Silver - hvala!

Danes smo peljali Taja k veterinarju, z namenom, da bi mu slikali desno sprednjo tačko, torej tisto, ki je displazična.
Vendar se je vse obrnilo. Namreč že cel dan sem imela glede pomirjevala, ki ga kuža dobi pred slikanjem, zelo slab občutek - ne vem zakaj. Nato, ko smo prišli pa tja in sem se z veterinarjem že zmenila, da mu bo dal pomirjevalo, mi je ta rekel, naj podpišem, da se strinjam z dajanjem pomirjevala in slikanjem. Se pravi s podpisom soglašaš, da si seznanjem s tem, da kuža med pomirjevalom lahko zaspi tudi za vedno. In potem sem se tega seveda zelo ustrašila in vprašala veterinarja, če je sploh nujno še enkrat slikat tačko in da ga jaz raje nebi dajala pod pomirjevala. Pa mi je odvrnil, da ni nujno in da lahko pridemo tudi takrat, ko se bodo pojavili kakršni koli problemi in težave. Tako, da smo sedaj zmenjeni, da pridemo naslednjič slikat tačko skupaj z očetom in fantom, da ga bosta lahko onadva fino držala, da bo Taj pri miru in mu ne bo potrebno dajati pomirjevala.

Je pa šel čez slike iz prejšnjega slikanja in je rekel, da operativni poseg odpade - se pravi ni potrebno operirati in da naj ima Taj zmerne sprehode, dobila pa sva še tablete, ki naj bi bile zelo dobre za probleme z displazijo in sklepi, imenujejo se pa Flexadin in vsebujejo vse, kar Taj potrebuje.

Lahko pa jih je celo življenje, saj nimajo nobenih stranskih učinkov.
Je bil pa drug veterinar, kot nazadnje in izgleda, smo se takrat narobe razumeli in tisti veterinar sploh ni bil dr. Miklavžin, ampak je bil to ta danes.

Tudi tačko mu je razmigal in pogledal in je rekel, da je ok, da ne čuti nič posebnega.

Taj pa itak ne šepa več, mogoče le redko kdaj, pa še to ne zelo, ampak komaj da opazno.

Smo se pa cepili.

Moram pa zelo pohvalit Taja, saj je bil napredek ogromen od zadnjega obiska veterinarja, se je veliko lepše obnašal in smo vse skupaj prestali brez večjih težav.

Bravo Tajči!
Urša (rožica) hvala še enkrat, ker si šla z nama!

Lp
Tina in Tajček