Kala, Runo, Bella, Marshall FLN in vsi njihovi prijateljčki

kala,runo,bella · 977938

kala,runo,bella

• *
Odgovori #540 : 02 Avgust 2007, 22:58:47
Aho!

No naša tema je pa mal zaspala, sam imam toliko dela da zvečer samo mal pregledam kaj se dogaja na forumu, letim s pesjani na sprehod in nato v posteljo. No v zadnjem tednu je nastalo nekaj malega slikic ;)
Kalisto

uspešno uničujemo dežnik  ::)

Kala in jaz uživava v viseči mreži( no na sliki je samo Kala :P )

plezalne vaje

tigr

capo di banda

poziranje

pa še ena od Sabe

Lp
Ana

**Jackie**

• Psi so zakon !
  • Mali Pesjanar
  • **
  • Grom & Kana
Odgovori #541 : 03 Avgust 2007, 09:16:11
Krasne fotke, krasni mucki, še bolj krasni psi  :-* :-* :-*

kala,runo,bella

• *
Odgovori #542 : 03 Avgust 2007, 09:21:32
Aho!

Jackie hvala  :-*

Danes pa Kala in Runo dobita svojo comfort posteljo  :P ( Kala bo itak še vedno koristla mojo ::) )

Lp
Ana

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #543 : 05 Avgust 2007, 12:31:58
Aho!

Jackie hvala  :-*

Danes pa Kala in Runo dobita svojo comfort posteljo  :P ( Kala bo itak še vedno koristla mojo ::) )

Lp
Ana

o lepo. Pa naj se čimbolj spočijejo.

..:::nemške doge By Dejan and Ines:::.

kala,runo,bella

• *
Odgovori #544 : 05 Avgust 2007, 13:08:36
Aho!

Počivata, prvi dan je bilo malo norenja in kreganja kdo jo bo prvi preiskusil, Kala je hotla ležat na njej preden sem jo naštimala na pravo mesto :D, Runo se pa tud ves srečen valja po njej :o

Lp
Ana

andreja

• Pesjanar
  • vedno z mano
Odgovori #545 : 06 Avgust 2007, 15:51:13
Oj!
Včeraj smo se pa mi mimo vas peljali. Mate res lepo!
Mi je prav žal, da nismo imeli časa, da bi se vstavli! Naslednjič bomo to všteli v plan vožnje ;)

http://blueberry.moj-album.com/

http://www.youtube.com/watch?v=CbKsgaXQy2k&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=2xB4dbdNSXY&feature=related

Never argue with an idiot; first he will drag you down to his level, then he will beat you with experience :P

kala,runo,bella

• *
Odgovori #546 : 06 Avgust 2007, 16:19:09
Aho!

Oooo,a res, škoda da niste meli časa :(, no pa drugič ;)

Lp
Ana

kanchy

• Mali Pesjanar
  • **
  • white princess :)
Odgovori #547 : 06 Avgust 2007, 19:22:11
Hehe a Runo ima še vedno puhasto dlako  :D Srček en  :-*

In super slikice  8) 8)

kala,runo,bella

• *
Odgovori #548 : 06 Avgust 2007, 21:12:39
Aho!

Še vedno je tak puhast pesjanko, in danes je iz škotskega ovčarja kar naenkrat postal mešanček med škotom in lakeland terierjem  :o, ( res je nerodovniški škot, a tako hudo pa menda spet ni) ::) , aja pa Bella je postala zelo prečesana samojedka, in to oboje je izjavila neka gospa ki se baje na veliko udeležuje raznih razstav in baje se tudi full spozna na pse.
Me je celo nahrulila kaj sem mislila da sem Bello toliko počesala, da sem ji vso dlako spulila, pol ko ji povem da se je v pasmi pošteno zmotila, je pa rekla da prvič sliši za tako pasmo :D , no edino Kala je ostala to kar pač je samo da je jo je pomladila za kar precej, ocenila jo je na 4 mesece :o

Lp
Ana in mešanček Runo, samojedka Bella in mladiček Kala  :D

kala,runo,bella

• *
Odgovori #549 : 08 Avgust 2007, 17:04:39
Aho!

