Čao,
moram najprej povedat, da sama nimam yorkita, ampak ker so to meni eni super luštni kužki, občasno spremljam tudi tole temo. Imam pa terierja, višavčka, in ja, res imajo trme za 100 kilskega psa, he he...
Lumada1, žal se trma kaže popolnoma pri vseh stvareh, ne samo v tistih, ki "so stvar šole". In žal te moram razočarat, če misliš, da bo šola vse to popravila, te moram žal razočarat. Ne bo, ker v šoli bodo tebi skušali pokazati, kako se zadevam streže, ne pa učili psa. Na tebi pa je, kaj boš potem počela s svojo malo trmico in kako jo boš vzgajala.
Vsekakro pa ti želim veliko uspeha pri vzgoji in veliko veselja pri igri in crkljanju svoje male kepice.
Aja, pa še tole, zaradi česar sem v osnovi sploh pisala tale post - našmu mulcu sem tudi jaz uspela šele okrog te starosti dopovedat, da stanovanje ni stranišče, kljub temu, da je bil pri vzrediteljici lepo navajen, da hodi ven, ker je imela tako urejen že sam prostor. Ko sem ga prinesla k nam, v stanovanje v drugo nadstropje, so se mu seveda okoliščine 100% spremenile in je začel opravljat potrebo kjer mu je bila volja. kakšnega posebnega recepta za to ni, vztrajnost, doslednost in čimvečkrat ven z njim in vsakič, ko se polula tam, kje mu je mesto, kakšna nagradica in pohvala.