Polonči - držim pesti, da bo Runo vedno zdrav kot riba in da nikoli ne bo imel displazije ali kakšnih drugih težav.

Pa saj jih ne bo imel!
Helena - hvala za pesti in tačke!

Bom takoj sporočila kaj je, ko se vrnemo od veterinarja.
Tyashy - hvala tudi tebi!

Tudi jaz si želim, da bo Taj lahko norel, ker mu je to eno od večjih njegovih veselj.
Miša - hvala tudi tebi!

Bom probala pozitivno razmišljat.

Samo, če bi se poškodoval pri norenju, bi danes še tako močno šepal, je pa danes že v redu oziroma šepa bistveno manj.
Veterinar nama je včeraj rekel, da naj gremo ven pred kliniko in da Taja sprehajam gor in dol, da vidi kako šepa. Pa je bil Taj tam tako vznemirjen, da je še šepat skoraj pozabil in tam ni tako šepal kot doma. Je pa rekel, da to nima povezave z borelijo ali erlihijo, ker je tole Tajevo šepanje drugačno od tistega, ki so pojavi od klopnih bolezni, sicer nevem v kakšnem smislu, pa vseeno.
Bomo danes videli kako in kaj. Po eni strani komaj čakam, da zvem kaj mu je, po drugi strani me je pa strah izvidov in bi najraje kar "prelagala".

Potem se pa zdaj sprašujem... če je res displazija... če sem kriva jaz, ker sem mu pustila, da je mogče preveč šibal z drugimi psmi ali sem napako naredila kje drugje. Je to mogoče dedna težava. Sto vprašanj mi gre čez glavo, pa pojma nimam kaj bi lahko bilo.