-- Berni Taj --

Taj · 573460

Alya

• Pesjanar
Odgovori #1320 : 27 November 2007, 14:04:52
Zelo lepo dekico ima. :P  S katere psarne pa je Boj(če je iz psarne)?? :-[ Groznoo všeč mi je. 8)  :-*

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #1321 : 27 November 2007, 16:10:32
Alya, a ne da ima lepo dekco... ;D veš kok jo ima rad, ker je takooooo mehka! :D ;D
Boja smo vzeli v psarni From Long Neck, drugače pa ni njihova vzreja, v osnovi prihaja iz Srbije. ;)

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #1322 : 27 November 2007, 18:34:34
Ojla!

Danes je bil takoooo lep sonček, da sva s Tajem naredila na terasi par fotkic. ;D 8)

Pa moram pohvalit Taja... :-* začel je jesti brikete, ko sem napisala nazadnje, da že tri dni je brikete, ampak se to ni ustavilo in  jih pridno papa od takrat... :o tako da dobi sedaj en obrok samih briketov in en obrok briketkov z dodatki (goveja jetrca in srček, ter podobno + zelenjava). Tako, da smo vsi doma blazno veseli. :)

Lp
Tina in Taj

Bela stella

• *
Odgovori #1323 : 27 November 2007, 18:51:23
Hehe Taj kot Taj - vedno ves krasen in zadovoljen. Kaj ne bo, ko mu je pa tako luštno pri vas  :D

Sam neki me zanima - a ni Taju nič vroče v teh dekcah pa tko? Pri nas Nala sploh ne mara da jo kaj pokriješ, tudi na dekci ponavadi sploh ne leži, kar samo na Comfortu al pa na tleh.

Dina

• *
Odgovori #1324 : 27 November 2007, 18:57:22
vse pohvale fotomodelu in seveda tudi fotoreporterki, ki ji vedno poratajo take super slikce :) Prideš še mojo slikat :D Pa še enkrat bravo, k je začel jest briketke :-*

...sledi svojim sanjam

polonči

• *
  • *-moja banda-*
Odgovori #1325 : 27 November 2007, 19:03:19
 :-|~ :-|~ :-* :-* (mislim, da to pove vse)

:)

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #1326 : 27 November 2007, 19:06:16
Bela stella - hvala! :-* :-* :-*

Pa ne vem, to sem se tudi že sama spraševala... ker recimo njemu je zelo hitro vroče... če gledam tople dni - poletje, ampak dekce pa obožuje in če verjameš al pa ne, se tud sam zna pokrit, sem ga že večkrat dobila pokritega, včasih mal na pol, včasih se pa čist pokrije, pa nevem kako mu rata. :o :D Drugače pa dekice skoz s sabo vlači po stanovanju, pa si jih štima enkrat namesto povštra, enkrat si jih natlači med tačke, ko spi, drugič spet zaspi objet z njo... ne vem v glavnem obožuje dekce.  :D
Je pa nekaj... jaz imam eno dekco, ki jo imam od majhnega in imam navado, da vedno spim z njo (pa ne pokrita, ampak jo imam samo zraven sebe) in imam občutek, da me on kopira. ;) :D Ker proba vse kopirat kar mi delamo. :) Pa recimo, vidi, da mi spimo na povštrih in si tudi sam vzame kakšnega in si ga da pod glavo. Mislim, da nas Tajček zelooo rad kopira. :) :D

Dina - hvala ti! :-* :-*
Veš, da bom enkrat prišla, da z Dino naredim en orng fotoshooting na sto in en način... ;) :D
Ja veš kako sem vesela, da tako pridno papca, vedno vse zmaže do konca! :o :) :-*

Špela - hvala! :-* :D

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
Odgovori #1327 : 27 November 2007, 19:53:09
Vidim da sta danes krasno izkoristila sonček :)

Pa super, da sedaj redno poje vse brikete ;)

LP
Helena

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
Odgovori #1328 : 27 November 2007, 19:59:06
Iiiii, kok ma Tajček lepe dekce pa igračke...  :o Res uživa.  :-*

