CAC Celje - 11.Winter winner - 25.02.2007

petrca · 41543

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #60 : 24 Februar 2007, 19:37:46
Darja s Tajem bova držala pesti za vaju z Doti! ;)

Azu

• Duck Tolling
  • Pravi Pesjanar
  • The Red Dogs
Odgovori #61 : 24 Februar 2007, 19:47:09
Bom jutri držala pesti za vse. ;)

Mene lahko poiščete pri sodnici Ann Long-Doyle (zapisnikar). :)

Laetus Canis - Varstvo psov v Ljubljani

Felix qui potuit rerum cognoscere causas.
(Vergil)

katie

• *
  • eternal flame
Odgovori #62 : 24 Februar 2007, 22:06:04
Mi smo tudi nameravali prit z Lordom pa je dobil eno vnetje....tako da bo ostal doma, mi pa pridemo samo pogledat...
Srečno vsem jutri!!! ;)

Aydeen Collies
... don't stop believin', hold on to that feelin'

rina

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #63 : 24 Februar 2007, 23:16:01
Držimo pest, plavut ter šapo za vse!
Mene ter Valjarja tokrat ne bo. :(

Los je car!

bolha

• Pesjanar
  • Če jih ne prepričaš, jih zmedi.
Odgovori #64 : 25 Februar 2007, 18:11:21
Čestitke vsem zmagovalcem, mi smo že nazaj. Še posebej čestitke Miši, ki je s svojo čokoladno napolitanko zasedla stopničke v defileju mladičev in Satinki za njen debi v handlanju. ;D Pa čestitke LIZI, čeprav je bilo nekaj frke s podelitvijo mest (ne vem kako se je to potem rešilo), ampak ti si prava zmagovalka za nas.

Lp

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #65 : 25 Februar 2007, 18:29:28
Čestitke MIŠA in LIZA :)

Sanja

• *
  • Irish rocks!
Odgovori #66 : 25 Februar 2007, 18:48:41
Čestitke vsem, še posebno pa Neyki za njen trud, živce, potrpljenje, hendlanje in seveda za BOB  :D
Jo je bilo prav zabavno gledat notri z mojo mrcino  :P Jah, zdej vsaj mal ve, kaj so to terierji  8)  :D
Res hvala no, jaz sem bila zelo zadovoljna, Elmer pa tudi  :)

Miša, čestitke za uvrstitev! Sej te tvoje čokoladice tko dobr zgledajo  :P Ti bo res enkrat kera zmanjkala  >:D  ;D

Pa še slika zmagovalnega softya:
(1 uro po razstavi - odličen razstavni primerek, a ne?  ;D )

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
Odgovori #67 : 25 Februar 2007, 19:02:18
Čestitke vsem za dosežene rezultate!  :)

LP, Maja

SPLETNA STRAN: http://www.majchy.com
PORTFOLIO: http://www.majarokavec.com

Rinchy

• Moderator
Odgovori #68 : 25 Februar 2007, 19:09:46
Čestitke vsem!

Sanja, ampak pred sprehodom je bil pa ful lep  :-*

lp,
Nina

Varstvo in sprehajanje psov
www.varstvopsov.si

LIZA

• *
  • Aaron
Odgovori #69 : 25 Februar 2007, 19:18:15
Bolha, hvala za čestitke. Sem se prav nasmejala tisti 'zmešnjavi'  ;D Sem pa bila zelo zadovoljna, ker ta psička prej še nikoli ni bila v junior handlingu in je bila res super! Je dobila tudi bob pri setrih in kasneje bog :)

Čestitke seveda vsem za rezultate!!!!!

Sanja

• *
  • Irish rocks!
Odgovori #70 : 25 Februar 2007, 19:28:58
Lana na hitro sem te malo opazovala, pa se nam je mudilo domov (beri lakota, potreba po domači kavi ... ), pa vseeno čestitke.

Rinchy! Potem si pa ziher zraven mene stala, pa kar brez pozdrava!  :(
Ja je bil lep ... BIL. Zdej zgleda bolj kot poper sol šnavcer ...  ;D

Rinchy

• Moderator
Odgovori #71 : 25 Februar 2007, 19:46:42
Ja je bil lep ... BIL. Zdej zgleda bolj kot poper sol šnavcer ...  ;D
Joj,sorry  :-[ Nisem bila 100%, da si res ti. Naslednjič pridem do tebe.  ;)

lp

www.varstvopsov.si

Person

• *
Odgovori #72 : 25 Februar 2007, 20:06:55
No, pa da se še jaz malo razpišem:

