CAC Celje - 11.Winter winner - 25.02.2007

petrca · 41549

čara

• *
  • Obožujem pse!
Odgovori #90 : 26 Februar 2007, 14:53:38
http://anjar.moj-album.com/album/6893058/ Evo moje fotke v procesu nalaganja, moralo bi jih biti okrog 120.

http://tecem26.blogspot.com/
Le vkup uboga gmajna!

ella

• *
  • Lota
Odgovori #91 : 26 Februar 2007, 15:09:15
Razstava je bila prijetna, družba super. ;)

Čestitke vsem! :)

Od najstarejših dni človekove civilizacije in kulture je pes njegov prijatelj in sopotnik.

čara

• *
  • Obožujem pse!
Odgovori #92 : 26 Februar 2007, 15:30:54
Urška  Jaz sem vaju s Paxom občuduvala ko sta bila v ringu  :o Res je lep pesjan, naslednji rott ki je bil v ringu mi ni bil tako zelo všeč, zaradi glave. Pax ima lepšo, daljši gobec-po mojem.

Pa mislim da si ti bila edina ki je pesjana postavila, potem se pa za par metrov umaknila pes pa kar lepo stal in gledal žogco-super. Pa še 1x si šla mimo mene, ampak si se ravno z nekom pogovarjala, pa nisem hotela motit.

čaw

Le vkup uboga gmajna!

Sanja

• *
  • Irish rocks!
Odgovori #93 : 26 Februar 2007, 16:34:38
Ja, moram reč, da hvalabogu, da imam še kar dober spomin za pse. Urška, če ne bi svojega poklicala, bi šla kar naprej mimo tebe, pa sem potem kar obstala.  ;D
Pax pa zame sploh ni rott - ker tako igrivega pa živahnega psa ponavadi vidim sam pri terierjih  ;)  :D
Čestitke za BOB! A nisem rekla, da bo!  :D

Res je bila simpatična razstava.  8) 

Neyka

• Novofundlanci so zakon!!
  • Pesjanar
  • Neon say: BU
Odgovori #94 : 26 Februar 2007, 17:15:10
Razen ponovne gužve se tudi jaz ne pritožujem nad razstavo  :)

Urška tebe in Paxa sem tudi videla  ::) mislim da še pred začetkom razstave ko si se s Paxom igrala v krogu  ;D Zgleda prava igračka  :-* pa tut ful všeč mi je  :) če se še kdaj srečava pa pridem do tebe  :)

telo medveda omiljeno gibčnostjo tjulnja; vesele in iskrive oči delfina ter srce, ki je bilo tako mehko, tako zvesto in tako polno ljubezni, kot je bilo lahko le srce novofundlandca!

http://myneon.webs.com
http://neyka-neon.moj-album.com

Sassy

• *
  • Sassy love forever!!
Odgovori #95 : 26 Februar 2007, 23:22:17
Cestitke se z moje strani, cestitke vsem razstavljalcem, zmagovalcem, porazencem in gledalcem  :P

Tudi jaz bi prisla pa mi zaradi neznano neutemeljenih razlogov ni zneslo  :o

Bi pa lepo prosila ce mi lahko kdo ki ima katalog poskili ce je bila kaksna civava prijavljena?

hvala

Ursa

dog4ever

• *
Odgovori #96 : 26 Februar 2007, 23:30:18
Bila, bila, ker smo jo videli v bisu v grupi. Samo nimam pa kataloga :(

Mene je predvsem presenetilo, da ni bilo take grozne gužve kot decembra :o Čeprav sem zjutraj, ko sem stopila v halo mislila, da bo še huje kot lani. Skratka: jaz sem prav uživala v majhni in luštni razstavi.

popo

• *
Odgovori #97 : 26 Februar 2007, 23:57:39
Cestitke vsem tekmovalcem tudi z moje strani!  8)

