Čestitke vsem udeležencem, predvsem pa zmagovalcem BISa. Hvala tudi vsem, ki ste navijali za nas in nam izrekli čestitke.
Posebaj bi se zahvalila naši Topfieldki, Focoso in naši Satin, ker so nam žrtvovale celo nedeljo in nas z svojim odličnim krotenjem naših razvajenih princesk popeljale v BIS. Focoso se je prav izkazala kot botrca, saj jo je Simply ubogala, kakor, da je njena. Twisty svojo teto Topfiel že kar dobro pozna, zato nista imeli težav z sporazumevanjem. Največ poguma je pokazala naša pridružena fortbonsica Satinka, ki je imela za ukrotiti svojo Čučko bučko, ki je najbolj razvajena od naših mastinčic napolitančic, pa še debitirala je v hendlanju. Čestitke!!!
Dekleta, stokrat vam hvala v mojem, Bobijevem in seveda imenu naših princesk.

Še posebej čestitke Miši, ki je s svojo čokoladno napolitanko zasedla stopničke v defileju mladičev
Bolhica, čestitke tudi tebi, saj si imela dovolj poguma skakljati po naši pasji trdnjavi, kljub temu, da sem jaz imela s seboj celo flaško biokilla

Miša, čestitke, tvoje čokoladke so me popolnoma očarale.
Urška, ne boš verjela, da sem v trenutku, ko ste odtekli prvi krog in sem videla tvojo konkurenco, vedela, da bosta z Paxom zmagala. Čestitke tudi vama.

:-*Tole pa naše čokoladne princeske pošiljajo Paxu. Slikce vaju z Paxom pa sledijo zvečer.
Srečali smo veliko znanih ljudi, spoznali nekaj novih. Če ne bi bilo tistega incidenta, ko mi je pes italijanskega razstavljalca skoraj nogo odtrgal, bi lahko rekla, da je bil včerajšnji razstavni dan popoln. Tako, pa me danes bolijo vse mišice in kost na levi nogi. Še sreča, da je pes imel usnjen nagobčnik in močnega lastnika, ki je bil kasneje toliko pameten, ko se je podobno zgodilo tudi drugim mimoidočim, ki smo hodili mimo tistega prehoda ( jaz sem kasneje šla kar čez ring, da sem se ga izognila), umaknil na manj frekventno destinacijo. Zakaj le hodijo ljudje s takšnimi psmi na razstave in javna mesta nasploh

Še dobro, da ni bilo kakšnega pasjega fajta na ta račun.
Naša teta si je z veseljem ogledala razstavne kužke drugih pasem. Najbolj so ji bili všeč boxerčki, ki jih je pospremila s komentarjem, da so ubogi pski, saj so jim repke čisto posekali. Morajo revčki z ritko pomahati svojemu gospodarju. Za mopse je rekla, da je videla veliko Šašk, ki pa so bile vse grde in debele pa tako mirne. In, da je naša Šaška tako prikupna, ko zna lepo skakati. Hmm, zanimivo, jaz pa si tako želim enega mirnega mopsača.
Hvala vsem, ki ste prišli crkljat naše razvajene čokoladke, saj ste se lahko prepričali na lastne oči, kakšne ljubezni sem vsakodnevno deležna.
Celje, na svidenje, še letos!
Slikc nimamo, ker je Bobi snemal, zato, pa bodo narejeni CD in vsaka od naših pomočnic ga bo dobila!

Missa