-- Berni Taj --

Taj · 573569

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #300 : 30 Maj 2007, 17:14:57
Zmenjeno! :)

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #301 : 01 Junij 2007, 21:26:08
Ojla!

Mi smo bili pa danes pri veterinarju. Taj je dobil pikico (beri: vzeli so mu kri), ker smo dali testirati kri za borelijo in erlihijo, ter dali pregledati krvno sliko. Rezultati krvne slike so že in so zelo dobri. Taj je namreč glede na krvno sliko zdrav kot riba, kar me neznansko veseli. :) Trombocidi so super, namreč če bi bili znižani (če se ne motim), je rekla veterinarka, da bi bila to lahko posledica erlihije, tako ker so pa v redu, pravzaprav super, je pa ogromna verjetnost, da Taj erlihije nima. Testi erlihije in borelije bodo znani v roku 10-ih dni. Takrat poročam naprej. Držim pesti, da bo oboje negativno.

Smo dali pa pregledati še ušeska, ker je včeraj Taj stresal z njimi in je rekla veterinarka, da ima super lepa ušeska (točno njene besede), da je pa verjetno stresal samo zato, ker ima v ušesih dlako, ki pa jo bomo spravili ven z Clorexy Derm tekočino, katero bomo nalili v ušeska, fino zmasirali in nato se bo Tajček stresel in dlaka bo šla ven. To moramo ponavljati enkrat na dan en teden in bo potem ok. V glavnem zaenkrat vse super! :)

No, sedaj pa še slikice...

Včerajšnje poziranje na dvorišču...[/b][/i] 8)

*** Tajev pogled: Catch me if you can! :D

*** Naš frajer: *** Trikec "prosi": *** Trikec "dol":

Več slikic lahko vidite v albumu ---> Maj 2007

Današnje slikice...
8)

Taj s svojo žogico in oboževano roza dekico:

Taj s svojo novo igračko, ki jo je dobil danes zato, ker je dobil pikico (dal kri):

*** pa, če to ni zadovoljen bernski obrazek: *** nova igračka pujsek po imenu Piggy:

Upava, da vam bodo slikice všeč! :)

Lp
Tina in Taj

pika*

• Gost
Odgovori #302 : 01 Junij 2007, 21:43:45
Tina, ni ti treba upati če so nam všeč. VEDNO so sam všeč, Taj vedno tako lepo pozira in tudi barve so vedno tako lepe in slike tako čiste. (Kaj ste profesionalni fotografi ali imate samo presneto dober fotoaparat?) ;D
Pridn Taj da je dal pikico (kri), tudi jaz sem jo mogla dati v četrtek in mislim da me je bilo veliko bolj strah kot Taja, jaz si takega piggyja ne bi zaslužila, ker sem bila prava reva ;D
lp

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #303 : 01 Junij 2007, 22:27:01
Res sem vesela, da so vam slikice všeč! :) :-*

Glede fotoaparata imamo pa novo pridobitev, tako, da bodo od zdaj naprej slikice še lepše, saj imamo na svoji strani zdaj 15x zoom, ki pride zelooooo prav, prej smo imeli pa 3x zoom. Pa še par funkcij pripada zraven, ki pridejo zelo prav. Na splošno je vse veliko boljše. :)

Joj, ko bi ti videla, kakšen problem ga je bilo spraviti v ambulanto na Veterinarski Fakulteti, ker je imel nazadnje, ko je bil tam slabo izkušnjo in strah je bil ogromen. Nismo ga mogli spraviti čez glavna vrata, tako da smo šli noter skozi stranski vhod, tam je šlo pa lažje in ker je bil potem tako pogumen, glede na njegov velik strah, si je Piggy-ja pošteno zaslužil! :)

Sem mu pa kupila poleg Piggy-ja še eno igračko, ki je gumjasta, tisto bo dobil pa jutri, da ne bo vsega preveč naenkrat. Druga igračka je pa pinky gumjasti podolgovati kužek. 8) Za tega se moramo pa še spomniti ime, mogoče bo pa Pinky. Imena pa zato dajemo igračkam, da mu potem lahko rečem npr. "Taj prinesi Piggya" in potem išče to določeno igračko po stanovanju in mi jo prinese. ;D

Joj, ko bi Taj vedel, da je roza barva za punčke, bi me po mojem pošteno postrani gledal, ker mu skoraj vedno kupim kaj v roza. :-[ Ampak, če je pa meni takooo všeč. ::) Še njegova najljubša dekica, ki jo cele dneve nosi s seboj po stanovanju in spi z njo je v roza barvi. :D