* Najprej smo imeli v načrtu poiskati Plutonovega očka, pa smo bili malo prehitiri ::) (jaz bil nič kriv, ker res nisem divajl po cesti  :))

* Nadaljevanje se je odvijalo v fair play stilu, saj smo nadaljevali z ogledom "Čarinih" samojedov:

* Potem smo ugotovili, da bi se mogoče morale nemške doge priimenovati v ameriške doge, saj pijejo Coca Cola-o. Dokaz:

* Počasi smo končno dočakali Plutonovega očka v ringu zraven ostale goldie bande (kdor čaka, dočaka ;)):

Mu je uspelo pozirati prav super, saj je pridobil R-CAC :)

* Preostanek časa smo izkoristili še za ogled raznih pasem, dalmatinec, airedalski terier, kraški ovčar, tolling retriever, ...
Po večini ogledov smo poskrbeli tudi za spodobno rekreacijo - sprehod na katerim je bilo skupaj 5 poskočnih Personov :)
K sreči so ostali štirje bili na štirih tačkah (Chili, Ula, Jack, Cookie):

(Parson Russell Terrier)

* In nato ... vsega lepega je enkrat konec ... (pa sej k sreči samo za nekaj časa) .. in smo odšli počasi domov ...

PS: Ostale fotke pa najdete tukaj: klik

... Pluto, the golden retriever, itak ... :)

*nastya_lony*

• *
  • uživam pasje življenje...
Odgovori #73 : 25 Februar 2007, 21:01:49
Tudi jaz sem bila danes na razstavi..Zjutraj sva šli z mamico sami, popoldan sta se nama pa pridružili še ati in pa naša dva pesjana..Zjutraj sem končno spoznala leonberžana Romea, ki ga ima doma od kathy sošolka..Baje je odnesel iz razstave pravdobro ocene, ker ima preozek prsni koš(?)..Romeo je res lepotec in pol :-*..
Pa še dve njegovi sliki( drugih psov nisem slikala :-[ ::) )

Lp,  ;)

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #74 : 25 Februar 2007, 21:03:28

Se mi je zdelo, da je tvoj kuža, ker si bila ful vesela, ko ga je Neyka pripeljala iz ringa - si kar skočila od veselja! :)  :D
(samo nisva pa vedeli, da si to ti....)
Midve z Nino (Rinchy) sva pa samo Neyki čestitale - tebi pa ne... :-\   :-[
No potem pa zdaj: SANJA ČESTITAM!

Lp
Tina

Neyka

• Novofundlanci so zakon!!
  • Pesjanar
  • Neon say: BU
Odgovori #75 : 25 Februar 2007, 21:27:49
 ;D zmešnjava - Elmer je bil krasen  :-*

Prilagam samo še svojo najljubšo fotko  ::) (ne morem si pomagat prisežem res mi je všeč  ;D)

Ostala pa tukaj

telo medveda omiljeno gibčnostjo tjulnja; vesele in iskrive oči delfina ter srce, ki je bilo tako mehko, tako zvesto in tako polno ljubezni, kot je bilo lahko le srce novofundlandca!

http://myneon.webs.com
http://neyka-neon.moj-album.com

Rinchy

• Moderator
Odgovori #76 : 25 Februar 2007, 21:48:54
Še moje slike(večinoma berniji  ;) ): KLIK

lp,
Nina

www.varstvopsov.si

Jasmina

• *
Odgovori #77 : 25 Februar 2007, 22:58:12
bravo vsem :D ..sem si ze ogledala slikice bisa :)

bi se dalo komu prepisat dalmatince??..tak predvidevam, da jih je bilo spet zeloo malo :-\

Kast

• *
Odgovori #78 : 25 Februar 2007, 23:04:36
Čestitke Miša in ostali, še posebna čestitka pa lepotcu AM Bluju in njegovi lastnici  za BIS   :o  :-*

Sanja

• *
  • Irish rocks!
Odgovori #79 : 25 Februar 2007, 23:04:53
pes - mladi
ANOOK SHIVA'S PEARL MILK

vmesni: MULTIPLA LIKE A PRAYER

Jasmina

• *
Odgovori #80 : 25 Februar 2007, 23:07:23
sanja hvala :)
ja, tipicno za cac razstave pri nas ::) no, vsaj cacib so malo bolj obiskane :)

Urška

• *
Odgovori #81 : 26 Februar 2007, 01:44:01
Spoznala sem eno novo forumovko (ane Sanja), s Paxom sva dobila BOB, je pa na razstavi take afne guncal in se metal po tleh za čohljanje vsakemu, ki ga je samo malo lepo pogledal, da človek sploh ne bi verjel, da imam na povodcu rottweilerja. Ko sem izvedela, da je po zaključku ocenjevanja v našem ringu pred parsoni še 30 psov  :o, sem se sodelovanju v zaključku odpovedala in dan izkoristila še za eno krasno sled.  :)

Miša, čestitke, tvoje čokoladke so me popolnoma očarale.

