-- Berni Taj --

Taj · 573119

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #420 : 30 Junij 2007, 11:33:22
Včeraj sva bila s Tajem na berni sprehodu v Iški Vindgar, kjer se je zbralo 10 bernijev... bilo je zelo luštno in naši bernčki so uživali sto na uro, ko so se igrali in čofotali po vodi... :)

Taj v Iškem Vindgarju na Berni sprehodu...

Taj po prihodu domov...

Več slikic lahko vidite na --->TUKAJ  ;)

Lp
Tina in Taj

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #421 : 30 Junij 2007, 15:43:21
Lepe slikce, Taj je res pravi maneken :)

lp

Bela stella

• *
Odgovori #422 : 01 Julij 2007, 12:43:28
10 bernijev, ulala to je pa kar lepa številka ;) Taj je pa itak že inventar v Iškem ;) Lepo da ga tkole vozite na izlete, super slikce kot vedno  8)

polonči

• *
  • *-moja banda-*
Odgovori #423 : 01 Julij 2007, 13:07:34
Tina super slikce :o

:)

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #424 : 01 Julij 2007, 15:41:15
Bela Stella, Polonči in Aska - lepo da so vam slikice všeč... ja Tajček zelo uživa v Iškem in se zelo rad podi po vodici. :)

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #425 : 09 Julij 2007, 22:23:52
Ojla!

Jutri je zadnji dan jemanja tablet Clinofug oziroma konec štrir-tedenske kure. Končno. Kot veste se je Taj v drugem tednu in pol začel počutiti slabo, ni hotel jesti in veliko je spal, ni imel volje do ničesar. No in po temeljitem pregledu pri veterinarju smo ugotovili, da so to stranski učinki tablet. Sedaj se stanje že teden dni izboljšuje, danes je bil zelo živahen in sirček je z veseljem papcal.  :) Tako, da sva se naučila nov "trikec", da ima Taj kapico na glavi in si je ne skuša spraviti s sebe oziroma pazi, da mu ne pade dol. In prav lepo mu je šlo... sem ga tudi poslikala - seveda. :D Aja... pa danes je spet dobil novo igračko, ker je tako priden - vedno bolj - pravi cuker!  :-* In sicer dobil je roza ježka, ki piska... :)

Evo in po dolgem času spet nekaj slikic od naju. ;)

Poziranje...

Poziranje med rožicami... :)

Pa še s kapco... :-*

Lp
Tina in Taj

Bela stella

• *
Odgovori #426 : 09 Julij 2007, 22:41:49
Kako vam uspe, da Taj tako pozira hahaha. Prav svetoven je :D Pa sploh tisto modro ozadje, kot pri fotografu haha. Taj je itak n1 maneken ni kej rečt. Me veseli, da se počuti bolje. Igračko bi pa dobil tako ali tako a ne ;) :D

Baki

• *
  • Ko se enkrat zaljubiš v bernčka,...
Odgovori #427 : 10 Julij 2007, 07:08:31
Super, da se bo zdravljenje že zaključilo. Sem mi zdi, da so se ti 4 tedni tako hitro odvrteli.

p.s. Lušne slikce!

lp,  miša

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #428 : 10 Julij 2007, 08:43:25
Bela Stella - kako ga naštimamo... ja prvi pogoj je, da je on pripravljen na slikanje oziroma, da se mu da... :D Potem ga pa namontiram v želeno pozicijo in škljoc škljoc.... :D
Kar se pa igračke tiče imaš čisto prav - v vsakem primeru bi jo dobil! :-[ :D

Miša - Ja so šli kar hitro mimo tile 4 tedni zdaj ko pogledam za nazaj... ampak sta bila pa zadnja slaba dva kar mučna.. za Taja ker se je slabo počutil in zame in celotno družino, ker smo bili pod stresom in v skrbeh, saj ne veš kako bi mu lahko pomagal, da bi se počutil bolje. Ampak hvala bogu je Tajevo počutje spet v redu, dobro se počuti, igra se, igrava se, nagaja in še in še... :)
Edino apetit ga še malo daje... vendar imam občutek, da bi imelo tukaj prste vmes tudi majčkeno izmišljevanje... se je po mojem sedaj malo razvadil, pa bi on skoz zrezke jedel, pa še to ne vse... :o tiste njemu "ta dobre" - to pa niso vsi  ;) ...itd... kaj čmo, pameten dečko! 8) :D :P

Lp
Tina in Taj

Baki

• *
  • Ko se enkrat zaljubiš v bernčka,...
Odgovori #429 : 10 Julij 2007, 08:52:19
Edino apetit ga še malo daje... vendar imam občutek, da bi imelo tukaj prste vmes tudi majčkeno izmišljevanje... se je po mojem sedaj malo razvadil, pa bi on skoz zrezke jedel, pa še to ne vse... :o tiste njemu "ta dobre" - to pa niso vsi  ;) ...itd... kaj čmo, pameten dečko! 8) :D :P
Ja, zdaj ste zapečateni kar se hrane tiče. Vas bo mali okrog prsta vrtel!  :D

gulu

• *
  • BC Lum, RR Dali in (z)mešanka Nija
Odgovori #430 : 10 Julij 2007, 09:20:45
Me veseli, da se zadeva končuje in upam, da ne bo potrebno kakšnih ponovitev  ;) Ko se še vreme spravi k sebi, pa na en lauf, ne! (mogoče naslednji teden?)

