Mene pa zanima, kaj priporočate glede na to, da živim v blokovskem naselju, kjer lastniki psov ne pospravljajo iztrebkov za njimi in bi bilo zelo verjetno, da če so tako malomarni, da tega ne naredijo, da tudi psa ne peljejo na cepljenje... In dobim 10 tednov starega mladička (mama vakcinirana ter kužika 1.), pa ne vem kako in kaj do drugega cepljenja. Ali naj imam do takrat kužija v stanovanju in lulamo in kakamo na pleničko... Ker že če samo peljem pred blok, je zelenica vsa pokakana in polulana

Ali je dovolj zaščitena, da jo lahko vozim na krajše sprehode? Ker do sedaj na to nisem niti pomislila, sedaj me pa malce grabi panika. Poleg tega sem pa slišala, da naj bi pes v vsakem primeru zbolel, če pride v stik s kugo. Ali je to res?
Kakšna so vaša mnenja o vodenju mladička pred blok, predno bo drugič cepljena pred kužnimi? Ter še to, kdaj naj drugič cepim, ker sem zasledila dve variante-pri 12. tednih ali pa pri 14. tednih. Ker če peljem cepit pri 12. še nekako zdržimo tista dva tedna doma, da pa čakam do 14. pa se mi zdi kriza.
Če ne bi živela v takšni okolici, kot živim, bi kužiko pač peljala ven ter se izogibala psom in njihovim iztrebkom, pri nas pa je res vse pokakano

Če ne dopustiš, da bi ti srce otrdelo, če izkazuješ soljudem kaj prijaznosti, ti bodo odgovorili z naklonjenostjo. Podarili ti bodo prijazne misli. Če pomagaš mnogim ljudem, te bo spremljalo mnogo dobrih misli. Naklonjenost ljudi je več vredna kakor bogastvo.
Henry Old Coyote