Kala, Runo, Bella, Marshall FLN in vsi njihovi prijateljčki

kala,runo,bella · 977251

Ovcka

• *
  • ..: Cosmo :..
Odgovori #3810 : 06 November 2008, 18:33:20
Marshi vse naj naj za prvo svecko!!! :-* :-* :-*

Living is Easy with Eyes Closed

Hoiker's Cosmic Adventure
Moj album

najchy

• *
Odgovori #3811 : 06 November 2008, 18:44:55
Use naj naj!!!

LP Anja
Naj album

nyssa

• *
  • winter joy
Odgovori #3812 : 06 November 2008, 20:53:01
Maršula  :-*  :-*  :-*

Vse naj naj od naše kosmate družbe, pa še posebej od mene. Se te spomnem, ko še nisi imel niti 15 kg, pa se poglej zdaj  :o

Želim ti veliko norenj s svojimi cimri, veliko slastnih žvečk in čohanja!  :-*

nyssa

• *
  • winter joy
Odgovori #3813 : 07 November 2008, 14:21:44
Ježeštana, kaj sem jaz našla in se čisto raznežila  :'(

kala,runo,bella

• *
Odgovori #3814 : 07 November 2008, 14:28:03
joj kak je bil micen, manjši od Kale sedaj je pa trikrat večji od nje  :o

Westy_ka

• *
Odgovori #3815 : 07 November 2008, 22:08:06
Ojoj, a že tolk??

MARŠI!! Vse naj naj za rojstni dan, upam da se vidiva kdaj v bližnji prihodnosti, povej Ani, da naj te kaj pripelje kazat v Ljubljano in da me naj pokliče ko se bo potikala tam, da te pošteno premečkam! Še na veliko veliko let!

Lp

A-Tsa-Rja

• *
Odgovori #3816 : 07 November 2008, 22:11:15
oo kak pikec je bil!  :o Sedaj je pa že res prava marcina  :P

LeA :)

• *
  • Nall
Odgovori #3817 : 07 November 2008, 23:06:51
Ooo,Marši že eno leto ?! Vse najboljše  :-*

Pred vami je ljubezen,zavita v kepo dlak.*

kala,runo,bella

• *
Odgovori #3818 : 08 November 2008, 08:57:06
Marshall se vsem zahvaljuje za čestitke in vam pošilja en velik slinast  :-*

Se vidimo jutri na razstavii, tisti ki boste tam  ;D

nyssa

• *
  • winter joy
Odgovori #3819 : 08 November 2008, 10:19:15
Ja, Ana, a se spomniš, kaka mala žaba je bil? Sem spet včeraj gledala slikico, ko sta s Paxxom gor in je Marši v tvojem naročju  :o Kot da bi bilo včeraj. Takrat je bila Tara še večja od njega  :P

kala,runo,bella

• *
Odgovori #3820 : 08 November 2008, 10:30:34
Ja takrat sem ga še lahk mela v naročju sedaj pa bolj težko, čeprav Marshall misli da je še vedno majhne in se še vedno baše v naročje  :o :D

nyssa

• *
  • winter joy
Odgovori #3821 : 08 November 2008, 12:19:16
Jaaaaa, mala žabica je bil. Je bilo prav luštno gledat tiste njegove velike šape pa une luštkane učke  :-*  :-*  :-*
Mladički so sladki, ja. Ampak ko so večji sloni, so pa tudi  :D

kala,runo,bella

• *
Odgovori #3822 : 08 November 2008, 17:27:45
Evo Marshall je pravkar frišno skopan sfriziran, skratka pripravljen za na razstavo. Je pa največja muka takega norca v bano spravit, ker noter za nobenega hudiča nima posebnega veselja, ko je notri pa uživa ob šamponiranju  ::)  :D

*sara*

• *
Odgovori #3823 : 08 November 2008, 17:54:50
*Marši ti bom jutri voščla  :-* *

Ana se vidimo jutri na razstavi ;)..te pridemo z Ri kej pozdravit :)

...Hey babe, take a walk on the wild side...
...http://goldenhandling.webs.com...

kala,runo,bella

• *
Odgovori #3824 : 08 November 2008, 18:22:03
Sara vidve se kar oglasta vaju bova vesela  ;)

**Jackie**

• Psi so zakon !
  • Mali Pesjanar
  • **
  • Grom & Kana
Odgovori #3825 : 09 November 2008, 09:02:30
Z miceno zamude  :)
MARŠI, VSE NAJBOLJŠE  :-*

Ewe

• *
Odgovori #3826 : 09 November 2008, 14:23:26
Marshall vse najboljše!  :o "Malo" zamude, ampak iz srca.  :-*

