Kala, Runo, Bella, Marshall FLN in vsi njihovi prijateljčki

kala,runo,bella · 977456

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #2460 : 22 Februar 2008, 10:56:16
Ok... zdaj mi je bolj jasno! ;)

Ana... ti lepo danes fejst pofotkaj Runota in Kalo, bo baje sonček, tako da bodo slikce še lepše... 8) pa nalepi slikce v temo, ker jih bomo vsi zelo veseli in si jih bomo z užitkom pogledali. :-* :) 8)
Zraven pa dopiši, da je to ekstra za osebo, ki te rada kliče po telefonu! ;D :P

Če ima pa kdo kakšne težave, ga pa noben ne slili, da bere tale forum in tole temo... basta! ;) ::)

Lep pozdravček,
Tina

kala,runo,bella

• *
Odgovori #2461 : 22 Februar 2008, 10:58:33
Aho!

Lejte, take stvari mene tisti trenutek zelo potrejo in takrat so moje odločitve temu primerne.
Po temelitem premisleku in po res fajnih prijateljih, za katere  sem res vesela da jih imam, in od vse podpore tukaj na forumu, sem se odločila da bodo vseeno slikce mogoče v drugi obliki. Da ne bo toliko obremenitve za forum ( sicer se moderatorji zaenkrat še niso pritožili  ;), da ne bo kdo njih sedaj napadel  :D ) , in ne bodo vidne osebam, ki jih ne zanimajo in ki jih moje fotke motijo.
Slike bodo na forumu zaradi mene in zaradi vseh vas, da boste lahko spremljali mene in mojo klapo, in se z nami vselili al žalostili odvisno od situacije.

Sam stuhtat še moram kako se bodo slikce objavljale na drug način, moram  preštudirat un tadrug sistem.  :D

No danes ponoči je bila moja postelja totalno zasedena, res je bilo skoraj bi lahko rekla neudobno, sam po eni strani pa prav fajn ( Kala, Runo , Saba in Marši ) smo se stiskali in crkljali  :D Prijetna gužva 8)

p.s. pa mislim da ni problem samo v Kali in Runotu, ampak še v marsikaterem drugem mojem kosmatincu - seveda za osebo ki teži  ;)
Lp
Ana

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #2462 : 22 Februar 2008, 11:03:51
Da ne boš preveč obremenjevala foruma (če se ti tako zdi)  daj linke do svojega spletnega albuma, pa je stvar rešena.

..:::nemške doge By Dejan and Ines:::.

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
Odgovori #2463 : 22 Februar 2008, 11:04:57
Jooooj, Ana ne sekiraj se za komentarje drugih! Ljudje znajo biti tako hinavski, zahrbtni in nesramni. Tudi sama sem taka da se ful preveč sekiram za mnenja, pa čeprav vem da je to brez veze. Še dobro da imamo naše kosmatince, ki ne vedo kaj je to hinavščina in zahrbtnost.
Res se ne sekirat...  :-*

Haha, vidim da imaš tudi ti gužvo na postli. Pri nas se bomo čez 2 meseca tudi 4je na postli gužvali.  :D :D :D :D

Pozdravček.  :-*

LP, Maja

SPLETNA STRAN: http://www.majchy.com
PORTFOLIO: http://www.majarokavec.com

kala,runo,bella

• *
Odgovori #2464 : 22 Februar 2008, 11:09:19
Aho!

Z moje strani je stvar pozabljena, niti ne mislim iskati kdo to je da ne bom še pol bolj razočarana. ( ne leti to na nobenega, da ne bo zamere  ;) )
Aja pa se vsem opravičujem za moje izpade pa da sem še vas v slabo voljo spravla, ni blo namerno  :-*

JA sedaj je sploh gužva ko je še Saba v varstvu  :D

Lp
Ana

Dina

• *
Odgovori #2465 : 22 Februar 2008, 11:14:13

Anček, jaz obljubim, da nisem bila jaz :D ;) :-* pa ne sekuliri se ;)

...sledi svojim sanjam

polonči

• *
  • *-moja banda-*
Odgovori #2466 : 22 Februar 2008, 11:41:17
Jaz tudi nisem bila! ;D ;) :D Pa res Anček ne sekiri se in lepo limej fotke pa unga k te kliče pošlji nekam! :)

:)

kanchy

• Mali Pesjanar
  • **
  • white princess :)
Odgovori #2467 : 22 Februar 2008, 12:16:27
Ana se strinjam z vsemi prej...  ne sekiraj se in veselo limaj slikice tvojih čudovitih kosmatincev  :-* :-*  ;)

lejca_

• *
  • Bucko in Cosmo
Odgovori #2468 : 22 Februar 2008, 15:15:08
Ana, daj vseeno pokliči svojega mobilnega operaterja in povej da ti teži nekdo s skrito številko, mislim, da moraš povedat datum in približno uro klica. Potem bodo oni to osebo opozorili, naj neha klicat. Če bo pa še klicala, pa ji bodo blokirali klic na tvojo številko.

kala,runo,bella

• *
Odgovori #2469 : 22 Februar 2008, 15:41:26
Aho!

