Kala, Runo, Bella, Marshall FLN in vsi njihovi prijateljčki

kala,runo,bella · 977530

silver

• *
Odgovori #2430 : 21 Februar 2008, 18:04:41
Ja nam  :-|~

kala,runo,bella

• *
Odgovori #2431 : 21 Februar 2008, 18:18:02
Aho!
Naj vam bo vam privoščim par fotk  ;)

takole se igrata Vid in Marši    :D

Bellino najljubše opravilo

a jo najdete tukaj

prečkamo reko

ena skupinska na skali

moji trije

pa še ena lepa na obrežju reke Soče

Saba, ki bi se kmalu utopila  ::)

dirke

Kalčolina

lep pozdrav

ogromno fotk je pa še tukaj, če vam je kakšna všeč jo kar prilepite http://runkalck.myjalbum.net/jupijaja/ 
Lp
Ana

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #2432 : 21 Februar 2008, 18:20:22
Pa si se jih le usmilila...super fotke kot vedno...

Je pa zanimivo da je Bella tako čista glede na to,da je skoz med ovcami.Pridna punca ful :-*

Prijatelji so tisti,ki ravnajo z nami,kot da smo najdragocenejši.Najbližji so nam,najbolj razumejo kaj nam pomeni življenje.Do nas čutijo tisto,kar čutimo sami.Z nami so povezani v zmagoslavju in nesreči.Premagujejo uroke naše osamljenosti.

Lp,Tjaša - http://tjasa-ron.moj-album.com/

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #2433 : 21 Februar 2008, 18:27:26
OOO pa  smo le dočakali nove slikce
Super so

lp

Dina

• *
Odgovori #2434 : 21 Februar 2008, 18:29:55
Ana super fotke ;) ...tako kot vsakič  8) sicer pa...sem tud jaz prejle naredila okrog 60 bolj ali manj lepih fotk ;D

...sledi svojim sanjam

Alya

• Pesjanar
Odgovori #2435 : 21 Februar 2008, 18:30:17
Supeeerr slikeeee! :o :-* :-* :o :-*

silver

• *
Odgovori #2436 : 21 Februar 2008, 18:31:06
Super slikce  :D :o

Urša in Balu

• *
  • The Skateboarding Dog
Odgovori #2437 : 21 Februar 2008, 18:34:17
Super slikee..daj vsem koš :-* od naše bande.
Amm...kako daš te okvire poleg slike?

Živali so tako prijetni prijatelji
- ne sprašujejo in ne grajajo.

BuldogBalu

kala,runo,bella

• *
Odgovori #2438 : 21 Februar 2008, 18:35:09
Aho!

Tjaša a ti povem Bellin recept, za sijočo belo dlako  ;) Ko se njej zdi da je umazana, se gre ona povaljat v mrve ( žaganje) in tako spravi vso umazanijo s sebe  :D
Ja no danes so fotke kar ratale  ;)
Hvala vsem

Urša, to je na jalbumu že samodejno  ;), pa vračamo  :-*

Lp
Ana

nyssa

• *
  • winter joy
Odgovori #2439 : 21 Februar 2008, 19:05:50
  :D  :D  :D  :D  :D  :D
Saj sem vedla,da ne boš zdržala  :D
Mi se pa še kr ne damo...pa ne namenoma  :-\

kala,runo,bella

• *
Odgovori #2440 : 21 Februar 2008, 19:22:37
Aho!

Ja na prošnjo nekaterih  :P, če pa misliš da ne znam držat bsede se motiš, tak da se lahko komot zmenmo za en teden al pa več brez fotk meni ni problem. Se lahk delam da sem šla na dopust  :P

Lp
ana

kala,runo,bella

• *
Odgovori #2441 : 21 Februar 2008, 19:28:56
Aho!

