Takole.Jaz sem se malenkostno spočila,Rina je še vedno čist paf.Vzrok: štiri urna hoja po vodicah(natančneje pot do mlinčkov).Bilo nas je tako lepo število in prav prisrčno poprarčkani(če gledaš pasja imena): R&R(Rina,Rondo),A&A(Atos,Aska),G&G(Gaja,Gal)

Atosa in Gala smo pripravili(no,pesjani so ju pripravili),da sta začela uživat v vodi.Sploh Atos je čist 'not padu' in začel noret po vodi za vsakim premikajočim se psom

.Rina je spet prav štorasto čmoknila v vodo in za sekundo preiskusila plavalne užitke,ki ji niso bili najbol ušeč.tistega dela z globoko vodo se je izogibala na dolgo in široko.Mlinčke pri vrhu smo si na hitro ogledali,ker so imeli starejši ljudje(beri:upokojenci) gor piknik

Rina je bila taka kot en pujsek,sploh ni bla več črna,ampak sivo-rjava.Najprej sem jo hotela skopat doma,pa sem si premislila(zaradi moje in njene utrujenosti) in sem jo raje samo prečesala in pregledala,če je pokasirala kakšno golazen(beri:klopa).Jaz sem dobila na sebi enega,ampak neprisesanega.Na Rini nisem našla nobenega in upam,da jih res ni (smo se pošpricali z Biokillom predno smo oddirjali od doma

)
No,naj preidem k bistvu...k slikam

.Tistim,ki imajo počasen računalnik svetujem mirne živce.Slik je namreč 298,tako da ob gledanju lahko fašeš živčnega(tako kot sem ga skoraj jaz

),ko sem čekirala Irenine slike.
SLIKE
Šiiibamo-Gal,Rina in Aska

Rina,Aska in Atos(bogve kaj si revček misli,ko mora lovit te nore babnce

)

Rondo,Gaja,Atos,Gal,Aska in Rina(ki zgleda še nekoga pričakuje,da mu je nastavila mesto

)

Galček

Gaja

Aska

Rina in Rondika

Pa še en parček:Rina&Atos

Mormo tole čimprej ponovit

lp,
Nina