Se prav vidi da imam čas in sem seveda nekaj ustvarjala :D je pa to prvi izdelek tako da kakršne koli pripombe so dobrodošle

http://www.youtube.com/watch?v=TDF7W56FD28

Lp
Ana

kala,runo,bella

• *
Odgovori #550 : 09 Avgust 2007, 07:58:18
Aho!

No pa še en pasji video  :D
http://www.youtube.com/watch?v=jnqLei-_2c4

Lp
Ana

kanchy

• Mali Pesjanar
  • **
  • white princess :)
Odgovori #551 : 09 Avgust 2007, 11:07:46
Super sta, lahko pa dodaš še (če delaš z Wondows movie maker-jem) vizualne učinke "počasi navznoter" in "počasi navzven" ali pa kaj takega   ;) Drugače sta pa res v redu  ;) 8)

kala,runo,bella

• *
Odgovori #552 : 09 Avgust 2007, 11:13:14
Aho!

Hvala,ja saj vizualne učinke  sem potem ugotovila da mi ni ratal naštimat  :-[ , sedaj pa pripravljam enega spominskega od ostalih pesjančkov in mačkonk ;) , bo tekom dneva upam da končan

Lp
Ana

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
Odgovori #554 : 10 Avgust 2007, 10:16:48
Lep video za obujanje spominov na prijatelje, ki so odšli v živalska nebesa. :-*

LP, Maja

SPLETNA STRAN: http://www.majchy.com
PORTFOLIO: http://www.majarokavec.com

kala,runo,bella

• *
Odgovori #555 : 10 Avgust 2007, 22:26:56
Aho!

Maja hvala  :-*

še nekaj me zanima, a se tudi vam zdi Bella podobna labradorcu  ??? , ogromno ljudi ki jo vidi že oddaleč vpije lej kako lep labradorec  ::)

Lp
Ana

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #556 : 11 Avgust 2007, 08:44:52
Luštni filmčki :)

kala,runo,bella

• *
Odgovori #557 : 11 Avgust 2007, 11:17:57
Aho!

Maja (aska) hvala

Lp
Ana

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #558 : 12 Avgust 2007, 12:22:02
Ja na daleč mogoče res, za tiste, ki poznajo samo nekaj pasem.

..:::nemške doge By Dejan and Ines:::.

kala,runo,bella

• *
Odgovori #559 : 12 Avgust 2007, 14:50:38
Aho!

Saj je res tako nepoznana pasma, sploh v Sloveniji. Ma meni tudi tako ne deluje podobna labradorcu, prvo kot prvo je bele barve, pa tudi gobec in celo telo tudi prribližno ni labradorsko ::)

Lp
Ana

kala,runo,bella

• *
Odgovori #560 : 16 Avgust 2007, 16:50:12
Aho!

No pa še nekaj novič z naše strani.
Z malim Kalistom sva imela en teden prave mačje boje, ko sem že upala da je boljši je spet padel v apatijo :(, no imela sva hudo vnetje oči, in štriri dni je samo spal, čisto malo pil in nič jedel. Revež mi je shujšal, a sedaj dva dni že veselo je in nori, tako da sva iz najhujšega. Aja bila sva pa en teden na antibiotikih, mali Fibi se je pa temu vnetju izognila, edino kar je bilo je bilo to da je precej pogrešala Kalistota, non stop ga je iskala, a Kalisteg je šel spančkat tja kjer je imel mir  :-*