Glede na to da so labradorci prisli na vrsto zelo pozno, sem imel cel dopoldan cas za sprehajanje okoli ringov in opazovanje taksnih in drugacnih pesjanarjev. Nazalost sem sele zdaj ugotovil, da se prakticno ves cas stal v druzbi nekaterih forumovcev, ampak jih nazalost nisem prepoznal. Urska ce se ne motim sem s tvojim lepotcem naredil en foto session.
Vecino casa sem se zadrzeval pri ringu z dogami, tam je bilo najvec akcije. Valvasor in njihva banda je zasedla prakticno polovico dvorane. hehe Tam sem vbistvu najbolj uzival!  :o Moram priznat da me doga zelo fascinirajo in so prav zaradi tega zasedle najvecji delez spomina na kartici.  :o No, malo manj so ga pa zasedle Mišine lepotice (se opravicujem ce je bil kak lepotec zraven). No, se en primer ko sem nakdando ugotovil kdo je kdo. Vglavnem sem kr nekaj pesjanarjev povezal z obrazi lastnikov, te pa naknadno z imeni s foruma.
Upam, da me spomin do naslednjic nebo izdal, tako da se bomo lahko spoznali in kaksno rekli.

Se enkrat, cestitke vsem!  :D

Kast

• *
Odgovori #98 : 27 Februar 2007, 07:56:58
popo, kje pa je objavljen tvoj foto session, da si malo ogledamo ;) ?

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
Odgovori #99 : 27 Februar 2007, 08:44:39
No, malo manj so ga pa zasedle Mišine lepotice (se opravicujem ce je bil kak lepotec zraven).

O, bil si pri naši pasji trdnjavi in me nisi pocukal za rokav?
Prav imaš! Jaz imam same lepotičke  ;D Pet mastinčic. Same babe  :o No, pa drugič, sedaj, ko veš katera sem in kako izgledajo moje princeske.
Pa slikce ? Si uspel narediti katero ?

Missa

Naše mastinčice so mi zmeraj bolj podobne, vedno manj ubogajo mojega moža!
Moj Zoro ima krokodilčke v očeh, vražičke v repu in angelčke v srčku.
Mopsi očarajo s svojo karizmo, šarmom in humorjem do te mere, da se z lahkoto zaljubiš v njih.

Urška

• *
Odgovori #100 : 27 Februar 2007, 10:08:23
Miša - fotke, fotke si obljubljala  :)  Se bom pa v prihodnje vsaj na večjih razstavah poskušala držati tvojega stilskega nasveta (bom Persil na zalogo kupila  :D).

Martinca, čvekali smo v 99% sami rottweileraši (če izvzamem našega inštruktorja), zato drugič mirno vpadi v pogovor, da se spoznava. Rottweileraše že poznam, bi bilo luštno kakšno reči še s kom drugim. Neyka, Popo, Čara, povsem enako velja za vas.  ;)

Aja, Čara, ti sploh ne veš kakšno je bilo zgražanje zunaj ringa, ker med stojo psa v ringu nisem držala vrvice, ampak je bila na tleh. Letele so celo neke opazke, da sem nora. Moj pes se razstavlja v razredu delovnih, izpita nisem kupila za 150 € v kakšni od naših bivših "bratskih držav", kar pomeni, da če izrečem povelje ga mora upoštevati tudi, če zraven njega vanj renči pes ali pa frčijo žogice. In še ne tako zelo dolgo nazaj (recimo dobrih 10 let) je imel sodnik pravico v razredu delovnih zahtevati gibanje v ringu brez vrvice, jaz sem to pri rottih doživela nazadnje na CAC Kranj na takratnem Kranjskem sejmu (brez povodca pa sta tekli takrat Sally Pred gozdom Srečka Mastnaka in psica - mislim da Alice - v lasti g. Pierre Luigija iz Italije, zmagala je slednja). Sem takoj za to, da se ponovno uvede prikaz brez povodca za delovne pasme v razredu delovnih.

popo

• *
Odgovori #101 : 27 Februar 2007, 12:14:06
Kast: se bom potrudil v najkrajsem moznem casu uploadat vse slike. Ves, jaz sem eden tistih redkih primerkov, ki jih je Telekom pozabil v prazgodovini in imam se vedno dial-up dostop  :( Potem pa je nemogoce nalozit slike, tako da morem zmeraj poiskat neko dobro duso, da mu odnesem CD in jih nalozi. Se bo pa potrudil cimprej, ceprav bo ta cimprej verjetno cez vikend  ;) Je pa pri meni vedno tako, da nikakor nemorem naredit dobre slike v giobanju in potem ko bedak vedno znova spreminjam nastavitve in je vecina slik meglenih. Je pa jih se zmeraj nekaj lepih cistih, takih pri miru!   ::)

Se enkrat preglejujem slikice in da se za vsak slucaj prepricam, da sem povezal prave obraze. Urška: rdeče teniske, rjav povodec?  :o
No Miše pa ziher nisem zgrešil. hehe No, pa vseeno: rdeci sako, rdec povodec? Trdnjave nazalost nisem slikal, imam pa par slikic iz ringa, seveda ce si taprava.  :P Upam, da nisem vse skupaj zamesal. Vglavnem, vsaj priblizno vem za nekatere od vas kdo ste. Tako da se bomo lahko na prihodnjih razstavah z lahkoto prepoznali!