Lp
Tina

Baki

• *
  • Ko se enkrat zaljubiš v bernčka,...
Odgovori #304 : 01 Junij 2007, 23:26:14
Ko sem brala, da si mu kupila pinky igračko sem prav pomislila na to, kar si že potem sama naprej napisala. Roza igračke, dekica,...., joj, ubogi fant!  :D :D :D

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #305 : 02 Junij 2007, 10:23:09
Jah Miša, saj veš kako je, a ne! :D
Pa saj hvala bogu je njemu vseeno, važno, da igračke piskajo in so zanimive in pa da je dekica mehka. ;D

Bela stella

• *
Odgovori #306 : 02 Junij 2007, 18:12:54
Kok hud pujsek hahaha :d Super!
Taj je pa lep kot vedno  8)

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #307 : 02 Junij 2007, 18:15:10
Bela Stella - hvala in lepo, da ti je pujsek všeč in da ti všeč Taj... Taj kar raste po vseh teh pohvalah! :D

Bela stella

• *
Odgovori #308 : 02 Junij 2007, 18:30:26
Kje si ga kupila? Naša Nala tudi zdaj dobiva cel živalski vrt igračk :D In tale pujsek bi direkt tja not pasu :D

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #309 : 02 Junij 2007, 18:43:21
V Mr. Petu! Stane pa malo manj kot 10€... ;) Jaz sem ga kupila včeraj in jih je bilo tam še ene šest komadov... ampak bodi pozorna, eni ne piskajo dobro oziroma delajo "hrk hrk", tako da vsakega posebej malo sprobaj! ;)

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #310 : 02 Junij 2007, 19:53:05
Ta igrača pujsek je res lepa, samo, a ga imajo tudi v kašni drugi barvi, ker meni roza ravno ni všeč :-\ Če piska gor ali pa dol, ker Aska itak se ne zmeni na te piskajoče igrače ;D

Pa ima Taj igrače vedno na razpolago? Aska jih nima vedno na razpolago.

lp

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #311 : 02 Junij 2007, 19:57:56
Meni je pa ravno roza barva všeč, praviloma so mi všeč vse barve v pastelnih tonih, se pravi svetle barve. Tudi kakšna živa pride v poštev.  :)

Taj ima nekaj igrač vedno na razpolago (to so striktno varne igrače), nekaj jih ima samo, ko sem jaz zraven ali kdo drug od naših, da nadzoruje igro, nekaj pa jih ima samo za igro z mano (vlečenje, lovljenje, prinašanje ). ;)

Lp
Tina

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #312 : 02 Junij 2007, 20:06:57
Bom šla malo v Mr. Peta pogledat in za Asko kupit kako novo igračo. A to šele naslednji teden,če si jo bo zaslužila ;) ;D

Ja potem pri Taju to nič ne vpliva na šolo, če jih ima tako skoz na razpolago? Aski sem puščala eno kuro v pesjaku in en kong v stanovanju, ko je bila tam, vedno na razpolago. Sedaj ima še to ukinjeno, ker se že tako nerada igra :-\ Za trening imam pa samo eno klobaso, ker edino na tisto najbolj dela in jo ima rada.

lp

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #313 : 02 Junij 2007, 20:11:02
Ne nič ne vpliva na šolanje... Taj je vedno pripravljen na igro in akcijo! :D

Kot pravim imava pa za šolo in skupno igro posebne igrače... ;)

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #314 : 03 Junij 2007, 09:34:49
Super, da to nič ne vpliva ;D

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #315 : 03 Junij 2007, 20:16:07

Mi smo bili pa danes v Iškem Vindgarju in smo se imeli zelo lepo. Taj se je načofotal, midva s fantom sva se mu pa nasmejala ob njegovih vragolijah, ki jih počne v vodi. In sedaj, ko je že suh izgleda kot kakšen pravi medo, tale Iška kužata dodobra skopa, je učinek skoraj enak, kot da bi ga fino našamponiral in temeljito skopal. Na žalost nimam nobene slikice zdaj suhega Taja, ker sem trenutno pri fantu, prej ko sem bila doma, pa nisem imela s seboj fotoaparata. Resnično je lep in prav vidi se kako zelo mu je zrastla dlaka, na sprednjih nogah ima tiste resice zelo bogato in lepo odlakane, bučko ima tudi podobno levčku... v glavnem je pravi medvedasti cukerček. :-* :)

Poziranje v vodi...

