Kala, Runo, Bella, Marshall FLN in vsi njihovi prijateljčki

kala,runo,bella · 977204

Westy_ka

• *
Odgovori #2910 : 22 April 2008, 21:38:29
Naia ni želela tvegat živčnega zloma vseh psov na razstavi,ko bi Gaja prikorakala na prizorišče  :P

Za sprehod se pa nismo mogli ujet,upam,da nam uspe drugič  :-\

Ok ;D

Aja, oprosti, da sem te ignorirala na razstavi (pa Jeleno sem tudi :-[), ampak nisem bila sigurna, če sta vidvi ali ne. Je bila Ana tako živčna, da me je preusmerila vstran od vaju >:D (hecam se :-*)

Lp

kala,runo,bella

• *
Odgovori #2911 : 22 April 2008, 21:40:13
Aho!

Ja Jana saj sem že dobila očitke da niti tolk nisem bla da bi vas predstavla  :-[

Lp
Ana

Westy_ka

• *
Odgovori #2912 : 22 April 2008, 21:42:03
Aho!

Ja Jana saj sem že dobila očitke da niti tolk nisem bla da bi vas predstavla  :-[

Lp
Ana

Pa nisi nič kriva no. Si se morala posvetiti Marshallu, ne nam babam :P

Lp

kala,runo,bella

• *
Odgovori #2913 : 22 April 2008, 21:44:06
Aho!

Ne sam vseen mi je sedaj full nerodn, ko sem bla taka zguba  :( . Če ne bi blo Jelene še teh fotk ki so ne bi blo z razstave  :-\
No na naslednji bo boljše  ;)

Lp
Ana

Dina

• *
Odgovori #2914 : 23 April 2008, 08:49:25
Ana, jaz predrznica sem ukradla eno sliko iz tvojega albuma :-[ Ker si jo ti zgleda pozabila objavit :D

...lupčka :-*

...sledi svojim sanjam

nyssa

• *
  • winter joy
Odgovori #2915 : 23 April 2008, 09:08:28
Maaaaršiiiii  :o
Loverboy ti  :o
Kaj pa Diva?  :P

nyssa

• *
  • winter joy
Odgovori #2916 : 23 April 2008, 09:11:01
Ok ;D

Aja, oprosti, da sem te ignorirala na razstavi (pa Jeleno sem tudi :-[), ampak nisem bila sigurna, če sta vidvi ali ne. Je bila Ana tako živčna, da me je preusmerila vstran od vaju >:D (hecam se :-*)

Lp

Hehe,ni panike,samo povej kakšne barve lase imaš,pa se te bom verjetno spomnila  :D
Ani sem že vse oprostila,ker je res morala mislit samo na Maršija,pa še prvič sta bila na razstavi,tako da jima je vse oproščeno  :D

Dina

• *
Odgovori #2917 : 23 April 2008, 09:28:50
Naia, saj ni Marshall kriv :-[ Moja bučara mora vedno dat vsakem kužku lupčka, ko ga vidi :) Ga je dala tud DeeDee, pa Corini ga je tud hotla dat, ane...sam ji nisem pustila >:D ...jo nism hotla jezit :P Je pa mejčken res, da ji je bil zgleda najbolj všeč Marši :D

...sledi svojim sanjam

kala,runo,bella

• *
Odgovori #2918 : 23 April 2008, 09:49:21
Aho!

Veš kaj ti povem Naia, Marši ni nič kriv, če ga pa Katarina draži z gonečko  :P :D
Drugače pa ostaja zvest Divi, zaenkrat  :P

Lp
Ana

nyssa

• *
  • winter joy
Odgovori #2919 : 23 April 2008, 09:57:07
Aha,Katarina je potem tista  >:D  >:D  :P

Marši,ti pa...saj veš-vse lahko,dokler se ne izve  :D

lorry

• Vzreditelj
  • *
  • imejte radi svoje žival'ce
Odgovori #2920 : 23 April 2008, 10:06:48
Drugače pa ostaja zvest Divi, zaenkrat  :P

Logično!  ;D

Dina

• *
Odgovori #2921 : 23 April 2008, 10:24:05
A ni bila Diva tudi gonečka, ko se je Marši zaljubil v njo :D

...sledi svojim sanjam

lorry

• Vzreditelj
  • *
Odgovori #2922 : 23 April 2008, 11:00:02
Diva je sterilizirana.

Dina

• *
Odgovori #2923 : 23 April 2008, 11:00:20
Ups :-[

...sledi svojim sanjam

kala,runo,bella

• *
Odgovori #2924 : 23 April 2008, 11:52:08
Aho!

