Mi smo pa imeli danes sila zanimiv dan

Da začnem kar na začetku, za popoldne smo imeli napovedano skupino otrok, ki bi prišla poslušat kako se dela sir. Seveda so prišli, na koncu pa smo se še malo pogovarjali in prišli do te točke, da ne bi bilo slabo če bi te otroke malo spoznali z nego hišnih ljublenčkov in spoznavanje s psi. Seveda sem bila takoj za akcijo in pripeljem Kalo, Runota in Marshalla ( in še nekaj pripomočkov :lol: ) . Seveda je bilo najprej ogromno cviljenja joj kak je ta lep, pa kako je mehak, itd.
Mislim da mi ni treba povedat da so bili psi blaženi. Kala se je obnašala zelo skulirano, Runo itak scrkljanc in pol, Marshall se je pa tud kar naslonil na eno punčko, češ čohaj me, pa obvezno je moral vsakega poljubčkati. Da ne omenjam kako so jim delali repi :lol:
No ob crkljanju smo se pomenili malo o osnovni negi, o tem da kuža ni muha enodnevnica in da je zanj potrebno skrbeti do njegovega zadnjega dne, in še mnogo stvari. Otroci so imeli vprašanj sto in milijon.
Nato pa so imeli željo da bi pesjani pokazali če kaj znajo. Tamali so bili navdušeni nad tem da so jim vsi trije hkrati dajali tace. Pokazali smo jim par trikcev, z Marshallom sva pokazala s frizbijem metuljčke in rollerje, najbolj jih je pa nasmejal Marshall ko se je odločil da bo točko zaključil on, seveda jo je zaključil z rolko :lol:
Skratka imeli smo se fajn, upam da še kdaj ponovimo.
Fotk žal nimam ker ni bilo časa fotkat, se je preveč dogajalo :oops: