Yorkshirski terier [yorkshire terrier]

Alya · 1769534

Stassy

• *
Odgovori #4470 : 26 Januar 2010, 21:56:32
nelli hvala za kompliment  :)

Levo je Sammy in desno Stassy...

matic lahajnar

• Gost
Odgovori #4471 : 13 Februar 2010, 11:38:05
sam neki poiskušam

matic lahajnar

• Gost
Odgovori #4472 : 13 Februar 2010, 11:40:12
Od mojega javljanja je že kar 135 strani tako da povem da  se je moj pes lepo navadil zunaj kakati in lulati tako da sedaj ni več problemov. Kmalu še kakšna fotka :o

majsha

• *
Odgovori #4473 : 19 Februar 2010, 19:50:24
Opozorilo: Mladi yorkiji (brez rodovnika),s sumom okužbe z mikrosporijo!
Yorkije je prodajala gospa iz Rožne doline v Ljubljani;cca.3 mesece nazaj;psi niso bili ne čipirani ne cepljeni;cena je bila cca.450€.Okužba pri psu,iz njenega legla,je bila potrjena;sama ,,odgovornaoseba,,pa včasih ve za okužbo in že zdravi svoje pse;drugič je šele izvedela;tretjič pa preventivno zdravi- odvisno s kom govori!
Če bo ,,ljubiteljska vzrediteljica,, obvestila kupce ne vem;zato posredujem to sporočilo.

LP,Maja

botticelli

• Vzreditelj
  • *
Odgovori #4474 : 19 Februar 2010, 20:07:11
No ta ˝gospa˝ iz rožne doline je znana šteparka yorkijev. Psi so v slabem stanju in živijo v katastrofalnih pogojih. Vsak s kančkom pameti bi se že na vratih obrnil, ne pa da kupujejo še kar pse od te bolane osebe  >:( >:( >:( Če nebi bilo naivnih kupcev, bi ta baba nehala že dolgo nazaj producirati kvazi yorkije ! Hvala lepa res vsem, ki iz usmiljenja kupijo takega psa. Ne samo da so pritegnjeni, ker dajo 450€ za mešanca (halooo, a res danes še kdo tako dobro služi da si lahko privošči take butaste izdatke), pojma nimajo o tem kakšen bi yorki moral biti. In sedaj bodo dali še enkrat tolko za zdravljenje, kar nanese ceno rodovniškega zdravega mladička, zannega porekla, zdravih staršev,..., ja super res, svaka jim čast - ne samo da so nareidli super nakup, tej nori babi so omogočili nadaljno produciranje saj jih bo itak prodala za nore cene,...Danes nimam tolerance res, tako da posledica je tudi tale izpad ...

Mojčika

• *
  • Tiffany
Odgovori #4475 : 19 Februar 2010, 21:52:57

Po nekajm mesečni tišini se vračamo na forum, da nas ne pozabite. :) ;D :D ;) :    Tiffany je dopolnila 15 mesecev.

Radovedni smo tudi ostalih kužkov in bi bili zeloooooo veseli, če bi se pokazali!!!

LP

Življenje je kot mavrica. Da nastane lepa mavrica pa so potrebni sonce, oblaki in dež!

majsha

• *
Odgovori #4476 : 19 Februar 2010, 22:58:30
Botticelli,stara znanka potem?Sem že slišala za njena ,,domača,,legla;vendar prvič ime+priimek,naslov,tel.Morda ve kdo katere pasme pa še...khm...,vzreja,,?
Psa pri njej nisem kupila jaz-ga je žal znanka,ki je šla na načelo*videno,kupljeno*za kar si je sama kriva,vendar je vzgojiteljica že vedela za sum oz.potrditev,ko je psa izročila....Jaz pa tega nisem vedela,ko smo malega seznanjali z večjo pasmo-mojo mlajšo psičko in uganite kaj se je zgodilo...Imam pa 2 psa,pa še kakšno kosmato živalsko bitje,...
Z ,,vzrediteljico,, sva se po tel,khm...recimo temu pogovarjali 2x (vsakič druge informacije)-od nje sem zahtevala da obvesti kupce-ker pa močno dvomim da bo do tega res prišlo,pa še gospa je ,,zaposlena,,sem se odločila da bom dobra duša in ji pomagala razširit novico na čimveč forumov,na fb-ju,pametna se mi zdi ideja da zadevo pošljem na radio Hit-oddaja Vroča linija,še boljše na Vurs in davčno inšpekcijo,pa še kakšna bi se našla...

taji

• *
  • Neli in Kimi
Odgovori #4477 : 20 Februar 2010, 12:04:13
Doma ima še shi tsuje.

petval

• *
  • LOU-LOU
Odgovori #4478 : 20 Februar 2010, 12:18:46
Joj joj joj poznam to babo, pa hčerka ima deformiran obraz ne?? Ona pa ima dolge blont lase???  >:(

tash

• *
Odgovori #4479 : 23 Februar 2010, 17:52:16
Mojčika... Tiffany ima pa že res zelo dolgo dlako  :o , lušna je!

petval

• *
  • LOU-LOU
Odgovori #4480 : 26 Februar 2010, 09:45:09
Evo to so pa tri lačneeeeeeee smotke (Missy, Dizzy in Lou-lou)

nelli

• *
Odgovori #4481 : 26 Februar 2010, 11:03:36
Lulu pa je prava frajerka v hlačah :P Gdo pa je gospodična Misy, ??? Dizy pa kot vedno lepotička  :P

Mojčka tudi tvoja prava lepotica :P
Punce kaj oporabljate za vozlanje dlake  ???Jaz ko mojega oblečem ko greva ven ,se mu vse zavozla,ker ima skori to tal dlako .
Imam od Bio Groma Coat Polish,in mi ni vredu,vedno je naelektrena in suh

Kaj uporabljate Vi za vsako dnevno nego  ??? ??? ???

Lep pozdrav

botticelli

• Vzreditelj
  • *
Odgovori #4482 : 26 Februar 2010, 11:31:25
Coat polish sploh ni ok za svilnato dlako in tudi ni mišljen za razčesavanje.
Lagko vzameš od biogrooma balzam ( v veliki beli embalaži), ga redčiš z vodo in uporabljaš kot sprej za razčesavanje. če ima pes suho dlako mu daj več balzama po kopanju in ne izpiraj oz samo na hitro izpereš.

Prav tako nebo škodilo dodajanje kakšnega ribjega olja, lososovega olja v prehrano, ali pa kakšno laneno olje v prehrano.

medo

• *
Odgovori #4483 : 27 Februar 2010, 16:39:40
kake frajerke so  :o Lou-lou pa je največja asica, ;) ;)

Mi pa smo danes bli poredni in spet pobegnili pod ograjo v gozd,kjer so sosedje hodli opravljat svoje potrebe,ker na novo gradijo hišo in nimajo Wc-ja,in se veselo pokotali v tej zelo dišeči stvari. >:( >:( >:(
tako,da sem skoraj bruhala,ko sma se kopala,zdaj pa je spet lepo dišeč,vendar me zdaj zelo,zelo  hudo gleda ::) ;D :D :o

Uživajte v sončku,dokler še je ;)

Kdor ima v srcu ljubezen,ima zmeraj komu kaj dati!

http://medo1.moj-album.com/

nelli

• *
Odgovori #4484 : 28 Februar 2010, 09:25:29
Najprej en lepi pozdrav :P :P :P
V enem formu sem zasledila ko so prav hvallili Coat  Polish da je za svilnato dolgo dlako, imela sem tudi Mink Oil  od Bio Grooma pa tudi ni vredu.
Imam šampon in balzam Moisturizing od Pet Silka ,Ta zadeva je super,samo je problem vsakodnevna nega,a misliš da balzam nemore škodit da ga uporabljam vsakodnevno ko ga ščesem. ???

nelli

• *
Odgovori #4485 : 28 Februar 2010, 09:35:23

ana*

• *
Odgovori #4486 : 02 Marec 2010, 13:58:19
Pozdravljeni vsi skupaj!
Zgleda, da mojo Missy še ne poznate vsi. Evo, tukaj imate link, pa si lahk pogledate slike od Missy. Danes je glih dopolnila 1 leto in 2 mesca.
http://www.mojalbum.com/antonija87/missy-elonne-fleur-toroti-mation

botticelli

• Vzreditelj
  • *
Odgovori #4487 : 02 Marec 2010, 14:01:43
ja nelli ta balzam sem mislila.

nelli

• *
Odgovori #4488 : 02 Marec 2010, 16:43:39
Botticelli Hvala ,še danes ga grem kupit :P Ana tvoja  Misy je prava lepotička ,kje si jo kupila :P ???

nelli

• *
Odgovori #4489 : 02 Marec 2010, 17:34:44
Botticelli keteri šampon od Bio groma mi  priporočaš za suho dlako :) ???

botticelli

• Vzreditelj
  • *
Odgovori #4490 : 02 Marec 2010, 20:02:30
mislim da ni take razlike pri šamponih, važen je bolj balzam. Jaz bi vsekakor vzela enega bolj blagega, mislim da je eden z lanolinom... se ne spomnim glih imena.
pa probaj dodajat res kakšno laneno olje v prehrano, pa ribe - lahko tudi kakšne ribje brikete recimo, če je brikete

Mojčika

• *
  • Tiffany
Odgovori #4491 : 02 Marec 2010, 20:07:59
Prave frajerke so te tri dame Missy, Dizzy in Lou-lou  in zelooooooo so lepe!!!

Jaz pa uporabljam za razčesavanje vozlov in sprijete dlake od Chris Christensen - Ice on Ice.

