MiNi SrečanJa

irenchy · 69106

ursa

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #90 : 04 Marec 2006, 06:41:16
Cool ! :o

Ste se imeli "fajn",ne ? ::)...

Grosuplje ::).....lahko ;).

lp Jure

ja jure ti lahko tut p0rideš  ;D

A dog is the only thing on earth that loves you more than you love yourself.  [~Josh Billing]

*yure*

• VaLy & YuRe
  • *
Odgovori #91 : 05 Marec 2006, 14:29:37
Sej te nisem VPRAŠAL , če lahko pridem  :P :P :P :P !

Jst sem se kr sam povabu :D LOL !

lp Jure

ursa

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #92 : 05 Marec 2006, 19:40:32
aaaa
pol se bova pa zmenila preko MSN-ja ali pa preko zasebnih sporočil  ;)

A dog is the only thing on earth that loves you more than you love yourself.  [~Josh Billing]

zoe

• Moderator
Odgovori #93 : 08 Marec 2006, 16:32:19
Glede na to, da kar nekaj ljudi pride na Repkov tek (glej pod dokodke) bi lahko bilo to nekako mini srečanje  :D. Zase še ne vem, če bom lahko prišla, ker naj bi takrat imeli s šolo tabor, bom pa še sporočila kako se bojo v šoli odločili glede tabora.

"Get over your hill and see what you find there, with grace in your heart and flowers in your hair"

ursa

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #94 : 02 April 2006, 09:46:50
a je kdo danes za kakšno srečanje?

*nastja*

• Indi & Nastya
  • *
Odgovori #95 : 17 April 2006, 16:40:58
Danes je eno res mini srečanje .. 2 človeka 1 pes  :P :) Neyka in Jz+Indi   :P

Lp

irenchy

• irena&rondo
  • Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #96 : 21 April 2006, 20:23:47
če ima jutri kdo čas....v vodicah ob 10ih dopoldne bo malo srečanje pesjanov, šli bomo na dolg sprehod, ki bo prilagojen temparaturam ;). če ima kdo čas jutri ob 10ih naj le pride v vodice...javite na zs če pride kdo. aja....samo ena zahteva je.......samo psičke! :) sicer pride en samec ampak atos je pač atos :)

lp

DOGS ARE NOT OUR WHOLE LIFE, BUT THEY MAKE OUR LIVES WHOLE!
Roger Caras

Rinchy

• Moderator
Odgovori #97 : 22 April 2006, 19:39:31
Takole.Jaz sem se malenkostno spočila,Rina je še vedno čist paf.Vzrok: štiri urna hoja po vodicah(natančneje pot do mlinčkov).Bilo nas je tako lepo število in prav prisrčno poprarčkani(če gledaš pasja imena): R&R(Rina,Rondo),A&A(Atos,Aska),G&G(Gaja,Gal)  :)
Atosa in Gala smo pripravili(no,pesjani so ju pripravili),da sta začela uživat v vodi.Sploh Atos je čist 'not padu' in začel noret po vodi za vsakim premikajočim se psom  ;D .Rina je spet prav štorasto čmoknila v vodo in za sekundo preiskusila plavalne užitke,ki ji niso bili najbol ušeč.tistega dela z globoko vodo se je izogibala na dolgo in široko.Mlinčke pri vrhu smo si na hitro ogledali,ker so imeli starejši ljudje(beri:upokojenci) gor piknik  ;)
Rina je bila taka kot en pujsek,sploh ni bla več črna,ampak sivo-rjava.Najprej sem jo hotela skopat doma,pa sem si premislila(zaradi moje in njene utrujenosti) in sem jo raje samo prečesala in pregledala,če je pokasirala kakšno golazen(beri:klopa).Jaz sem dobila na sebi enega,ampak neprisesanega.Na Rini nisem našla nobenega in upam,da jih res ni (smo se pošpricali z Biokillom predno smo oddirjali od doma  ;))
No,naj preidem k bistvu...k slikam  ;) .Tistim,ki imajo počasen računalnik svetujem mirne živce.Slik je namreč 298,tako da ob gledanju lahko fašeš živčnega(tako kot sem ga skoraj jaz  ;D),ko sem čekirala Irenine slike.

