Kala, Runo, Bella, Marshall FLN in vsi njihovi prijateljčki

kala,runo,bella · 977853

Corky

• *
Odgovori #2400 : 20 Februar 2008, 22:42:56
Ojla!

:-[ :-[ :-[ Ni ni slikic, se oproščam ampak jaz sem bolj lena v slikanju, Anaaaaaaa ne biti jezna :-* :-* sej bom nalimala nekaj slikic takoj ko svoje pesjane poslikam.

Lp
Jelena

"freedom is just another word for nothing else to lose!"

http://corina.moj-album.com

kala,runo,bella

• *
Odgovori #2401 : 20 Februar 2008, 23:15:11
Aho!

Tjaša so lepe ne  :D ( p.s. pa čestitke še enkrat  ;) )
Jelena ne poslušam izgovorov, dokler ne bodo tud mojih ne bo  :P

Lp
Ana

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #2402 : 21 Februar 2008, 06:52:42
O ja,slikce so res krasne (včeraj je bila čudežna noč,je Božiček slikce okrog nosil pa še kaj drugega tudi).Hvala Ana,zdajle mečem slike na računalnik (sem čisto budna pa sem spala od 00.00 pa do 5h ::)) pa se oglasi v moji temi da vidiš cukra.

Vi se pa kar pogajajte naprej >:D

Prijatelji so tisti,ki ravnajo z nami,kot da smo najdragocenejši.Najbližji so nam,najbolj razumejo kaj nam pomeni življenje.Do nas čutijo tisto,kar čutimo sami.Z nami so povezani v zmagoslavju in nesreči.Premagujejo uroke naše osamljenosti.

Lp,Tjaša - http://tjasa-ron.moj-album.com/

kala,runo,bella

• *
Odgovori #2403 : 21 Februar 2008, 09:20:25
Aho!

Ja tvoja nova tamala je res krasna res cuker na kubik  :-*, dobra si da si se uspela naspati

Se pogajamo sam ne vem kako bo a bo ratal al ne  :D

Lp
Ana

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #2404 : 21 Februar 2008, 09:28:27
ja odvisno do sodelovanja...saj imaš prav,zakaj bi jim vedno samo ti pod nos nosila ane ;D

Prijatelji so tisti,ki ravnajo z nami,kot da smo najdragocenejši.Najbližji so nam,najbolj razumejo kaj nam pomeni življenje.Do nas čutijo tisto,kar čutimo sami.Z nami so povezani v zmagoslavju in nesreči.Premagujejo uroke naše osamljenosti.

kala,runo,bella

• *
Odgovori #2405 : 21 Februar 2008, 09:35:36
Aho!

A ne da, naj še one kaj naredijo za moj cuker, ne bom sam jaz skrbela zanje  :P

Lp
Ana

Dina

• *
Odgovori #2406 : 21 Februar 2008, 11:54:05

:o in to reče taka, ki ima skoraj da tovarno sladkorja doma :D

...sledi svojim sanjam

kala,runo,bella

• *
Odgovori #2407 : 21 Februar 2008, 11:55:45
Aho!

Na mojo tovarno sladkorja sem se tolk že navadla, da mi brez drugih doz sladkorja ne bo več uspevalo  :P  :P

Lp
Ana

Dina

• *
Odgovori #2408 : 21 Februar 2008, 11:57:26

Razmišljaj raje v tej smeri-bogi revčki, ki imajo doma samo enega ali pa celo nobenega kužka, ti si pa tako nesramna, da ogrožaš njihova življenja  >:D

...sledi svojim sanjam

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #2409 : 21 Februar 2008, 11:59:07
Razmišljaj raje v tej smeri-bogi revčki, ki imajo doma samo enega ali pa celo nobenega kužka, ti si pa tako nesramna, da ogrožaš njihova življenja  >:D

Hahahaha :D :D :D

kala,runo,bella

• *
Odgovori #2410 : 21 Februar 2008, 12:04:47
Aho!
Dokler jaz od Jelene in Naie ne dobim skupinskih fotk in sicer Corina in DeeDee skupaj, in Paxx, Gaja in Tara skupaj, ne bom jaz nič limala gor. Moje učne ure niso zastonj in če sem že dajala napotke želim plačilo v obliki slikic, razen če se kako drugače zmenimo. Hmm mogoče bi pa razmišljala o denarnem plačilu, a Jelena in Naia dasta rajši denar al se bosta za fotke potrudile  :P :P :D :D

p.s. pa še to čez vikend bom mela v varstvu Sabo in veste kake fajne slike bodo šele to   8)
Lp
Ana

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #2411 : 21 Februar 2008, 12:06:46
Moje učne ure niso zastonj in če sem že dajala napotke želim plačilo v obliki slikic, razen če se kako drugače zmenimo. Hmm mogoče bi pa razmišljala o denarnem plačilu, a Jelena in Naia dasta rajši denar al se bosta za fotke potrudile  :P :P :D :D

p.s. pa še to čez vikend bom mela v varstvu Sabo in veste kake fajne slike bodo šele to   8)
Lp
Ana

Ma izberi € boš obogatela >:D(tako kot jaz v šoli,če bi računala dajanje robčkov in posojanje škarij ::))

kala,runo,bella

• *
Odgovori #2412 : 21 Februar 2008, 12:09:13
Aho!

