-- Berni Taj --

Taj · 573135

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #1230 : 18 November 2007, 18:07:07
No pa smo dočakali prvi sneg, sicer ga je bolj ko ne za vzorček, ampak to daje upanje, da ga bo v prihodnje še več. ;) ;D
Taj je na sprehodu užival in prav videlo se mu je kako je vesel, da sneži. :)
Sva pa srečala danes po dolgem času eno bernko iz našega konca, ki je bila pred parimi meseci kar malo širša od našega Tajčka, danes sem pa opazila, da je Taj res zrastel zadnjih par mesecev, saj je sedaj on veliko širši od nje, pa tudi kar dosti višji je. :o :)

Več pa v ALBUMU - November 2007

Lp
Tina in Taj

Alya

• Pesjanar
Odgovori #1231 : 18 November 2007, 18:09:56
Kako je luškan! :-* Pazi da te zarad sladkorne ne bom tožila! >:D  :-|~

Ps:a bo tudi kak filmček?  :P

silver

• *
Odgovori #1232 : 18 November 2007, 18:12:27
ja a bo kak filmček  :) ::)

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #1233 : 18 November 2007, 18:23:31
Alya - hvala! :) :-* .... Glede sladkorne pa ....  :D :D :D :D
Glede filmčkov pa ... Ti maš dva a ne, daj ju prilepi v temo! ;D  8)

Silver - bodo filmčki, brez skrbi... ;) si moram spet mal čas vzet in jih narediti, materiala je pa še veliko. :)

Za začetek si pa lahko pogledaš te, ki so na Tajevi spletni strani ---> VIDEO POSNETKI ...  ;)

Lp
Tina in Taj

Alya

• Pesjanar
Odgovori #1234 : 18 November 2007, 18:28:31
A misliš tadva:
http://www.youtube.com/watch?v=t1SEUclN5wU
http://www.youtube.com/watch?v=X4RsdoGTa0k
 :D
Sam še naučit se moram kako filmček z you-tube sneti, pa boš mela cel kup takih. >:D ;D

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #1235 : 18 November 2007, 18:39:48
Ja Alya ta dva! :D Hvala še enkrat, ker si se spomnila in naju tako presenetila s tema dvema filmčkoma...  :-* ;D

Alya

• Pesjanar
Odgovori #1236 : 18 November 2007, 18:41:03
Ni za kaj. ;D Sem imela veliko časa, Uršinih videov pa nisem prejela.(ona že ve za kaj se gre :P) ;D

Urša in Balu

• *
  • The Skateboarding Dog
Odgovori #1237 : 18 November 2007, 18:43:09
Kje si pa dobila ta 2 filmčka?
Taj spet super slike,koliko pa je star taj?

Živali so tako prijetni prijatelji
- ne sprašujejo in ne grajajo.

BuldogBalu

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #1238 : 18 November 2007, 18:47:21
Urša - Taj je star 1 leto in 7 mesecev, no pravzaprav bo 25.novembra 1 leto in 8 mesecev. ;) ;D
Alya je pa te Tajeve slikce iz interneta snela (se mi zdi  :-[ ), pol jih je pa skupaj zlimala v filmček! ;D

Alya

• Pesjanar
Odgovori #1239 : 18 November 2007, 18:49:42
A že!? ;D Ja, te slikce sem malo Tini ukradla, pa skupaj sestavila. :P

Urša in Balu

• *
  • The Skateboarding Dog
Odgovori #1240 : 18 November 2007, 18:54:24
Aja lepo to.

BuldogBalu

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
Odgovori #1241 : 18 November 2007, 19:05:51
O super Taj na snegu. Pri nas ga pa na žalost ni bilo nič. Padal je že padal, ampak prijelo se ga ni pa popolnoma nič. Niti za vzorec. Lepe slikce :P

Pozdravi Tajčka :-*

LP
Helena

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #1242 : 18 November 2007, 19:44:19
Alya - Že ja!!! :o :D Ne moreš verjet, da gre tako hitro! :)

Helena - Hvala! :-* Saj pri nas ga je bilo bolj malo... padal je ful, ampak prijelo se je pa bolj malo. ;) Vzorček. :) ::)
Upam, da bo naslednja pošiljka bolj konkretna. :o ;D :D

Lp
Tina in Taj

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #1243 : 20 November 2007, 17:20:25
Ojla!

