Yorkshirski terier [yorkshire terrier]

Alya · 1768997

tjasav

• *
  • R&R
Odgovori #960 : 27 Januar 2008, 21:45:31
To bi bilo 100X bolje, ampak ne vem, če dajejo v najem takšen prostor ali kako, še posebej, ker nismo člani.

Gigosy

• Vzreditelj
  • *
Odgovori #961 : 27 Januar 2008, 21:48:40
Vaaaaaaaaau pa imajo res v tisti spletni trgovini COAT GLOSS SPREJ  :o :o :o

lonyka

• *
Odgovori #962 : 27 Januar 2008, 22:15:08
kaj pa če enostavno mariborski park vzamemo? :P tam na koncu je dost prostora....oz. vsepovsod je veliko prostora...

petval

• *
  • LOU-LOU
Odgovori #963 : 28 Januar 2008, 09:09:08
Bom malo razmislila kje bi lahko se dobili v Mb. Za Otok bom tud malo povprašala, ker je lani ena moja kolegica imela tam nekaj v najemu in jo bom malo povprašala kako in  kaj.

Za kdaj pa bi to bilo??

Men bi bilo ful fajn da bi kaj našle ko bi bilo zagrajeno, ker moja je čist divja, ko jo ven spustim, pa ne posluša me še čist, tak da se ful bojim jo iz vrvice spustit :-\!!

Se bom potrudila in malo povprašala okol!! :)

medo

• *
Odgovori #964 : 28 Januar 2008, 11:44:36
V KD Maribor sem posredovala naše želje!!Čakam na odgovor,ko ga dobim vam javim!!! :P

No ja mb park je res ful velik,ampak tam morajo bit na vrvici,ker se ljudje ful razburjajo,če so psi spuščeni!!! ;) :'(

Kdor ima v srcu ljubezen,ima zmeraj komu kaj dati!

http://medo1.moj-album.com/

tjasav

• *
  • R&R
Odgovori #965 : 28 Januar 2008, 19:08:14
V KD Maribor sem posredovala naše želje!!Čakam na odgovor,ko ga dobim vam javim!!! :P

Suuper!!  ;D

čara

• *
  • Obožujem pse!
Odgovori #966 : 29 Januar 2008, 07:53:12
Jaz sem še vedno za Mariborski otok, ampak seveda da se dogovorimo z nekim upravnikom tam, da nas ne bodo potem preganjali. Res pa je , da ni nobenega kafiča poleg... :-\

Se da tudi to uredit ;)

http://tecem26.blogspot.com/
Le vkup uboga gmajna!

medo

• *
Odgovori #967 : 29 Januar 2008, 21:28:02
Ojla iz KD Mb sem dobila odgovor,da moram javit datum kdaj bi to bilo,potem se moram dogovorit z direktorjem,nato se bo sestal odbor,da se dogovorijo in nato,mi bodo javli ceno za najem itd.... ???
Skratka mislim,da so malo preveč zakomplicirali vso stvar.Po mojem tud ta njihova najemnina ni poceni tak da mislim,da to odpade!!! :'( :'(
Se bom potrudla in iskala naprej!!!
Bom poskusla še na KD Radvanje ,to je na poti pod Pohorje,mislim,da je to vsem znano!
Bom vidla kakšen bo tam odgovor!!!
Ko ga dobim vam javim!!! ;) ;)
Lp

botticelli

• Vzreditelj
  • *
Odgovori #968 : 29 Januar 2008, 22:01:35
Ojej, svašta res. Saj če ne, pa še vedno lahko kje najdemo kakšno malo večjo travnato površino, kjer ni avtov ali pretirane gužev.

honki

• *
  • [url=http://www.glitterfy.com/][img]http://img19.g
Odgovori #969 : 30 Januar 2008, 12:50:12
ojla bebjbe...sem bila mjcken odsotna ker mi je racunalnik crknu...sploh se ne da zalaufat, tako dasmo mogli novga nabavit....se morm pohvalit da sem ponosna lastnica fancy belega appla....ja elly ima se vedno prebliske s cofotanjm po vodi...b nimam pojma zakaj...za srcanje se e zmente in jst bom prisla...ziher je v mb kje kak ograjen plac pa da je kak kafic blizu...
za kraco lahk petval odtipkas sam plush puppy, pa jo narocis iz nemcije....z postnino vred te pride 25 eur...je pa super krtaca!!

