Ja pa ne bi rekla, da se je nevem kako zresnil, ker je še vedno ful razigran.

Mislim, da je tu več faktorjev, jaz sem postala za nekatere stvari bolj stroga in trmasta, potem je tu še to, da ne sme noreti s psmi (tačka) in pa po moje še en miljon malenkosti, potem pa pride rezultat.

Zdej morava delat še na tem, da se "skulirano" obnaša med psmi, ki jih dobro pozna - njegovi prijatelji in da ugotovi, da ne bo vsakič, ko jih vidi norel, ampak bo kdaj pa kdaj moral tudi mirno hoditi, ležati ali pač sedeti. ;)Zdaj sem dosegla, da nepoznane pse totalno ignorira, kot da jih ni.

Če mu je pa slučajno kakšen zanimiv, pa uporabim povelje "mimo" in takrat ve, da ne bo nič z vohanjem in igranjem. Ga še vedno gleda, ampak ne rine - vleče k njemu.

Mond je pa še tako mlad, da je povsem razumno, da kdaj pa kdaj kakšno stvar presliši, se bo pa sigurno tudi on "umiril", boš videla.

Glede tačke pa.... bomo šli kmalu slikat tačko, mal sem zavlačevala s tem slikanjem, izključno iz razloga, ker mu takrat našopajo orng pomirjevalo, kar pa ni dobro za psa in ni dobro, da je od enega do drugega odmerka majhen časovni razmak.

Res je da delam mal po svoje, ampak imam občutek, da je tako bolje za Taja.

Lp
Tina in Taj