Dina

• *
Odgovori #3827 : 09 November 2008, 14:25:00
Cel dan že stiskamo pesti za vaju, tako, da uspeh ne sme izostati! ...čakamo samo še poročilo :P

...sledi svojim sanjam

kala,runo,bella

• *
Odgovori #3828 : 09 November 2008, 19:07:34
Hm Kati očitno si malo švoh držala pesti  :P

Namreč danes je bil Marshall neocenjen, ker se je bal sodnika oziroma bolje rečeno ko je stopil sodnik proti njemu je zbezlal in rinil iz ringa oziroma me je vlekel iz ringa.
Skratka ni bilo možno ga oceniti. Sicer začetni krog sva odtekla, ga postavim stopi sodnik do njega Marshall zbezlja, ga zvlečem notr še ene dvakrat, dokler je ocenjeval Prisa in je Marshall stal je bilo vse OK, sicer ni stal kot bi morla ker takrat tudi tuhtala nisem na to, se mi je šlo bolj zato da obstane v ringu, pred gobcem sem mu držala pribolšek ( ki mi ga je prijazno dala ena tuja razstavljalka) in je stal ko pa je vidle da gre sodnik proti njemu se je postavil na zadnje tace in rinil iz ringa.

Skratka ni šlo in sem potem sodniku samo odkimala da pač ne gre.

No na koncu popoldne ko je bil ring prazen smo šli malo preverjat kaj bi ga lahko motilo a je bil res samo sodnik ali še kaj drugega. No v tem ringu so bila ogledala polovica zakrita polovica ne. No jaz ga postavim, sevea se je upiral iti noter, Naia mu poskuša pogledat zobe zbezlja ( obrnjen je bil proti ogledalom ) ga obrnem kontra da gleda iz ringa, Naia poskusi še enkrat vse OK, pusti in stoji pri miru.
Tako da moožno da so ogledala, pa še nekaj sodnik je pred ocenjevanjem Marshalal in Prisa šel na cigaret in Marshall cigaretnega dima ne prebavlja ravno, ker tudi Naio kadar kadi ne obožuje kaj preveč, pa jo ima drugače zelo rad.
Skratka variant je ogromno, Marshall je bil tudi živčen, vsega po malem in pač ni bil pripravljen dealti.

Bi lagala če bi rekla da nisem vsaj malo razočarana po drugi strani pa to sprejemam kot eno izkušnjo več.

Vseeno pa hvala vsem za moralno podporo in vse  :-*

*sara*

• *
Odgovori #3829 : 09 November 2008, 19:23:17
Tudi to se zgodi. Kot si rekla...poskušaj s tega pobrati najboljše oz. poskušaj premagati strah pred ogledali..če je to res to. Sem vas iskala pa zgleda da sem bla prepozna..sem prišla okrog 12.20 pa je bla tam sam še 1 doga... ::)  :-\ ...se pa kje drugič srečamo ;). Prideta kej v lj?

...Hey babe, take a walk on the wild side...
...http://goldenhandling.webs.com...

A-Tsa-Rja

• *
Odgovori #3830 : 09 November 2008, 19:30:23
Se zgodi...  :-\ Sej važno da je bilo eno pasjo druženje in izkušnja več  ;) Sem pa tudi jaz tako kot *sara* prišla prepozno, ker je bila notri modra dogica  :( Upam da vaju naslednič ne bom zamudila!

Dina

• *
Odgovori #3831 : 09 November 2008, 19:37:38
Ja itak da sem močno stiskala pesti, me kar členki bolijo :-[

Ne sekiraj se Anči, bo drugič boljše ;)

...mogoče kaka fotka zame? :-[ :-[ :-[

...sledi svojim sanjam

kala,runo,bella

• *
Odgovori #3832 : 09 November 2008, 19:42:20
Mah saj se sploh ne sekiram, je pač mel slab dan.
Sara sicer malo dvomim to z ogledali, ker imam v sobi eno veliko v katerem se nosto gleda, ne vem no, lahko da je bilo vsakega malo, sicer pa tak ni važno.

