Zina hvala

Moje osebno mnenje je da če je pes pravilno socializiran in navajen na vse možne stvari, da je zelo malo možnosti da boš na sprehodil naletel na nanavadno situacijo. Kaj mi rabi enkratno vzgojen pes ki mi na miglaj prsta počne vse kar od njega želim, če se bo na sprehodu naprimer ustrašil glasnega poka. Čisto nič, iz izkušenj vem da ko je psa strah ne pomagajo nobeni ukazi nobeno osvojeno znanje, takrat pomaga samo izredna navezanost psa na lastnika pa še to ne vsakič. Rajši imam doma psa ki je navajen vsega in svašta kot pa psa ki bo izvajal ukaze ko ga bom samo pogledala.
No sedaj sem dala še par tem za obrekovanje, ampak tako je moje mišlenje

Urša ja igral ja, skoraj prepričana sem da bi se on z velikim veseljem z njimi podil po travnikih

Bo pa potreboval še kar nekaj srečanj s konjički da bom jaz čist mirna ko jih bomo srečali, ampak sedaj vsaj lahko grem mimo pašnikov v naši okolici brez da bi me bilo strah da se jih bo bal in vlekel nazaj, itd v glavnem grem lahko mimo brez kaknih hudih presenečenj.
Kati ti konjički so lipicanke, od Urše je tale žrebica ( slika je slabe kvalitete zato jo zadnjič nisme dala gor ), ostalih njenih pa nisem videla