NOVO!
Joj, najina mala kavalirka je bila včeraj na svojem 2. cepljenju proti kužnim. Najprej je vse izgledalo povsem ok: pridno je čakala v čakalnici skupaj z enim muckom in 4 kužki, ko je bila na vrsti je spet vse prevohala, raziskala mizo, se lepo pustila pregledat in ob injekciji spustila samo kratek pisk, v naslednjem trenutku pa je že mahala z repkom in glodala pasji piškotek

Čez kakšni 2 urci pa je jokala in pisknila vsakič, ko si se je dotaknil na tisti polovici telesa, kjer je bila cepljena

Boga revca se ni mogla nikakor udobno namestit, ampak je po pol urce vseeno zaspančkala (izgledalo pa je, kot da je zadnja tačka kar malo omrtvičena). No, čez par ur je še bruhala

Danes je sicerkot nova - mini pisk spusti samo, če se je malo močneje dotaknem na mestu, kjer je dobila pikico, tako da domnevam, da je bila reakcija povsem običajna.
Zanima pa me:
*mislite, da je z bruhanjem šla ven tudi tabletka proti glistam, ki jo je dobila 4 ure pred tem? Ali se je v tem času že absorbirala v telo?
*veterinarka je svetovala še 3. cepljenje proti kužnim boleznim, ker je bila tudi Binina mami cepljena (jaz pa povsod berem, da ravno v primeru cepljene mami, mladiček dobi to cepivo samo dvakrat)

*bega me tudi to, da je 3. cepljenje in cepljenje proti steklini svetovala kar v paketu pri 4 mesecih. Skeptična sem, ker je že tole cepljenje bilo mini šok za njeno telo, takšno cepljenje plus steklina se mi zdita pa še precej močnejša kombinacija, ki bi lahko prinesla še malo hujše reakcije.
Hvala za odgovore in pozdravček vsem vašim kosmatim prijateljem

Eva