Pri Divi dela šarm :P , je na razstavi ene parkrat ko je zagledal bokserja bil ves v pozoru  :D . Sam sva se jih rajši izogibala da mali ne bi norel preveč, ko bi Divo iskal  :D :D

Lp
Ana

lorry

• Vzreditelj
  • *
Odgovori #2925 : 23 April 2008, 11:53:30
Saj jo bomo pripeljali kaj na obisk.  ;)

dog4ever

• *
Odgovori #2926 : 23 April 2008, 12:39:21
Aho!

Hm naslednja razstava, ja tako je že takoj na začetku mi je bilo povedano, da lahko hodiva na razstave samo pomladi in jeseni in čez zimo, se pravi od maja do avgusta nič razstav. Tako da glede na to da se avgusta končuje najin ultimat glede razstav, upam da greva na Trboveljsko, no 99% je da greva, potem pa verjetno kar na vse ki se bodo vrstile  :D :D, če bo zdravje in vse ostalo  ;)

Zakaj nič razstav čez poletje?  ???

kala,runo,bella

• *
Odgovori #2927 : 23 April 2008, 12:58:29
Aho!

Ker jaz delam na naši turistični kmetiji in ker je takrat glavna sezona turizma. In ker delava samo jaz in mama in občasno oče, si ne morem privoščiti da bi hodila naokoli, mama bi pa sama garala doma. In zakon o turističnih kmetijah je tak da lahko delajo samo družinski člani, tako da ne moremo nobenega zaposliti.

Ja Laura kar pripelji jo kaj na obisk  ;)

Lp
Ana

Westy_ka

• *
Odgovori #2928 : 23 April 2008, 18:13:17
Hehe,ni panike,samo povej kakšne barve lase imaš,pa se te bom verjetno spomnila  :D

Barva las, rjava z malo rdeče na eni strani ::) ;D

Citiraj
Ani sem že vse oprostila,ker je res morala mislit samo na Maršija,pa še prvič sta bila na razstavi,tako da jima je vse oproščeno  :D

Seveda, tudi jaz sem jima vse oprostila :-* Na Ano pa itak ne moreš biti jezen no :P

Drugače pa, če smo že pri turistični kmetiji, mojim staršem sem vašo že omenjala, Ana :D Mogoče pa jih kdaj celo prepričam "za kaj več" >:D

Lp

kala,runo,bella

• *
Odgovori #2929 : 23 April 2008, 19:03:03
Aho!

Madoniš Naia in Jana, govorita kot da bi bila jaz ne vem kaj  :o , tolk spešl pa spet nisem  :P

Jaaaaa, Jana lahk bi se kaj oglasili  ;)

Lp
Ana

Dina

• *
Odgovori #2930 : 23 April 2008, 20:35:12
Aho!

Madoniš Naia in Jana, govorita kot da bi bila jaz ne vem kaj  :o , tolk spešl pa spet nisem  :P

Lp
Ana

:o :o :o Ja pa si!!! :-* :-* :-* Neki maš...neki spešl ;) Inside :D

Mi bomo pa zihr pršl ;) Se ti prej najavmo :D

...sledi svojim sanjam

Westy_ka

• *
Odgovori #2931 : 23 April 2008, 20:45:00
:o :o :o Ja pa si!!! :-* :-* :-* Neki maš...neki spešl ;) Inside :D

Točno tako :)

Lp

Dina

• *
Odgovori #2932 : 23 April 2008, 20:52:40
Ane? Lepo, da se še kdo strinja ;D

...sledi svojim sanjam

kala,runo,bella

• *
Odgovori #2933 : 23 April 2008, 21:04:54
Aho!

Pa dajte nehat no  :-[ :-[ . Saj ok za pesjane baje da sem spešl, sam ljudje me majo pa vseen za noro  ;) :D

Aja pa pozabla sem včeri napisat kakšno veselje je bilo ko sva z Maršijem prišla domov. No naprej sem  Kalo in Runča šla sama pozdravit in je bilo veselje kot vedno veliko  :-* . Nato pa pokličem še Maršija in  :o :o 20 minut je bilo slišati samo cviljenje in še enkrat cviljenje, posebno Kala in Marši sta imela pravi šov. Veselje nepopisno  :-* :-*
Popoldne pa gremo pozdravit še Bellčk in zopet je bilo veselja ogromno  :-*

Hm, pa kar naenkrat je Marshallu doma vse dovoljeno, očitno je moral dobit nek naziv da lahk gre na kavč, sicer še mal jamrajo a ne več toliko.  ??? kaj ob naslednjem nazivu dobi svoj kavč  :D :D. Pa vsi ga kličejo maneken, kod da bi z nevem kolikimi tituli prišel domov  :D :D

Lp
Ana

Westy_ka

• *
Odgovori #2934 : 23 April 2008, 21:11:02
Aho!