SLIKE

Šiiibamo-Gal,Rina in Aska

Rina,Aska in Atos(bogve kaj si revček misli,ko mora lovit te nore babnce  :P )

Rondo,Gaja,Atos,Gal,Aska in Rina(ki zgleda še nekoga pričakuje,da mu je nastavila mesto  ;D)

Galček :-*

Gaja

Aska

Rina in Rondika ;)

Pa še en parček:Rina&Atos  :)

Mormo tole čimprej ponovit  :)

lp,
Nina

Varstvo in sprehajanje psov
www.varstvopsov.si

zoe

• Moderator
Odgovori #98 : 22 April 2006, 19:58:02
O nina kako so dobre slike  :D Grem gledat zdaj še une v albumu. Jaz se pa opravičujem gospodiču Kekcu za neudeležbo in upam, da mi ne bo zameril  :-*

"Get over your hill and see what you find there, with grace in your heart and flowers in your hair"

rina

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #99 : 22 April 2006, 19:59:52
Oooo, ste se imeli fino. Kako vam zavidam. Jaz pa že cel dan pospravljam in čistim okoli hiše in nikamor ne morem. ::) Vsa ta spomladanska dela, pa še obiske dobimo pa mora bit vse perfektno čisto. ::)

Rondo,Gaja,Atos,Gal,Aska in Rina(ki zgleda še nekoga pričakuje,da mu je nastavila mesto  ;D)

Oh ja, Witty je špricala. Rina je pa špeckahla, ker jo je izdala. ;D

Nisem še pogledala vseh slik, ker moram spet šibat pospravljat, ampak na hitro izgledajo super. :)

lp

Los je car!

Rinchy

• Moderator
Odgovori #100 : 22 April 2006, 19:59:59
O nina kako so dobre slike  :D Grem gledat zdaj še une v albumu. Jaz se pa opravičujem gospodiču Kekcu za neudeležbo in upam, da mi ne bo zameril  :-*
Hvala. :)
Pomoje se mu boš mogla prikupit s kakšnim piškotkom,drugač te ne bo maral  :P  ;)

lp

www.varstvopsov.si

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #101 : 22 April 2006, 20:05:10
Ja tole srečanje je bilo res fletno, so se pesjani in pesjanke fejst nadivjali/le in okopali/le v vodi. Sem fejst pregledala Asko in nisem zalotila nobenega klopa, no ja upam, da nisem kakšnega zelo skritega zgrešila. Se je pa tudi moja tako fejst zmatrala, da še vedno lepo počiva. No  še čimveč takih srečanj...lp

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #102 : 22 April 2006, 20:07:30
Rinchy in irenchy fotke so res super..lp

rožica

• *
  • Athos & Best
Odgovori #103 : 22 April 2006, 20:26:08
Danes je bilo res super. Irena nas je fino zmatrala ;D, Atos je še sedaj čisto fuč. Smo bili prejle pri stricu pa je štiri mesečnega švicarja samo postrani gledal, ker se je hotel z njim igrati ::) Je pa bil danes kar zmatran na sprehodu- eden izmed razlogov je bil zagotovo tudi ta, da ni dobil zajtrka :-[ :-[ Oči      mu ga je pozabil dat in je revček do večera čakal, da je dobil za jest :-[ Je pa šel v vodo, kar me je močno presenetilo ;D. Sedaj je kot pujs, belina je rdečkasto rjava, kožuh pa siv. ::)

Lp, Urša

Obožujem pse, še posebej bernije!
http://www.athos-best.com

Rinchy

• Moderator
Odgovori #104 : 22 April 2006, 20:33:32
Danes je bilo res super. Irena nas je fino zmatrala ;D, Atos je še sedaj čisto fuč. Smo bili prejle pri stricu pa je štiri mesečnega švicarja samo postrani gledal, ker se je hotel z njim igrati ::) Je pa bil danes kar zmatran na sprehodu- eden izmed razlogov je bil zagotovo tudi ta, da ni dobil zajtrka :-[ :-[ Oči      mu ga je pozabil dat in je revček do večera čakal, da je dobil za jest :-[ Je pa šel v vodo, kar me je močno presenetilo ;D. Sedaj je kot pujs, belina je rdečkasto rjava, kožuh pa siv. ::)

Lp, Urša
Mi smo se pa že počesali in smo spet lepi in čisti  :P Ampak vseeno sem ji jutri 'zagrozila' spomladansko kopanje  :)

lp

www.varstvopsov.si

irenchy

• irena&rondo
  • Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #105 : 22 April 2006, 22:14:46
no še naše poročilce. Sem pač mislila, da je do teh mlinčkov precej manj 8) priznam, da smo bili do sedaj ene 4 z konji tam in gre to za malenkost hitreje. ;) Mi smo čisto zmatrani. Ko ste se vi spokali domov ;) sem jaz lepo naštimala šlaufeka, da sem našo usrano rit malo splaknila in sem potem tako dobro mlačno vodo naštimala, da sem ga kar skopala. Rondo je stal na miru in gledal v luft vsake toliko časa je glava dol padla. potem je sledilo pri rondotu spanje jaz pa hrana :D. no naš rondo je tako lep in mehak kot še nikoli :P. sva ravnokar prišla iz sprehoda...kratkega. je bilo tako fino, ker ni vroče ;D. Ampak tisto na koncu, ko smo se vračali domov ko je rondo kao ponesreči falil smer pa tudi zamerim, da sem potem letela skoraj do polovice poti v naslednjo vas >:( ;). ful je bilo fino samo naslednjič se moramo dobit bolj proti večeru ali pa ob 6 zjutraj... ;). ja tisti penzionisti tam..joj sem tko lepo planirala, da se bomo mal spučili pa klinc so se tja naselili >:( ;). ok zdej pa še slike...

o kako paše....