Slikice so pa super, mislim, da ti poščljem Luma malo v šolo, da ga naučiš pozirat. Mi mamo samo en kup repov in zmazanih smrčkov doma  ::)

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #431 : 10 Julij 2007, 09:42:13
Miša - imaš prav ja.. zdaj nas bo malo vrtel okoli tačk... vendar saj bomo že nekako! ;)

Gulu - Tudi jaz upam, da ne bo potrebnih ponovitev, kar se tablet tiče... močno upam!
Ko se pa polepša vreme, se pa dobimo, seveda... saj se že dolgo nismo videli! ;)

Lepo, da so ti slikice všeč... :)
Kar se pa poziranja tiče, je pa bistveno to, da zna kuža povelje "čakaj" in ga namontiraš v željeno pozo in mu rečeš čakaj in potem ti veselo slikaš... če pa gleda stran mu pa rečeš oziroma daš povelje "učki" (pozornost) in potem te gleda oziroma gleda v fotoaparat... če ne drugega, pa izvajaš nekaj zanimivega z roko s katero ne držiš fotoaparat... ali pa imaš slasten priboljšek v njej... ;)

gulu

• *
  • BC Lum, RR Dali in (z)mešanka Nija
Odgovori #432 : 10 Julij 2007, 09:47:35
Lepo, da so ti slikice všeč... :)
Kar se pa poziranja tiče, je pa bistveno to, da zna kuža povelje "čakaj" in ga namontiraš v željeno pozo in mu rečeš čakaj in potem ti veselo slikaš... če pa gleda stran mu pa rečeš oziroma daš povelje "učki" (pozornost) in potem te gleda oziroma gleda v fotoaparat... če ne drugega, pa izvajaš nekaj zanimivega z roko s katero ne držiš fotoaparat... ali pa imaš slasten priboljšek v njej... ;)

To se sliši takoooo enostavno, v praksi je pa ... Hmmm.  :-[ No, čeprav priznam, da če mam žogico v roki navadno otrpne, samo potem je vedno v pašni pozi  ::) Za vikend nas vejetno ne bo doma, te naslednji teden pokličem!!!

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #433 : 10 Julij 2007, 09:55:50
Poskusi, mogoče ti pa uspe! Ah... kaj mogoče... sigurno ti bo uspelo! ;)

No ti kar pokliči naslednji teden! 8)

polonči

• *
  • *-moja banda-*
Odgovori #434 : 10 Julij 2007, 10:53:43
Tina super slikce posebno tiste s kapo!! :D :o ;D
No naš tadrugi pes (mešanček Bal) pa pusti, da mu daš gor očala! :D..in je res prav svetoven :o. Bom prilimala slikco!

Lp,
Polona

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #435 : 10 Julij 2007, 14:08:45
Polonči hvala! :)

Imam pa tudi jaz namen naučiti Taja, da nosi tudi očala... ;)
 Kar prilimaj slikico od Bala... po mojem je ful dober! :o

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #436 : 13 Julij 2007, 23:20:59
Danes smo Taju spet postavili bazenček, ampak on kar nebi šel notri... ga bom probala naklikat, da bo šel noter. ;) Pa je bil lani v bazenčku in se je veselo kopal notri... letos pa ne vem kaj mu je... po mojem mora samo ugotoviti, da je ful luštno noter pa bo potem spet veselo čofal. :) Se pa tudi resnično vedno bolje počuti, v bistvu je že stari dobri hiperaktivni Taj.  :) :-* Tudi apetit se mu je vrnil! :o Tako, da sem zelooooo vesela! :)

Pa še nekaj slikic...

Poziranje na terasi... :)

Tekanje mojega zdravega srčka... :) :-*

Ob bazenčku... 8)

Poziranje...