Sem jih klicala, baje pa da jaz nisem edina, ki sem klicala zaradi te osebe, tako da so jo kar blokirali brez opozorila.
So me klicali nazaj ko so preverili številko in so me o tem obvestili  ;) . Vprašali so me tudi če me zanima kdo je pa sem rekla da ne, ker me resnično ne zanima ali jo poznam ali ne. Tisti ki je to ga bo že pekla vest brez da jaz vem kdo je
Tako da mislim da sedaj bo pa moralo bit mir

Lp
Ana

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #2470 : 22 Februar 2008, 16:12:56
Aho!

Sem jih klicala, baje pa da jaz nisem edina, ki sem klicala zaradi te osebe, tako da so jo kar blokirali brez opozorila.
So me klicali nazaj ko so preverili številko in so me o tem obvestili  ;) . Vprašali so me tudi če me zanima kdo je pa sem rekla da ne, ker me resnično ne zanima ali jo poznam ali ne. Tisti ki je to ga bo že pekla vest brez da jaz vem kdo je
Tako da mislim da sedaj bo pa moralo bit mir

Mene pa ful firbec matra ker >:D :-X se je nate spravil...čeprav te razumem,da nočeš vedeti (sploh ker je to po vsej verjetnosti nekdo ki ga dobro poznaš)

Prijatelji so tisti,ki ravnajo z nami,kot da smo najdragocenejši.Najbližji so nam,najbolj razumejo kaj nam pomeni življenje.Do nas čutijo tisto,kar čutimo sami.Z nami so povezani v zmagoslavju in nesreči.Premagujejo uroke naše osamljenosti.

Lp,Tjaša - http://tjasa-ron.moj-album.com/

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #2471 : 22 Februar 2008, 16:34:44
Ful fajn Ana. Moraš se zase postavit.

..:::nemške doge By Dejan and Ines:::.

kala,runo,bella

• *
Odgovori #2472 : 22 Februar 2008, 16:43:05
Aho!
sploh ker je to po vsej verjetnosti nekdo ki ga dobro poznaš
Ja ravno iz tega razloga nočem vedt kdo je. Prej kot slej bo prišlo na dan kdo je. Zaenkrat pa res nimam želje da bi vedla kdo je

Lp
Ana

polonči

• *
  • *-moja banda-*
Odgovori #2473 : 22 Februar 2008, 17:21:14
Ana jst pač spoštujem tvojo odločitev...sam jaz bi vprašala kdo to je, ker da me ima nekdo, ki ga mam za prijatelja, za dobesedno butasto... >:( če bi ga dobila... :-X bi tako obžaloval svoj klic, da to kar za verjet ni...ampak pustmo zdaj to...
Ana kako je kaj tvoja klapca?? 8)

Westy_ka

• *
Odgovori #2474 : 22 Februar 2008, 17:25:49
Oh kake ljudi mamo očitno tukaj na forumu, da se človek še zaveda ne :-\ Me veseli, Ana, da je tole sedaj urejeno. Upam, da se kaj takega ne ponovi, ker očitno je zares grozno :-X :-X

Lp

kala,runo,bella

• *
Odgovori #2475 : 22 Februar 2008, 17:33:38
Aho!

Če je nkdo , ki me pozna, je samo znanec, za ziher vem da ni nihče od tistih , ki jih imam za prijatelje, tako da njim ni treba skrbeti. Itak pa tisti, ki to dela ve da vemo vsi  in če ima vsaj malo vesti, ga bo fajn pekla.
Sicer pa pustimo to zdaj ker se ne splača.  ;)

Klapa je super, več izveste čez kakšno urco  :P

Lp
Ana

polonči

• *
  • *-moja banda-*
Odgovori #2476 : 22 Februar 2008, 18:27:13
Anaaa...urca je že skor mimo!... ;D

kala,runo,bella

• *
Odgovori #2477 : 22 Februar 2008, 19:24:50
Aho!

