Danes sva bila s Tajem na sprehodu kjer sva srečala psičko bokserko in s Tajem sta norela kot zmešana. Ko sva prišla domov, je Tajči začel malo šepati, potem je zaspal in ko se je zbudil je bilo šepanje bolj intenzivno.

Šepa na sprednjo desno tačko. To se je v preteklosti že parkrat zgodilo. Že nekaj časa me je tole občasno šepanje skrbelo.

Če je šepal je začel šepati po kakšnem norenju z psmi. Danes je pa po tem, ko se je zbudil res zelo šepal, sicer se je s tačko dotikal tal - ni je držal v zraku, ampak tako hudo še ni bilo.
Zato sem ga danes odpeljala do veterinarja. Veterinar ga je temeljito pregledal in ugotovil, da je res nekaj narobe s tačko.

Vendar ne more povedati točno kaj, saj je za točno diagnozo potrebno slikanje. Danes nismo mogli slikati, ker sem mu dala ob 15h za jesti in je prav lepo vse pojedel.
Tako, da smo zmenjeni jutri ob 16h. Veterinar nas bo počakal s pripravljenim pomirjevalom in bo potem Taja slikal in dobili bomo rezultate.
Naj pa pohvalim veterinarja, ker si je res vzel čas za Taja, ki se resnično boji klinik in veterinarjev in ga je kar težko sploh spraviti v kliniko. Aja.... bila sva pa na kliniki 300kosmatih. Res so super.

Upam pa, da s tačko ni kaj hujšega.

Veliko možnosti je tudi, da je displazija komolcev.

Bom jutri poročala, kako je šlo in kaj je narobe.