Hehe, Marši je bil solidaren in je z nami delil mnenje, da je ta razstava bila porazna. Nobenega prostora za pse, pred ringi taka gužva, da zlepa nisi prišel blizu - da bi si s psom lahko ogledal vse hale, pa še manj

V naši hali, kjer so bile dogice, je bilo vsaj toliko prostora, da so ljudje lahko skoraj brez problemov vozili pse v ring in ven, pa še kdo je lahko prišel pogledat. Drugje je bila katastrofa. Nobenega zračenja, o vecejih sploh ne bom govorila, ker sem še sama začela razmišljat, da bi šla ven na travo raje

Bljak!Pa še samo tri stojnice so bile - dodatki k prehrani, oprema za pse in pa nalepke. Piko na i je pa dodalo to, da se je vonj ocvrtih kalamarov mešal z vonjem prestrašenih psov

Super.
No, in očitno nas je Marši slišal, kako smo sikale čez organizacijo in se je odločil, da se z nami strinja

Solidaren pesjan, ni kaj

Skratka, bila je pač ena izkušnja več za njega in Ano, zame pa tudi, ker se niti pod razno ne prikažem več na razstavi v Šempetru.
Ana, še enkrat hvala za vse, upam, da se je Marši pošteno naspal in da danes že norite

Kati, za slike se boš pa morala na razstavah obrnit name, ker sem jaz ena razstavna mula in nosim vse, kar Ana rabi - v torbici

Pa če boš rabila kaj za kupit z razstav, tudi meni rečt, ker nosim njeno denarnico vedno sabo