://blueberry.moj-album.com/

http://www.youtube.com/watch?v=CbKsgaXQy2k&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=2xB4dbdNSXY&feature=related

Never argue with an idiot; first he will drag you down to his level, then he will beat you with experience :P

kala,runo,bella

• *
Odgovori #489 : 13 Julij 2007, 12:29:51
Aho!

A veš mogoče kje, saj veš ne hodilm ravno pogosto po Ljubljani ;)

Je pa res da se je super izteklo. Je pa Kalista sedaj skoraj prilimana name, če ni name je pa na Fibi in mamo Miko. Pa šerif je tud super varuška kar naenkrat, da o Aslanu sploh ne govorim :o

Lp
Ana

kala,runo,bella

• *
Odgovori #490 : 13 Julij 2007, 13:39:01
Aho!

Ena rahla sprememba :-[ , Kalista je samček  :o, prej so vsi ˝strokovnjaki˝govorili da je samička, danes je pa kar naenkrat samček :D. Tako da se bo ime samo rahlo spremenilo ker ga je pač že navajen, tako da je sedaj Kalisto

Lp
Ana

andreja

• Pesjanar
  • vedno z mano
Odgovori #491 : 13 Julij 2007, 13:43:06
He he... Trazvestit! :)

V BTCju imajo sigurno. V tisti veliki ZOO trgovini. Pa tudi drugje morajo met. Po oje v vsaki trgovini za živali bi moralo bit kaji zbire.

http://blueberry.moj-album.com/

http://www.youtube.com/watch?v=CbKsgaXQy2k&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=2xB4dbdNSXY&feature=related

Never argue with an idiot; first he will drag you down to his level, then he will beat you with experience :P

kala,runo,bella

• *
Odgovori #492 : 13 Julij 2007, 14:06:59
Aho!

Andreja hvala

Je pa Kalistota očitno izučilo da se nima kaj pestvat po tujih naročjih. Je danes dva gospoda že ugriznil ko sta ga hotela vzdignit. Ta prvi je to sprejel mirno, ta drug je pa bentil da kake hudobne mačke imam, je pa res da je pri drugem moškemu, Kalisto zamijavkav in nato ugriznil in v trenutku ko je Kalisto zamijavkav je tega gospoda še Aslan v nogo ugriznil ::) , se vidi da branijo en druzga :P

Lp
Ana in bojevita banda

kanchy

• Mali Pesjanar
  • **
  • white princess :)
Odgovori #493 : 13 Julij 2007, 16:40:06
Ooo kolko lepih slikic  :-* :-* In super za Kalista da se je dobro izšlo  :-*

Runo je pa še posebej privlačen ko izgleda kot en mladiček s tem puhkom  :D  8)  :-*

kala,runo,bella

• *
Odgovori #494 : 15 Julij 2007, 23:11:07
Aho!

Po dolgem času sem zopet slikala Aikota, čeprav je moj sosed, je pa to sinček od Kale in Runota, v bistvu potomec, ki ga ne bi smelo biti. A je vseeno lep :P

Lp
Ana

Lenny

• *
Odgovori #495 : 16 Julij 2007, 19:59:18
Aho!

Ena rahla sprememba :-[ , Kalista je samček  :o, prej so vsi ˝strokovnjaki˝govorili da je samička, danes je pa kar naenkrat samček :D. Tako da se bo ime samo rahlo spremenilo ker ga je pač že navajen, tako da je sedaj Kalisto

Lp
Ana

:D Sem vedela, da je čisto po moško gledal in sem predlagala moško ime :P hehe...Kalisto je pa super :P

kala,runo,bella

• *
Odgovori #496 : 16 Julij 2007, 20:18:29
Aho!

Lenny hvala, saj se tudi obnaša po moško, pravi nagajivček je, sploh zjutraj in zvečer takrat se vsi raživijo in norejejo. Čez dan pa se hodijo hladit v gmičke. Aslan pa prakticira tudi čofotanje po vodi, v bistvu se je danes kar vlegel v potoček :o , jaz res ne vem a misli da je pes, ker po barvi je res podoben škotom, in ker mam dva doma, mogoče res misli da je pač malo manjši škot ::) Ga bom poskusla enkrat poslikat, ko se bo namakal.

Lp
Ana

Lenny

• *
Odgovori #497 : 16 Julij 2007, 21:34:21
Res je zabavno pri vas  :o Sem prav vesela, da je ste dobili Kalista nazaj  :-* :-*

kala,runo,bella

• *
Odgovori #498 : 16 Julij 2007, 22:50:24
Aho!

Ja sem prav vesela da je zopet pri meni.
Veselja in razigranosti je pa pri nas itak ogromno, pa veliko pozitivne energije, saj jaz jo čutim, zjutraj pa sploh, ko me vse živalce pozdravjo, ene iz kletk ene pa pritečejo k meni, Kala in Runo pa znake naklonjenosti pokažeta že na postelji :D

Lp
Ana

lucky7

• *
  • Androma
Odgovori #499 : 16 Julij 2007, 23:09:16
Ojla, kdaj bodo pa kaj slike od psičke Gaje, tko sem že nestrpna ;)

rina

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #500 : 16 Julij 2007, 23:30:53
Ana sem prav vesela da se je tole s Kalistom srečno končalo. :D :D
Hihi, Aikotu se pa prav vidi da je v sorodu z Kalo in Runotom. :)

Pozdravi bando!
lp, rina

Los je car!

kala,runo,bella

• *
Odgovori #501 : 16 Julij 2007, 23:50:27
Aho!

