Yorkshirski terier [yorkshire terrier]

Alya · 1769227

Tinkapletinka

• *
Odgovori #480 : 28 November 2007, 21:45:40
Pozdravljeni,niti nevem kako naj napišem pa kar preprosto. Sheilla je umrla u čtvrtek u Postojnskoj bolnici,ker smo jo u sredu peljali po noči po automobiljskoj nesreči. Je bilo grozno!!! In tisto upanje in ostalo....ma ne želim nikom.
Ma vsi govorijo da ne se sekirat da to ni otrok ( otroka še tako nimam ) in tako naprej saj veste sami,ali mene to samo jezi.
Jaz mislim da človek ki nema kužka me ne bo nikoli razumel in niti NEMA pravico da mi tako nekaj reče !Neka se grejo vsi ..............!

Tako da sem izgubila dva psa u enom letu.Pa nevem kaj sem jaz bogu skrivila da me tako kažnjava! Res nevem!
Najhujše je to,da mi mož povedal da ne bomo več nabavili mladička ker več tistih dogodkov neprenese. On ki si neželel niti Popija niti Sheillo se sružil u bolnici i plakal z mano ko majhen otrok.
Tako pupe,dobro pazite svoje duše,ker brez njih je težko in se to nezaslužijo,ker sem samo jaz kriva da nisem hitreje reagirala.

LP in full sreče in zdravlja še naprej  Tina

medo

• *
Odgovori #481 : 28 November 2007, 22:19:22
Tinka sory.Nisi ti kriva in se s tem ne obremenjuj,to je usoda.Jaz te popolnoma razumem in vem kaj prestajaš.Jaz sem imela pred tem našim lumpom mešančka,sicer je bila že stara 13let zgodilo se nam je isto,kod tebi,samo da je našo povozil moj mož.Takrat sem rekla nikoli več ne bomo imeli psa,ampak zarečenega kruha se največ poje in evo zdaj imamo Medota,samo traja en čas,da vse skupaj preboliš.Še naprej ostani z nami na forumu.Ja pa še en slovenski pregovor poznamo;V tretje gre rado!!!Ko boš nabavla novega kosmatinca bo vse ok!!!!

Lp!!! :( :-\

Kdor ima v srcu ljubezen,ima zmeraj komu kaj dati!

http://medo1.moj-album.com/

Sašenka

• *
Odgovori #482 : 28 November 2007, 22:35:23
Tinka, žal mi je za Sheilo. Sploh ne vem kaj naj rečem, ker karkoli bi rekla bi bile samo besede. Ampak s časom bo bolje, boš videla.

Medo, se ti javim in ti sporočim naslov. Res sem vesela, da si ga našla. Hvala.

botticelli

• Vzreditelj
  • *
Odgovori #483 : 28 November 2007, 22:38:06
Jaz tudi ne morem verjeti, da se je to zgodilo  :'( Si ne morem predstavljati in res sočustvujem z tabo. Mogoče kdaj ugotoviš zakaj so se ti takšne stvari zgodile v tako kratkem času. Do takrat pa imaš čudovite spomine na oba. In čez čas bo sigurno bolje in boš pripravljena na novega družinskega člana.
Do takrat pa ne kriviti sebe, na žalost se zgodi kar se mora, pa naj je še tako kruto. Ti pa res želim da najdeš pravega kosmatinca kmalu.
Do takrat pa upam da ostaneš vseeno na forumu.

tjasav

• *
  • R&R
Odgovori #484 : 29 November 2007, 08:48:43
Oh groza.... :'(
Iskreno sožalje Tinka.  :'(

Sašenka

• *
Odgovori #485 : 29 November 2007, 09:02:13
Medo, ker mi mail spet nekaj šteka ti bom kar tukaj odgovorila. Pravkar mi je prijateljica sporočila, da mi je našla šampon in mi ga tudi že kupila. Tako  da ga ni potrebno kupit, vseeno pa res najlepša hvala za pomoč in dobro voljo. Če si ga pa slučajno že vzela mi ga pa vseeno pošlji, ga bom mami dala.  ;D  Sem ti pa res hvaležna za pomoč.

