Ojla, punce, evo malo pozitivnih novičk za lep konec tedna

.
- Gradivo, ki sem vam ga obljubila, je pripravljeno

. In ne samo tisto, kar sem obljubila, ampak celo en ekstra bonus, ki vam bo po moje še posebej všeč

. Bom mailala zdaj vsaki posebej, kakor smo se dogovarjali glede dostave. Gre pa pošta v ponedeljek naprej. Da je vse tako super pripravljeno, gre posebna zasluga n+n, ki je krasna punca in se je res zelo potrudila. HVALA!
- Tudi ostale ste prispevale veliko čudovitih predlogov

, ki jih še premlevam oz. premlevamo, a ni vrag, da ne bi nastalo nekaj super. Po pravici povedano sem izjemno prijetno presenečena nad delovnim odzivom z vaše strani, to daje tudi meni veliko energije za naprej.
- CF rutke za kužke se že delajo, zaenkrat bodo to bolj delovne verzije, da vidim, kakšna velikost, barva in pozicija logota bodo lepo izpadle. Meni je oranžna barva the barva, ampak zna pa biti hitro usrana

. No, glede barve bomo še videli, šivilja je pa itak rekla, da je takole ruto za zašit tudi z ruto čez oči možno

...
- Prihodnji teden odhajam za 3 dni v Nemčijo na tisto tekmo. Zelo sem si želela, da bi šli z Azu skupaj

, a ker moje vozniške sposobnosti segajo komaj do Ajdovščine, moj osebni šofer pa si je zaželel, da ne gremo samo gorpadol, gremo zdaj za par dni. Organizatorji tekme so zelo zelo prijazni in se bomo srečali, tako da bo moje bivanje tam ene vrste mini seminar. Na tekmi pričakujejo okrog 60 tekmovalnih parov

, tako da mislim, da bo kaj videti. Evropska organizacija je res zaštartala s promocijo tega športa na polno, tekem je vse več, workshopi pa so menda polni. Upam, da bom nazaj prišla z veliko novimi idejami (in morda kakim inštruktorjem, ki bi bil pripravljen priti k nam vodit seminar). Koliko vas kaj govori nemško, da vem, če vzamem kaj ekstra nemške literature

?
- Malo za hec pa še tale link. V Nemčiji je bum CF tolikšen, da nastajajo že celo neke podvariante

. Nemška organizatorka me je opozorila na tole; DVD je izšel lani mislim da decembra, pa je bil že parkrat razprodan

. (Btw, v filmčku se lepo vidi, kako punce delajo poleg na kas na target na roko

.)
http://www.youtube.com/watch?v=o28t3Vz-clMhttp://www.youtube.com/watch?v=9Lxph6l5UAU