Pozdravljeni vsi,
evo, da se še mi oglasimo, ker beremo forum že nekaj časa

Imamo Yorkija, starega 11 mesecev, pravi mali navihanček. Slikice v kratkem, je treba zmanjšat resolucijo

Mlečni zobki so mu že vsi izpadli, pri 9 mesecih je vet. odstranila še zadnjega, ki kar ni želel ven.
Na mesec ali dva (po potrebi) obiščemo frizerko, ki ga uredi, lepo ga počeše in skrajša nohtke. Sedaj bo šel še na popolno preobrazbo, prvič ga bo skopala. Pustili bomo dolgo dlako, upam, da jo kot laik negujem pravilno. Češemo ga skoraj 3x na teden, bolj tko na hitro, da nima vozlov in da se mu dlaka sveti. Uporabljamo pa Gold Medal Long Hair šampon za njegove laske, za enkrat smo zadovoljni. Na zalogi je še pol stekleničke, nato bi pa res preverili Pure Paws, ker ga vsi hvalite.

Trenutno prebolevamo pasji gastritis in smo na strogi dieti :S nekaj je pojedel in je bruhal in imel diarejo, na ifuzijah je bil nekaj časa, sedaj pa pridno antibiotike dajemo. Izcedek je še zmeraj, imamo pa kontrolo v petek, do takrat pa samo spremljamo stanje. Se pa počasi vrača v prvotno stanje, nagaja še zmeraj, samo apetita nima toliko.... Upam da se čim prej pozdravi da bo spet mali norček

Me pa nekaj zanima, zaradi vseh vet. stroškov, ki smo jih imeli, sva se s fantom pozanimala glede zavarovanja. Ima kdo izkušnje s tem? Meni trenutno pripravljajo izračun, tako da čakam, da dobim na mail. Sicer je to prvič, da je imel kaj takšnega, pa naju je strah da se ponovi, ker je kar požrešen.
Pozdravček vsem, hov hov