Ne boste verjeli kdo se nam je pridružil na današnjem sprehodu  :o . Moja prezlata punca Bella  :-* In s Kalo sta mi dokazali da se znata imeti radi in sta mi skupno pozirali. Sprehod je bil drugače kot ponavadi   radoživ , norčav , akrobatski pa tudi zaspan  :D . Moji tirje sončki z vetrom v dlakah  :D . Skratka jaz - moje fotke ni  :P , Bella , Saba , Kala , Runo in Marshall smo se imeli super !

Lp
Ana

nyssa

• *
  • winter joy
Odgovori #2478 : 22 Februar 2008, 19:44:39
Nekdo je bolj z vetrom v ušesih in šobah,kot pa v dlakah  ;D
srčki  :-*  :-*  :-*

silver

• *
Odgovori #2479 : 22 Februar 2008, 19:48:17
Vidim da ste se imeli krasno  ::)

Westy_ka

• *
Odgovori #2480 : 22 Februar 2008, 22:01:56
O Ana, super slikce in super način predstavitve le-teh ;) Res uživate sto na uro, se vidi kako se imate radi. Sedaj ko je z vami še Bella ste pa fajn popolni :P Daj še eno sliko s pesjani pa s tabo, ker take z Maršijem tukaj še ni (kolikor vem). Nekoga nahecaj no, prosiim ::)

Lp

Alya

• Pesjanar
Odgovori #2481 : 22 Februar 2008, 22:06:01
Super fotke.  :D :-*

Cortki  :-|~

kala,runo,bella

• *
Odgovori #2482 : 22 Februar 2008, 22:30:01
Aho!
Ja tako slike niso vidne in nobenega ne motijo saj če jih noče videt mu ni treba kliknt ne  ;)
Sem mela že vse naštudirano kje se bomo skupinsko fotkali, a pol ni blo nobenega kamna v bližini kamor bi dala fotič da bi nas fotič sam poslikal tako da je padlo to v vodo  :D
Mogoče jutri bomo videli kako bomo na volji  :P

Hvala vsem.

Lp
Ana

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #2483 : 22 Februar 2008, 23:29:51
Luštne slikce :)     

kala,runo,bella

• *
Odgovori #2484 : 22 Februar 2008, 23:30:04
Aho!
In s Kalo sta mi dokazali da se znata imeti radi in sta mi skupno pozirali.
tukaj bi morala bit ta fotka  ;)
Maja hvala  ;)

Lp
Ana

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #2485 : 22 Februar 2008, 23:32:00
Ni za kej ;) Sedaj pa bo prava fotka :o...lp

polonči

• *
  • *-moja banda-*
Odgovori #2486 : 23 Februar 2008, 10:00:35
Super slikce Ana!!

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #2487 : 23 Februar 2008, 11:29:50
Ana kot vedno super fotke!Pa super si se spomnila zdaj teh zgodbic :)

Prijatelji so tisti,ki ravnajo z nami,kot da smo najdragocenejši.Najbližji so nam,najbolj razumejo kaj nam pomeni življenje.Do nas čutijo tisto,kar čutimo sami.Z nami so povezani v zmagoslavju in nesreči.Premagujejo uroke naše osamljenosti.

Lp,Tjaša - http://tjasa-ron.moj-album.com/

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
Odgovori #2488 : 23 Februar 2008, 17:47:11
Joj Ana, kaj berem v teh prejšnjih postih. Saj ljudje so pa tudi nesramni. Pa kaj se drznejo vtikati v stvari, katere jih nič ne brigajo. Naj najprej razčistijo pri sebi >:(

Ti še kar pridno slikaj, limaj slikce ( ta zadnji način je ravno tako super ) in prečohaj svoje kosmatince :)

Lp

kala,runo,bella

• *
Odgovori #2489 : 24 Februar 2008, 18:39:21
Aho!

Hvala vsem :-*

Mi smo pa danes imeli en tak norčav dan, kjer so se psi res obnašali kot  da bi bili malo wiwi  :D . No Marši in Bella imata poseben način igre . Po končani igri z Marshallom gre Bella na svoje delovno mesto. Marshall pa se uči za svojo solo točko petja. Runotu se zdi vsa stvar izjemno smešna . Kala kot ponavadi viha svoj nosek nad vsem . Saba pa kot ponavadi dela neumnosti v vodi. Marshall pa občasno tudi prenaša naokli ogromne palice, in mlati vse ki so okoli njega . Zelo rad pa tudi podira Sabo po tleh.

Uživajte in lp
Ana