zoya

• *
  • Oliver
Odgovori #486 : 29 November 2007, 10:51:57
Tinka moje sožalje... :'( :'(
žal še ne vem kako je, ko izgubiš svojega kužka, sem bila pa že dvakrat zelo blizu (tok, tok, tok)

upam, da se bo tvoj mož čimprej premislil, da bi ti vsaj malo nadomestil izgubo

pa ne nas zapustit tu na forumu!

Medo, lahko meni pošlješ ta šampon - imam enega načetega, pa bi bila rezerva dobrodošla  8)
ti pošljem zs

medo

• *
Odgovori #487 : 29 November 2007, 13:17:30
Zoya dobiš ga,poslala sem ti zs

esta

• *
Odgovori #488 : 29 November 2007, 14:43:17
sožalje :( :'( :'(

''In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.''

medo

• *
Odgovori #489 : 29 November 2007, 14:51:48
Sašenka ni problema je že šel naprej,mogoče bom pa jaz tebe tud gdaj rabla!!!LP :D ;)

Gigosy

• Vzreditelj
  • *
Odgovori #490 : 29 November 2007, 15:23:06
Arieta kako je bilo na razstavi v Zagrebu???

medo

• *
Odgovori #491 : 29 November 2007, 16:39:04
Zoya flaška že potuje,jutri bo prispela do tebe ;) :P!!!!!Lp

Sašenka

• *
Odgovori #492 : 29 November 2007, 16:45:19
Sašenka ni problema je že šel naprej,mogoče bom pa jaz tebe tud gdaj rabla!!!LP :D ;)

Ni problema. Ti kar javi, če kaj rabiš.

lonyka

• *
Odgovori #493 : 29 November 2007, 18:13:33
TinkaPletinka moje sožalje  :'( :'(

botticelli

• Vzreditelj
  • *
Odgovori #494 : 29 November 2007, 20:19:37
Še eno vprašanje, kako hitro pa porabljate ta šampon??? Jaz sem ga imela recimo za 3 leta eno flaško. Ker da se ga res fuuul malo, v pol litra vode mogoče čajno žličko, nič več.

zoya

• *
  • Oliver
Odgovori #495 : 29 November 2007, 21:16:43
jaz sem ga sedaj vzela od medvedke na zalogo- za hude cajte  :P
sem jo šele dvakrat skopala, sicer pa nogice umivava v "kopeli", ki jo naredim v umivalniku in noter dam cca 2 cm šampona

ampak zadnje dni se mi res ne pusti česat, kar znori ko vidi krtačo; uspeva mi le, ko ima polna usta (jo podkupujem z briketi)

s katerimi briketi ste najbolj zadovoljne?
Anda je AG weaning puppy in ga je zelo rada jedla, dokler ji nisem dala za probat (iz testerja) Canidae - sedaj pa pobere le te ven iz posode

moram naročit hrano pa bi najrajš Natures variety, kaj menite?

Sašenka

• *
Odgovori #496 : 29 November 2007, 21:26:53
Jaz sem mojemu kombinirala AG Weaninig puppy in junior puppy. Junior puppy sem začela dodajati kasneje. Canidae moj ni maral je pa baje zelo kvalitetna hrana.

Sedaj imava Nutra gold in Natures variety. Oboji so zelo kvalitetni. Moj je zelo izbirčen in ne je veliko, Natures variety so mu pa kar všeč. Karkoli boš izbrala ali Canidae ali Natures variety je po mojm mnenju dobra izbira.

tjasav

• *
  • R&R
Odgovori #497 : 29 November 2007, 21:42:04
Mi jemo Canidae in smo zelo zadovoljni!