Življenje je kot mavrica. Da nastane lepa mavrica pa so potrebni sonce, oblaki in dež!

ana*

• *
Odgovori #4492 : 03 Marec 2010, 12:12:42
Nelli, moja Missy je iz Češke. Za to, da jo imam se lahko samo Tinkipletinki zahvalim.  ;D

Tinkapletinka

• *
Odgovori #4493 : 03 Marec 2010, 12:32:17
Oj punce ! Ravno sem prebrala meil iz "mojpes" pa sem se odločila it takoj v Koper podpisat peticjo. Tle na forumu nisem zasledila kontakte na zbirna mesta pa dajem link ki so na koncu navedene trgovine kje zbirajo podpise če koga zanima      http://www.mojpes.net/modules/pomoc/article.php?storyid=215

Nelli jaz koristim za suho dlako botanički kondicioner od All Systems in ga fuuuuuuuuuuuull priporočam ! Al vse eno Dizzy nima scilnato dlako pa za dolgotrajnejši učinek dajem Oljnato kremo od Sumerwinda in jo neizpiram. In ko smo hodili na rastave sem dajala še "zlatno" kremo ( mislim da se kliče nekakor Super silk oil ) od Pure puws in ko sem jo dala gor je tud Dizzy nardila res fenomenalno svilnato dlako. Sam je pač draga ko hodič pa jo nekoristim zdaj pri vsakem pranju ....

Botticelli jaz sem lih včeraj počela dajat Dizzy neke tablete s oljem od Herbalifa pa me zanima rezultat. In ko že zdaj grem v Mr.Pet pa bom že kupla tudi brikete nove in bom poiskala neke riblje za spremembo.

Punce se moram pohvalit da mi je Petval posodila škarje za kremplje in mi je ratalo postrič Dizzy in na enom kupu tud Missy brez da krvavijo  ;) Bom ratala še prava pasja frizerka  :D   LP vsem

nelli

• *
Odgovori #4494 : 03 Marec 2010, 16:32:13
Ana  zelo je lepa  :P :P :P :P Tudi meni je mojega TIna pripeljala in sem zelo srečna da ga imam :P :P :P

Edini problem je ko gre lulat si poščije vso dlako,to je slaba stran samčkov,če pa greva na sprehod si pa lahko misliš kašen je ,tako da ga vsaki dan stuširam podvozje,ali mu pa naredim čopke.

medo

• *
Odgovori #4495 : 05 Marec 2010, 10:59:57
Ana  zelo je lepa  :P :P :P :P Tudi meni je mojega TIna pripeljala in sem zelo srečna da ga imam :P :P :P

Edini problem je ko gre lulat si poščije vso dlako,to je slaba stran samčkov,če pa greva na sprehod si pa lahko misliš kašen je ,tako da ga vsaki dan stuširam podvozje,ali mu pa naredim čopke.

hehe,jaz pa sem mislila,da je samo naš tak pacon :o :o,no sem zdaj malo potolažena,ko vidim,da imate tud druge takšne težave z temi stvarmi! :P :P

Kdor ima v srcu ljubezen,ima zmeraj komu kaj dati!

http://medo1.moj-album.com/

petval

• *
  • LOU-LOU
Odgovori #4496 : 12 Marec 2010, 22:13:35
Portorož v snegecuuuuuuuuuuuu  ;D ;D

Tinkapletinka

• *
Odgovori #4497 : 21 Marec 2010, 15:08:38
Ojlaaaaaaaaaaaaaa . mi smo trenutno na češkem in uživamo s našim Seimijem na travi . Ko se vrnem nazaj pa da neko slikico !

Ej rabite katera frizuro ???????????????  Frizerka bo prišla na rastavo v Maribor 17 - 18.4 pa če katero zanima napišite mi ZS. Računa samo 20eu in izpuli tudi dlakice iz ušesk, ostriže kremplje in počisti ritko vse v ceni. Mi smo plačali samo za čištenje ritki v Kopru 7eu  ::)

Pa vam želim lep vikend ....  ;)

mamica_V

• *
Odgovori #4498 : 24 Marec 2010, 12:04:47
Moj kuža je bil star 8 mesecev. Do sedaj ga še nisem strigla, razen ušeska in tačke. Zanima me, pri kateri starosti ste ve peljale na striženje vaše jorkije. Jaz ga namreč peljem naslednji teden, to pa predvsem zato, ker sem opazila, da se mu na hrbtu cepi dlaka, konice pravzaprav.

Lp

Tinkapletinka

• *
Odgovori #4499 : 28 Marec 2010, 22:36:19
Ojla kje ste vsi ? Razmišljam da bi kupla tisto za kremplje al ne vem kako bo to kvalitetno in kako bi Dizzy reagirala  :o   
  http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=28818107&tab=6     kaj pa vi mislite ?