Pa še z novo igračko - "Zajček", ki sva jo šla danes skupaj kupit... ;)

Več slikic si lahko ogledate v albumu --->Julij 2007

Aja... moram pa resnično pohvalit Taja, saj je vedno bolj priden in me iz dneva v dan preseneča s svojo pridnostjo! :o Greva na primer mimo psa in mu rečem povelje "mimo" in hodi ob moji nogi in kužata samo gleda... saj ne morem verjet! :o In na splošno zelo lepo hodi na povodcu... :) Res sem ful vesela, ker se kažejo napredki... in vedno bolj! Seveda sem zelo vesela za velik napredek pri poslušnosti, še bolj pa za napredek v zdravju! :)

Lp
Tina in Taj

TYASHY

• *
Odgovori #437 : 16 Julij 2007, 16:27:20
Oj!
Me veseli, da tako lepo napredujeta!  Pri pridnosti mislim...  ;D Ampak bazenček pa ima! Takega še jaz nimam  ;D :D Ammm, kaj ima pa tisto v gobčku ko teče, neko kost? Pa prenesi mu  :-* :-* :-*
Lp,Tjaša 

majcek

• *
  • Maks pa ima zelo zelo košat rep :D
Odgovori #438 : 16 Julij 2007, 17:28:56
Taj je itak itak tak lepotec... :-* :-* :-*
tjaša mislim da je tisto žogica ki ima na vsakistrani kostko(gumjasto). tina popravi me če se motim.
in pa zelo lep bazenček.
pošiljam velike koše  :-*

je tvoja ljubezen je tvoja sreča je tebi vse, želiš si da nikoli ne umre.

LP, ***MAJA***

TYASHY

• *
Odgovori #439 : 16 Julij 2007, 17:33:44
tjaša mislim da je tisto žogica ki ima na vsakistrani kostko(gumjasto).
Oj!
Sem pogledala tretjo slikico pa vidim, da sta dve gumjasti kosti vmes pa tudi žogica  :) Tako, da imaš kar prav  :)
Lp,Tjaša

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #440 : 16 Julij 2007, 18:47:31
Tyashy in Majček - hvala za vse te pohvale! :-*

Ta igračka, ki jo ima Taj v gobčku je bumerang - Bummy  :)

Ja Tajček je vedno bolj in bolj priden! Sem prav ponosna nanj! :) Seveda še kakšno ušpiči, no to je pa normalno! :D :)

Taj vama vrača.... :-* :-* :-* :-* :-*

Lp
Tina in Taj

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #441 : 16 Julij 2007, 18:51:01
Me veseli,da je Taj tako priden :) Kdaj pa kdaj pa jo mora le kaj ušpičit, drugač bi bilo že preveč prfektno ;) :P

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #442 : 16 Julij 2007, 18:54:24
Meni so te njegove ideje, ko kaj ušpiči prav simpatične... sploh če ga opazujem od začetka in gledam kako oblikuje svoj načrt, da se dokoplje do česa ali pa kaj ušpiči... pravi cuker je! :D :-*

Florinca

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #443 : 17 Julij 2007, 09:34:17
pravi cuker je! :D :-*

kot lastnica!  ;)  Psi pa naj bi bili tako ali tako odsev lastnika.  ;D

Kristinca & Florinca

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #444 : 17 Julij 2007, 09:59:32
 :D :D Florinca - kaj si dobra!!! :o :D :D

Zdaj pa Tajček čaka, da pride na obisk njegova velika prijateljica Theba... od Tečke... to bo veselje! ;D
Sicer je Theba tudi prijateljica od Boja... vendar bo tokrat Boj ostal doma... saj bi bila prevelika gužva trije psi v stanovanju... :o
... pa še povrhu dve doge in en berni! :o :D

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #445 : 17 Julij 2007, 19:10:20
Kot sem že povedala, se je danes oglasila na obisku pri Taju njegova velika (v vseh pomenih besede :D ) prijateljica Theba. Taj jo je bil seveda zeloooo vesel. Malo sta šibala po dvorišču, potem smo se odpravili v stanovanje, saj je bilo zunaj zelo vroče, kjer smo se hladili. Midve s Tamaro sva na veliko klepetali, Taj in Theba pa sta počivala... sicer Taj kar ni hotel dati miru Thebi... :D
V glavnem smo se imeli zelo lepo... :)

Igranje po dvorišču...

Pasja vročina...

Hlajenje v stanovanju...

Skrivnostna šepetanja...

Slikice niso ravno najboljše, :-[ ampak kaj čmo... bodo drugič boljše! ;)

Lp
Tina in Taj

polonči

• *
  • *-moja banda-*
Odgovori #446 : 17 Julij 2007, 19:27:37
Tina tudi če niso najboljše so super ;D

:-* za Taja od Runa

Lp,
Polona

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #447 : 17 Julij 2007, 19:45:04
Polona - hvala!  :)

Tajček vrača Runčiju! :-* :-* :-*

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
Odgovori #448 : 17 Julij 2007, 21:51:22
Fajne fotke... :) Najbolj sem se nasmejala Skrivnostnemu šepetanju.  :D :D :D  :-* za Taja.

LP, Maja

SPLETNA STRAN: http://www.majchy.com
PORTFOLIO: http://www.majarokavec.com

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #449 : 17 Julij 2007, 22:55:57
Majchy - hvala! :) Meni je tud tista fotka dobra! :D Tajček vrača tebi in Živi! :-* :-* :-*