Ojla!
Z Mišo (Baki) sva bile včeraj pri Mojci. S seboj sva imeli Taja, Bakca pa ne, ker je na počitnicah na vikendu. Pri Mojci smo se fino naklepetali (kar je posledica, da slik ni veliko in niso nevem kako raznolike) in se v glavnem imeli zelo lepo. Taj je spoznal tudi Mojčino mucko, ki mu je bila zelo všeč, sta se gledala in ovohavala, čeprav sta se sprva malo bala en drugega. Thuja in Taj sta se veselo naletala in naigrala, ter si kradla palice, Latina je pa vse skupaj opazovala in vsake toliko poskušala malo sprovocirati Taja, da bi se igral še z njo.

Deep pa je počival na hladnem v hiši.

In slikice...

Drugače ste pa verjetno že brali v berni temi, da so izvidi testiranja za klopne bolezni prišli pozitivno za obe, se pravi za borelijo (titre - 1:400) in erlihijo (titre - 1:128).
Vendar se Taj počuti dobro in je kot ponavadi poln energije in pravi veseljak. Tudi tablete, ki jih jemlje - antibiotiki Clinofug, mu ne povzročajo težav, prenaša jih dobro in nima nobenih stranskih učinkov.
Čeprav sem bila sprva, ko sem zvedela za rezultate čisto na tleh, mi je zdaj bolje, saj sem se pogovarjala z mnogimi, ki se spoznajo na te bolezni in imajo tudi pse, ki imajo prav tako klopne bolezni in sem spoznala, da kuža lahko čisto normalno živi naprej z boleznijo, ne da bi mu kaj oteževala življenje. Samo treba je pazit, da je dovolj odporen in da ima močan imunski sistem. Za to bomo pa skrbeli z vitaminčki in z zdravo prehrano in tako bo po mojem vse v redu.

Lp
Tina in Taj