Gigosy

• Vzreditelj
  • *
Odgovori #498 : 30 November 2007, 09:32:22
Glede naročila je tako, da bom v ponedeljek nakazala denar preko banke, ker kreditno kartico niso mogli uporabiti, očitno je bil znesek previsok  :D Tako da ne boste v skrbeh kaj je sedaj z naročilom. Upam, da se vam ne mudi tako zelo, no meni se  ???

zoya

• *
  • Oliver
Odgovori #499 : 30 November 2007, 10:04:18
Gigosy, ti nakažem moj znesek, da ne boš zalagala???

kar sporoči

Sašenka

• *
Odgovori #500 : 30 November 2007, 10:18:26
Gigosy, tudi jaz ti lahklo nakažem za mojo avto-košaro (saj imam samo to, a ne)?

Jupi, kok bo Gal fancy.

botticelli

• Vzreditelj
  • *
Odgovori #501 : 30 November 2007, 10:49:14
Andi...jaz nebi tak pogosto menjavala pri mladiču. nekje na 2-3 mesece. Tako da bi jaz v tvojem primeru ostala na Canidae, če jih mala je, ker hrana je vrhunska. In pol čez nekaj mesecev pa lahko greš na NV. Ker mladički imajo bolj občutljiva prebavila in glede briketov jaz ne menjavam prepogosto. Obvezno pa navajam mladička na raznoliko hrano - sadje, zelenjava, ... Pač vse po malem in glede na velikost psa.
Porblem pri psih ki so od malega izključno in samo na briketih, pa še ti so vedno eni in isti je, da se črevesna flora popolnoma razvadi in navadi samo to prebavljati in imaš lahko kasneje težave. (Izjema so seveda psi z alergijami, da nebo kdo narobe razumel)

Jaz tačk ne perem v šamponirani vodi, ampak samo z tušom sperem nogice in fajn pobrišem.

medo

• *
Odgovori #502 : 30 November 2007, 11:00:19
Tudi jaz ti lahko nakažem,samo povej!!!!!! :-[ :-[

zoya

• *
  • Oliver
Odgovori #503 : 30 November 2007, 12:21:53
Botticelli,
mislila sem mešat AG weaning puppy in Canidae/NV, ker imam AG še skoraj celo kilo  ::)
v testerčku je bilo pa cca 200 gramov briketov in je hitro šlo  :-\
sicer pa naša dama je vse sadje (najraje sušeno tropsko sadje); občasno pa ji dam konzervirano hrano Nature diet - puppy ali kakšne testenine / riž

mi Andi umivamo nogice s šamponom, saj spi v postelji, ko gremo pa na sprehod se pa, žal, ne moremo izogniti pognojenim travnikom - psi pa sploh in oh uživajo ko jejo zmrznjen gnoj, pomoje mislijo da je to sladoled  :P

medo

• *
Odgovori #504 : 30 November 2007, 13:09:57
Uh kako fajn,jaz pa sem mislila,da imamo samo mi probleme s tem sladoledodom He-he :P :P ???Lp

anesa

• *
Odgovori #505 : 30 November 2007, 14:48:51
Živjo!
Ve gdo, gdaj ima kakšen yorkshir leglo.
LP Anesa

Sašenka

• *
Odgovori #506 : 30 November 2007, 14:56:14
Pokliči na Kinološko zvezo Slovenije in vprašaj za prijavljena legla ali pa si na internetu poglej tuje psarne in najdi dobrega vzreditelja in se pozanimaj kdaj ima načrtovano leglo.

medo

• *
Odgovori #507 : 30 November 2007, 15:00:26
Anesa poglej na moj.pes.Lp

kara

• *
  • hov,hov :)
Odgovori #508 : 30 November 2007, 19:43:38
oh groza moje sožalje tinka  :'(  :'(  :( pa saj bo kmalu bolje  :)

Urša in Balu

• *
  • The Skateboarding Dog
Odgovori #509 : 30 November 2007, 19:49:02
tinka sožalje :'(

Živali so tako prijetni prijatelji
- ne sprašujejo in ne grajajo.

BuldogBalu