Ovcka

• *
  • ..: Cosmo :..
Odgovori #82 : 26 Februar 2007, 10:49:49
Cestitke vsem se od mene! Nas mali se je tudi super odrezal, bil je precej pogumen, ceprav je bila to njegova in moja prva razstava, ubogal je pa tudi kar no  :D Dobila sva pa oceno zelo perspektivno, tako da sem bila cisto vesela.  ;D Samo potem, ko sva sla za BIS puppy, me je presenetila (pre)hitra odlocitev avstrijske sodnice, ker se dobro nismo vsi notri prisli in se postavili, je imela ze izbrane svoje finaliste  :-\

Lp..

Living is Easy with Eyes Closed

Hoiker's Cosmic Adventure
Moj album

Satin

• *
  • When wilderness calls...
Odgovori #83 : 26 Februar 2007, 11:00:07
Čestitke vsem udeležencem CAC Celja za njihove dosežke, posebaj Pa bi se zahvalila še Miši in Bobiju za izkazano čast in dano priložnost  :-* :-* so pa mastinčice skupaj z njhiovo mamo bile super!!! :-* :-* :-*
Bolha hvala tudi tebi :-* za čestitke

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
Odgovori #84 : 26 Februar 2007, 11:44:19
Čestitke vsem udeležencem, predvsem pa zmagovalcem BISa. Hvala tudi vsem, ki ste navijali za nas in nam izrekli čestitke.

Posebaj bi se zahvalila naši Topfieldki, Focoso in naši Satin, ker so nam žrtvovale celo nedeljo in nas z svojim odličnim krotenjem naših razvajenih princesk popeljale v BIS. Focoso se je prav izkazala kot botrca, saj jo je Simply ubogala, kakor, da je njena. Twisty svojo teto Topfiel že kar dobro pozna, zato nista imeli težav z sporazumevanjem. Največ poguma je pokazala naša pridružena fortbonsica Satinka, ki je imela za ukrotiti svojo Čučko bučko, ki je najbolj razvajena od naših mastinčic napolitančic, pa še debitirala je v hendlanju. Čestitke!!!

Dekleta, stokrat vam hvala v mojem, Bobijevem in seveda imenu naših princesk.  :-* :-* :-*

Še posebej čestitke Miši, ki je s svojo čokoladno napolitanko zasedla stopničke v defileju mladičev

Bolhica, čestitke tudi tebi, saj si imela dovolj poguma skakljati po naši pasji trdnjavi, kljub temu, da sem jaz imela s seboj celo flaško biokilla  ;D

Urška, ne boš verjela, da sem v trenutku, ko ste odtekli prvi krog in sem videla tvojo konkurenco, vedela, da bosta z Paxom zmagala. Čestitke tudi vama. :-* :-* :-*Tole pa naše čokoladne princeske pošiljajo Paxu. Slikce vaju z Paxom pa sledijo zvečer.

Srečali smo veliko znanih ljudi, spoznali nekaj novih. Če ne bi bilo tistega incidenta, ko mi je pes italijanskega razstavljalca skoraj nogo odtrgal, bi lahko rekla, da je bil včerajšnji razstavni dan popoln. Tako, pa me danes bolijo vse mišice in kost na levi nogi. Še sreča, da je pes imel usnjen nagobčnik in močnega lastnika, ki je bil kasneje toliko pameten, ko se je podobno zgodilo tudi drugim mimoidočim, ki smo hodili mimo tistega prehoda ( jaz sem kasneje šla kar čez ring, da sem se ga izognila), umaknil na manj frekventno destinacijo. Zakaj le hodijo ljudje s takšnimi psmi na razstave in javna mesta nasploh  >:( Še dobro, da ni bilo kakšnega pasjega fajta na ta račun.

Naša teta si je z veseljem ogledala razstavne kužke drugih pasem. Najbolj so ji bili všeč boxerčki, ki jih je pospremila s komentarjem, da so ubogi pski, saj so jim repke čisto posekali. Morajo revčki z ritko pomahati svojemu gospodarju. Za mopse je rekla, da je videla veliko Šašk, ki pa so bile vse grde in debele pa tako mirne. In, da je naša Šaška tako prikupna, ko zna lepo skakati. Hmm, zanimivo, jaz pa si tako želim enega mirnega mopsača.