Jaz bi pa danes samo zelooooo pohvalila Taja, da je pojedel cel obrok, ki je vseboval samo brikete! :o  :-* Pustil pa ni niti enega!!! :o ;D
Jeeeej! :o Napredujemo... ;D 8)

Urša in Balu

• *
  • The Skateboarding Dog
Odgovori #1244 : 20 November 2007, 17:27:28
Čestitamo :p
Pa da ne boš mislila da je Taj edini ki jih "ni jedel"..naš je tud tak...in tudi mi napredujemo :D

BuldogBalu

Alya

• Pesjanar
Odgovori #1245 : 20 November 2007, 17:28:54
Smo že trije. ;D Kaj tako naprej Tajči! :-*

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #1246 : 20 November 2007, 17:30:22
Urša in Alya - hvala za vzpodbudo! ;D :-*

kala,runo,bella

• *
Odgovori #1247 : 20 November 2007, 17:36:34
Aho!

Bravo Tajček, kar tako naprej z dneva v dan  :-*

Lp
Ana

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #1248 : 20 November 2007, 17:43:32
Ana - hvala tudi tebi! :-*

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
Odgovori #1249 : 20 November 2007, 17:49:40

Jaz bi pa danes samo zelooooo pohvalila Taja, da je pojedel cel obrok, ki je vseboval samo brikete! :o  :-* Pustil pa ni niti enega!!! :o ;D
Jeeeej! :o Napredujemo... ;D 8)

Super :P No očitno bo res počasi začel jesti tudi same brikete. Sem vesela za vaju :D

LP
Helena

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #1250 : 20 November 2007, 19:42:59
Helena - hvala tudi tebi! :-* :)

Ma na sploh nama gre povsod bolje, pri hrani in sploh pri poslušnosti, me z dneva v dan preseneča... ;D :-* normalno, da kdaj pa kdaj še kakšno ušpiči, ampak nič takega... ;) :) ... sej če ne bi bilo pa dolgčas... :P

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
Odgovori #1251 : 20 November 2007, 20:53:31
Ma na sploh nama gre povsod bolje, pri hrani in sploh pri poslušnosti, me z dneva v dan preseneča... ;D :-*

No očitno glede poslušnosti se mu pozna, da je vsak mesec starejši in resnejši. Imam občutek, da bom jaz pri Mondu še kar nekaj časa čakala da bova pridobila na poslušnosti. Včasih je še vedno tak bučman da je kaj, mi kar pritisk dvigne, ko ne sliši nič >:(

Tina, kdaj pa gresta slikat tačko?

LP
Helena

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #1252 : 20 November 2007, 21:19:16
Ja pa ne bi rekla, da se je nevem kako zresnil, ker je še vedno ful razigran. ;) Mislim, da je tu več faktorjev, jaz sem postala za nekatere stvari bolj stroga in trmasta, potem je tu še to, da ne sme noreti s psmi (tačka) in pa po moje še en miljon malenkosti, potem pa pride rezultat. :) Zdej morava delat še na tem, da se "skulirano" obnaša med psmi, ki jih dobro pozna - njegovi prijatelji in da ugotovi, da ne bo vsakič, ko jih vidi norel, ampak bo kdaj pa kdaj moral tudi mirno hoditi, ležati ali pač sedeti. ;)Zdaj sem dosegla, da nepoznane pse totalno ignorira, kot da jih ni. :o Če mu je pa slučajno kakšen zanimiv, pa uporabim povelje "mimo" in takrat ve, da ne bo nič z vohanjem in igranjem. Ga še vedno gleda, ampak ne rine - vleče k njemu. ;) ;D

Mond je pa še tako mlad, da je povsem razumno, da kdaj pa kdaj kakšno stvar presliši, se bo pa sigurno tudi on "umiril", boš videla. ;)

Glede tačke pa.... bomo šli kmalu slikat tačko, mal sem zavlačevala s tem slikanjem, izključno iz razloga, ker mu takrat našopajo orng pomirjevalo, kar pa ni dobro za psa in ni dobro, da je od enega do drugega odmerka majhen časovni razmak. ;)
Res je da delam mal po svoje, ampak imam občutek, da je tako bolje za Taja. ;)

Lp
Tina in Taj

orange

• Gost
Odgovori #1253 : 20 November 2007, 23:06:35
čestitke Taju in tebi  :) da je pojedel cel obrok je res dosežek.. 