Lp, Marko

martinca

• *
Odgovori #102 : 27 Februar 2007, 12:16:43
Urška obljubim, da te naslednjič pocukam, sem pa imela zraven malega sina, ki se je po približno 5 minutah na razstavi že naveličal razstave, tako da mi enostavno ni pustil, da se dosti ustavljam. 8)  

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
Odgovori #103 : 27 Februar 2007, 12:39:04
popo, ti kar prilimaj slikce, saj nisi veliko falil  ;D

Urška samo zate  :P :

Drugič pa le ubogaj moj stilski nasvet  ;D Na eni sliki se vidi, kot da ti sodnica šari po trebuščku  :D

Missa

Naše mastinčice so mi zmeraj bolj podobne, vedno manj ubogajo mojega moža!
Moj Zoro ima krokodilčke v očeh, vražičke v repu in angelčke v srčku.
Mopsi očarajo s svojo karizmo, šarmom in humorjem do te mere, da se z lahkoto zaljubiš v njih.

popo

• *
Odgovori #104 : 27 Februar 2007, 13:17:26
evo, Ursko sem trofil. Je taprava! :)
Missa, imam 3 slikice iz ringa...potem so pa to tvoje pomocnice. Je pa se ena velika cokolada na sliki, katere vodnica ima pravtako rdec povodec in pa, menda, rdeco bluzo. Kdo je kdo? hehe  ???

Slike bodo prilimane, upam da, ko pride vikend. Prej ne bo slo  :-[

Satin

• *
  • When wilderness calls...
Odgovori #105 : 27 Februar 2007, 13:23:51
Popo mislim da misliš Focoso, ki je hendlala Simply, na forumu jo najdeš pri bulčkih ;), je Miša poskrbela da smo ble vse modno usklajene s psičkami ;)

Lola

• Gost
Odgovori #106 : 27 Februar 2007, 15:20:32
jaaa popo that's me :D :D prav posebaj za mojo Simply sem bila rdečka :D

popo

• *
Odgovori #107 : 27 Februar 2007, 15:38:37
hehe, OK. Ma sej vec nevem kdo je kdo  :-\ Focoso: Stevilka 517, a ne?  :P
Kdo je pa potem v rdeci bluzi s stevilko 515 (menda je tak, ker se ne vidi cela), cokolada pa ima belo liso na prsih? Al si tu ti?  ??? ??? :-[

Sem pa ugotovil, da so uspele 3 slike missinih cokolad iz ringa, in pa, na zalost, samo ena slika Urskine "muce"  :P Se bom potrudil in jih uploadal v najkrajsem moznem casu!  ;)

Pa lep pozdrav, Marko

Lola

• Gost
Odgovori #108 : 27 Februar 2007, 15:42:52
513 je bila Tanja s Twisty, 514 sem bila jaz s Simply, 515 je bila Satin s Čučko, 516 Miša s Sheyko, 517 Miša z Zoyo

Tako mislim da so bile številke razdeljene :D Ja jst sm un kekec v kikli in rorarskimi nogami kot me moj oče heca hahahaha

popo

• *
Odgovori #109 : 27 Februar 2007, 15:50:48
Ok, vse jasno!  :o torej imam na sliki, najverjetneje, skupaj Focoso, Satin in Mišo. Menda?!  ::) No, pa sej boste ze povedala ko bodo slike pripravljene.  :P

Urška

• *
Odgovori #110 : 27 Februar 2007, 18:37:12
Miša, super, hvala za fotke  :o  Ugotavljam, da je moj pes "dec" postal. V živo sploh ne opazim razlike, mi je pa par ljudi komentiralo, da se je bistveno spremenil. No, na sliki vidim, da se je res. :)  Ne vem pa točno čigava je bučka na drugi fotki, veš ti ???