Sara in Ula saj nista nič zamudili  :D , priznam pa da tudi približno nimam pojma kako so odreagirali ljudje okoli naju ko je Marš poskakoval naokoli kot zajec, ker mi je blo takrat pomembno samo to da ga nekako obdržim na ovratnici  ::)

Kati glede fotk nemcev, po pravici povedano ne vem kaj imam na fotiču, bom pregledala če se najde kak prilepim, ker fotiča skoraj da nisme imela v roki, pa tudi tam ko so bili nemci jaz z Maršom nisme mogla ker e bila totalna gužva, mogoče sta Naia in Jelena kaj poslikali ko sta bolj naokoli hodili  ;)

Aja Sara v Ljubljani se razstavljala ziher ne bova, dvomim da bova kdaj še šla na notranjo mogoče edino Celje  ;)

kala,runo,bella

• *
Odgovori #3833 : 09 November 2008, 21:11:45
Prav veliko fotk dogic ravno ni, jaz skoraj nič nisem fotkala. No da ji pokažem par  :lol:
Marshall se relaksira

meni zelo lušna dogica, ena lepših na razstavi

kavalirčki

Pris

Max in Ohara

ostale pa tukaj
http://svigaahila.jalbum.net/Cacib%20Vrtojba%202008/index.html

p.s Kati sorry tudi enega NOja nista pofotkali  :-[ ( jaz pa po pravici povedno nisem videla nobenega no edino enega, pa nisme imela fotiča pri sebi takrat )

nyssa

• *
  • winter joy
Odgovori #3834 : 10 November 2008, 12:13:14
Hehe, Marši je bil solidaren in je z nami delil mnenje, da je ta razstava bila porazna. Nobenega prostora za pse, pred ringi taka gužva, da zlepa nisi prišel blizu - da bi si s psom lahko ogledal vse hale, pa še manj  >:(
V naši hali, kjer so bile dogice, je bilo vsaj toliko prostora, da so ljudje lahko skoraj brez problemov vozili pse v ring in ven, pa še kdo je lahko prišel pogledat. Drugje je bila katastrofa. Nobenega zračenja, o vecejih sploh ne bom govorila, ker sem še sama začela razmišljat, da bi šla ven na travo raje  ::) Bljak!Pa še samo tri stojnice so bile - dodatki k prehrani, oprema za pse in pa nalepke. Piko na i je pa dodalo to, da se je vonj ocvrtih kalamarov mešal z vonjem prestrašenih psov  ::) Super.
No, in očitno nas je Marši slišal, kako smo sikale čez organizacijo in se je odločil, da se z nami strinja  :D Solidaren pesjan, ni kaj  ;D
Skratka, bila je pač ena izkušnja več za njega in Ano, zame pa tudi, ker se niti pod razno ne prikažem več na razstavi v Šempetru.

Ana, še enkrat hvala za vse, upam, da se je Marši pošteno naspal in da danes že norite  ;D

Kati, za slike se boš pa morala na razstavah obrnit name, ker sem jaz ena razstavna mula in nosim vse, kar Ana rabi - v torbici  :D
Pa če boš rabila kaj za kupit z razstav, tudi meni rečt, ker nosim njeno denarnico vedno sabo  >:D  >:D  >:D  :D

kala,runo,bella

• *
Odgovori #3835 : 10 November 2008, 12:20:56
Ja moj pesjan je full solidaren  ::) :D

Naia very funny, drugače sem pa vama z Jeleno naročila ko sta se okoli šetale da pofotkajta NO-je ko jih srečata, ampak vidve sta bile gluhe in imam polovico fotk od argentincev, pa bulov  ::)

Ja moja denarnica pa beleži primankljaj  :D

Marško še kar spi, zjutraj je šel ko ven potem pa spat, potem je jedel sedaj pa spet spi in še pokril se je  :o :D

nyssa

• *
  • winter joy
Odgovori #3836 : 10 November 2008, 12:30:33
in imam polovico fotk od argentincev, pa bulov  ::)

A te še kar preseneča?  :o  :P
Argentinci so bili pa res njami, pa veliko jih je bilo  :-*  :-*  :-* Za bullčke mi je pa res žal, da so bili ringi tolko okupirani, da nisem zraven prišla  >:(
No, sem ti pa naredila skoraj eno solidarno sliko škota,ane?  ;D

kala,runo,bella

• *
Odgovori #3837 : 10 November 2008, 12:47:38
Ja no seveda me še kar preseneča, naslednič ti bom rekla narediti moraš 400 fotk pa na vsaki mora biti druga pasma  :P :D
Jap škote si lepo ujela   :-*

nyssa

• *
  • winter joy
Odgovori #3838 : 10 November 2008, 14:00:27
No, pol bomo pa šli kar v zavetišče, tam brez problema najdeš 400 različnih pasem  :o  :D  ;D

kala,runo,bella

• *
Odgovori #3839 : 10 November 2008, 14:42:53
 :D :D kar pozabi, boš ti to kar na razstavi pofotkala  :D

Drugače pa bo Marško par dni na bolj kot ne počivanju, sprehodi sam ona povodcu, ker je včerja malo čudno stopil na zadnjo taco, sicer bolj kot ne šepa ko vstane, ko razmiga taco je ok ampka bomo vseeno previdni