No imam pa tudi probleme z Bello  >:( , v vseh petih letih ni bilo nobenega ravsanja s Kalo, ker se ji je pač podredila, sedaj pa misli da je že toliko velika da lahko Kalo spodrine kot alfa samico. Naprimer s Sabo nima nobenih problemov ker se ji Saba podredila, Kala se ji pa noče. Tako da imamo sedaj ločene sprehode v bistvu vse, ker ko Bella zagleda Kalo jo najprej vsa vesela pozdravi, ( jo liže, in tako dalje) nato pa ji hinavsko skoči za vrat  >:(
Sploh ne vem kaj naj naredim, je pa v planu da bo šla Bella na sterilizacijo, čeprav dvomin da bo to kaj pomagalo, in tudi ni prišla sterilizacija zaradi tega ampak iz tega razloga da so sedaj postali sosedovi psi tako nadležni, da kadar se Bella goni napadajo tudi ovce da bi lahko prišli do nje >:( Tako da septembra gre Bella na sterilizacijo.

No slikic zaenkrat ne bo , bodo pa takrat ko pride Bejba v varstvo  :)

Lp
Ana

kala,runo,bella

• *
Odgovori #561 : 28 Avgust 2007, 16:48:20
Aho!

No nekateri že veste da Bejba ni prišla v varstvo, zaradi bolezni njenih  :( , res škoda za obe strani

Nas pa je obiskala štorklja, in sicer tista ki nosi mačje mladičke. ::)
Ja ni kaj Mika je prefrigana muca, ko je Fibi, Kalistota in njune bratce, spravila do življenja, se je gospodična odločila da se mi za dva tedna gre potepat >:(, in seveda po dveh tednih pride nazaj bodoča mamica, in tako mi je ves plan za sterilizacijo padel v vodo >:( . Kako vem da je bila takrat breja, ker se je gospodična nonstop hodila k meni crkljat, tega drugače ne počne, samo takrat ko postane bodoča mamica. ::)
Mislim pa da se je gospa štorklja pošteno zmotila in je malo pomešala te mačje otročiče. No naši Miki je prinesla enega tigrčka, enega svetlega tigrčka z oranžno kapuco na glavi, enega svetlega rumenjačka, enega tigrastega sivčka in in enega sivo- belega njufa  :o

Slikice pridejo čez kak teden  ( fotič v popravilu :'( )

Lp
Ana

*sara*

• *
Odgovori #562 : 29 Avgust 2007, 08:32:44
Joj joj, kolko težva...ma se bo že use rešlo  :D ! Torej se je vaša živalska familioja povečala še za 5 članov? Se priporočamo za slikce  ;)

...Hey babe, take a walk on the wild side...
...http://goldenhandling.webs.com...

kala,runo,bella

• *
Odgovori #563 : 29 Avgust 2007, 09:02:43
Aho!

Ja banda se je povečala za pet članov, sedaj so stari 4 dni. Bo pa njihova mamica šla na sterilizacijo, takoj ko bodo mali začeli sami jesti, da mi slučajno zopet kako ne ušpiči, smotka mala

Slikce pa upam da bodo kmalu

Lp
Ana in številčna banda

**Jackie**

• Psi so zakon !
  • Mali Pesjanar
  • **
  • Grom & Kana
Odgovori #564 : 29 Avgust 2007, 09:04:56
Ana,
s telimi mački imam pa tudi jaz precej take .. khm, se ne bom izrazila kakšne izkušnje... Mladiči niso bili stari še 1 mesec je bila že nanovo breja... In potem jo naj dam na sterilizacijo , če so tamali iz prvega legla še na cuzanju, tadrugi pa še skoteni ne... Mački, mački  :)
Drugače, pa komaj čakam fotke...
Glede Belle in Kale... Kaj pa če ima Bella nagobnčnik gor..? Po moje je punca psihično dozorela in bi rada izigravala šefico pa je...  :-X
Upam, da se vse urihta kot se more!!
 :-* :-* :-* za vse živali!
Zina

kala,runo,bella

• *
Odgovori #565 : 29 Avgust 2007, 09:26:15
Aho!