Rinini pospeški

racanje po vodici

mmmm

Rina in Atos .....kako atosu slina dol visi :D

Aska

pozer Gal

vseh 6..

ostale pa TUKAJ

LP

DOGS ARE NOT OUR WHOLE LIFE, BUT THEY MAKE OUR LIVES WHOLE!
Roger Caras

Azu

• Duck Tolling
  • Pravi Pesjanar
  • The Red Dogs
Odgovori #106 : 23 April 2006, 00:05:17
Se vidi da so vsi psi uživali.  8)
Krasne fotke.  :-*

Laetus Canis - Varstvo psov v Ljubljani

Felix qui potuit rerum cognoscere causas.
(Vergil)

nutella

• *
  • Fedra, Lili in Misti
Odgovori #107 : 12 Maj 2006, 12:04:18

Jest kr prek slikic uživam z vami. ;D ;D Tele dve sta pa res hude! 8) ;)

Mushi

• *
  • Trmasti paćek
Odgovori #108 : 23 Maj 2006, 15:03:37
Jaz sem pa danes z Oxijom imela srečanje z Ewe in Olijom  :D :D Sej sta se kr razumela, sam na koncu mu je pa Oxi preveč okol riti hodu *milejši izraz za to, da ga je hotu naskočit  :-[ :-\* in sta se stepla sam ni nobenmu nič in zaj sta se potem še karf nekak kapirala  :D
Slikc pa ni  :-X

rina

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #109 : 29 Junij 2006, 01:40:58
A je kdo za kakšen skupen večerni sprehod? Nekje v bljižini Lj.
Za Vala bi bilo fino, da bi spozal čimveč psov, pa na pikniku nisem bila in sem že dolgo odrezana od pesjanarske družbe...

lp

Los je car!

Azu

• Duck Tolling
  • Pravi Pesjanar
  • The Red Dogs
Odgovori #110 : 29 Junij 2006, 12:15:09
Midve z Doro sva za. Samo za datum se je sedaj treba zmenit.
Dora še ni spoznala Vala.  :)

(Vergil)

Rinchy

• Moderator
Odgovori #111 : 29 Junij 2006, 12:20:49
Bi se dalo zmenit za kak sprehod  :) Samo povej,kdaj,kje?

lp

www.varstvopsov.si

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #112 : 29 Junij 2006, 17:19:35
Tudi midve z Asko sva za kako mini srečanje spet :)...lp

rina

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #113 : 29 Junij 2006, 20:23:25
No fino. :)

Z Rinchy sva ugotovile da bi bil ponedeljek kar primeren, zvečer enkrat (po 7. uri). Ostalo se bomo zmenile na privat, velja? Če bi pa še kdo prišel, pa naj le pove. :)

lp

Los je car!

rina

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #114 : 30 Junij 2006, 00:16:39
Ah joj, sem zdajle ugotovila da me v ponedeljek ni.
Prestavimo na torek... ???

Los je car!

rina

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #115 : 05 Julij 2006, 12:08:34
Torej, včeraj smo odšli na sprehod Dora, Witty, Val, Azu in jaz. :) Je bilo prav fino. :) Kakšno sliko bo pa Azu pokazala, moj fotoaparat je namreč v zelo slabem stanju.

lp

Los je car!

Azu

• Duck Tolling
  • Pravi Pesjanar
  • The Red Dogs
Odgovori #116 : 05 Julij 2006, 20:30:50
Res je bilo fino. Dora in Witty sta se prva malo zravsali, potem pa lepo ignorirali. Sem mislila, da bo kaj hujšega med njima, pa ni bilo nič. Dora in Witty sta se še načofotale, Val pa ju je samo gledal. Naredili smo mali fotosešn z vsakim posebaj na balah sena. Videli smo tudi konje (in še nekaj psov). Definitivno še kdaj, a ne Rina?  ;)
V taki dobri družbi 2 uri mineta kot bi mignil.  :D

Pa še malo slikic...

(Vergil)

Lola

• Gost
Odgovori #117 : 05 Julij 2006, 20:52:41
super slikice, full dobro da se tak dobivate...

Sammy

• Must Love Dogs
  • Pesjanar
  • Beauty and brain
Odgovori #118 : 05 Julij 2006, 21:11:27
super slikice, full dobro da se tak dobivate...

Ja, se strinjam. Focoso, ko bova naredili vozniško, se vsaka odpelje 20 km, pa je srečanje tu ;) :D.

http://samchica.com
http://samchica.com/sammy

"Qei me amat, amat et canem meum." - St. Bernard

Lola

• Gost
Odgovori #119 : 05 Julij 2006, 21:15:12
jap :D čakaj da moji malo bolj shodijo, bogi Sammy