Norenje po vodi...

Več slikic si lahko ogledate v albumu --> Taj - Iški Vindgar - 3.6.2007  :)

Lp
Tina in Taj

pika*

• Gost
Odgovori #316 : 03 Junij 2007, 20:19:12
Spet same super slikce. Blagor vam, ko se lahko kopate. Men se pa naš Spiek tako smili, že ko je prišel s klinike tam blizu teče voda in je še napol omotičen hotu it v vodo pa žal ne sme ;D

Poljubčke in pozdravčke tebi in Taju. :-*

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #317 : 03 Junij 2007, 20:33:54
Pika* - hvala! O ti revček Spike... a on je pa prvo pomislil na kopanje, ko je prišel iz klinike - kok je dober! :D :)

Taj tako uživa v vodi... je kot ena skokica, ker tolk skače po vodi, pa tunka glavo pod vodo, pa nevem kaj še vse... v glavnem ni da ni... :D

Pošiljava nazaj tudi vam poljubčke in pozdravčke! :) :-*

Tina in Taj

Bela stella

• *
Odgovori #318 : 04 Junij 2007, 10:11:57
Taj se je mel spet fino, kot vedno ;)
Kako pa Taja prevažate v avtu drugače? Najbrž imate box, ker sicer bi bil avto prekrasen od mokrega Taja  :o

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #319 : 04 Junij 2007, 10:52:01
Bela Stella - Ne nimamo boxa... Taj se vozi kot predsednik na zadnjih sedežih. :D

Ko je moker, ga predno gre v avto fino obrišemo z brisačkami, ki jih imamo vedno s seboj, potem pogrnemo čez sedeže deko in potem lahko Taj lepo sedi oziroma leži na svojem mestu. ;)

Ja Tajček v vodi uživa sto na uro! 8)

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #320 : 05 Junij 2007, 10:04:50
Evo pa je za nama tečaj Urban na Kd Krim. Včeraj smo imeli zaključni izpit, ki sva ga naredila uspešno in sicer zbrala sva 46 točk od možnih 50ih. Tako, da sva bila zadovoljna in presrečna, ker nama je uspelo! :)
Taj je bil zelo priden in sem zelo ponosna nanj. Super je bil! ;D 8)

Taj s sošolci:

*Bobby - *Georgy - *Daisy -
*Cross - *Pia - *Hugo -

Midva:

Več slikic TUKAJ :)

Lp
Tina in Taj

pika*

• Gost
Odgovori #321 : 05 Junij 2007, 10:08:44
čestitkeeeeeeeeee :D ;D

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #322 : 05 Junij 2007, 10:11:18
Pika* - Hvala! :-*

Bela stella

• *
Odgovori #323 : 05 Junij 2007, 12:33:25
Bravooooo Taj  :-* Sej smo vedl, da vama bo uspelo ;) Super!

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #324 : 05 Junij 2007, 12:36:00
Bela Stella - hvala! :-* ;D

zoe

• Moderator
Odgovori #325 : 05 Junij 2007, 12:40:58
Čestitke tudi od mene! Mi smo imeli za vami trening, tako da smo se tudi mi najedli dobrot ;D

"Get over your hill and see what you find there, with grace in your heart and flowers in your hair"

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #326 : 05 Junij 2007, 12:47:10
Zoe - hvala!  :-* :)

O fino... :) če je sploh kaj ostalo za pojest! :D Spili vem, da smo čisto vse! :o

Do kdaj ste pa bili na vadišču, ker midva sva šla domov okoli 21.30h...smo še klepetali... škoda, ker se nismo spoznali še v živo!
Kateri tečaj pa obiskujeta?

Lp
Tina

zoe

• Moderator
Odgovori #327 : 05 Junij 2007, 12:50:34
Tam smo bili od osmih do pol enajstih ;D sva pa pri reševalcih :)

lp

"Get over your hill and see what you find there, with grace in your heart and flowers in your hair"

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #328 : 05 Junij 2007, 13:40:05
Aha... ja sem videla reševalce... :) Drugič te pocukam za rokav, ko se vidimo! ;)

scythe

• Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
  • When I Grow Up I`ll Be Stable...
Odgovori #329 : 05 Junij 2007, 13:43:53
Čestitke za uspešno opravljen izpit!¨ :)