veterinar...ceplenja in to opravljam tukaj v kopru za gradom, medtem ko kaksne posege, jo peljem v topolscico k matkonu...sem pa slisala pohvale za laro iz izole in za tistega gor na kozini...j menda tud ful vredu...ajd bodite pridne...lonya komaj cakam da vidim malo....

Lp Anja, Elly in Zoom

lonyka

• *
Odgovori #970 : 30 Januar 2008, 22:00:46
Punce daj povejte mi kak naj jaz odvadim svojo babo da bo nehala jokat, stokat in nenormalno hitro dihat ko smo kje v mestu, trgovini na javnih krajih....ker nevem če je to glih dobro da je tak nemirna....poskušam ignorirat jokanje pa ne gre..vozit jo poskusam čimveč okoli da bi se navadla pa se ne še kr naprej joka pa se pogovarjam z njo jo mirim d bi pozabla da je kje drugje niiiič ne pomaga...da bi z njo vzela zraven na pijačo..ni šanse se mi zmeša prej :)....joj :) help!? ???

botticelli

• Vzreditelj
  • *
Odgovori #971 : 30 Januar 2008, 22:05:04
Kaj naj rečem, eni so pač taki... Kakšni pa so njeni starši po karakterju če mogoče veš?
Sicer pa poskušaj postopno, najprej v manj hrupne in gužvaste kraje, večkrat za kratek čas. Pa če se le da, naj bo to povezano z neko zanimivo pozitivno izkušnjo. Recimo če ima rada hrano, potem jo pohvali večkrat in ji daj priboljšek.
A ko greste kam jo imaš v naročju/torbi ali hodi na vrvici? Kdaj joka in cvili?

A joka že ko gre od doma ali joka ko pridete v mesto ali ko sliši kaj takega...?

petval

• *
  • LOU-LOU
Odgovori #972 : 31 Januar 2008, 09:56:44
Oj! Imam en predlog za kje bi se lahko dobili. Sem razmišljala in mi je prišlo na pamet(ampak to je bol možno, ko bo lepše in toplejše vreme), če bi šle na Pohorje. Imajo ful dobre kombinacije recimo z gondolo gor in dol, pa še kosilo je vključeno in ni tako drago, gori pa je tak polno velikih travnatih jas, tako da lahko gremo v bilo katero smer, pa še ful lepo je. No to je samo predlog in malo premislite pa napišite mnenja, jaz pa bom se še kaj probala spomnit :)

Pozdravček

medo

• *
Odgovori #973 : 31 Januar 2008, 11:54:43
Sicer ideja res ni nora,ampak obvezno rabimo tisti,ki imamo nagajive pse vrvice,ker če tam odluta,ni varjante,da ga najdeš!!! :P :P

lonyka

• *
Odgovori #974 : 31 Januar 2008, 13:18:00
Botticeli....oba starša sta bla bol pogumna...se ful crkljala in to... pa sej recimo če grema v trgovino na brzino je ok ( pa se to je tiho samo v našem Tušu bilo kje drugje pa smo na istem )pa če jo nosim v torbi je tiho dokler se torba nosi kak pa se ustavim pol pa jok...groza je to ker na nekaterih krajih je bila že najmanj milijonkrat in se še kr ne navadi....če šetam po mestu je na povodcu..če pa je ful gužva ali pa če grem v trgovino je pa v naročju...neprijetno je pač da se nonstop trese in joka :S....se spomnim ko je bla še manjša in smo šli kam jest je bla tak tiho da nismo vedli da jo mamo zraven zdaj pa bog nedaj hehe :)...Pohorje je fajn destinacija ja :)..da bi moja kam pobegnila ni straha ker je nonstop med mojimi nogami ne punce? hehe

medo

• *
Odgovori #975 : 31 Januar 2008, 14:04:01
Saj če se vzame zraven povodec ni panike,naš bo pač na (ketni)!!! ;) :(
Je pa res,da gondola ni zlo poceni,če ostalim ta varjanta odgovarja sem jaz tud za!!! :P :P

petval

• *
  • LOU-LOU
Odgovori #976 : 31 Januar 2008, 15:08:53
Tako je z cenami, sem zdaj preverila.