Pa dajte nehat no  :-[ :-[ . Saj ok za pesjane baje da sem spešl, sam ljudje me majo pa vseen za noro  ;) :D

Aja pa pozabla sem včeri napisat kakšno veselje je bilo ko sva z Maršijem prišla domov. No naprej sem  Kalo in Runča šla sama pozdravit in je bilo veselje kot vedno veliko  :-* . Nato pa pokličem še Maršija in  :o :o 20 minut je bilo slišati samo cviljenje in še enkrat cviljenje, posebno Kala in Marši sta imela pravi šov. Veselje nepopisno  :-* :-*
Popoldne pa gremo pozdravit še Bellčk in zopet je bilo veselja ogromno  :-*

Hm, pa kar naenkrat je Marshallu doma vse dovoljeno, očitno je moral dobit nek naziv da lahk gre na kavč, sicer še mal jamrajo a ne več toliko.  ??? kaj ob naslednjem nazivu dobi svoj kavč  :D :D. Pa vsi ga kličejo maneken, kod da bi z nevem kolikimi tituli prišel domov  :D :D

Lp
Ana

Namesto "za pesjane" sem na začetku prebrala "za pesjanarje" in potem sem te že skoraj napadla, če nas nimaš za ljudi :o ;D Bom morala začeti hoditi prej spat, zadnje čase vse narobe preberem, ali kaj spregledam, ali pišem bedarije,... ::)

In seveda te imamo za noro, ampak v dobrem smislu!! Mislim, da je vsak izmed nas (vsaj mal) nor 8)

Zdaj pa samo še eno vprašanje (v tem sporočilu seveda ;)) Kdaj bodo spet slike? Z Maršijem na sedežni seveda, če mu jo že dovolijo >:D

Lp

kala,runo,bella

• *
Odgovori #2935 : 23 April 2008, 21:17:02
Aho!

No mene imajo za noro v tem smislu da bi me najrajš poslali mal na hladno  :D. Po eni starni mi je še boljše, ker me pol ljudje, ki mi niso všeč pustijo pri miru  :D
Hm slike, danes ni bilo fotiča doma tako da maybe jutri  :P

lp
Ana

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #2936 : 24 April 2008, 21:37:43
Joj kok velik pišete v tej temi. Sem rabila pol ure, da sem prebrala za en teden nazaj  :) :) :)

Ana - vajina prva razstava z Marshallom je bila čudovita :) Ful mi je žal, da nisem prej prišla, da bi vaju videla v ringu. Ampak vaju je pa Dejan pohvalil :)

..:::nemške doge By Dejan and Ines:::.

kala,runo,bella

• *
Odgovori #2937 : 24 April 2008, 21:53:10
Aho!

:D :D meni se pa zdi da sva bila full obupna, vsaj jaz, ko sem vse pozabla kaj moram nardit   :-[
Mi pa smo se danes zopet mal poslikali   :D
Marši

z vetrom v dlakah

tako se jim dogaja

Marši in rožice

pozerčki

Marshall in Lovro ( Lovro se sicer drži kot kisla limona ker mora sedeti v travi )

Bella

več pa tukaj http://soskaklapa.myjalbum.net/pomlad/
Lp
Ana

Westy_ka

• *
Odgovori #2938 : 24 April 2008, 22:10:27
Super fotke Ana! :o Pozerji + rožice lepo gredo skup :D Pa Lovro, ni čudno da se drži tako kislo, ko pa je taka velika, črna mrcina dala svojo veliko, težko taco na njegovo malo nogico :P :-*

Marši je kot zgleda spet malce večji :D Čupeee ( ;D) so spet razred zase - manekeni, Bella pa celi severni medvedek :-* :-*

Boš malo preljubčkala pa prečohala v mojem imenu? No če se ti da ;)

Lp

nyssa

• *
  • winter joy
Odgovori #2939 : 24 April 2008, 22:27:31
Oooo,varuška  :o
Kje pa ima kapico pa vse tisto,kar morajo met varuške?  :D

Ti,a si ziher,da nista Čupe stara tam nekje...8 mesecev?  :o

In Bella...aaaaah,Bella  :-*  :-*  :-*  :-*  :-*  :-*