Upam, da bo s tačko vse v redu

Tina, daj nalepi še kakšno Tajevo sliko, ker je takooo lep, da se ga ne morem nagledati  :D

:-* :-*
LP, Lucija

Dina

• *
Odgovori #1254 : 21 November 2007, 07:17:21
Tina, kaj je s Tajevo tačko? A si jo je kaj poškodoval? :(

...sledi svojim sanjam

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #1255 : 21 November 2007, 09:01:58
Lucija - hvala.... :-* ja pri Taju je res dosežek, da je pojedel samo brikete za obrok in to vse... :o se je ta novica včeraj širila po celi familiji in smo bili vsi čist navdušeni. :D :o Sej mogoče se ne sliši nič takega, ampak pri Taju je to veeeeelik napredek! ;) 8)

Tudi jaz upam, da bo s tačko vse ok, oziroma, da bomo našli rešitev, da bo lahko spet norel, kot prej... kar mu je v ogromno veselje. :)

Slikce bodo... ga bom danes kaj pofotkala. ;) :)

Dina - Taj ima displazijo desnega komolca. :-\ Sicer je blaga oblika, je pa vseeno prisotna, posledica tega pa je, da po norenju s svojimi pasjimi prijatelji začne šepat na sprednjo desno tačko in zato ima sedaj prepoved igre s kužki. ;)
Bomo pa naredili vse, da se to pozdravi. ;)

Dina

• *
Odgovori #1256 : 21 November 2007, 09:18:27
Bogi Tajček...kaj pa lahko narediš v takšnem primeru? ...upam, da mu bo čimprej bolje.  3 :-* :-* :-* od nas3h ;D

...sledi svojim sanjam

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #1257 : 21 November 2007, 09:26:03
Bomo videli, kaj bomo lahko naredili. Bo treba te nove slike videti in potem se bom mogla prvo z veterinarjem zmenit, da vidim kaj bo rekel, potem bom šla pa po vsej verjetnosti še po drugo mnenje do dr.Matkota v Topolščico. Lahko se operira, samo tega me je ful strah  :-\ , ampak če ne bo druge, bo pač treba. ;)

Imam pa eno vprašanje, če kdo ve... recimo, da ga bo treba operirat, potem verjetno dobi kakšen gips na tačko ali pa kaj podobnega... in problem pride tukaj... iz hiše do dvorišča - vrta vodi nekaj stopnic... kako bo potem s tako tačko hodil po stopnicah, sama ga niti približno ne morem nesti, ker je veliko pretežek, oči pa dela cel dan. :-\ Edino, če bi fanta angažirala, da bi bil skoz pri meni. V primeru, ko pa nebi bilo nobenga od moških pri hiši, sem pa razmišljala, da bi ga naučila hoditi po stopnicah nazaj, da ne bi obremenjeval sprednje tačke... se pravi da bi šel z ritenskim delom dol - seveda zelo počasi... ne vem... pojma nimam kaj bi v tem primeru naredila. :-[ :-\ Kakorkoli, če bo treba operirati, se bo tudi treba znajti... kar se more se pač da... ;)

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #1258 : 21 November 2007, 14:16:53
Ok... zdaj pa ne vem več ali sanjam, ali je res! :o :D

Danes je Taj spet pojedel celoten obrok samih briketov.... :o :o :o :-*
Juuuuuuheeeej! :o :D

Pa to je super! ;D

Lp
noro-vesela Tina in vedno-bolj-pridni Taj  :-*

TYASHY

• *
Odgovori #1259 : 21 November 2007, 17:18:55
Bomo videli, kaj bomo lahko naredili. Bo treba te nove slike videti in potem se bom mogla prvo z veterinarjem zmenit, da vidim kaj bo rekel, potem bom šla pa po vsej verjetnosti še po drugo mnenje do dr.Matkota v Topolščico. Lahko se operira, samo tega me je ful strah  :-\ , ampak če ne bo druge, bo pač treba. ;)

Imam pa eno vprašanje, če kdo ve... recimo, da ga bo treba operirat, potem verjetno dobi kakšen gips na tačko ali pa kaj podobnega... in problem pride tukaj... iz hiše do dvorišča - vrta vodi nekaj stopnic... kako bo potem s tako tačko hodil po stopnicah, sama ga niti približno ne morem nesti, ker je veliko pretežek, oči pa dela cel dan. :-\ Edino, če bi fanta angažirala, da bi bil skoz pri meni. V primeru, ko pa nebi bilo nobenga od moških pri hiši, sem pa razmišljala, da bi ga naučila hoditi po stopnicah nazaj, da ne bi obremenjeval sprednje tačke... se pravi da bi šel z ritenskim delom dol - seveda zelo počasi... ne vem... pojma nimam kaj bi v tem primeru naredila. :-[ :-\ Kakorkoli, če bo treba operirati, se bo tudi treba znajti... kar se more se pač da... ;)
Oj!
Upam, da operacija ne bo potrebna  :( Po stopnicah nazaj ga lahko že zdaj učiš hodit :) Kaj pa, če bi se ti in Taj preselila k fantu  ;D
Lp,Tjaša