LP, Maja

SPLETNA STRAN: http://www.majchy.com
PORTFOLIO: http://www.majarokavec.com

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #1329 : 27 November 2007, 21:34:45
Helena - veš kok sem vesela, da je brikete, ma ne najdem besed, da opišem. :) :-*

Majchy
- me veseli, da so ti dekce všeč... :-* ampak ta ta zelena nova, je pa res ful mehka, takoj ko sem jo zagledala v trgovini, sem rekla - tako mora imeti pa naš Tajček... :D ;D
Pri igračkah je pa pujsek od včeraj... :) ga je bil ful vesel, še na sprehod ga je hotel s sabo vzeti! :D :D

orange

• Gost
Odgovori #1330 : 27 November 2007, 21:37:49
kako je lep Tajček  ;D pa pujsek tako zanimivo zgleda, da ga Taj kar mora vlačiti po gobcu  :D lepe slikce, pohvalno koliko časa si vzameš za slikanje  :)

:-* :-* :-* za Taja
LP, Lucija

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #1331 : 27 November 2007, 21:47:15
Lucija - hvala! :-* :)
Pujsek tudi zanimivo piska, pa spušča čudežne glasove, ko ga stresaš (fejst ropota  ;) ), ja ni čudno da je zanimiv! :D :D :P
Glede slikanja je pa tako... fotoaparat je vedno kje v bližini, potem pa če se spomnem vsake toliko narediva kakšno fotkico... ;D

orange

• Gost
Odgovori #1332 : 27 November 2007, 21:51:13
no torej je pa tale pujsek res zelo zanimiv in verjetno tudi ful aktualen  :) naša mala pa je zadovoljna z malo žogico z bodicami, ki piska in potem vsa važna hodi po hiši in jo grize, da ja vsi opazimo, da ji je uspelo, da ji piska v gobčku  :D
no jaz pa se pa moram spomniti, da bi lahko naredila kakšno slikco, ker vedno pozabim fotoaparat  :-[

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #1333 : 27 November 2007, 21:57:43
Ja pujsek je trenutno najbolj aktualna stvar pri nas... ;D ... poleg ene žogice, ki jo je Taj na nevem-kakšen-način predelal in zdaj piska tako, da te ušesa bolijo... ::) tista je tud zanimiva in aktualna ja... mi jo skoz skrivamo, pa jo baraba vedno najde... :D bom šla po mojem eno isto kupit, pa bom zamenjala.  :P

Ima pa Taj cel postopek, kako se lotiti nove igračke... ;D prvo jo gleda, potem pa začne z noskom pritiskat na njo, da ugotovi, če spušča kakšen zvok... in potem, ko vidi, da piska, jo še malo pritiska in nato se opogumi in jo začne nosit naokoli in jo pokaže vsakemu od nas, ko pride domov ali pa vsakemu, ki pride na obisk. :D

Aja... pa zadnjič sem mu pokazala en šparovček in je prec začel z noskom pritiskat nanj, da vidi če piska! :D :D

Lucija... nič fotoaparat začni povsod nosit sabo, pa bodo lepe slikce nastajale kar same od sebe... ;D res ga imej skoz pri sebi, ker boš tako ujela veliko dragocenih trenutkov, ki jih skupaj preživiš s svojima pesjančkoma. :) 8)

Bela stella

• *
Odgovori #1334 : 27 November 2007, 22:45:11
Taj je "ponavlanka sestavlanka" hahaha kok sem se zdele spomnila na otroštvo ko smo vse ponavljali za drugimi  :D :D :D :D Pol je pa res fan dekc ;) Super, samo da se ima on luštno.

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #1335 : 27 November 2007, 22:48:28
 :D :D :D

Ja luštno se pa ima! ;D :)

Alya

• Pesjanar
Odgovori #1336 : 28 November 2007, 13:36:12
Sper luškane fotke! :-*  :-|~  Počohaj Tajčka!