Hvala vsem, ki ste prišli crkljat naše razvajene čokoladke, saj ste se lahko prepričali na lastne oči, kakšne ljubezni sem vsakodnevno deležna.

Celje, na svidenje, še letos!

Slikc nimamo, ker je Bobi snemal, zato, pa bodo narejeni CD in vsaka od naših pomočnic ga bo dobila! ;)

Missa

Naše mastinčice so mi zmeraj bolj podobne, vedno manj ubogajo mojega moža!
Moj Zoro ima krokodilčke v očeh, vražičke v repu in angelčke v srčku.
Mopsi očarajo s svojo karizmo, šarmom in humorjem do te mere, da se z lahkoto zaljubiš v njih.

martinca

• *
Odgovori #85 : 26 Februar 2007, 12:05:47
Spoznala sem eno novo forumovko (ane Sanja), s Paxom sva dobila BOB, je pa na razstavi take afne guncal in se metal po tleh za čohljanje vsakemu, ki ga je samo malo lepo pogledal, da človek sploh ne bi verjel, da imam na povodcu rottweilerja. Ko sem izvedela, da je po zaključku ocenjevanja v našem ringu pred parsoni še 30 psov  :o, sem se sodelovanju v zaključku odpovedala in dan izkoristila še za eno krasno sled.  :)

Urška sem te jaz tudi videla, ampak si bila vsakokrat, ko sem šla mimo tako zaposlena (ponavadi z čvekanjem), da nisem hotela motiti. Tudi meni je žal, da so bili parsončki in pa seveda jacki tako pozno, da jih nisem utegnila počakati. Pač nimam sreče, ker so bili pa v LJ tako hitro, da sem jih zamudila.
Sploh ne morem reči kaj me je na razstvi najbolj fasciniralo, razen nekaterih izjem , vse.   

scythe

• Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
  • When I Grow Up I`ll Be Stable...
Odgovori #86 : 26 Februar 2007, 12:37:17
Čestitke vsem forumašem in njihovim pasjim mrcinicam za včerajšnje razstavne uspehe! :)

čara

• *
  • Obožujem pse!
Odgovori #87 : 26 Februar 2007, 13:22:15
No, pa da se še jaz malo razpišem:

* Najprej smo imeli v načrtu poiskati Plutonovega očka, pa smo bili malo prehitiri ::) (jaz bil nič kriv, ker res nisem divajl po cesti  :))

* Nadaljevanje se je odvijalo v fair play stilu, saj smo nadaljevali z ogledom "Čarinih" samojedov:

* Potem smo ugotovili, da bi se mogoče morale nemške doge priimenovati v ameriške doge, saj pijejo Coca Cola-o. Dokaz:

* Počasi smo končno dočakali Plutonovega očka v ringu zraven ostale goldie bande (kdor čaka, dočaka ;)):

Mu je uspelo pozirati prav super, saj je pridobil R-CAC :)

* Preostanek časa smo izkoristili še za ogled raznih pasem, dalmatinec, airedalski terier, kraški ovčar, tolling retriever, ...
Po večini ogledov smo poskrbeli tudi za spodobno rekreacijo - sprehod na katerim je bilo skupaj 5 poskočnih Personov :)
K sreči so ostali štirje bili na štirih tačkah (Chili, Ula, Jack, Cookie):

(Parson Russell Terrier)

* In nato ... vsega lepega je enkrat konec ... (pa sej k sreči samo za nekaj časa) .. in smo odšli počasi domov ...

PS: Ostale fotke pa najdete tukaj: klik

Vse lepo in prav, ampak Castra si pa pozabil :) Njega sva tudi videla in počohala, pa še na eni moji fotki je  :P

http://tecem26.blogspot.com/
Le vkup uboga gmajna!

Person

• *
Odgovori #88 : 26 Februar 2007, 13:56:00
Upsi, pa res :>
Pa sej na mojih je tudi. Mislim, da sem ga dal tudi na internet.

... Pluto, the golden retriever, itak ... :)

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
Odgovori #89 : 26 Februar 2007, 14:02:53
Nekaj slikovnih utrinkov iz včerajšnje razstave:

Joj, kaj je bila sodnica pogumna  :-[

Missa

Naše mastinčice so mi zmeraj bolj podobne, vedno manj ubogajo mojega moža!
Moj Zoro ima krokodilčke v očeh, vražičke v repu in angelčke v srčku.
Mopsi očarajo s svojo karizmo, šarmom in humorjem do te mere, da se z lahkoto zaljubiš v njih.