Lucky 7 zeenkrat mi jih Tomažše ni poslal, upam da jih bo kmalu, če ne jih bo prinesel pa šele avgusta ko zopet pridejo na obisk ;) , tudi jaz sem prav nastrna ker jih še nisem videla

Rina hvala, se  mu vidi kaj ne ;), banda vrača tebi , Witty in Valu

Lp
Ana

kala,runo,bella

• *
Odgovori #502 : 17 Julij 2007, 23:28:14
Aho!

Danes me ja pa Kala resnično presenetila, v bistvu me je že včeraj sam od včeraj jo nimam poslikane. No presenečenje je pa bilo tako da je Kala sma šla v vodo in zaplava, očitno je res zelo vroče. No saj plavati zna, samo nikoli ni tega počela sama od sebe
Še slikce

Pa še Bellček, tako se hladimo

pa še Fibi in Kalisto

Lp
Ana

SKY

• *
Odgovori #503 : 17 Julij 2007, 23:58:58
Hm, se pravi, da Aiku Kala in Runo nista samo oče in mama, ampak tudi stric in teta.  8)

Lp Zoran

IF IT`S NOT A BORDER COLLIE, IT`S JUST A DOG!

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
Odgovori #504 : 18 Julij 2007, 06:58:00
Bravo Kala!  :o Očitno je zares vroče, tako da se morajo tudi psi ohladiti v vodi.  :D
Poljubček za Kalo in vse ostale kosmatince.  :-* :-* :-*

LP, Maja

SPLETNA STRAN: http://www.majchy.com
PORTFOLIO: http://www.majarokavec.com

**Jackie**

• Psi so zakon !
  • Mali Pesjanar
  • **
  • Grom & Kana
Odgovori #505 : 18 Julij 2007, 08:56:43
Wau, 10 dni me ni bilo pa kaj vse se je že zgodilo  :)
Kala je res krasna, in tiste fotke v vodi, sploh pa mi je všeč tista stoječa, z vetrom v "grivi" mislim, da je druga ....
Krasno  8)
Runo vidim se je tudi lepo opomogel od psihičnega šoka izgube dlake  :P Izgleda srčkan kot mladiček. Bella je že po imenu lepotica in pol, mački so pa tudi carji...
 ::)
Ana, mi lahko prosim (lahko tudi na ZS) napišeš kje natančno se nahaja tvoja/vaša kmetija....
Avgusta namreč nameravamo narediti en obhod po Sloveniji in mogoče se oglasimo.  ;)

Lp, Z&Kana

kala,runo,bella

• *
Odgovori #506 : 18 Julij 2007, 09:26:16
Aho!
Hm, se pravi, da Aiku Kala in Runo nista samo oče in mama, ampak tudi stric in teta.  8)

Lp Zoran

Sky kao to misliš, mi nekako ne predela ???
Majchy ja res je full vroče, imamo v senci čez 30 stopinj, pa smo v gorah in direkt ob Soči ::)
Kala se drugače hladi samo do kolen, ampak sedaj pa že dva dneva plava, bomo videli kako bo danes, ko bo spet zelo vroče.
Banda ti vrača  :-*

Jackie hvala za pohvale fotk, full fotk je drugače še v albumu. Ja Runo je res ko en mladiček, vsi turisti pravijo o kolk lep mladiček, Kalo imajo pa vsi za staro gospo, čeprav ona bolj zgleda kot mladič. Pol jih pa kap zadene ko jim rečem da ni mladič pa da bo kmal deset let star, in nato takoj navalijo na Kalo ja pol je pa ona mladič, kar spet ni res in ne morejo verjet da sta oba že v rosnih lepih letih :D
Bellček je res lepotička tako po imenu kot po karakterju, sam moških oseb se pa boji, pa ji odkar je pri nas nihče ni nič hudega naredil, edino če si je zapomnila takrat ko jo je en italijan iz vode reševal ::)

Lp
Ana

GoldenGirl

• *
  • For Your Eyes Only
Odgovori #507 : 18 Julij 2007, 09:54:32
UŽIVAČI...VSI PO VRSTI  :) ;D :D GG

kala,runo,bella

• *
Odgovori #508 : 18 Julij 2007, 22:16:25
Aho!

Sky mi je predelalo kako to misliš, sem rabla pomoč ::)

No danes pa nekaj novih slikc, spet :P, malo smo se hladili v Soči, Soča je precej deroča, zato sta bila Kala in Runo v vodi na povodcih, Saba pa je deročo vodo kar lepo premagovala, čeprav je na začetku rabla par minut, da je dojela da mora v stran plavat. Je pa bila v vodi eno uro in pol, nonstop je plavala proti toku, in ko ji nismo več metali palic, si jih je pa kar sama da jih je lahko potem lovila :o
Nekaj slikic je tudi od Lole, ko uživa odzunaj na travci ;D

No pa slikce

Kala se kadar ji je ful vroče postavi kar za Runotov rep :D

Seksi ritke

Bella

Saba plava roti toku

gliser

Runček

Kali

premagovanje reke Soče

Saba se bori

Lola

Bella pozira

Kalina glavca

ostale pa tukaj http://kalarunobella.moj-album.com/album/8601056/

Lp
Ana

Lenny

• *
Odgovori #509 : 21 Julij 2007, 22:17:19
Danes smo odšli na izvir Soče, v zadnjo dolino Trente k slapovom in pogledali smo si korita Mlinarice.
Po celodnevnem izletu smo se odpravili na kosilo in zavili na pravo dvorišče  :o, takoj ko sem videla tablo Kale&Runa, sem vedela da bo zabavno  8) Bila sem presenečena in zelo vesela, da sem spoznala pasjo in delček mačje uživanicije pri vas  ;) Skupaj smo odšli na sprehod in se ohladili ob (v) Soči.
Nastalo je nekaj slik:

En zaspan mačkonček...

Bela...

Kala...

Saba...

Runo...

Skupinska...

Še en mačkonček...

Več pa Tukaj