Povratna za gondolo za 1 odraslo osebo je 7eur, s kosilom je 11.50eur, če pa nas je več(najmanj 10 oseb) pa plačaš skupinsko, ki je 5,80eur na osebo! Za živali ni treba plačat!

petval

• *
  • LOU-LOU
Odgovori #977 : 31 Januar 2008, 15:19:35
MMM KAKO JE DOBRA KOST!!

Pozdravček

medo

• *
Odgovori #978 : 31 Januar 2008, 15:23:32
Evo informacije iz Pohorja!
Povratna vozovnica za odrasle je 7,0€
za mladino povratna je 5,80€
otroci do 6let in živali v spremstvu odrasle osebe imajo brezplačno
če nas bo več kot 10 lahko vzamemo skupinsko vozovnico,ki je na osebo 5,80€
vozovnica s kosilom je 11,50€(na Bolfenku imajo dnevne menije,če pa doplačate 2,5€ je možnost samostrežnega bifeja+darilce)
če se želi katera še malo kopat v termalni vodi,se najest in peljat z gondolo pa bo odštela 19€.
Ta vikend je bil 1 meni ;goveja juha,svinski zrezek v zelenjavni omaki,priloga(riž,pražen krompir ali pomfri),solata in sladica.
Se pa meniji vsak vikend zamenjajo in mi je svetovala,da se prej najavimo, če nas bo v skupini več,da nam pripravijo mize.
Pijača je po lastni želji seveda z doplačilom :P :P

Petval oprosti,sma istočasno pisali!!!
Če ste za povejte datum,in mi javite katera pride,da sestavim seznam!!!
Sam ta vikend ne ker napovedujejo sneg hehe :P :P

petval

• *
  • LOU-LOU
Odgovori #979 : 31 Januar 2008, 15:53:07
Ja ni panike, informacije so točne, če sva obe isto napisale.
Jaz bi malo kasneje, ko bi bilo malo lepše vreme, ker zdaj se mi  zdi še premrzlo, pa trava mokra,...moja se trese ko šiba na vodi, ko ji je mrzlo. Fajn bi bilo kak lep vikend ujet, ko bi bil lep sonček! :) :)

tjasav

• *
  • R&R
Odgovori #980 : 31 Januar 2008, 16:15:17
Oj !

Jaz sem tudi za!
Suzana, bodi brez skrbi, tvoj Medo se bo držal ostalih psov, ker dvomim, da bi mu bilo zanimivo pobegnit v prazen gozd, če je čaga na travniku!  8)

Me pa zanima, kje se je kosilo, zunaj ali notri. Notri so lahko z nami? Ker mi smo namreč tudi bolj glasni, če nam je tečno... :-[

botticelli

• Vzreditelj
  • *
Odgovori #981 : 31 Januar 2008, 17:32:49
Meni se tudi zdi Pohorje fajna ideja. Če ne drugo se spokamo skupaj če nas gre več iz lj.
Mislim da se da kar najti fajne potke za sprehajat se tam. edino jaz raje preskočim kosilo :) Ostalo se mi pa zdi fajna ideja.

