Res sem vesela, da so vam slikice všeč!

Glede fotoaparata imamo pa novo pridobitev, tako, da bodo od zdaj naprej slikice še lepše, saj imamo na svoji strani zdaj 15x zoom, ki pride zelooooo prav, prej smo imeli pa 3x zoom. Pa še par funkcij pripada zraven, ki pridejo zelo prav. Na splošno je vse veliko boljše.

Joj, ko bi ti videla, kakšen problem ga je bilo spraviti v ambulanto na Veterinarski Fakulteti, ker je imel nazadnje, ko je bil tam slabo izkušnjo in strah je bil ogromen. Nismo ga mogli spraviti čez glavna vrata, tako da smo šli noter skozi stranski vhod, tam je šlo pa lažje in ker je bil potem tako pogumen, glede na njegov velik strah, si je Piggy-ja pošteno zaslužil!

Sem mu pa kupila poleg Piggy-ja še eno igračko, ki je gumjasta, tisto bo dobil pa jutri, da ne bo vsega preveč naenkrat. Druga igračka je pa pinky gumjasti podolgovati kužek.

Za tega se moramo pa še spomniti ime, mogoče bo pa Pinky. Imena pa zato dajemo igračkam, da mu potem lahko rečem npr. "Taj prinesi Piggya" in potem išče to določeno igračko po stanovanju in mi jo prinese.

Joj, ko bi Taj vedel, da je roza barva za punčke, bi me po mojem pošteno postrani gledal, ker mu skoraj vedno kupim kaj v roza.

Ampak, če je pa meni takooo všeč.

Še njegova najljubša dekica, ki jo cele dneve nosi s seboj po stanovanju in spi z njo je v roza barvi.

Lp
Tina