Malena3 - kako je lepa priponka - hvala ti!
Darja - Rick bo vsekakor zavedno ostal v mojem srcu, ni dneva da ne bi pomislila nanj in na njegove iskrive očke.
Aska - Res imam občutek, da pazi na name in na celo našo družino in na Taja izza zvezdic.
Na žalost res enkrat pride do tega, vendar vedno, ko pride do tega je to prekmalu in nikoli nisi pripravljen na to,
meni se je takrat porušil svet, vendar sem si malo opomogla, ko sem dobila Northa, drugega nemškega ovčaja,
saj je bilo z njem kot z vsakim mladičkom veliko dela. Vendar kakorkoli obrneš Rick je bil en in edini.
Samo za informacijo, da ne boste debelo gledali kdo pa je North, North je bil krasen kuža do nas, vendar zelo agresiven do
drugih psov in psic, pa tudi pri ljudeh mu ni bilo za zaupati, pa čeprav je imel isto vzgojo, kot Rick in Taj, zgleda, da je šlo
pri njemu za gene. Vendar smo se tolažili s tem, da če je do nas dober potem je ok in se sprijaznili, da ga moramo imeti na
sprehodu in pri obiskih vedno pod strogo kontrolo, da nebi kdaj komu kaj storil. No, vendar se je vse spremenilo, ko je bil star
tri leta, se mu je čez noč - verjamete ali ne - vedenje do nas spremenilo. Še danes ne vem kaj je bilo, saj je dobival od nas
samo ljubezen in skrb za njega, vendar je tistega dne začel renčati in ugriznil je očeta, kasneje je hotel napasti še mene, vendar me ni ugriznil saj sem se pravočasno umaknila. Tako, da smo po tehtnem premisleku Northa, dali policaju, ki trenira policijske pse in njihove vodnike v upanju, da mu bo vedenje lahko spremenil. Vendar ni šlo. Ni ga mogel premakniti za centimeter, se pravi da je vedenje do danes ostalo isto in nespremenjeno.
Sedaj uživa nekje na Goriškem pri nekem drugem policaju, katerega ne moti
da je agresiven. Vseeno mi je bolj všeč to, kot pa da bi moral pod injekcijo. Ta policaj, ki ga ima zdaj pravi, da ko začne renčati
se mu umakne in pride nazaj do njega, ko se pomiri. Ne vem mogoče gre za kakšno bolezen na živcih mogoče pa je samo
karakterno tak.

Me pa pomirja misel, da ima kljub vsemu dobro pasje življenje.
North:

Več Northovih in Rickovih slik si zaenkrat lahko pogledate v članku o nemškem ovčarju.
http://www.pesjanar.si/index.php/2007/568Lp
Tina