Saj meni se tud zdi da bo to boljše ja, ker po vsej verjetnosti fotk od njiju res ne bom dobila  ::)

Tako da včerajšnje daj kar ti gor, jaz bom pa današnje dala če bo kaka fajna  ;) , je treba skrbeti za druge odvisneže  :D

p.s. ne morem verjetn da nam je celo uspelo narediti skoraj dve strani brez fotk  :D :o

Lp
ana

Dina

• *
Odgovori #2413 : 21 Februar 2008, 12:11:16
Kdaj bo pa potekal naslednji foto tečaj?

...sledi svojim sanjam

kala,runo,bella

• *
Odgovori #2414 : 21 Februar 2008, 12:12:13
Aho!

Ne vem odvisno od zanimanja  :D, samo glede na to da tečajniki niso resni glede tega kar se zmenimo bo treba plačilo stuhtat kako drugače  :P

Lp
Ana

nyssa

• *
  • winter joy
Odgovori #2415 : 21 Februar 2008, 12:16:38
a Jelena in Naia dasta rajši denar al se bosta za fotke potrudile  :P :
Naia nima denar  :-[

kala,runo,bella

• *
Odgovori #2416 : 21 Februar 2008, 12:17:42
Aho!

JA pol pa fotke skupnega poziranja  8), pa od tečaja je že dolgo bi slikce že mogle bit  >:( ;D
Lp
Ana

Dina

• *
Odgovori #2417 : 21 Februar 2008, 12:20:26
Aho!

Ne vem odvisno od zanimanja  :D, samo glede na to da tečajniki niso resni glede tega kar se zmenimo bo treba plačilo stuhtat kako drugače  :P

Lp
Ana

Jah, jaz bi že slikala, samo, če Dina vedno pobegne iz slike :P ali pa manjka rep, delček glave, ušesa...bojo še ljudje mislili, da imam škart psa :)

...sledi svojim sanjam

kala,runo,bella

• *
Odgovori #2418 : 21 Februar 2008, 13:23:38
Aho!

Ja pol maš pa prepočasen fotič  :D :P , pa ne skocentriraš se dovolj  in ne veš kaj sploh hočeš na sliki  :P, mogoče so pa tvoje ambicije premalo zahtevne  :D

Lp
Ana

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #2419 : 21 Februar 2008, 13:44:58
Am o kakmu fotonatečaju vi govorite?Ana a slučajno ti fotkat učiš???

No naj vam bo...prvo 1 za pokušino >:D

Dina

• *
Odgovori #2420 : 21 Februar 2008, 14:18:07
 :o ja pa vem kaj hočem slikat :-\ Dino...v vseh možnih pozicijah :P

...sledi svojim sanjam

kala,runo,bella

• *
Odgovori #2421 : 21 Februar 2008, 15:44:33
Aho!

Tjaša a se ti hecaš  :D, ne ne učim sam nasvete delim iz mojih izkušnjah  ;), jaz nisem tok sposobna da bi to lahk učila  :-[
Pa lušna fotka  :o :D

Ja no Katarina pol jo pa fotkaj  :P

Lp
ana

Dina

• *
Odgovori #2422 : 21 Februar 2008, 16:32:02
ja če ne gre :P ni fotkič prepočasen, dinčka je prehitra :P

...sledi svojim sanjam

kala,runo,bella

• *
Odgovori #2423 : 21 Februar 2008, 16:42:29
Aho!

Lej Saba je tud hitra, pa Corina od Jelene tud ,da ne govorim o Gaji od Naie, same hitrostne punce, a mi je še vedno uspelo ujet v kader, ali jih pripravit do tega da bi mi pozirale. Tako da tukaj notri je ključ do uspeha samo potrpežljivost in vstrajnost  ;)

Lp
Ana

Westy_ka

• *
Odgovori #2424 : 21 Februar 2008, 16:51:23
Aneda, poglejte Torija! Najprej sem ga vezala na klopi ali hlode, da mi ni mogel uit, sedaj že prostovoljno pozira, nekoč je pa fotoaparate sovražil zaradi slabih izkušenj s flashom :o (Oprostite, da se spravljam na vas ampak za Anine slike bi še ubijala >:D)

Čudovita fotka Ana, res si jih super zadela :-*

Lp

kala,runo,bella

• *
Odgovori #2425 : 21 Februar 2008, 16:54:37
Aho!

Jana hvala, sicer je pa danes ratalo prav ogromno lepih fotk, Bella se je stiskala z malimi jagenčki - krasne fotke, Saba, Kala, Runo in Marši so mi pozirali ob Soči- spet krasne fotke  :P  :D

Lp
Ana

Westy_ka

• *
Odgovori #2426 : 21 Februar 2008, 17:00:08
A bodo objavljene? Saj se bom spet za par kil zredila, če bom namesto gledanja tvojih cukrov jedla čokolado in bombone ::)

Lp

kala,runo,bella

• *
Odgovori #2427 : 21 Februar 2008, 17:02:09
Aho!

V bistvu še ne vem še tuhtam a bi jih al ne  :P

Lp
Ana

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #2428 : 21 Februar 2008, 17:12:38
V bistvu še ne vem še tuhtam a bi jih al ne  :P
Kar na plano z slikcami :o :o brez tuhtanja :P

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #2429 : 21 Februar 2008, 18:01:12
A vam slučajno cuker pada?

Ana Bella je fenomenalna komaj čakam da vidim stiskanje z jagenčki (že tista grupna je 1a)