No upam da imate fotk dovolj ker sedaj do 21 . marca ne bo fotk. Pa ne mislite da se bom premislila ker se ne bom.
Pa ne me spraševat zakaj, razlog je predvsem v tem da ne boste mislili ali pa mislite da ne znam držati besede

Lp
Ana

Westy_ka

• *
Odgovori #2442 : 21 Februar 2008, 19:58:32
Zelo lepe fotke, Ana. V bistvu škoda, da jih sedaj celi mesec ne boš pošiljala, ampak itak je tvoja odločitev kako in kaj in mi se v to nimamo kaj vtikovat. Jaz osebno jih bom zelo pogrešala, upam da mi mogoče kdaj kako pokažeš na MSN-u.  ;)

Lp

kala,runo,bella

• *
Odgovori #2443 : 21 Februar 2008, 20:03:08
Aho!

Ja meni je tudi žal, mogoče je posledica te odločitve moja današnja slaba volja, kaj pa vem.
Saj bi vam jih z velikim veseljem kazala, ampak, sem danes od nakaterih oseb dobila pritožbe, take in drugačne  :(

Lp
Ana

Alya

• Pesjanar
Odgovori #2444 : 21 Februar 2008, 20:07:23
Škoda da cel mesec ne bo fotk... :-\ Tudi jaz jih bom pogrešala. Kaj češ. Odločitev je tvoja in mi se bomo mogli s tem sprijaznit; tako kot je napisala Westy_ka.
Komaj čakam 21ga. ;D

:-* za vse pesjankote

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #2445 : 21 Februar 2008, 20:18:17
Ana samo ne sikerej se zaradi takih kretenov pa še naprej uživej s svojo bando...bomo preživeli ta mesec...:)
Pa v dobro voljo se moraš sparvt

Prijatelji so tisti,ki ravnajo z nami,kot da smo najdragocenejši.Najbližji so nam,najbolj razumejo kaj nam pomeni življenje.Do nas čutijo tisto,kar čutimo sami.Z nami so povezani v zmagoslavju in nesreči.Premagujejo uroke naše osamljenosti.

polonči

• *
  • *-moja banda-*
Odgovori #2446 : 21 Februar 2008, 20:39:10
Ana hvala za slikce!! :-* :-* :-* Saj veš da so super!! ;D

No ok jaz jih bom tudi en mesec pogrešala ampak ok ;)

:)

Dina

• *
Odgovori #2447 : 21 Februar 2008, 20:40:30

Saj bi vam jih z velikim veseljem kazala, ampak, sem danes od nakaterih oseb dobila pritožbe, take in drugačne  :(

Lp
Ana

Mogoče spet pritožbe na račun škotov? >:( kar povej kdo je bil, ga bomo nabunkal ;)  :-* za vse tvoje kosmatince :)

ps.: tudi mi imamo zdaj nove slike ;) ...z veliko potrpljenja je nekaj nastalo ;D

...sledi svojim sanjam

sasha

• *
Odgovori #2448 : 21 Februar 2008, 20:42:40
Ana povej kdo je bil >:(

Drugace pa pridi sem..Zara danes pocne take bedarije, da te bo takoj v dobro voljo spravila :P

kala,runo,bella

• *
Odgovori #2449 : 21 Februar 2008, 20:56:25
Aho!

Če bi vedla bi vam povedala, a žal še sama ne vem :-\. Sicer mi ni jasno kaj sem komu naredila, in kako mu rata najdi dan ko sem že tako slabe volje in me potem še z enim udarcem potolče da sem čist na tleh.  :(

Lp
Ana

Dina

• *
Odgovori #2450 : 21 Februar 2008, 21:00:16
Anček, ne se sekirat :-* :-* :-* Saj veš...od tega *** raste ;)  :-*

...sledi svojim sanjam

Westy_ka

• *
Odgovori #2451 : 21 Februar 2008, 21:06:53
Nič se sekirat, Ana. Zanesi se na to, da smo na tvoji strani. Upam, da se ti volja čim hitreje poboljša ;) :-* :-*

Lp

lejca_

• *
  • Bucko in Cosmo
Odgovori #2452 : 21 Februar 2008, 23:12:49
Sploh ne vem zakaj se obremenjuješ s takimi primitivci, res ti ni treba poslušati tega. Če bi bila na tvojem mesti, bi takoj odložila, ko bi ugotovila, da je spet ta oseba. Nekaterim izmed nas prav polepšaš dan z lepimi fotografijami.