lonyka...ti moraš ugotoviti zakaj ona joka, ali zato ker jo je strah (kar sicer dvomim, ker je itak pri tebi na varnem) ali pa zato ker je ugotovila da z jokanjem doseže svoje (bolj verjetna razlaga). In pač ko ji kaj ne paše, začne jokcati in tečnarit... edina varianta je pri tem da vztrajaš in vztrajaš ter jo ignoriraš. Na žalost pač ne greste tja kjer bi to jokanje motilo druge, ampak jo postopno navajaj. Pa če se le da jo imej raje na vrvici in naj hodi, pa jo vzami za kratek čas v naročje če je treba. In če greste v trgovino in začne jokati, jo recimo pusti v avtu, če je možnost. Pa naj joka tam če se ji da, verjemi da se hitro umirijo. Mora se naučiti, da ni ona glavna.

medo

• *
Odgovori #982 : 31 Januar 2008, 17:52:36
Ja če je toplo je zunaj letna terasa!Kak je zdaj ko je hladno ne vem,sem iz Mb pa na Pohorju že nisem bla 3leta :-[ :-[

Je pa še ena varjanta,za katero sem se ravnokar dogovarjala po tel..Kod sem že omenla je KD Radvanje,kjer so ful prijazni,prostor je v celoti ograjen(1200kvadratov),kjer lahko kosmatinci tekajo po mili volji!!!Pred društvom je parkirni prostor,zraven je bife(5m od vadbišča),verjetno se da tud tam kaka kavica skuhat,to še moram vprašat.Najem za cel dan je 70€,jaz pa sem ji rekla,da bi verjetno bili v popoldanskem času,pa je rekla,da se lahko zmenimo za kakih10-20€ nižjo ceno!!! ;)
Mislim,da tudi to ni slaba varjanta,samo moramo povedati okvirni datum,da si potem zna organizirat ostale termine.Vsaj bolj brez skrbi smo lahko,na Pohorje pa še zmeraj lahko skočimo pogledat,če katero zanima.Gondole vozijo do 10h zvečer! :P

tjasav

• *
  • R&R
Odgovori #983 : 31 Januar 2008, 18:42:17
A grillamo lahko tam?  :P

medo

• *
Odgovori #984 : 31 Januar 2008, 19:20:48
Če maš koga,ki to rad dela se verjetno da kaj zmenit!!! :P :P

tjasav

• *
  • R&R
Odgovori #985 : 31 Januar 2008, 19:24:18
Hecam se, se moj Rut tam proda za en čevapčič...  ;D

Meni se zdi super, vem kje je to in se mi dopade, ker je prostor res velik in ograjen, je v bližini Pohorja in za prvič bi bilo idealno. :)

petval

• *
  • LOU-LOU
Odgovori #986 : 31 Januar 2008, 19:53:10
Jaz se tud strinjam, mi je všeč če je zagrajeno, si bol siguren. Sem mislila Pohorje če nebi nič druga našle, ker ni zraven cest, avtov,...nevarnosti! Drugače pa mi to še bolj paše!!
Samo res bi bilo fajn, če bi šle ko bi bilo bolj toplo. Moj dragi je dežurni napovedovalec vremena na internetu, v bistvu mu je to hobi in spremlja zelooooo podrobno vreme, tako da ko se bomo za kaj odločile, mu bom rekla da mi pove za vnaprej kako bo-da pričara sonček(malo heca) :) ;D :) ;D :) ;D:)
Kaj se vam mudi? Kdaj bi recimo to izvedle? Februarja, marca,...???

petval

• *
  • LOU-LOU
Odgovori #987 : 31 Januar 2008, 19:54:36
Ej tjasav tudi moja Lou-Lou bi za mesek-čevapčič "ubijala" :) :) :)

medo

• *
Odgovori #988 : 31 Januar 2008, 21:01:48
Kateri pa za čevapčič ne bi ubijal hehe :D :D
Mislim,da bi blo boljše nekje v marcu,takrat bo že fajn toplo,če pa bi rade prej prosim napišite vaše želje!!!!
Če v marcu ;pred veliko nočjo ali po?
Čimprej povejte želje,da rezerviram plac,da ne bomo ostale brez!!!!
Seveda če se strinjate,da plačamo najem!!!

petval

• *
  • LOU-LOU
Odgovori #989 : 31 Januar 2008, 21:16:32
Ja jaz sem tud za marca, ker zdaj je res premrzlo.