Bom pa za naslednjič upoštevala tvoj nasvet, samo bom morala vmes v shopping. Pa za naslednjič si bom omislila eno miniaturno igračo za v žep. Nekaj bolj ploščatega. Kazanje zob je pa odkar se je napičil na palico živa katastrofa, ker zobe skuopaj tišči in umika glavo.

čara

• *
  • Obožujem pse!
Odgovori #111 : 27 Februar 2007, 19:27:03
Ta druga buča je prišla takoj za Paxom v ring, ampak ker nimam kataloga žal ne vem kdo je. Mislim pa, da nekaj v zvezi z Mumlekom, ker so se nekaj za mano pogovarjali. Mam tud js eno fotko, pa enih par od Paxa, samo je treba še malo posvetlit, fotke pol jih bom pa že počasi uploadala.

Le vkup uboga gmajna!

*LuNa*

• *
Odgovori #112 : 27 Februar 2007, 20:59:04
A mi lahko kdo prepiše labradorce? Lepo lepo prosim.

Popo ti pa sigurno veš za rezultate.

Psarna Lunca's - vzreja labradorcev
http://luncas.vovk.si

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
Odgovori #113 : 27 Februar 2007, 21:49:44
Še nekaj mojih fotk: KLIK  :)

LP, Maja

LP, Maja

SPLETNA STRAN: http://www.majchy.com
PORTFOLIO: http://www.majarokavec.com

Ivana

• *
Odgovori #114 : 27 Februar 2007, 22:07:35
A mi lahko kdo prepiše labradorce? Lepo lepo prosim.
Rezultatov pa na žalost ne vem  ;)
psi/mladi:
Admiral golden drop (Alan Habuzin, HR)
Dollar golden drop (Dragica Pasini, hr)
Funny boy (Paola Corradini, I)
psi/vmesni
Swan (Rosanna Artioli, I)
Ali (Petra Skok, SLO)
psi/odprti
Dren iz dobrče (Jože Vester, SLO)
Retrievers of village quick (Martina Brisco, I)

psice/mladi
Grace of neli goldy (Barbara Anžur, SLO)
Tisa (Igor Polanec, SLO)
psice/vmesni
Georgia (Angela Corcella, I)
psice/odprti
Glynis di casa paraporti (Fabio Pincella, I)
Richbourne flay the flag (Ana-Marija Pavić & S. Wiles, HR)
Up and running of tintagel winds (Paola Corradini, I)
psice/delovni
Victory (Fabio Pincella, I)
Velvet look tankaram (Danijela Kobe, HR)
psice/prvaki
Zsimavari detti (Paola Corradini, I)

Upam, da sem kaj pomagala  :)

popo

• *
Odgovori #115 : 28 Februar 2007, 01:17:52
Luna: nazalost nevem rezultatov, ker si nisem kupil kataloga, tako da jih nisem vpisoval. Poznam jih po izgledu, ampak to ti najverjetneje ne pomaga prevec, ne?  :P

Satin

• *
  • When wilderness calls...
Odgovori #116 : 28 Februar 2007, 07:30:37
Urška mislim da gre za psičko iz psarne Rottikingdom, nisem pa čisto prepričana ;) Popo 515 je bila "moja" Čuči, je bila edina ki ni bila rjava pa plav štrikec je mela ;) :P

popo

• *
Odgovori #117 : 28 Februar 2007, 11:53:05
Ja, ja  :o No, potem pa imam vse tri na sliki!  ;)

*LuNa*

• *
Odgovori #118 : 28 Februar 2007, 14:18:27
Ivana hvala.

Psarna Lunca's - vzreja labradorcev
http://luncas.vovk.si

Urška

• *
Odgovori #119 : 28 Februar 2007, 15:07:45
Urška mislim da gre za psičko iz psarne Rottikingdom, nisem pa čisto prepričana ;) Popo 515 je bila "moja" Čuči, je bila edina ki ni bila rjava pa plav štrikec je mela ;) :P

Možno, moj je precej bolj črnuh (pigment, ožigi, barva oči), pa konec koncev čisto drug tip glave. Ker so bili za mano imaš pa verjetno prav.

Za mastine bi pa predlagala spremembo imena v prislinjenci  :D (kolk me bo zdej Miša...  :-X)