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #2453 : 22 Februar 2008, 08:23:42
Zdaj pa se mi kar zdi kaj je razlog :) mogoče pa ima ta oseba mal kompleksa. Jaz bi limala še več slik, na telefon pa se ji sploh ne bi oglašala. Ali pa bi jo prijavila kot nadlegovalca na simobil ali mobitel in bi ji blokirali klice, če ne bi razumela v prvo.  Stvar rešena. Ker če jo boš ubogala bo mislila, da te lahko ovija okrog prstov. Lahko pa nam tudi zaupaš kdo je pa ji bomo mi razložil, da fotke limaš samo in zgolj zaradi nas, ki poznamo Runota in Kalo in jih hočemo videt.

..:::nemške doge By Dejan and Ines:::.

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #2454 : 22 Februar 2008, 10:14:43
Problem je,da je skrita številka :(

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #2455 : 22 Februar 2008, 10:31:47
Problem je,da je skrita številka :(

Upam, da bo kdaj klicala ko bom jaz zraven. Mislim, da bi operaterji lahko urgirali ne glede na to, če je skrita cifra ali pa ne. Pa saj ne vem zakaj nori, saj Ana ne lepi slik v temo od škotov, ampak v temo, kjer predstavlja svoje pse! Upam, da tole bere in da se bo njeno obnašanje mal spremenilo.

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #2456 : 22 Februar 2008, 10:32:26
Madona zdaj sem pa res jezna  :) Kdaj pa se je vse skupaj začelo? Pa še nekaj. Pravila o forumu postavljata Nina in Črt. Če jih moramo vsi spoštovat jih bo tudi ona morala. Mislim, da nikjer ni napisano, da ne smeš predstavljati svojih psov. Pa če so rodovniški ali pa nerodovniški. Za Kalo in Runota pa itak vsi vemo, da sta nerodovniška in Ana ni nikoli rekla da sta rodovniška!!!

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #2457 : 22 Februar 2008, 10:38:12
Ok... Zdaj pa res ne razumem, zakaj zaradi enega klica in ene osebe ne smeš dajati fotk na forum... sploh mi ni jasno? ??? :-\
Kdo pa je ta, ki ti lahko dirigira kaj lahko in kaj ne... in zakaj tako upoštevaš to? ???
Ne razumem... :-\

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #2458 : 22 Februar 2008, 10:47:35
Če prav vem je ta oseba že nekajkrat težila Ani za isto stvar po telefonu. Ampak, če sem našla Dejanovega očeta po tridesetih letih potem bom tudi to osebo našla in če je tako pogumna da se takole skriva za skrito številko naj se zaveda, da si je nakopala veliko težavo, če s tem TAKOJ! ne preneha. Ja res je svet je majhen, Slovenija pa še manjša, da bi se karkoli lahko skrilo!

Dina

• *
Odgovori #2459 : 22 Februar 2008, 10:51:45
Če prav vem je ta oseba že nekajkrat težila Ani za isto stvar po telefonu. Ampak, če sem našla Dejanovega očeta po tridesetih letih potem bom tudi to osebo našla in če je tako pogumna da se takole skriva za skrito številko naj se zaveda, da si je nakopala veliko težavo, če s tem TAKOJ! ne preneha. Ja res je svet je majhen, Slovenija pa še manjša, da bi se karkoli lahko skrilo!

tudi, če kliče s skrito številko se da izvedeti kdo je ta oseba! Preverjeno ;)

...sledi svojim sanjam