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
Odgovori #1337 : 28 November 2007, 14:05:41
Majchy - me veseli, da so ti dekce všeč... :-* ampak ta ta zelena nova, je pa res ful mehka, takoj ko sem jo zagledala v trgovini, sem rekla - tako mora imeti pa naš Tajček... :D ;D
Pri igračkah je pa pujsek od včeraj... :) ga je bil ful vesel, še na sprehod ga je hotel s sabo vzeti! :D :D

Hehehe, kako se Tajčku gode.  :-* Sem mu kar malo fovš.  :D Iiiii pa kr na sprehod je pujska nesuuuuu. :o

Pri nas pa Medo, ne Živa ne marata pretirano igrač.  ::)

LP, Maja

SPLETNA STRAN: http://www.majchy.com
PORTFOLIO: http://www.majarokavec.com

Urša in Balu

• *
  • The Skateboarding Dog
Odgovori #1338 : 28 November 2007, 16:53:38
Super fotke...kako ti to vse grata?Jaz sem mojega tudi hotela pa je v fotoaparat skoču(star je 6 mesecov)...

Živali so tako prijetni prijatelji
- ne sprašujejo in ne grajajo.

BuldogBalu

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #1339 : 28 November 2007, 21:45:45
Alya - hvala! :-* :)

Majchy - ja saj mu je luštno... se trudimo, da bi užival kar se da... :)
Tajček naravnost obožuje igračke... čisto vse, najboljše so pa tiste, ki piiiiiiiiskajo... :D

Urša - hvala! :) :-*
Saj se bo tudi Balu navadil fotoaparata, boš videla. ;) 8)

Urša in Balu

• *
  • The Skateboarding Dog
Odgovori #1340 : 29 November 2007, 16:23:40
No upam da res

Živali so tako prijetni prijatelji
- ne sprašujejo in ne grajajo.

BuldogBalu

pika*

• Gost
Odgovori #1341 : 29 November 2007, 19:35:29
hahaha, Tina, kako sem se ob teli slike nasmejala, v ozadju ena velika pošast  :o :P

http://www.moj-album.com/album/10257642/?os=10257980

lp

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #1342 : 29 November 2007, 21:17:02
Pika* - ja to bo moja pošast! ;D :D

No danes sva bila s Tajem na obisku pri Nini in Rini in odpravili smo se na en jutranji sprehod. 8)
Taj in Rina sta bila zelo vesela eden drugega, saj se že dolgo nista videla. :)
Malo sta tudi norela, vedar ne preveč. ;)

Več slik pa v ALBUMU...

Pa še video:
Taj & Rina

Lp
Tina in Taj

Alya

• Pesjanar
Odgovori #1343 : 29 November 2007, 21:18:19
Kake lušne fotkeee! :o Lepotec in lepotička! :-* Filmček je tud fajni. 8)

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
Odgovori #1344 : 29 November 2007, 21:24:23
Ta slika mi je the best 8)

Pa filmček, ja super. Sem prav vesela za Taja, da se je spet malo nanorel z Rino ;D

LP
Helena

polonči

• *
  • *-moja banda-*
Odgovori #1345 : 29 November 2007, 21:25:48
Jooj norca! :-* :-* :D :o

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #1346 : 29 November 2007, 21:27:59
Alya - hvala! :-* :)

Helena - hvala tudi tebi! :-* :)
Ja sem mu kar pustila, da se mal igra z Rino, nekak ga ne morem skoz nazaj držat, naj malo uživa... pa šepa sedaj tudi ne, tako da je vse super! :)

Polonči - A ne da sta norca... :D joj pa to še ni nič, kakšne znata onadva početi! :o :D

Rinchy

• Moderator
Odgovori #1347 : 29 November 2007, 21:42:14
Tina kljub gosti megli, ti je uspelo narest lepe slike  8) Sicer je bilo full mrzlo, ampak smo se kljub temu imeli super  :)

Varstvo in sprehajanje psov
www.varstvopsov.si

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #1348 : 29 November 2007, 21:45:50
Nina - hvala za pohvalo glede slik! ;D :-*
Ja res smo se imeli super... moramo kmalu spet ponoviti! 8) ;)

polonči

• *
  • *-moja banda-*
Odgovori #1349 : 30 November 2007, 12:30:40

kako je tuki Rina Taja pogledala...prav tisti pogled: kdaj boš napadu :D ;D :o :-* :-*