Bella mislim da je precej ljubosumna na Kalo, ker če sta spuščeni je vse v redu, dokler se Kala ne pride pocrkljat, potem priteče še Bella in itak tudi njo pocrkljam, in v tistem trenutku skoči v Kalo, tako da ne vem a bi morala Bello ignorirat, da bi pač spoznala da je pri meni Kala šef, čeprav nerada delam razlike. Kadar pa je Bella na povodcu in da je Kala spuščena takrat renči pa tudi na Runota če pride zraven.
Mal sem opazovala njene reakcije in se mi zdi da kadar se crklja pri meni, hoče s tem da skoči v Kalo Kali povedat da sem sedaj samo njena, in kadar je na povodcu mislim da tuhta enako
Ne vem no  ???

Lp
Ana

GoldenGirl

• *
  • For Your Eyes Only
Odgovori #566 : 29 Avgust 2007, 09:36:31
Ana..Vidim, da imaš veliko "dela"... psice so lahko kriza, bolj kot samci..ta njihova ljubosumnost, je dokaj problematična... moraš pustiti, da to uredijo same...pri nas je šef Aisha..Layla poskusi včasih biti glavna, ampak pol se med sabo "dogovorijo"... edini problem je kadar so psice različnih pasem, ker lahko močnejša poškoduje manjšo...

16.9. grem z Laylo in Frosty-jam poskusiti pašno ovac v Italijo..bomo videli ča imata isti nagon kot Pâris  ;D GG   

kala,runo,bella

• *
Odgovori #567 : 29 Avgust 2007, 09:37:28
Aho!

Aja pa glede mačkonk mislim da so kar povsod iste težave, njihova genetika se je totalno spremenila. Pa pametne so tudi full, točno vedo kaj nameravaš z nijimi ::)

Pa vračamo   :-*  :-*  :-*

Pa naša banda sedaj šteje 21 članov  :o + en ne član Saba  :D
Lp
Ana

kala,runo,bella

• *
Odgovori #568 : 29 Avgust 2007, 09:39:58
Aho!

Ja saj to je problem da je Bella full močnejša od Kale in jima res ne pustim da se ravsata, Kala pa tudi noče popustit če jo Bella napade jo ona nazaj, in tudi ko jo včasih katera druga samička napade bo napadla nazaj, nikoli se ne vbo umaknila, čeprav je taka majhna  a poguma ma za tri

O super me prav zanima kake rezultate bosta dobila

Lp
Ana

**Jackie**

• Psi so zakon !
  • Mali Pesjanar
  • **
  • Grom & Kana
Odgovori #569 : 29 Avgust 2007, 09:42:11
Aho!

Aja pa glede mačkonk mislim da so kar povsod iste težave, njihova genetika se je totalno spremenila. Pa pametne so tudi full, točno vedo kaj nameravaš z nijimi ::)

Pa vračamo   :-*  :-*  :-*

Pa naša banda sedaj šteje 21 članov  :o + en ne član Saba  :D
Lp
Ana
To pa ja, naša se me je teden pred sterilizacijo tako izogibala, da je morala biti na koncu zaprta, ker nisem vedela ali bo na dan sterilizaciije doma ali je ne bo ...
Kana je trenutno bolj kot preljupčkana, umazana- sosedje delajo klet in jo je en pobožal, tako da ima trenutno laske pobarvane na blatno rjavo!
Kaj pa ovčke :D?? Potem je cca. 121 članov + Saba :D
Jaz mislim, da je v tem primeru Bella precej močnejša od Kale in bi če bi se same zmenile lahko prišlo do česar več kot le renčanja.
Mislim da je tu predvsem problem, da če ti odvzameš več bonitet Belli in prvo vedno pobožaš Kalo, prvo jo vedno privežeš na povodec itd. b Bella zato krivila Kalo in se bo vse obrnilo le na slabše.
Nimam pojma, vprašaj na forumu!

Lp